| ID |
Teknisk ID, unik identifikation |
| SALMONELLANIVEAU |
Salmonellaniveau ..... |
| DATO_BEHANDLET |
Dato for behandling |
| BEHANDLET_MRK |
Behandlet markering |
| ZOORCHR_ID |
Unik reference til tabellen ZOORCHR |
| BRUGER_LOGON |
Login ID for bruger/system, som har foretaget seneste rettelse |
| DATO_OPDATERING |
Dato for seneste opdatering |
| UDPEGET_MRK |
Udpeget markering |
| DATO_BEREGNET |
Dato beregnet |
| UDSKRIV_SLA |
Skal på udskrift til slagteri |
| UDSKRIV_DYRLAEGE |
Skal på udskrift til dyrlæge |
| HIS_BRUGER_LOGON |
Login ID for bruger/system, som har foretaget den handling, der har medført oprettelse af historik record |
| HIS_DATO_OPDATERING |
Tidspunkt for oprettelse af historik record |
| HIS_OPERATION |
Den operation (UPD, DEL), der har medført oprettelse af historik record |
| HIS_ID |
Teknisk ID, unik identifikation |