Tabel

KONT814


Beskrivelse ?

Pal_ber (KONT814) - DB2.STKONTPALBER - PAL BEREGNINGER OG RESULTATER

Størrelse (Antal rækker) ?

17251

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
SENR SE-nummer Definition: Det 8-cifret nummer, der entydigt identificerer en registreret virksomh ed over for henholdsvis SKAT, ATP-administrationen, aktieselskabsregis tret og andre administrationer, der anvender SENR. Bemærkning: Under udviklingen af SE-systemet er SENR blevet kaldt CERNR, da det er v ærdisat i overensstemmelse med aftalerne af 1976 om et centralt erhvervs registernummer. Først sent i systemudviklingen blev CERNR omdøbt til SEN R. I systemdokumentationen er betegnelsen derfor ofte CERNR, og det er d atabeskrivelsen for CERNR, der skal anvendes. I Toldvæsenet er VIRKNR (Virksomhedsnummer) anvendt som forgænger for SE NR.
INDKAAR Indkomstår Definition: De fire cifre i årstallet i det år, hvor den indkomst, der er lagt til g rund for en beregning er indtjent. (f.eks. skatteberegningen).
PALPGFKOD PARAGRAF KODE TIL PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN) Definition: PARAGRAF KODE TIL PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN).
LBNR Løbenummer Definition: Løbenummer - anvendes til at adskille registreringer unikt inden for sam me teleoperatør/leverandør med mere. Bemærkning: Normalt er LBNR på 7 cifre, men kan være fra 2 til 9 cifre. I told-system: Anvendes som sorteringsfelt på individ I-0112, og er et fortløbende nummer pr. LOV-KOD pr. virksomhed. Anvendes i: VIRKNEGANG VIRKNEGANGFRI VIRKNEGANGLOG
FELTNR FELTNUMMER Definition: Angiver feltnummer, der indefor en blanket/telebillede er unikt og anven des til styring af dataoplysninger. Feks feltnummer 17 på ligningsindberetning indeholder - ansat indkomst.
FEJLNR FEJLNUMMER Definition: Kode for en fejlsituation.
FEJLARTKOD KODE FOR FEJL ART Definition: KODE FOR FEJL ART
PALDIFRCBLB DIFFERENCE BELØB FOR PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN) Definition: DIFFERENCE BELØB FOR PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN)
PALBERBLB BEREGNINGS BELØB FOR PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN) Definition: BEREGNINGS BELØB FOR PAL (PENSION AFKASTBESKATNINGS LOVEN)
OPDATPERSKOD PERSONKODE FOR OPDATERING Definition: Identifikation af den person eller det program, der har rettet en tabelr ække Bemærkning: Personkode for den AU-operatør der sidst har ajourført i AU-systemet.
REGISTMP Registreringsstempel Definition: Registrerings- og ændringstidspunkt for en række i en DB2-tabel Bemærkning: Overføres fra maskintid som CURRENT TIMESTAMP.