Søgning » Boligstøttestatistk » SA_BOLIGYDELSE_2018

Boligstøttestatistk

Tabeloversigt ?
SA_BOLIGSIKRING_2018
SA_BOLIGYDELSE_2018
KTX_NYKOM
Tabel

SA_BOLIGYDELSE_2018


Beskrivelse ?

Aflevering af årlige arkiveringsversioner for boligstøttestatistikken jf. afleveringsbestemmelse

Størrelse (Antal rækker) ?

285786

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
BOYBELØB Langt navn:Boligydelsesbeløb i december måned, Beskrivelse:Boligydelsesbeløb (beløbet er i kr.) i alt december måned, dvs. summen af BOYLÅN og BOYTILSK Boligydelsesbeløbet i december måned, er som det er oplyst af systemet, for fulde 30 dage, da alle måneder er sat til 30 dage. BOYBELOEB er IKKE det udbetalte beløb for de husstande, som også får kontanthjælp hvor der kan ske en loftsredaktion. I disse tilfælde beregnes det UDBETALTE BOYBELOEB netto loftsreduktionen. Det udbetalte beløb beregnes på følgende måde ved hjælp af oracle tabellen BST_KONTANT: BOYBELØBNET=(TILSKUD+LÅN+KMP) minus (BLOFTIL+BLOFTLÅN+BLOFTKMP). Det er dog få husstande, der har tilknyttet BST_kontant.
BOYTILSK Beskrivelse:BOYBELOEB indeholder den berettigede boligydelse i december måned i DKR. BOYBELOEB indeholder den berettigede boligydelse i december måned. BOYBELOEB er summen af tre felter: BOYTILSK og BOYLAAN og BOYKMP, som henholdsvis dækker over et månedligt boligydelsestilkud og et månedligt boligsydelseslån. og et månedligt kompensationsbeløb. BOYBELOEB indeholder det berettigede beløb - IKKE det udbetalte beløb. BOYBELOEB indeholder ikke reduktioner i boligydelsen som følge af indførelsen af et kontanthjælpsloft. Eventuelle reduktioner findes i deres egne variable jf. variablen LOFTRED.
BOYLÅN Langt navn:Boligydelses til ejere ydes som lån., Beskrivelse:Boligydelse kan ydes som lån til ejere. (Beløbet er i kr.)
SAGSTYPR Beskrivelse:Sagstypen, "SAGTYPR", angiver dels efter hvilke beregningsregler sagen ønskes beregnet, dels den befolkningsgruppe, hvortil boligstøtte-modtagerens husstand henføres (pensionist, ikke pensionist). Sagstyperne kan inddeles i grupper - se variablen Saggrup, hvor alle valide sagstyper er indplaceret i grupper efter Boligsikring: Lejerboliger, genhusning/sanering/forbedring samt bofællesskaber i boligsikring. Boligydelse: Lejerboliger, ældreboliger, ejere, andelshavere og bofællesskaber i boligydelse.
FAKLEJE Langt navn:Faktisk leje efter fradrag af forskellige bidrag, Beskrivelse:FAKLEJE angiver den faktiske, årlige leje efter fradrag af varmebidrag, glasforsikring og andre ydelser. Beløbet er i DKR.
BEVÆGKO Beskrivelse:Feltet angiver om der er en bevægelseshæmmet i hjemmet eller ej, angivet med J/N markering.
PNRMODT Primærnøgle, Langt navn:Modtagers personnummer, Beskrivelse:Modtagerens personnummer
BOY_KOMKOD Fremmednøgle til KTX_NYKOM. , Langt navn:Boligydelsens kommunekode, Beskrivelse:Kommunekode svarende til indenrigsministeriets kommunekoder.