Tabel

FOLKEAFSTEMNING_2015


Beskrivelse ?

Denne tabel indeholder resultater fra folkeafstemningen om omdannelse af retsforbeholdet til en tilvalgsordning 3. december 2015. Hver række angiver et resultat for et afstemningsområde. Afstemningsområdet er det laveste geografiske niveau, som stemmer opgøres på. Ved folkeafstemningen om omdannelse af retsforbeholdet til en tilvalgsordning 3. december 2015 var der i alt 1386 afstemningsområder. I data findes opstillingskreds, storkreds og landsdel, som afstemningsområdet hører under via variablene opstillingskreds_id, storkreds_id og landsdel_id. Tabellen viser alle typer resultater. Man kan fx se, hvor mange ugyldige stemmesedler med en bestemt ugyldighedstype, der var på et afstemningsområde. Antallet af JA- og NEJ på et givet afstemningsområde kan også enkelt udledes af tabellen.

Størrelse (Antal rækker) ?

16374

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
SYSRID_FA2015 Primærnøgle, Beskrivelse:Løbenummer
RESULTAT_FA2015 Fremmednøgle til KTX_RESULTAT_FA2015. , Beskrivelse:Denne variabel har værdisæt, der omfatter både ugyldige stemmer opdelt på ugyldighedshedstype, JA- og NEJ-stemmer og summerede størrelser som samlede antal brevstemmer, gyldige stemmer i alt, antal vælgere mv.
LANDSDEL_ID Fremmednøgle til KTX_LANDSDEL_ID. , Beskrivelse:Variablen viser sammenhæng mellem landsdelens kode og landsdelens navn.
STORKREDS_ID Fremmednøgle til KTX_STORKREDS_ID. , Beskrivelse:Variablen viser sammenhæng mellem storkredsens kode og storkredsens navn.
OPSTILLINGSKREDS_ID Fremmednøgle til KTX_OPSTILLINGSKREDS_ID. , Beskrivelse:Variablen viser sammenhæng mellem opstillingskredsens kode og opstillingskredsens navn.
AFOMRAADE_ID_FA2015 Fremmednøgle til KTX_AFOMRAADE_ID_FA2015. , Beskrivelse:Variablen viser sammenhæng mellem afstemningsområdets kode og afstemningsområdets navn.
ANTAL_FA2015 Beskrivelse:Denne variabel viser antal. Der vil være tale om antal stemmer i alle tilfælde med undtagelse af det enkelte tilfælde, hvor der er tale om antallet af vælgere på afstemningsområdet.