Tabel

ANSOEGER


Beskrivelse ?

Tabellen indeholder arkiverede ansøgere til uddannelser under den koordinerede tilmelding. Tabellen indeholder grundoplysninger for en person - incl. oplysninger overført fra CPR-registeret. Tabellen oprettes automatisk i forbindelse med indlæsning af prioriteringsskemaer og/eller institutions-indberetninger. Oplysningerne overføres fra tabellen KOT_ANSOEGER i forbindelse med en årsarkivering.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
PERSONNR Identifikation af ansøgeren. Vil normalt indeholde personnummer, men dette er dog ikke absolut nødvendigt i alle tilfælde. De første 6 tegn skal indeholde en korrekt dato, mens position 7, 8 og 9 eventuelt kan indeholde bokstaver, ciffer 10 vil være 1 for mand og 2 for kvinder. Personen vil dog være markeret med anmærkning, hvis personnummeret ikke opfylder modulus-11 regelen.
AKTSKEMA Henvisning registreret på ansøgerniveau til det aktuelle prioriteringsskema.
NYT_CPR Angiver et eventuelt nyt personnummer. Det anvendes i tilfælde, hvor tilmeldingssekretariatet har overført ansøgeren til et nyt personnummer i stedet for det oprindeligt indberettede.
CPR_FEJL Kode til markering ved fejl i CPR-nummeret, idet der anvendes værdierne: 0 = korrekt personnummer, 1 = pseudonummer, 2 = ukorrekt nummer (modulus-fejl), 3 = ukorrekt nummer (dato-fejl). Et pseudonummer indeholder dato plus ansøgerens initialer.
CPR_FEJL_TEKST Tekst til Cpr_fejl værdie korrekt personnummer, pseudonummer, ukorrekt nummer (modulus-fejl), ukorrekt nummer (dato-fejl)
CPR_STAT Kode til markering vedrørende udtræk fra CPR, idet feltet kan indeholde værdierne: 0 = ikke forsøgt, 1 = Nøglebånd afsendt. 2 = Returneret fra CPR. 3 = Manuelt registret. 4 = Batch transaktion.
CPR_STAT_TEKST Tekst for udtræk fra CPR, idet feltet kan indeholde værdierne: ikke forsøgt, Nøglebånd afsendt. Returneret fra CPR. Manuelt registret. Batch transaktion.
PERSSTAT Anvendes til markering af status for personen, idet der anvendes følgende statuskoder: A = Aktuel ansøger, S = Slettet. Markeringen anvendes i forbindelse med udsendelse af breve, idet slettede ansøgere skal undertrykkes.
PERSSTAT_TEKST Tekst til status for personen, idet der anvendes følgende statuskoder: Aktuel ansøger, Slettet. Markeringen anvendes i forbindelse med udsendelse af breve, idet slettede ansøgere skal undertrykkes.
NAVN Indeholder ansøgers navn på formen efternavn, komma og fornavne. Oplysningen vil normalt være overført fra CPR-registeret.
FORNAVN Person-fornavn overført fra CPR registeret.
KOM_KODE Kode for ansøgers bopælskommune overført fra CPR-registeret.
EFTERNAVN Person-efternavn overført fra CPR registeret.
CO_NAVN Indeholder en eventuel supplerende adresselinie for ansøger - f.eks. CO-navn eller kollegienavn. Oplysningen vil normalt være overført fra CPR-registeret.
ADRESSE Indeholder ansøgers adresse i form af gadenavn, nummer mv. Oplysningen vil normalt være overført fra CPR-registeret.
LANDKODE Anføres som automobilkendingsbogstaver. Koden anvendes i forbindelse med postadresser og som alternativ til myndighedskoder for et tabellen over lande KOT_LAND.
POST_NR Postnummer til brug i forbindelse med registrering af adresser. Der er afsat 5 cifre til nummeret af hensyn til udenlandske postnumre.
ANTSKEMA Indeholder antallet af modtagne og registrerede prioriteringsskemaer.
PRIO_ST Statuskode på 2 cifre til markering af status for prioriteringer og indberetninger. Værdier i intervallet 01-09 svarer til optaget. Status lig 10 anvendes for ansøgere på venteliste. Status større end 10 anvendes for clearet, annuleret, mv.
GRP_OPTG Angiver nummeret på den gruppe, hvori ansøgeren er optaget på det optagelsesområde, der bliver registreret i UDD_OPTG som grundlag for udarbejdelsen af statistikker over optagne.
DOB_OPT Markering (med X) af ansøgere, der efter clearingen stadig er registreret som optaget på flere pladser. Denne situation kan opstå ved fejl/mangler i prioriterings-oplysninger, så clearingen ikke kan foretages.
DOB_OPT_TEKST Markering af ansøgere, der efter clearingen stadig er registreret som optaget på flere pladser. Denne situation kan opstå ved fejl/mangler i prioriterings-oplysninger, så clearingen ikke kan foretages.
UDD_PRIM Indeholder uddannelseskode svarende til det primært prioriterede område, der bliver anvendt som grundlag for udarbejdelsen af statistikker over ansøgere og afviste. Indholdet er fastlagt på grundlag af oplysninger fra det aktuelle prioriteringsskemaer, idet der vælges den uddannelse, ansøgeren har prioriteret højest i prioriteringsskemaet, For ansøgere uden prioriteringsskema anvendes det opfyldte optagelsesområde fra indberetninger - det område med laveste uddannelseskode for ansøgere med flere opfyldte områder. For ansøgere uden prioriteringsskema, der ikke er optaget, anvendes optagelsesområde fra indberetninger med den højeste uddannelseskode.
UDD_OPTG Indeholder den uddannelseskode, der bliver anvendt som grundlag for udarbejdelsen af statistikker over optagne. Indholdet er fastlagt på grundlag af oplysninger fra det aktuelle prioriteringsskema, idet der primært vælges den højest prioriterede uddannelse, hvor ansøgeren er optaget. For ansøgere uden prioriteringsskema anvendes optagelsesområde svarende til den uddannelse, hvor ansøgeren er optaget i henhold til indberetninger. Hvis der er flere indberetninger med opfyldte ønsker anvendes det optagelsesområde, der har den højeste uddannelseskode.
PRIO_OPT Nummer på prioritet, hvor ansøgeren er optaget. Er lig nul, hvis ansøgeren ikke er optaget.
NAT_KODE Nationalitetskode på 4 cifre overført fra CPR-registeret (myndighedskode). Lovlige værdier af koden defineres i tabellen KOT_LAND.
EKS_RETN Angiver retning for den adgangsgivende eksamen. Lovlige værdier defineres i tabellen KOT_EKSRETNING.
EKS_AAR Angiver årstal for den adgangsgivende eksamen.
TIDL_AFS Angivelse af en videregående uddannelse, der tidligere er afsluttet, idet der anvendes en 2-cifret kode til markering af uddannelsesns art.
TIDL_AFB Antal tidligere påbegyndte videregående uddannelse, der er afbrudt. Feltet indeholder 1, 2 eller 3 for henholdsvis en, to eller flere tidligere afbrudte uddannelser.
CLEAR_FE Markering af prioriteringsskemaer, hvor clearing skal undertrykkes. Det er tilfældet, hvis der er indsendt flere skemaer eller inkonsistens mellem prioriteringsskemaet og prioriteringsstatus i de registrerede institutions-indberetninger. Der vil ikke blive foretaget clearing på grundlag af prioriteringsskemaer med denne fejlmarkering. Feltet indeholder koderne: 0 = ingen fejl, 1 = ingen clearing, 2 = manuelt godkendt.
CLEAR_FE_TEKST Hvor clearing skal undertrykkes. Det er tilfældet, hvis der er indsendt flere skemaer eller inkonsistens mellem prioriteringsskemaet og prioriteringsstatus i de registrerede institutions-indberetninger. Der vil ikke blive foretaget clearing på grundlag af prioriteringsskemaer med denne fejlmarkering. Feltet indeholder koderne: ingen fejl, ingen clearing, manuelt godkendt.
AFSLAG Markering (med X) for ansøgere, hvor der skal udsendes afslagsbrev.
AFSLAG_TEKSTt Markering for ansøgere, hvor der skal udsendes afslagsbrev.
RYKKER_DT Dato for udskrift af rykkerbrev vedrørende problemer i prioriteringsskema(er).
AMT_KODE Kode for ansøgers bopælsamt overført fra CPR-registeret.