Tabel

PERSON


Beskrivelse ?

Tabel med oplysninger om studerende.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
CPR Den studerendes gældende cpr-nummer på tidspunktet for dannelse af det statistik-udtræk, der ligger til grund for indberetningen.
FORNAVNE Den studerendes gældende fornavne på tidspunktet for dannelse af det statistik-udtræk, der ligger til grund for indberetningen.
EFTERNAVN Den studerendes gældende efternavn på tidspunktet for dannelse af det statistik-udtræk, der ligger til grund for indberetningen.
STATSBG ISO-koden for den studerendes nationalitet. Kan dog også være 'UOPLYST' eller 'STATSLØS', hvis dette er registreret som den studerendes nationalitet.
ADG_EKS_KODE Institutionens 4-cifrede kode for den studerendes adgangsgivende eksamen. Kodesystemet er i et vist omfang fælles for STADS-institutionerne. Hvis der er registreret flere adgangsgivende eksaminer for den studerende, medtages kun den gymnasiale eksamen med det tidsligste eksamensår.
ADG_EKS_NAVN Navnet på den studerendes adgangsgivende eksamen.
EKS_AAR Det år, den studerende har afsluttet den adgangsgivende eksamen.
EKS_SKOLE Den 6-cifrede kode for den skole, hvor den studerende har afsluttet den adgangsgivende eksamen. Kodesystemet er som udgangspunkt Undervisningsministeriets kodesystem.
KVOTIENT Den studerendes eksamenskvotient ved den adgangsgivende eksamen.