Tabel

TILLADEL


Beskrivelse ?

Gravertilladelse, knyttet til den enkelte grusgrav. En indberetter kan have flere gravetilladelser. Der er en gravetilladelse for hvert indberetningsår.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
TILLADID Langt Navn: Tilladelsesnummer Definition: Entydeig (maskingenerere) ident forgravetilladelsen
INDVINDI Langt Navn: Kode for råstofindvinding i et enkelt år Definition: I Oracle-systemet hedder koden Raastof_indvinding og den fortæller om der har været råstofindvinding eller ej.
GRUNDVAN Langt Navn: Kode for opgravning af raastof under grundvandet Definition: Variabel, der beskriver om virksomheden graver under grundvandspejlet eller ej.
FYLDJORD Langt Navn: Modtaget fyldford i udgravningen Definition: Virksomheden skal angive Mængde i m3 for modtaget fyldjord i råstofgraven
REF_ADR Langt Navn: referencenøgle til tbl_adresse Definition: Primærnøgle mellem recorden adresse og recorden tilladelse.
PROD_AAR Langt Navn: Produktionsår for den angivne råstofmængde Definition: Det aktuelle år angives på spørgeskemaet.
GRAVIDEN Langt Navn: gravident for gravetilladelsen Definition: Benyttes til at identificere den enkelte gravetilladelse, hvis der skulle være problemer i indberetningen til Danmarks Statistik fra amterne.
P_NR Langt Navn: Produktionsenhedsnummer fra CVR-registret Definition: Arbejdsstedskoden fra cvr-registret . Brugtes i 1996.
P_OMS Langt Navn: Produktionsenhedens omsætning Definition: Variabel, der skulle vise omsætningen i den del af virksomheden, som tog sig af råstofindvinding. Forsøgtes brugt i 1996.
NYKOMMUNENR Langt Navn: Kommunekode fra og med 2007 Definition: Kode, der angiver kommune.
REGIONSNR Langt Navn: Regionskode fra og med 2007
VEJNAVN Langt Navn: vejnavn Definition: Gadenavnet for de virksomheder, som har fået gravetilladelser i Skov- og Naturstyrelsen.
POSTBY Langt Navn: Navn på postdistrikt Definition: Navn på postdistrikt for de virksomheder, som har fået gravetilladelser i Skov- og Naturstyrelsen.