Tabel

IT_2011


Beskrivelse ?

Statistikken belyser branchen ved deres fordeling på serviceydelser. Herudover belyses omsætningens fordeling på forskellige kundegrupper. Endvidere vises eksportens andel til lande inden for EU og til lande uden for EU. It-servicevirksomhed omfatter følgende brancher (Dansk Branchekode 2007 (DB07)) : - Udgivelse af computerspil (DB07) 58.21.00 - Anden udgivelse af software (DB07) 58.29.00 - Computerprogrammering (DB07) 62.01.00 - Konsulentbistand vedr. informationsteknologi (DB07) 62.02.00 - Computer Facility Management (DB07) 62.03.00 - Anden it-servicevirksomhed (DB07) 62.09.00 - Databehandling, webhosting o.lign. serviceydelser (DB07) 63.11.00 - Webportaler (DB07) 63.12.00

Størrelse (Antal rækker) ?

669

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
CVR_NR Primærnøgle, Langt navn:Enhedsnummer for CVR_enhed, Beskrivelse:CVR-nummeret er det entydige nummer en juridisk enhed er optaget i CVR med. Dette nummer skal bruges til at identificere den juridiske enhed over for alle offentlige myndigheder.
JUR_HOVED_BRA_DB07 Fremmednøgle til KTX_DB07_VIW. , Langt navn:Hovedbranche for JUR_enhed - DB07, Beskrivelse:Branchekode jf. DB07 (Dansk Branchekode 2007) fra 1. januar 2008.
IT_PROG Langt navn:Computerprogrammering, Beskrivelse:Udvikling af software, fx af struktur og indhold af applikationer, hjemmesider, databaser samt udvikling og implementring af kunders netværk og stystemer. Programudvikling efter kundens anvisninger (kundespecifikt software). Oversættelse/tilpasning af standardsoftware til et bestemt marked. Omfatter også omsætning fra software orginaler.
IT_KONSUL Langt navn:It-konsulentbistand, Beskrivelse:It-konsulentbistand
IT_KON_HARD Langt navn:Konsulentbistand vedr. hardware, Beskrivelse:Rådgivning vedr. hardwarekrav, indkøb, ekspertudsagn vedr. hardware, vurdering af en organisations it-behov, udvikling og implementering af nye systemer. Integration af nye og gamle systemer mm.
IT_KON_SOFT Langt navn:Konsulentbistand vedr. computersystemer og software, Beskrivelse:Rådgivning vedr. softwarekrav, indkøb og sikkerhedssystemer.
IT_KON_TEKNIK Langt navn:Teknisk it-support, Beskrivelse:Problemløsning relateret til kunders brug af software, hardware og computersystemer, herunder opgradering, testning, reparation, flytning af computere mv.
IT_FAC Langt navn:Computer facility management, Beskrivelse:Computer facility management
IT_NETVAERK Langt navn:Netværksmanagement, Beskrivelse:Håndtering og overvågning af netværk, fine-tune netværkstrafik, diagnosticere netværksproblemer osv.
IT_SYSTEM Langt navn:Systemmanagement, Beskrivelse:Daglig håndtering af kunders it-systemer
IT_ANDEN Langt navn:Anden it-servicevirksomhed, Beskrivelse:Separat installation af software og hardware, datarekonstruktion mm. (ikke mainframe som placeres under andre produkter og serviceydelser)
IT_WEB Langt navn:Databehandling, webhosting og lign. tjenester, Beskrivelse:Databehandling, dataindtastning, scanning/indlæsning af data, webhosting, streaming, drift af databaser, programmel udlejning, mainframefaciliteter på timesharebasis mv
IT_WEBPORTAL Langt navn:Webportalindhold, Beskrivelse:Drift af websteder med omfattende søgedatabaser, drift af websteder, der fungerer som portaler til internettet.
IT_CSPIL Langt navn:Udgivelse af computerspil, Beskrivelse:Downloads, onlinespil, undtagen on-line gambling (placeres under andre produkter og serviceydelser), rettigheder til at bruge computerspil mv.
IT_ANDEN_SOFT Langt navn:Anden udgivelse af software, Beskrivelse:Udgivelse af standardsoftware, dvs. massefremstillet software, der ikke er specialudviklet, herunder oversættelse/tilpasning til et bestemt marked for egen regning.
IT_SYSTEMSOFT Langt navn:Systemsoftware, på fysisk medium, Beskrivelse:Operativsystemer, software til netværk, databaser, programmeringssprog mv.
IT_APPLIKATION Langt navn:Applikationssoftware, på fysisk medium, Beskrivelse:Forretningsapplikationer, applikationer til hjemmebrug mv.
IT_DOWNLOAD Langt navn:Downloaded software, Beskrivelse:Downloaded software
IT_ONLINE Langt navn:Online software, Beskrivelse:Online software
IT_LICENSER Langt navn:Licenser ifm. retten til at bruge computer software, Beskrivelse:Licenser ifm. retten til at bruge computer software
IT_REP Langt navn:Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og computere, Beskrivelse:Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og computere
IT_REP_KONTOR Langt navn:Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og - udstyr, Beskrivelse:Kopimaskiner, fax mm, undtagen computere og ydre enheder
IT_REP_COM Langt navn:Reparation af computere og ydre enheder, Beskrivelse:Reparation af computere og ydre enheder
IT_SALG Langt navn:Videresalg (engros og detail), Beskrivelse:Videresalg (engros og detail), som virksomheden ikke selv har udviklet eller produceret.
IT_SALG_SOFT Langt navn:Videresalg af software, Beskrivelse:Videresalg af software
IT_SALG_HARD Langt navn:Videresalg af hardware og andet udstyr, Beskrivelse:Videresalg af hardware og andet udstyr
IT_SALG_ANDRE Langt navn:Videresalg af andre varer, Beskrivelse:Videresalg af andre varer
IT_ANDRE_PROD_SERVICE Langt navn:Andre produkter og serviceydelser, Beskrivelse:Andre produkter og serviceydelser
IT_PROG_EXP Langt navn:Eksport af computerprogrammering, Beskrivelse:Eksport af Udvikling af software, fx af struktur og indhold af applikationer, hjemmesider, databaser samt udvikling og implementring af kunders netværk og stystemer. Programudvikling efter kundens anvisninger (kundespecifikt software). Oversættelse/tilpasning af standardsoftware til et bestemt marked. Omfatter også omsætning fra software orginaler.
IT_KONSUL_EXP Langt navn:Eksport af It-konsulentbistand, Beskrivelse:Eksport af It-konsulentbistand
IT_KON_HARD_EXP Langt navn:Eksort af Konsulentbistand vedr. hardware, Beskrivelse:Eksport af rådgivning vedr. hardwarekrav, indkøb, ekspertudsagn vedr. hardware, vurdering af en organisations it-behov, udvikling og implementering af nye systemer. Integration af nye og gamle systemer mm.
IT_KON_SOFT_EXP Langt navn:Eksport af Konsulentbistand vedr. computersystemer og software, Beskrivelse:Eksport af rådgivning vedr. softwarekrav, indkøb og sikkerhedssystemer.
IT_KON_TEKNIK_EXP Langt navn:Eksport af Teknisk it-support, Beskrivelse:Eksort af problemløsning relateret til kunders brug af software, hardware og computersystemer, herunder opgradering, testning, reparation, flytning af computere mv.
IT_FAC_EXP Langt navn:Eksport af Computer facility management, Beskrivelse:Eksport af Computer facility management
IT_NETVAERK_EXP Langt navn:Eksport af Netværksmanagement, Beskrivelse:Eksport af håndtering og overvågning af netværk, fine-tune netværkstrafik, diagnosticere netværksproblemer osv.
IT_SYSTEM_EXP Langt navn:Eksport af Systemmanagement, Beskrivelse:Eksport af daglig håndtering af kunders it-systemer
IT_ANDEN_EXP Langt navn:Eksport af Anden it-servicevirksomhed, Beskrivelse:Eksport af separat installation af software og hardware, datarekonstruktion mm. (ikke mainframe som placeres under andre produkter og serviceydelser)
IT_WEB_EXP Langt navn:Eksport af Databehandling, webhosting og lign. tjenester, Beskrivelse:Eksport af databehandling, dataindtastning, scanning/indlæsning af data, webhosting, streaming, drift af databaser, programmel udlejning, mainframefaciliteter på timesharebasis mv
IT_WEBPORTAL_EXP Langt navn:Eksport af Webportalindhold, Beskrivelse:Eksport af drift af websteder med omfattende søgedatabaser, drift af websteder, der fungerer som portaler til internettet.
IT_CSPIL_EXP Langt navn:Eksport af Udgivelse af computerspil, Beskrivelse:Eksport af Downloads, onlinespil, undtagen on-line gambling (placeres under andre produkter og serviceydelser), rettigheder til at bruge computerspil mv.
IT_ANDEN_SOFT_EXP Langt navn:Eksport af Anden udgivelse af software, Beskrivelse:Eksport af Udgivelse af standardsoftware, dvs. massefremstillet software, der ikke er specialudviklet, herunder oversættelse/tilpasning til et bestemt marked for egen regning.
IT_SYSTEMSOFT_EXP Langt navn:Eksport af Systemsoftware, på fysisk medium, Beskrivelse:Eksport af operativsystemer, software til netværk, databaser, programmeringssprog mv.
IT_APPLIKATION_EXP Langt navn:Eksport af Applikationssoftware, på fysisk medium, Beskrivelse:Eksport af forretningsapplikationer, applikationer til hjemmebrug mv.
IT_DOWNLOAD_EXP Langt navn:Eksport af Downloaded software, Beskrivelse:Eksport af Downloaded software
IT_ONLINE_EXP Langt navn:Eksort af Online software, Beskrivelse:Eksort af Online software
IT_LICENSER_EXP Langt navn:Eksport af Licenser ifm. retten til at bruge computer software, Beskrivelse:Eksport af Licenser ifm. retten til at bruge computer software
IT_REP_EXP Langt navn:Eksort af Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og computere, Beskrivelse:Eksort af Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og computere
IT_REP_KONTOR_EXP Langt navn:Eksport af Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og - udstyr, Beskrivelse:Eksport af Reparation og vedligeholdelse af kontormaskiner og fax mm, undtagen computere og ydre enheder
IT_REP_COM_EXP Langt navn:Eksport af Reparation af computere og ydre enheder, Beskrivelse:Eksport af Reparation af computere og ydre enheder
IT_SALG_EXP Langt navn:Eksort af Videresalg (engros og detail), Beskrivelse:Eksort af Videresalg (engros og detail), som virksomheden ikke selv har udviklet eller produceret.
IT_SALG_SOFT_EXP Langt navn:Eksort af Videresalg af software, Beskrivelse:Eksort af Videresalg af software
IT_SALG_HARD_EXP Langt navn:Eksort af Videresalg af hardware og andet udstyr, Beskrivelse:Eksort af Videresalg af hardware og andet udstyr
IT_SALG_ANDRE_EXP Langt navn:Eksport af Videresalg af andre varer, Beskrivelse:Eksport af Videresalg af andre varer
IT_ANDRE_PROD_SERVICE_EXP Langt navn:Eksport af Andre produkter og serviceydelser, Beskrivelse:Eksport af andre produkter og serviceydelser
EXP_I_EU Langt navn:Eksport inden for EU, Beskrivelse:Fordeling af den samlede eksport inden for EU
EXP_U_EU Langt navn:Eksport uden for EU, Beskrivelse:Fordeling af den samlede eksport uden for EU
KUNDE_OFF Langt navn:Den offentlige sektor, Beskrivelse:Fordeling af virksomhedens omsætning på kundegruppe Den ofentlige sektor
KUNDE_ORG Langt navn:Organisationer og privatpersoner, Beskrivelse:Fordeling af virksomhedens omsætning på kundegrupper organisationer og privatpersoner
KUNDE_VIRKS Langt navn:Virksomheder - inkl. offentligt ejede virksomheder, Beskrivelse:Fordeling af virksomhedens omsætning på kundegrupper Virksomheder - inkl. offentligt ejede virksomheder