Tabel

UDDNELSE


Beskrivelse ?

Tabel med oplysninger om studerendes uddannelsesdele.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
CPR Den studerendes cpr-nummer.
STUD_UDDANNELSE_ID Entydig nøgle for en række i denne tabel, dvs. for den studerendes indskrivning til netop denne uddannelse. Hvis den studerende er indskrevet til uddannelsen flere gange, identificerer nøglen en bestemt af disse indskrivninger.
OVERORDNET_ID Henvisning til en række i denne tabel, der indeholder den uddannelse, denne uddannelse er en del af - rammens uddannelse, hvis denne række vedrører en uddannelsesdel.
AFBRUDT_AFSLUTTET Teksten 'afsluttet', hvis uddannelsen/uddannelsesdelen er bestået, 'afbrudt' hvis uddannelsen/uddannelsesdelen ikke er bestået.
RAMMEKODE Intern brugerkode for den uddannelsesramme, uddannelsen vedrører. Feltet er kun udfyldt, hvis rækken vedrører en overordnet uddannelse (rammens uddannelse).
STUDIEORDNINGSKODE Intern brugerkode for den studieordning, den studerende har valgt for den uddannelse eller uddannelsesdel, rækken vedrører.
STUDIEORDNINGSDATO Ikrafttrædelsesdatoen for en eventuel studieordning, den studerende har for denne uddannelse.
UDDANNELSESNAVN Uddannelsens lange navn eller - hvis dette ikke findes - uddannelsens navn.
BEKENDTGOERELSESNUMMER Nummeret på den bekendtgørelse, uddannelsen har hjemmel i. Hvis en uddannelse, der svarer til den studerendes uddannelsesramme, har uddannelsesdele under sig, kan disse have hjemmel i en anden bekendtgørelse. Denne vil fremgå af rækken for den pågældende uddannelsesdel.
BEKENDTGOERELSESDATO Udstedelsesdatoen for den bekendtgørelse, uddannelsen har hjemmel i.
BEKENDTGOERELSESTITEL Titlen/navnet på den bekendtgørelse, uddannelsen har hjemmel i.
STUDIERETNING Navnet på den studieretning, den studerende eventuelt har valgt for uddannelsen.
STARTDATO Den dato, hvor den studerende er startet på uddannelsen.
STARTSEMESTER Det semester, hvor den studerende er startet på uddannelsen.
STED Navnet på det sted, der på udtrækstidspunktet er registreret for den studerendes indskrivning til studieordningen for denne uddannelse/uddannelsesdel.
INDSKRIVNINGSHJEMMEL Navnet på den indskrivningshjemmel, der gælder for den uddannelsesramme, der svarer til uddannelsen.
ENKELTFAG Angivelse af, om den studerende er indskrevet til den ramme, der svarer til uddannelsen, med en eller flere studieordninger eller med enkeltfag.
SLUTDATO Den dato, hvor den studerende har afsluttet eller afbrudt uddannelsen.
SLUTSEMESTER Det semester, hvor den studerende har afsluttet eller afbrudt uddannelsen.
UDMELDELSESAARSAG Navnet på den udmeldelsesårsag, der evnetuelt er registrerer for den studerendes udmeldelse fra den uddannelsesramme, der svarer til uddannelsen.
MERIT_STATUS Den meritstatus, der er registreret, hvis den studerende har fået uddannelsén eller dens studieordning meritoverført.
MERIT_GODK_DATO Den dato, der er registreret for godkendelse af meritoverførslen.
MERIT_INST_KODE Kode for den institution, hvor den studerende har gennemført de aktiviteter, der har dannet grundlag for meritoverførslen. Kodesystemet er som udgangspunkt Undervisningsministeriets kodesystem.
MERIT_INST_NAVN Navnet på den institution, hvor den studerende har gennemført de aktiviteter, der har dannet grundlag for meritoverførslen.
MERIT_BETEGNELSE En eventuel forklarende tekst til meritoverførslen.
BESTAAET Summen af den studerendes beståede elementer under uddannelsen, målt i årsværk med 4 decimaler.
GENEMSNIT Et eventuelt karaktergennemsnit for uddannelsen/uddannelsesdelen. Gennemsnittet vises kun, hvis uddannelsen er afsluttet (bestået).
BESTAAELSES_DATO Den dato, den studerende har bestået uddannelsen, dvs. bedømmelsesdatoen for det sidste resultat. Hvis den studerende har afbrudt uddannelsen, er feltet ikke udfyldt.
TITEL Den titel, uddannelsens beståelse giver ret til.
BEVIS_DATO Datoen for eventuel udstedelse af eksamensbevis for uddannelsen.