Søgning » Boligstøttestatistikken » SA_BOLIGYDELSE_2008
Tabel

SA_BOLIGYDELSE_2008


Beskrivelse ?

Aflevering af årlige arkiveringsversioner for boligstøttestatistikken jf. afleveringsbestemmelse

Størrelse (Antal rækker) ?

335130

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
BOYBELØB Langt navn:Boligydelsesbeløb i december måned, Beskrivelse:Boligydelsesbeløb (beløbet er i kr.) i alt december måned, dvs. summen af BOYLÅN og BOYTILSK Boligydelsesbeløbet i december måned, er som det er oplyst af systemet, for fulde 30 dage, da alle måneder er sat til 30 dage. BOYBELOEB er IKKE det udbetalte beløb for de husstande, som også får kontanthjælp hvor der kan ske en loftsredaktion. I disse tilfælde beregnes det UDBETALTE BOYBELOEB netto loftsreduktionen. Det udbetalte beløb beregnes på følgende måde ved hjælp af oracle tabellen BST_KONTANT: BOYBELØBNET=(TILSKUD+LÅN+KMP) minus (BLOFTIL+BLOFTLÅN+BLOFTKMP). Det er dog få husstande, der har tilknyttet BST_kontant.
BOYTILSK Beskrivelse:Det månedlige beløb som tilskud, beregnet af systemet. Beløbet er i kr.
BOYLÅN Langt navn:Boligydelses til ejere ydes som lån., Beskrivelse:Boligydelse kan ydes som lån til ejere. (Beløbet er i kr.)
SAGTYPR Fremmednøgle til KTX_SAGTYPR. , Beskrivelse:Sagstypen angiver dels efter hvilke beregningsregler sagen ønskes beregnet, dels den befolkningsgruppe, hvortil boligstøtte-modtagerens husstand henføres (pensionist, ikke pensionist). Sagstyperne kan inddeles i grupper - se variablen Saggrup, hvor alle valide sagstyper er indplaceret i grupper efter Boligsikring: Lejerboliger, genhusning/sanering/forbedring samt bofællesskaber i boligsikring. boligydelse: Lejerboliger, ældreboliger, ejere, andelshavere og bofællesskaber i boligydelse.
FAKLEJE Langt navn:Faktisk leje efter fradrag forskellige bidrag, Beskrivelse:Faktisk leje angiver den ÅRLIGE leje efter fradrag af varmebidrag, glasforsikring og særlige ydelser. Sanerings/forbedringssager har tilknyttet variablen "Forbedringsleje". Beløbet er i kr.
BEVÆGKODE Fremmednøgle til KTX_MARK. , Langt navn:Kode for om der er bevægelseshæmmet peroner i hjemmet, Beskrivelse:Feltet angiver om der er en bevægelseshæmmet i hjemmet eller ej, angivet med J/N markering.
BOLUDG Beskrivelse:Boligudgift for ejere=i alt husleje. Boligydelse tildeles dog ud fra feltet KORLEJE, som er den korrigerede husleje/boligudgift. Variabelen er udgået i 2007.
PNRMODT Del af Primærnøgle, Langt navn:Modtagers personnummer, Beskrivelse:Modtagerens personnummer
BOY_KOMKOD Del af Primærnøgle, Fremmednøgle til KTX_NYKOM. , Langt navn:Boligydelsens kommunekode, Beskrivelse:Kommunekode svarende til indenrigsministeriets kommunekoder.