Tabel

PRIOTET


Beskrivelse ?

Tabellen indeholder arkiverede oplysninger om prioriteringer fra et prioriteringsskemaer, idet der kan forekomme indtil 8 prioriteter. Tabellen oprettes i forbindelse med registreringen af prioriteringsskemaer. Tabellen indeholder oplysninger fra prioriteringsskemaet plus felterne GRUPPE og PRIO_ST overført fra institutions-indberetninger for den pågældende person. Hvis der forekommer flere institutions-indberetninger (med forskellige grupper) overføres oplysninger for den mest aktuelle indberetning - dvs. prioriteret på status optaget, venteliste og clearet. Oplysningerne overføres fra tabellen KOT_PRIORITET i forbindelse med en årsarkivering.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
SKEMA_LB Der foretages en fortløbende registrering af alle prioriteringsskemaer. Oplysningen om nummeret inddateres sammen med personnummeret. Nummeret anvendes for at kunne finde et bestemt skema uden nødvendigvis at skulle sortere alle skemaer i personnummerorden.
PRIO_NR Nummerering af ansøgerens prioriteringer, idet der kan forekomme indtil 8 af disse på et prioriteringsskema.
UDD_KODE Kode på 5 cifre til angivelse af et optagelsesområde eller en uddannelse.
GRUPPE Kode på 2 cifre til angivelse af en optagelsesgruppe inden for et optagelsesområde.
GRUP_TX Navn på en optagelsesgruppe inden for et optagelsesområde.
PRIO_ST Statuskode på 2 cifre til markering af status for prioriteringer og indberetninger. Værdier i intervallet 01-09 svarer til optaget. Status lig 10 anvendes for ansøgere på venteliste. Status større end 10 anvendes for clearet, annuleret, mv.