Tabel

PRIOSKEM


Beskrivelse ?

Tabellen indeholder arkiverede prioriteringsskemaer indsendt til tilmeldingssekretariatet. Der vil sædvanligvis kun forekomme et prioriteringsskema fra en ansøger, men der kan være indsendt flere skemaer. Der kan dog kun være et gældende skema, idet det først indsendte vil blive betragtet som gældende. Tilmeldingssekretariatet kan dog markere et andet skema som gældende. Det enkelte prioriteringsskema identificeres ved et entydigt skemaløbenummer, der tildeles af tilmeldingssekretariatet ved modtagelsen af skemaerne. Man kan endvidere referere til skemaerne ved hjælp af personnummeret. Oplysningerne overføres fra tabellen KOT_PRIO_SKEMA i forbindelse med en årsarkivering.

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
SKEMA_LB Der foretages en fortløbende registrering af alle prioriteringsskemaer. Oplysningen om nummeret inddateres sammen med personnummeret. Nummeret anvendes for at kunne finde et bestemt skema uden nødvendigvis at skulle sortere alle skemaer i personnummerorden.
PERSONNR Identifikation af ansøgeren. Vil normalt indeholde personnummer, men dette er dog ikke absolut nødvendigt i alle tilfælde. De første 6 tegn skal indeholde en korrekt dato, mens position 7, 8 og 9 eventuelt kan indeholde bokstaver, ciffer 10 vil være 1 for mand og 2 for kvinder. Personen vil dog være markeret med anmærkning, hvis personnummeret ikke opfylder modulus-11 regelen.
AKT_PRIO Indeholder en markering af, om det pågældende prioriteringsskema er aktuelt eller ej. Der anvendes følgende værdier i feltet: A = aktuelt skema, U = uaktuelt skema, N = nyt skema. Det først indlæste skema for en ansøger vil altid blive markeret som aktuelt uanset om skemaet er korrekt eller fejlbehæftet. Ved indlæsning af yderligere skemaer til en ansøger foretages en kontrol af skemaet. Hvis der kommer yderligere skemaer på personen, markeres det med N for nyt skema. Uaktuelle skemaer markeret med U for uaktuelt skema.
AKT_PRIO_TEKST Indeholder en markering af, om det pågældende prioriteringsskema er aktuelt eller ej. Der anvendes følgende værdier i feltet: aktuelt skema, uaktuelt skema, nyt skema. Det først indlæste skema for en ansøger vil altid blive markeret som aktuelt uanset om skemaet er korrekt eller fejlbehæftet. Ved indlæsning af yderligere skemaer til en ansøger foretages en kontrol af skemaet. Hvis der kommer yderligere skemaer på personen, markeres det med N for nyt skema. Uaktuelle skemaer markeret med U for uaktuelt skema.
PRI_FEJL Fejlmarkering i prioriteringsskema, hvor der er fejl i prioriteringen eller uoverensstemmelse med tidligere indlæste skemaer. Der anvendes følgende værdier i feltet: 0 = ingen fejl, maskinel kontrol, 1 = ingen fejl, manuelt godkendt, 2 = prioriteringsfejl i skemaet, 3 = fejl i.f.t. tidligere skema.
PRI_FEJL_TEKST Fejlmarkering i prioriteringsskema, hvor der er fejl i prioriteringen eller uoverensstemmelse med tidligere indlæste skemaer. Der anvendes følgende værdier i feltet: ingen fejl, maskinel kontrol, ingen fejl, manuelt godkendt, prioriteringsfejl i skemaet, fejl i.f.t. tidligere skema.
CLEAR_FE Markering af prioriteringsskemaer, hvor clearing skal undertrykkes. Det er tilfældet, hvis der er indsendt flere skemaer eller inkonsistens mellem prioriteringsskemaet og prioriteringsstatus i de registrerede institutions-indberetninger. Der vil ikke blive foretaget clearing på grundlag af prioriteringsskemaer med denne fejlmarkering. Feltet indeholder koderne: 0 = ingen fejl, 1 = ingen clearing, 2 = manuelt godkendt.
CLEAR_FE_TEKST Markering af prioriteringsskemaer, hvor clearing skal undertrykkes. Det er tilfældet, hvis der er indsendt flere skemaer eller inkonsistens mellem prioriteringsskemaet og prioriteringsstatus i de registrerede institutions-indberetninger. Der vil ikke blive foretaget clearing på grundlag af prioriteringsskemaer med denne fejlmarkering. Feltet indeholder koderne: ingen fejl, ingen clearing, manuelt godkendt.
EKS_RETN Angiver retning for den adgangsgivende eksamen. Lovlige værdier defineres i tabellen KOT_EKSRETNING.
EKS_AAR Angiver årstal for den adgangsgivende eksamen.
TIDL_AFS Angivelse af en videregående uddannelse, der tidligere er afsluttet, idet der anvendes en 2-cifret kode til markering af uddannelsesns art. Lovlige koder defineres i tabellen KOT_AFSL_UDD.
TIDL_AFB Markering af, om ansøgeren tidligere har påbegyndt en videregående uddannelse, der er afbrudt. Feltet indeholder 1, 2 eller 3 for henholdsvis en, to eller flere tidligere afbrudte uddannelser.
OPRETTET Dato for registrering af den pågældende record.
UNDSK_DT Angiver ansøgerens datering af ansøgningen - underskriftdatoen. Hvis feltet ikke er udfyldt indsættes i stedet dato for oprettelsen af ansøgningsskemaet i databasen.
BUNDT_NR Indeholder et 5 cifret nummer til identifikation af et bundt af batch transaktioner i DRI-systemet