Søgning » Motorkøretøjsstatistik 2018 » GENREGISTRERINGER_2018_SDA
Tabel

GENREGISTRERINGER_2018_SDA


Beskrivelse ?

Datasæt med genregistrerede køretøjer. En genregistrering er en registrering i det Digitale Motorregister, DMR, af et køretøj, der har været registreret tidligere med et andet registreringsnummer eller som er importeret som brugt. En genregistrering forudsætter en forudgaende afmelding. Den tidsmæssige placering sker ud fra registreringsdatoen. Genregistreringerne er implementeret i datasættet ud fra følgende regler for datoerne: - FoersteRegistreringDato ^=. and ( Historiktil > Historikfra or HistorikTil =. ) - FoersteRegistreringDato < R_HistorikFra and R_Historikfra = RN_Historikfra and Historikfra <= RN_Historikfra and (Historiktil > RN_Historikfra or Historiktil =. ) - R_Historikfra = EB_HistorikFra (ejer) - R_Historikfra = EB_HistorikFra (bruger) Alle datoer er formatteret med DDMMYYYY. Brugtvognshandlen = Ejerskifter + Genregistreringer

Størrelse (Antal rækker) ?

328429

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
KOERETOEJ_ID Langt navn:Entydig nøgle til identifikation af det enkelte køretøj i DMR., Beskrivelse:Entydig ikke-informationsbærende nøgle til identifikation af det enkelte køretøj. Identen følger køretøjet fra vugge til grav., Detaljeret beskrivelse:Entydig, ikke-informationsbærende nøgle til identifikation af det enkelte køretøj. Identen følger køretøjet fra vugge til grav. Variablen forekommer i registret fra september 2003. Fra 1992-2003 skete identifikationen af det enkelte køretøj vha. en kombination af stelnummeret, mærkekoden (fabrikat+model+variant) og den første registreringsdato.
AKSELANTAL Beskrivelse:Antal aksler på køretøjet., Detaljeret beskrivelse:Antal aksler på køretøjet.
EGENVAEGT Beskrivelse:Køretøjets egenvægt eksklusiv vægt af eventuelt drivmiddel, smøreolie og kølevand og eventuel fører, men med normalt tilbehør. Angives i kg. Egenvægt anvendes i forbindelse med opkrævning af vægtafgift for visse arter og anvendelser. Se også KOEREKLARVAEGT og TOTALVAEGT., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets egenvægt eksklusiv vægt af eventuelt drivmiddel, smøreolie og kølevand og eventuel fører, men med normalt tilbehør. Angives i kg. Egenvægt anvendes i forbindelse med opkrævning af vægtafgift for visse arter og anvendelser. Se også KOEREKLARVAEGT og TOTALVAEGT.
FOERSTEREGISTRERINGDATO Langt navn:Datoen for køretøjets første registrering i motorregistret DMR., Beskrivelse:Datoen for køretøjets første registrering i DMR. Ved registrering af importerede brugte køretøjer, anføres den oprindelige registreringsdato fra de udenlandske registreringspapirer. , Detaljeret beskrivelse:Datoen for køretøjets første registrering i DMR. Ved registrering af importerede brugte køretøjer, anføres den oprindelige registreringsdato fra de udenlandske registreringspapirer. Det faktiske køb af et nyt køretøj kan ligge flere måneder før nyregistreringen, som først kan foretages, når køretøjet er leveret til forhandleren og klargjort. Datoen anvendes bl.a. til tidsfæstelse af antal nyregistreringer i givne perioder, tidsfæstelse af regelsættet for værdifastsættelse af køretøjer og til opgørelse af køretøjernes alder på et givet tidspunkt..
KOEREKLARVAEGTMAKSIMUM Beskrivelse:Angiver køretøjets vægt i køreklar stand i kg som defineret i forskellige EF-direktiver. Køreklar vægt omfatter vægt af føreren (ikke for knallerter, MC og trehjulede biler). Omfatter også vægt af tilbehør og driftsmidler (brændstof, smøreolie og kølevand) Vægt af fører sættes til 75 kg, og for store personbiler (busser) tillige vægt af et personalemedlem, hvis køretøjet er forsynet med personalesæde. Hvis der er tale om en personbil med kun én køreklar vægt, anvendes kun KOEREKLAVAEGTMINIMUM., Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets vægt i køreklar stand i kg som defineret i forskellige EF-direktiver. Køreklar vægt omfatter vægt af føreren (ikke for knallerter, MC og trehjulede biler). Omfatter også vægt af tilbehør og driftsmidler (brændstof, smøreolie og kølevand) Vægt af fører sættes til 75 kg, og for store personbiler (busser) tillige vægt af et personalemedlem, hvis køretøjet er forsynet med personalesæde. Hvis der er tale om en personbil med kun én køreklar vægt, anvendes kun KOEREKLAVAEGTMINIMUM.
KOEREKLARVAEGTMINIMUM Beskrivelse:Angiver køretøjets vægt i køreklar stand i kg som defineret i forskellige EF-direktiver. Køreklar vægt omfatter vægt af føreren (ikke for knallerter, MC og trehjulede biler). Omfatter også vægt af tilbehør og driftsmidler (brændstof, smøreolie og kølevand) Vægt af fører sættes til 75 kg, og for store personbiler (busser) tillige vægt af et personalemedlem, hvis køretøjet er forsynet med personalesæde. Hvis der er tale om en personbil med kun én køreklar vægt, anvendes kun KOEREKLAVAEGTMINIMUM., Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets vægt i køreklar stand i kg som defineret i forskellige EF-direktiver. Køreklar vægt omfatter vægt af føreren (ikke for knallerter, MC og trehjulede biler). Omfatter også vægt af tilbehør og driftsmidler (brændstof, smøreolie og kølevand) Vægt af fører sættes til 75 kg, og for store personbiler (busser) tillige vægt af et personalemedlem, hvis køretøjet er forsynet med personalesæde. Hvis der er tale om en personbil med kun én køreklar vægt, anvendes kun KOEREKLAVAEGTMINIMUM.
KOERETOEJSTAND Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJSTAND. , Beskrivelse:Angiver køretøjets stand i forbindelse med Toldynsrapporten. 1 = Under middel 2 = Middel 3 = Over middel, Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets stand i forbindelse med Toldynsrapporten. 1 = Under middel 2 = Middel 3 = Over middel
MAKSIMUMHASTIGHED Beskrivelse:Oplyste maksimale hastighed fra COC-dokumentet. Angives i km/time., Detaljeret beskrivelse:Oplyste maksimale hastighed fra COC-dokumentet. Angives i km/time.
MODELAAR Beskrivelse:Angiver året, hvor modellen blev markedsført. Året ændres ikke selv om køretøjet fx sælges som fabriksnyt året efter., Detaljeret beskrivelse:Angiver året, hvor modellen blev markedsført. Året ændres ikke selv om køretøjet fx sælges som fabriksnyt året efter.
NCAPTEST Fremmednøgle til KTX_JN. , Beskrivelse:Angiver om køretøjet har bestået en Euro NCAP-test med mindst fem stjerner., Detaljeret beskrivelse:Angiver om køretøjet har bestået en Euro NCAP-test med mindst fem stjerner.
OPRETTETUDFRA Fremmednøgle til KTX_OPRETTETUDFRA. , Beskrivelse:Angiver, hvordan køretøjet blev oprettet i DMR. 1 = Registreringssyn 2 = COC-dokument (COC-dokumentet (Certificate of conformity) er en deklaration, som producenten udsteder om overensstemmelse med EU-typegodkendelsen). 3 = Typeattest 4 = Forespurgt køretøj 5 = Prøvemærkebestilling, Detaljeret beskrivelse:Angiver, hvordan køretøjet blev oprettet i DMR. 1 = Registreringssyn 2 = COC-dokument (COC-dokumentet (Certificate of conformity) er en deklaration, som producenten udsteder om overensstemmelse med EU-typegodkendelsen). 3 = Typeattest 4 = Forespurgt køretøj 5 = Prøvemærkebestilling
PASSAGERANTAL Beskrivelse:Antal passagerer (antal siddepladser), der må være i erhvervskøretøjer., Detaljeret beskrivelse:Antal passagerer (antal siddepladser), der må være i erhvervskøretøjer.
PAAHAENGVOGNTOTALVAEGT Beskrivelse:Angiver påhængsvognens totalvægt for lastbiler til godstransport, hvis lastbilen har tilkoblingsanordning. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Angiver påhængsvognens totalvægt for lastbiler til godstransport, hvis lastbilen har tilkoblingsanordning. Angives i kg.
SIDDEPLADSERMAKSIMUM Beskrivelse:Kan være udfyldt, hvis et køretøj har flere udførelser. SIDDEPLADSERMINIMUM skal være udfyldt., Detaljeret beskrivelse:Kan være udfyldt, hvis et køretøj har flere udførelser. SIDDEPLADSERMINIMUM skal være udfyldt.
SIDDEPLADSERMINIMUM Beskrivelse:Antal siddepladser inkl. fører., Detaljeret beskrivelse:Antal siddepladser inkl. fører.
SKAMMELBELASTNING Beskrivelse:Maksimalt antal kg, der må påføres skammelen på en sættevognstrækker., Detaljeret beskrivelse:Maksimalt antal kg, der må påføres skammelen på en sættevognstrækker.
SKATTEAKSELANTAL Beskrivelse:Angiver et vogntogs (forvogn + påhængsvogn) antal aksler til beregning af vægtafgift og vejafgift., Detaljeret beskrivelse:Angiver et vogntogs (forvogn + påhængsvogn) antal aksler til beregning af vægtafgift og vejafgift.
SKATTEAKSELTRYK Beskrivelse:Angiver en påhængsvogns totalvægt eller akseltryk på en sættevogn eller en kærre. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Angiver en påhængsvogns totalvægt eller akseltryk på en sættevogn eller en kærre. Angives i kg.
KOERETOEJSTATUS Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJSTATUS. , Beskrivelse:Beskriver status for et givet køretøjs oplysninger. 1 = Under oprettelse 2 = Oprettet 3 = Registreret 4 = Afmeldt 5 = anmeldt til eksport 6 = Skrottet 7 = Eksporteret 8 = Administrativ oprettelse 9 = Erklæret af importør 10 = Erklæret af importør og forhandler 11 = Slettet 12 = Har gennemført registreringssyn 13 = Delvist oprettet, Detaljeret beskrivelse:Beskriver status for et givet køretøjs oplysninger. 1 = Under oprettelse 2 = Oprettet 3 = Registreret 4 = Afmeldt 5 = anmeldt til eksport 6 = Skrottet 7 = Eksporteret 8 = Administrativ oprettelse 9 = Erklæret af importør 10 = Erklæret af importør og forhandler 11 = Slettet 12 = Har gennemført registreringssyn 13 = Delvist oprettet
KOERETOEJSTATUSDATO Beskrivelse:Tidsangivelse for skift af KOERETOEJSTATUS., Detaljeret beskrivelse:Tidsangivelse for skift af KOERETOEJSTATUS.
STELNUMMER Langt navn:Køretøjets stelnummer/VIN-mærkning., Beskrivelse:Ethvert registreringspligtigt køretøj kan være forsynet med et 17-20 -tegns stelnummer (VIN-mærkning), som en international standard. , Detaljeret beskrivelse:Ethvert registreringspligtigt køretøj kan være forsynet med et 17-20-tegns stelnummer (VIN-mærkning), som en international standard. Der er en del historiske stelnumre, der er mindre en 17 tegn lange (dubletter forekommer). Fra 1992 til august 2003 blev stelnummeret anvendt som en del af nøglen til entydig identifikation af køretøjerne - se mere under Koeretoej_id. Variablen anvendes ikke længere i statistikproduktionen. Værksteder og fabrikanter bruger stelnummeret til at identificere motor, transmissioner og bremsesystemer installeret af producenterne, så de kan servicere og vedligeholde køretøjer, og når de skal have køretøjer sikkerhedsindkaldt.
STAAPLADSERMAKSIMUM Beskrivelse:Antal ståpladser kan være udfyldt, hvis køretøjet har flere udførelser. STAAPLADSERMINIMU skal være udfyldt., Detaljeret beskrivelse:Antal ståpladser kan være udfyldt, hvis køretøjet har flere udførelser. STAAPLADSERMINIMU skal være udfyldt.
STAAPLADSERMINIMUM Beskrivelse:Antal ståpladser., Detaljeret beskrivelse:Antal ståpladser.
STOERSTEAKSELTRYK Beskrivelse:Højest tilladte akseltryk eller bogietryk, uanset om det er for- eller bagaksel. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Højest tilladte akseltryk eller bogietryk, uanset om det er for- eller bagaksel. Angives i kg.
SAETTEVOGNTILLADTAKSELTRYK Beskrivelse:For sættevognstrækkere angives det højest tilladte aksletryk, som en tilkoblet sættevogn må have. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:For sættevognstrækkere angives det højest tilladte aksletryk, som en tilkoblet sættevogn må have. Angives i kg.
TOTALVAEGT Beskrivelse:Køretøjets højest tilladte vægt; køreklar vægt + last. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets højest tilladte vægt; køreklar vægt + last. Angives i kg.
TEKNISKTOTALVAEGT Beskrivelse:Køretøjets højeste tekniske totalvægt fra typegodkendelsen. Ikke for MC og knallert. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets højeste tekniske totalvægt fra typegodkendelsen. Ikke for MC og knallert. Angives i kg.
TILKOBLINGMULIGHED Fremmednøgle til KTX_JN. , Beskrivelse:Angiver om køretøjet har tilkoblingsanordning (trækkrog). 1 = Ja 2 = Nej, Detaljeret beskrivelse:Angiver om køretøjet har tilkoblingsanordning (trækkrog). 1 = Ja 2 = Nej
VOGNTOGVAEGT Langt navn:Vogntogvagt, Beskrivelse:Den samlede totalvægt for køretøjer, der kører i fast kombination. Angives i kg., Detaljeret beskrivelse:Den samlede totalvægt for køretøjer, der kører i fast kombination. Angives i kg.
TYPEGODKENDELSENUMMER Beskrivelse:Typegodkendelsesnummeret identificerer køretøjets typegodkendelse., Detaljeret beskrivelse:Typegodkendelsesnummeret identificerer køretøjets typegodkendelse.
TYPEANMELDELSENUMMER Langt navn:Typeanmeldelsesnummer, Beskrivelse:Et typeanmeldelsesnummer f.eks. E14722, Detaljeret beskrivelse:Et typeanmeldelsesnummer f.eks. E14722
TYPEATTESTVARIANT_ID Langt navn:Typeattestvariant-id., Beskrivelse:ID-nummer for typeattestvarianten., Detaljeret beskrivelse:ID-nummer for typeattestvarianten. Da en typeattest giver mulighed for at oplyse supplerende data omkring køretøjet, kobles de supplerende data til den enkelte variant. Dermed vil det være muligt at oplyse særlige data for det givne køretøj.
AKSELAFSTAND Beskrivelse:Afstand mellem for- og bagaksel i mm., Detaljeret beskrivelse:Afstand mellem for- og bagaksel i mm.
GYLDIGFRA Beskrivelse:Startdato for gyldigheden af værdierne i tabellen., Detaljeret beskrivelse:Startdato for gyldigheden af værdierne i tabellen.
GYLDIGTIL Beskrivelse:Slutdato for gyldigheden af værdierne i tabellen. Hvis = . (NULL) er værdierne fortsat gyldige., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for gyldigheden af værdierne i tabellen. Hvis = . (NULL) er værdierne fortsat gyldige.
NORMTYPE Fremmednøgle til KTX_NORMTYPE. , Langt navn:Køretøjets miljønormtype., Beskrivelse:Euronormerne sætter grænser for, hvor meget (nye) biler må forurene. En bils euronorm fortæller, hvilket EU-direktiv om luftforurening bilen lever op til. Normtypen / miljønormen bestemmes ud fra opfyldelsen af en række krav til den maksimale udledning af partikler, bly, svovl og NOx mv. http://mst.dk/luft-stoej/luft/saerligt-for-borgere-om-luftforurening/biler-busser-og-andre-koeretoejer/euro-normer-for-bedre-miljoe/, Detaljeret beskrivelse:Euronormerne sætter grænser for, hvor meget (nye) biler må forurene. En bils euronorm fortæller, hvilket EU-direktiv om luftforurening bilen lever op til. Normtypen / miljønormen bestemmes ud fra opfyldelsen af en række krav til den maksimale udledning af partikler, bly, svovl og NOx mv. En euronorm sætter grænser for, hvor mange stoffer et køretøj må udlede, men stiller ikke krav om bestemt udstyr, som katalysator eller lignende. Gennem årene er kravene blevet stadig skrappere. Siden 1993 har Euro-normerne reguleret vægten af partikler i udstødningen. Med vedtagelsen af Euro V-normen i 2010 blev der også sat grænseværdier for antallet af partikler i udstødningen. Euro VI krav skal overholdes i 2015. I 2011 blev partikelfilter obligatorisk for dieseldrevne personbiler og i 2012 for varebiler. Stigningen i forekomsten af missing-values kan henføres til overførsel fra kategorien ingen normtype samt at tabellen med fordelinger på normtype også indeholder ikke-motorkøretøjer, fx påhængsvogne, som ikke har kodning for normtype. http://mst.dk/luft-stoej/luft/saerligt-for-borgere-om-luftforurening/biler-busser-og-andre-koeretoejer/euro-normer-for-bedre-miljoe/
ANTALGEAR Beskrivelse:Antal gear på køretøjer., Detaljeret beskrivelse:Antal gear på køretøjer.
KOERETOEJMAERKETYPE Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJMAERKETYPE. , Beskrivelse:Angiver køretøjets fabrikat, fx Ford, Fiat, Volvo. Er øverste niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant., Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets fabrikat, fx Ford, Fiat, Volvo. Er øverste niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant.
KOERETOEJMODELTYPE Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJMODELTYPE. , Beskrivelse:Angiver køretøjets variant, fx Ford Mondeo, Fiat Punto, Volvo S40. Er næstøverste niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant., Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets variant, fx Ford Mondeo, Fiat Punto, Volvo S40. Er næstøverste niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant.
KOERETOEJVARIANTTYPE Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJVARIANTTYPE. , Beskrivelse:Angiver køretøjets variant, fx Ford Mondeo 1,6, Fiat Punto 1,2, Volvo S40 2,0 T. Er mest detaljerede niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant., Detaljeret beskrivelse:Angiver køretøjets variant, fx Ford Mondeo 1,6, Fiat Punto 1,2, Volvo S40 2,0 T. Er mest detaljerede niveau i hierarkiet fabrikat, model, variant.
KOERETOEJTYPETYPE Langt navn:Køretøjtypetype, Beskrivelse:Type er en teknisk betegnelse for et køretøj, Detaljeret beskrivelse:Type er en teknisk betegnelse for et køretøj
FARVETYPE Fremmednøgle til KTX_FARVETYPE. , Beskrivelse:Køretøjets farvekode (kun for køretøjer registreret første gang > juni 2012): 1 = Ukendt 2 = Hvid 3 = Grå 4 = Sort 5 = Rød 6 = Brun 7 = Gul 8 = Grøn 9 = Blå 10 = Orange 11 = Lilla/violet 99 = Uoplyst , Detaljeret beskrivelse:Køretøjets farvekode (kun for køretøjer registreret første gang > juni 2012): 1 = Ukendt 2 = Hvid 3 = Grå 4 = Sort 5 = Rød 6 = Brun 7 = Gul 8 = Grøn 9 = Blå 10 = Orange 11 = Lilla/violet
KARROSSERITYPE Fremmednøgle til KTX_KARROSSERITYPE. , Beskrivelse:Køretøjets primære karrosseri (kun køretøjer registreret første gang > juni 2012): 101 = Stationcar 102 = Coupé 103 = Cabriolet 104 = Hatchback 105 = Sedan 106 = MPV, Detaljeret beskrivelse:Køretøjets primære karrosseri (kun køretøjer registreret første gang > juni 2012): 101 = Stationcar 102 = Coupé 103 = Cabriolet 104 = Hatchback 105 = Sedan 106 = MPV
ANTALDOERE Langt navn:Antaldoere, Beskrivelse:Antal døre på køretøjet., Detaljeret beskrivelse:Antal døre på køretøjet.
FASTTILKOBLING Langt navn:Fasttilkobling, Beskrivelse:Et køretøj kan kun have en fast tilkobling med et andet køretøj. Den faste tilkobling er oplyst med oplysninger, som er tidsbestemt, hvilket dækker over, at et køretøj i en bestemt periode kan være fast tilkoblet til et andet køretøj, men at denne faste tilkobling kan forandres over tid. Køretøjet er således synet og godkendt i sammenhæng. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan kun have en fast tilkobling med et andet køretøj. Den faste tilkobling er oplyst med oplysninger, som er tidsbestemt, hvilket dækker over, at et køretøj i en bestemt periode kan være fast tilkoblet til et andet køretøj, men at denne faste tilkobling kan forandres over tid. Køretøjet er således synet og godkendt i sammenhæng. Ukendt værdiangivelse.
DRIVKRAFTTYPE Fremmednøgle til KTX_DRIVKRAFTTYPE. , Langt navn:Køretøjets drivmiddel., Beskrivelse:Køretøjets drivmiddel., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets drivmiddel. Der er ingen separat kategori for hybridkøretøjer, der ikke er af plugin-hybridtypen. Ikke-plugin-hybrider, der anvender benzin, kategoriseres under benzin, mens dieseldrevne ikke-plugin-hybrider kategoriseres under diesel. Stigningen i forekomsten af missing-values kan henføres til, at tabellen med fordelinger på drivkrafttype også indeholder ikke-motorkøretøjer, fx påhængsvogne, som ikke har kodning for drivkrafttype.
FUELMODE Fremmednøgle til KTX_FUELMODETYPE. , Beskrivelse:Angiver om et køretøj kan køre på flere forskellige brændstoftyper. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012., Detaljeret beskrivelse:Angiver om et køretøj kan køre på flere forskellige brændstoftyper. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012.
CYLINDERANTAL Beskrivelse:Antal cylindre i motor. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012., Detaljeret beskrivelse:Antal cylindre i motor. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012.
KILOMETERSTAND Langt navn:Antal kilometer køretøjet har kørt inden eksport/import/syn., Beskrivelse:Angiver hvor mange kilometer (x 1.000) køretøjet har kørt inden det er eksporteret eller importeret. Angiver også kilometerstand ved syn. Anvendes ved fastsættelse af registreringsafgiften. Kun køretøjer registreret første gang efter juni 2012., Detaljeret beskrivelse:Angiver hvor mange kilometer (x 1.000) køretøjet har kørt inden det er eksporteret eller importeret. Angiver også kilometerstand ved syn. Anvendes ved fastsættelse af registreringsafgiften. Kun køretøjer registreret første gang efter juni 2012. Fejlregistreringer fra synsindberetningerne forekommer; tjek for ekstraordinært store værdier og for faldende værdier fra ældste til nyeste aflæsning.
KMPERLITER Beskrivelse:Antal kilometer pr. liter drivmiddel for personbiler. Angives med én decimal. Kun køretøjer registreret første gang > juni 1997., Detaljeret beskrivelse:Antal kilometer pr. liter drivmiddel fpr perosnbiler. Angives med én decimal. Kun køretøjer registreret første gang > juni 1997.
KOERSELSTOEJ Beskrivelse:En registrering af køretøjets støjniveau ved kørsel (modsat STANDSTOEJ). Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:En registrering af køretøjets støjniveau ved kørsel (modsat STANDSTOEJ). Ukendt værdiangivelse.
SLAGVOLUMEN Langt navn:Motorens slagvolumen i ccm., Beskrivelse:Motorens slagvolumen. Angives i ccm (kubikcentimeter). , Detaljeret beskrivelse:Motorens slagvolumen. Angives i ccm (kubikcentimeter). For stempelmotorer beregnes slagvolumen som stempelareal × slaglængde (stempelvandring) × cylinderantal. For wankelmotorer beregnes slagvolumen som 3 × (kvadratrod)3 × R × w × e × antal rotorer, hvor R = rotor radius W = rotor bredde e = excentrisk forskydning Kan sammen med energieffektivitet (km/l) og motoreffekt belyse motorernes tekniske udvikling over tid.
STANDSTOEJ Beskrivelse:Angivelse af køretøjets støjniveau, når det holder stille (modsat KOERSELSTOEJ)., Detaljeret beskrivelse:Angivelse af køretøjets støjniveau, når det holder stille (modsat KOERSELSTOEJ).
STOERSTEEFFEKT Langt navn:Motorens største effekt i kW., Beskrivelse:Motorens største effekt som angivet af fabrikanten. Med to decimaler i kW. , Detaljeret beskrivelse:Motorens største effekt er et mål for den kraft, motoren yder, når den arbejder. Angives med to decimaler i kW. Et ældre effektmål er hk, hvor 1 kW = 1,36 hk.
INNOVATIVTEKNIK Fremmednøgle til KTX_JN. , Beskrivelse:Angiver om køretøjet er forsynet med innovativ teknik. 1 = Ja 2 = Nej, Detaljeret beskrivelse:Angiver om køretøjet er forsynet med innovativ teknik. 1 = Ja 2 = Nej
INNOVATIVTEKNIKANTAL Beskrivelse:Hvis køretøjet har innovativ teknik, angiver variablen besparelsen i gram CO2., Detaljeret beskrivelse:Hvis køretøjet har innovativ teknik, angiver variablen besparelsen i gram CO2.
CO2UDSLIP Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres CO2-udledning. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres CO2-udledning. Ukendt værdiangivelse.
EMISSIONCO Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres CO-udledning. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres CO-udledning. Ukendt værdiangivelse.
EMISSIONHC Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres HC-udledning. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres HC-udledning. Ukendt værdiangivelse.
EMISSIONNOX Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres NOX-udledning. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres NOX-udledning. Ukendt værdiangivelse.
PARTIKLER Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres partikeludledning. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres partikeludledning. Ukendt værdiangivelse.
PARTIKELFILTER Fremmednøgle til KTX_JN. , Beskrivelse:Angiver, om der er monteret partikelfilter. 1 = Ja 2 = Nej, Detaljeret beskrivelse:Angiver, om der er monteret partikelfilter. 1 = Ja 2 = Nej
ROEGTAETHED Beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres røgtætheden i udledningen fra køretøjet. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Et køretøj kan ved oprettelsen have registreret miljørelevante oplysninger. De kan ændre sig over tid, men der kan kun være en aktiv værdi på et givet tidspunkt. Kun køretøjer registreret første gang > juni 2012. Her registreres røgtætheden i udledningen fra køretøjet. Ukendt værdiangivelse.
INDKOEBSPRISDKK Beskrivelse:Importørens indkøbspris inkl transportomkostninger til DK i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Importørens indkøbspris inkl transportomkostninger til DK i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06.
INDKOEBSPRISEUR Beskrivelse:Importørens indkøbspris inkl transportomkostninger til DK i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Importørens indkøbspris inkl transportomkostninger til DK i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06.
STANDARDPRISDKK Beskrivelse:Standardpris = indkøbspris + avance + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Standardpris = indkøbspris + avance + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06.
STANDARDPRISEUR Beskrivelse:Standardpris = indkøbspris + avance + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Standardpris = indkøbspris + avance + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06.
MINDSTEBESKATNINGSPRIS_DKK Beskrivelse:Mindstebeskatningspris = indkøbspris + 9 % avance (mindste lovpligtige avance) + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Mindstebeskatningspris = indkøbspris + 9 % avance (mindste lovpligtige avance) + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i DKK. Kun for registreringer fra 2012:06.
MINDSTEBESKATNINGSPRIS_EUR Beskrivelse:Mindstebeskatningspris = indkøbspris + 9 % avance (mindste lovpligtige avance) + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06., Detaljeret beskrivelse:Mindstebeskatningspris = indkøbspris + 9 % avance (mindste lovpligtige avance) + moms og tillæg og/eller fradrag i den afgiftspligtige værdi (dvs airbags, esp, abs, Ncap stjerner) i Euro. Kun for registreringer fra 2012:06.
FRIKOERTTAXI Langt navn:Frikørt taxa, Beskrivelse:Kode for om køretøjet er frikørt som taxa. Ukendt værdiangivelse., Detaljeret beskrivelse:Kode for om køretøjet er frikørt som taxa. Ukendt værdiangivelse.
HISTORIKFRA Beskrivelse:Startdato for gyldighed af recordens data., Detaljeret beskrivelse:Startdato for gyldighed af recordens data.
HISTORIKTIL Beskrivelse:Slutdato for gyldighed af recordens data., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for gyldighed af recordens data. = NULL, hvis recorden er aktiv.
KOERETOEJ_HIST_ID Langt navn:Koeretoej_hist_id, Beskrivelse:Entydig ikke-informationsbærende nøgle til identifikation af det enkelte køretøj. Identen følger køretøjet fra vugge til grav. Anvendes internt i DMR., Detaljeret beskrivelse:Entydig ikke-informationsbærende nøgle til identifikation af det enkelte køretøj. Identen følger køretøjet fra vugge til grav. Anvendes internt i DMR.
LITERPERKM Langt navn:Brændstofforbrug i liter pr. kilometer, Beskrivelse:Brændstofforbrug i liter pr. kilometer., Detaljeret beskrivelse:Brændstofforbrug i liter pr. kilometer = 1/kmperliter
LITERPERKM_WLTP Langt navn:Brændstofforbrug pr. km efter WLTP-norm, Beskrivelse:Brændstofforbrug i liter pr. kilometer omregnet fra NEDC til WLTP., Detaljeret beskrivelse:Brændstofforbrug i liter pr. kilometer omregnet fra NEDC til WLTP. Omregningsfaktorer: Benzin, < 1400 ccm: Literperkm x 1,24 Benzin, 1400-2000 ccm: Literperkm x 1,15 Benzin, > 2000 ccm: Literperkm x 1,07 Diesel, < 1400 ccm: Literperkm x 1,26 Diesel, 1400-2000 ccm: Literperkm x 1,21 Diesel, > 2000 ccm: Literperkm x 1,14
KMPERLITER_WLTP Langt navn:Brændstofforbrug i km/liter efter WLTP-norm, Beskrivelse:Brændstofforbrug i km pr. liter omregnet fra NEDC til WLTP. Kmperliter_wltp = 1/literperkm_wltp , Detaljeret beskrivelse:Brændstofforbrug i km pr. liter omregnet fra NEDC til WLTP. Kmperliter_wltp = 1/literperkm_wltp Omregningsfaktorer:for literperkm_wltp: Benzin, < 1400 ccm: Literperkm x 1,24 Benzin, 1400-2000 ccm: Literperkm x 1,15 Benzin, > 2000 ccm: Literperkm x 1,07 Diesel, < 1400 ccm: Literperkm x 1,26 Diesel, 1400-2000 ccm: Literperkm x 1,21 Diesel, > 2000 ccm: Literperkm x 1,14
CO2UDSLIP_WLTP Langt navn:CO2-udslip i gram pr. km efterl WLTP-norm, Beskrivelse:CO2-udslip i gram pr. km omregnet fra NEDC til WLTP. , Detaljeret beskrivelse:CO2-udslip i gram pr. km omregnet fra NEDC til WLTP. Omregningsfaktorer: Benzin, < 1400 ccm: CO2udslip x 1,24 Benzin, 1400-2000 ccm: CO2udslip x 1,15 Benzin, > 2000 ccm: CO2udslip x 1,07 Diesel, < 1400 ccm: CO2udslip x 1,26 Diesel, 1400-2000 ccm: CO2udslip x 1,21 Diesel, > 2000 ccm: CO2udslip x 1,14
REGISTRERINGGRUNDLAG_ID Beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af registreringsgrundlagt., Detaljeret beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af registreringsgrundlagt.
KOERETOEJART Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJART. , Langt navn:Køretøjets art., Beskrivelse:Køretøjets art; personbil, varebil etc., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets art; personbil, varebil etc. Værdierne kommer fra Typegodkendelsen, hvor de afspejler Skatteministeriets bekendtgørelse for registrering af køretøjer. Mhp. yderligere detaljering kan KOERETOEJART kobles sammen med variablen PRIMAERANVENDELSE, så personbiler fx kan opdeles i almindelige personbiler og busser eller lastbiler i almindelige lastbiler og sættevognstrækkere. De detaljerede opdelinger i de publicerede opgørelser er foretaget på denne måde.
PRIMAERANVENDELSE Fremmednøgle til KTX_KOERETOEJANVENDELSE. , Langt navn:Køretøjets primær anvendelse., Beskrivelse:Køretøjets anvendelse., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets anvendelse, fx privat personkørsel, godstransport. Værdierne kommer fra køretøjets registreringsgrundlag, som anvendes ved køretøjets registrering. Anvendes til yderligere detaljering af KOERETOEJART, så personbiler fx kan opdeles i almindelige personbiler og busser eller lastbiler i almindelige lastbiler og sættevognstrækkere. De detaljerede opdelinger i de publicerede opgørelser er foretaget på denne måde.
RG_STATUS Fremmednøgle til KTX_RG_STATUS. , Beskrivelse:Statusmarkering for det enkelte køretøjs registreringsgrundlag., Detaljeret beskrivelse:Statusmarkering for det enkelte køretøjs registreringsgrundlag. I produktionen af datasæt til statistikproduktion medtages kun registreringsgrundlag tilknyttet registrering.
RG_STATUSDATO Beskrivelse:Tidspunkt for tildeling af STATUS., Detaljeret beskrivelse:Tidspunkt for tildeling af STATUS.
RG_GYLDIGFRA Beskrivelse:Tidspunktet, hvor registreringsgrundlaget blev gyldigt til videre anvendelse (den fortsatte registrering)., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor registreringsgrundlaget blev gyldigt til videre anvendelse (den fortsatte registrering).
RG_GYLDIGTIL Beskrivelse:Tidspunktet, som registreringsgrundlaget er gyldigt til., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, som registreringsgrundlaget er gyldigt til.
RG_HISTORIKFRA Beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringsgrundlaget., Detaljeret beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringsgrundlaget.
RG_HISTORIKTIL Beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringsgrundlaget., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringsgrundlaget.
REGISTRERING_ID Beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af køretøjsregistreringen., Detaljeret beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af køretøjsregistreringen.
REGISTRERINGOPERATION_ID Fremmednøgle til KTX_REGISTRERINGOPERATION. , Langt navn:Seneste registreringsoperation, Beskrivelse:Seneste hændelse på registreringen., Detaljeret beskrivelse:Seneste hændelse på registreringen.
R_GYLDIGFRA Beskrivelse:Tidspunktet, hvor registreringen blev gyldig til videre anvendelse (den fortsatte registrering)., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor registreringen blev gyldig til videre anvendelse (den fortsatte registrering).
R_GYLDIGTIL Beskrivelse:Tidspunktet for ophør af registreringen., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet for ophør af registreringen. Angiver afmelding, ophør af grænsepladetilladelse eller ny registreringsdato.
R_HISTORIKFRA Beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringen., Detaljeret beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringen.
R_HISTORIKTIL Beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringen., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringen.
R_STATUS Fremmednøgle til KTX_REGISTRERINGSTATUS. , Langt navn:Status på køretøjers registrering, Beskrivelse:Status på køretøjets registrering., Detaljeret beskrivelse:Status på køretøjets registrering.
R_STATUSDATO Beskrivelse:Tidspunktet for angivelse af R_STATUS., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet for angivelse af R_STATUS.
R_STATUSAARSAG Fremmednøgle til KTX_REGISTRERINGSTATUSAARSAG. , Langt navn:Årsag til ændring i registreringstatus, Beskrivelse:Årsag til ændring i R_STATUS., Detaljeret beskrivelse:Årsag til ændring i R_STATUS.
REGISTRERINGNUMMER_ID Beskrivelse:Nøgle til entydig identifikation af den pågældende version af registreringsnummeret., Detaljeret beskrivelse:Nøgle til entydig identifikation af den pågældende version af registreringsnummeret.
RN_STATUS Fremmednøgle til KTX_REGISTRERINGNUMMERSTATUS. , Langt navn:Status for registrering af ønskenummerplade, Beskrivelse:Status vedr. bestilling af ønskenummerplade., Detaljeret beskrivelse:Status vedr. bestilling af ønskenummerplade.
RN_STATUSDATO Beskrivelse:Dato for ændring i RN_STATUS., Detaljeret beskrivelse:Dato for ændring i RN_STATUS.
REGISTRERINGNUMMERTYPE Beskrivelse:Registreringsnummertype., Detaljeret beskrivelse:Registreringsnummertype. 1 = Normal 2 = Historisk 3 = Ønskenummerplade
NUMMER Beskrivelse:Registreringsnummeret uanset pladeudformning., Detaljeret beskrivelse:Registreringsnummeret uanset pladeudformning.
UDLOEBDATO Beskrivelse:Udløbsdato for registrering., Detaljeret beskrivelse:Udløbsdato for registrering. Er lig med afmeldingsdato ved afmelding.
RN_HISTORIKFRA Beskrivelse:Startdato for historisk version af registreringsnummer., Detaljeret beskrivelse:Startdato for historisk version af registreringsnummer.
RN_HISTORIKTIL Beskrivelse:Slutdato for historisk version af registreringsnummer., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for historisk version af registreringsnummer.
RA_GYLDIGFRA Beskrivelse:Startdato for registreringsattestens gyldighed., Detaljeret beskrivelse:Startdato for registreringsattestens gyldighed.
RA_GYLDIGTIL Beskrivelse:Slutdato for registreringsattestens gyldighed., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for registreringsattestens gyldighed.
RA_HISTORIKFRA Beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringsattesten., Detaljeret beskrivelse:Startdato for en historisk version af registreringsattesten.
RA_HISTORIKTIL Beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringsattesten., Detaljeret beskrivelse:Slutdato for en historisk version af registreringsattesten.
GEN_MAANED Langt navn:Genregistreringsmåned., Beskrivelse:Måned for genregistrering., Detaljeret beskrivelse:Måned for genregistrering.
GEN_AAR Langt navn:Genregistreringsår., Beskrivelse:År for genregistrering., Detaljeret beskrivelse:År for genregistrering.
EJERBRUGERFORHOLD_ID Beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af ejer-/brugerforholdet., Detaljeret beskrivelse:Entydig nøgle til identifikation af ejer-/brugerforholdet.
EJER Langt navn:Køretøjets primære ejer i form af et CPR- eller CVR-nummer., Beskrivelse:Køretøjets primære ejer i form af et CPR- eller CVR-nummer (i specielle tilfælde SE-nummer, PNR). Om ejeren er en person eller en virksomhed fremgår af variablen EJERTYPE, der kan antage værdierne 'CPR' (person) eller 'CVR' (virksomhed)., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets primære ejer i form af et CPR- eller CVR-nummer (i specielle tilfælde SE-nummer, PNR). Der kan forekomme såkaldte erstatningsnumre, der i form afviger fra normal standard mht. antal karakterer og forekomster af bogstaver. Anvendes, når ejeren ikke forekommer i CPR- eller Erhvervsregistret. Der kan forekomme uidentificerede ejere t.o.m. august 2003. Om ejeren er en person eller en virksomhed fremgår af variablen EJERTYPE, der kan antage værdierne 'CPR' (person) eller 'CVR' (virksomhed). Når ejeren er en leasingvirksomhed og ejeren ikke er den samme som brugeren, anvendes brugeroplysningen og brugertypen til bestemmelse af leasingtagerens sektorplacering - CPR(-nummer) = privatleasing, mens CVR(-nummer) = erhvervsleasing. Den normale sektorplacering i husholdninger og erhverv sker ud fra ejerens karakteristika. For nyregistreringer anvendes også begrebet tilgang, hvor de leasede biler placeres efter brugerens sektor. Det indebærer, at privatleasede biler 'flyttes' fra erhvervene til husholdningerne. Den fysiske lokalisering af virksomhedsejede køretøjer er usikker, idet køretøjerne ofte er placeret andre steder end der, hvor virksomheden har hjemme. Dette gælder især leasede køretøjer. Brugerens lokalisering er mere anvendelig.
EJERSEKTOR Fremmednøgle til KTX_SEKTOR. , Beskrivelse:Ejerens sektortilhørsforhold: - Ejer = CPR -> Private husholdninger - Ejer = CVR -> Erhvervene, Detaljeret beskrivelse:Ejerens sektortilhørsforhold: - Ejer = CPR -> Private husholdninger - Ejer = CVR -> Erhvervene
E_POSTNR Beskrivelse:Postnummerlokalisering af ejer (ikke anvendeligt p.t.)., Detaljeret beskrivelse:Postnummerlokalisering af ejer (ikke anvendeligt p.t.).
E_GYLDIGFRA Beskrivelse:Tidspunktet, hvor ejerforholdet blev etableret., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor ejerforholdet blev etableret.
E_GYLDIGTIL Beskrivelse:Tidspunktet, hvor ejerforholdet blev afsluttet., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor ejerforholdet blev afsluttet.
E_HISTORIKFRA Beskrivelse:Starttidspunkt for historisk ejerrelation., Detaljeret beskrivelse:Starttidspunkt for historisk ejerrelation.
E_HISTORIKTIL Beskrivelse:Sluttidspunkt for historisk ejerrelation., Detaljeret beskrivelse:Sluttidspunkt for historisk ejerrelation.
BRUGER Langt navn:Køretøjets primære bruger i form af et CPR- eller CVR-nummer., Beskrivelse:Køretøjets primære bruger i form af et CPR- eller CVR-nummer (i specielle tilfælde SE-nummer, PNR). Om brugeren er en person eller en virksomhed fremgår af variablen BRUGERTYPE, der kan antage værdierne 'CPR' (person) eller 'CVR' (virksomhed)., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets primære bruger i form af et CPR- eller CVR-nummer (i specielle tilfælde SE-nummer, PNR). Der kan forekomme såkaldte erstatningsnumre, der i formform afviger fra normal standard mht. antal karakterer og forekomster af bogstaver. Anvendes, når brugeren ikke forekommer i CPR- eller Erhvervsregistret. Om brugeren er en person eller en virksomhed fremgår af variablen BRUGERTYPE, der kan antage værdierne 'CPR' (person) eller 'CVR' (virksomhed). Når ejeren er en leasingvirksomhed og ejeren ikke er den samme som brugeren, anvendes brugeroplysningen og brugertypen til bestemmelse af leasingtagerens sektorplacering - CPR(-nummer) = privatleasing, mens CVR(-nummer) = erhvervsleasing. Den normale sektorplacering i husholdninger og erhverv sker ud fra ejerens karakteristika. For nyregistreringer anvendes også begrebet tilgang, hvor de leasede biler placeres efter brugerens sektor. Det indebærer, at privatleasede biler 'flyttes' fra erhvervene til husholdningerne. Brugeroplysningerne anvendes også til bestemmelse af køretøjernes fysiske lokalisering, fx i forbindelse med planlægning af parkeringsbehov og lignende.
BRUGERSEKTOR Fremmednøgle til KTX_SEKTOR. , Beskrivelse:Brugerens sektortilhørsforhold: - Bruger = CPR -> Private husholdninger - Bruger = CVR -> Erhvervene, Detaljeret beskrivelse:Brugerens sektortilhørsforhold: - Bruger = CPR -> Private husholdninger - Bruger = CVR -> Erhvervene
B_POSTNR Beskrivelse:Postnummerlokalisering af bruger (ikke anvendeligt p.t.)., Detaljeret beskrivelse:Postnummerlokalisering af bruger (ikke anvendeligt p.t.).
B_GYLDIGFRA Beskrivelse:Tidspunktet, hvor brugerforholdet blev etableret., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor brugerforholdet blev etableret.
B_GYLDIGTIL Beskrivelse:Tidspunktet, hvor brugerforholdet blev afsluttet., Detaljeret beskrivelse:Tidspunktet, hvor brugerforholdet blev afsluttet.
B_HISTORIKFRA Beskrivelse:Starttidspunkt for historisk brugerrelation., Detaljeret beskrivelse:Starttidspunkt for historisk brugerrelation.
B_HISTORIKTIL Beskrivelse:Sluttidspunkt for historisk brugerrelation., Detaljeret beskrivelse:Sluttidspunkt for historisk brugerrelation.
TYPE Beskrivelse:Køretøjets type til publiceringsformål., Detaljeret beskrivelse:Køretøjets type til publiceringsformål dannet ud fra REGISTRERINGGRUNDLAG_HISTORIKX.KOERETOEJART og REGISTRERINGGRUNDLAG_HISTORIKX.PRIMAERANVENDELSE. 1 = Personbiler ( Koeretoejart IN (1,2) and Primaeranvendelse NOT IN (25,26,29,30) ) 2 = Busser ( Koeretoejart IN (1,2) and Primaeranvendelse IN (25,29,30) ) 3 = Varebiler ( ( ( Koeretoejart = 3 and Primaeranvendelse ^= 31 ) or ( Koeretoejart IN (1,2) and Primaeranvendelse = 26 ) ) ) 4 = Lastbiler ( Koeretoejart = 4 and Primaeranvendelse ^= 31 ) 5 = Sættevognstrækkere ( Koeretoejart = 4 and Primaeranvendelse = 31 ) 6 = Påhængsvogne ( Koeretoejart = 5 or ( Koeretoejart = 9 and Primaeranvendelse = 20 ) ) 7 = Sættevogne ( Koeretoejart = 6 ) 8 = Motorcykler ( Koeretoejart = 7 ) 9 = Knallert-45 ( Koeretoejart = 16 ) 10 = Knallert-30 ( Koeretoejart = 17 ) 11 = Traktorer ( Koeretoejart = 8 ) 12 = Campingvogne ( Koeretoejart = 10 ) 13 = Øvrige ( Koeretoejart IN (11,12) or ( Koeretoejart = 9 and Primaeranvendelse = 25 ) )
KOERETOEJ_BASIS_GENREG_ID Primærnøgle, Langt navn:Rækkenummer genregistreringer, Beskrivelse:Rækkenummer, Detaljeret beskrivelse:Rækkenummer