Søgning » Venteinfo systemet » VENTETID

Venteinfo systemet

Tabeloversigt ?
VENTETID
Type
Bruger
Tabel

VENTETID


Beskrivelse ?

Tabel indeholdende alle ventetider i Venteinfosystemet

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
id Primærnøgle, ikke betydningsbærende
typeid Kodet felt, angiver behandlingen.
userid Kodet felt, angiver sygehuset, hvor behandlingen udføres.
vtidf Angiver den maksimale (længste) ventetid i hele uger til forundersøgelse for den ukomplicerede patient. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn (space) betyder at ventetiden ikke er oplyst.
ambub Angiver den maksimale (længste) ventetid i hele uger til ambulant behandling for den ukomplicerede patient. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn (space) betyder at ventetiden ikke er oplyst.
vtidb Angiver den maksimale (længste) ventetid i hele uger til behandling ved indlæggelse for den ukomplicerede patient. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn (space) betyder at ventetiden ikke er oplyst.
kemo Angiver den maksimale (længste) ventetid i hele uger til efterbehandling med kemoterapi for de relevante kræfttyper. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn (space) betyder at ventetiden ikke er oplyst.
straal Angiver den maksimale (længste) ventetid i hele uger til efterbehandling med stråler for de relevante kræfttyper. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn (space) betyder at ventetiden ikke er oplyst.
adgang Kodet felt, angiver om der er adgang for udenamtspatienter.
info Bemærkningsfelt
genop Angiver den maksimale ventetid i hele uger til genoptræning for den ukomplicerede patient. -1 betyder at behandlingen ikke udføres. Blanktegn betyder at ventetiden ikke er oplyst.
d_date Datoen for indberetningen af ventetiderne.