Tabel

T4RAASTOF_D_2018


Beskrivelse ?

Råstofindvinding på land viser indvindingen af råstoffer i Danmark fra landjorden. Den viser den mængdemæssige fordeling på råstoftype, samt den geografiske placering af indvindingsområderne. Statistikken indeholder ikke oplysninger omkring olie, naturgas og salt.

Størrelse (Antal rækker) ?

654

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
PRIMARY_KEY_SURROGATE Primærnøgle, Langt navn:Entydig nøgle på tabel, Beskrivelse:Entydig nøgle
INDBERET_NR_RAASTOF Langt navn:indberetning, Beskrivelse:Identifikationsnummer pr. indberettet råstofgrav - med eller uden indvinding
JUR_NAVN_DEL1 Langt navn:Første del af navn for JUR_enhed, Beskrivelse:Første del af et navn, der kan bestå af 6 dele, nemlig Navn_del1, Navn_del2, Navn_del3, Navn_del4, Navn_del5 og Navn_del6
CVR_NR Langt navn:Enhedsnummer for CVR_enhed, Beskrivelse:CVR-nummeret er det entydige nummer en juridisk enhed er optaget i CVR med. Dette nummer skal bruges til at identificere den juridiske enhed over for alle offentlige myndigheder.
RAASTOF_PNR Beskrivelse:Identifikationsnummer for produktionsenheden
ARB_BEL_REGION Langt navn:Regionsnavn, Beskrivelse:Regionsnavn
ARB_BEL_KOM_KODE Fremmednøgle til KTX_KOMMUNE_VIW. , Langt navn:Kommune_kode for ARB_enhed (beliggenhedsadresse), Beskrivelse:Kode, der angiver kommune.
MATRIKEL_NR Langt navn:Matrikel nr, Beskrivelse:Matrikelnummer på råstofgraven
ARB_BEL_GADEADR Langt navn:Gadeadresse på ARB_enhed (beliggenhedsadresse), Beskrivelse:Gadradresse er en sammensætning af felterne: Vejnavn_lang Husnummer_fra husnummer_til Bogstav_fra Bog_stav_til Etage side/dør
GEOKODE_BREDDE Langt navn:Geokode breddegrad, indvindingssted, Beskrivelse:Geokode breddegrad for beliggenhed af indvindingssted
GEOKODE_LAENGDE Langt navn:Geokode længdegrad, indvindingssted, Beskrivelse:Geokode længdegrad for placering af indvindingssted
RAASTOF_INDVINDING Beskrivelse:Fortæller om der er råstof indvinding eller ej 1=JA og 0=NEJ.
MODTAGET_FYLDJORD Beskrivelse:Hvis der er modtaget fyldjord står størrelsen her, hvis der ikke er modtaget fyldjord er værdien nul, kubikmeter
UNDER_GRUNDVAND Beskrivelse:Fortæller om der bliver gravet under grundvand, 0=NEJ og 1=JA.
RAA_INV_MGD_SGS Langt navn:Sand, grus og sten, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Sand, grus og sten i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KVARTS Langt navn:Kvartssand, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af kvartssand i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_LER Langt navn:Ler, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Ler i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_MOLER Langt navn:Moler, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Moler i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_PLAST_LER Langt navn:Plastisk ler og bentonit, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Plastisk ler og bentonit i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KAKR Langt navn:kalk og kridt, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Kalk og kridt i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_GRANIT Langt navn:Granit, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Granit fra stenbrud i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_MERGEL Langt navn:Mergel, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Mergel i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KAOLIN Langt navn:Kaolin, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Kaolin i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_FLINT Langt navn:Flint, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Flint i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KISEL Langt navn:Kiselgur, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Kiselgur i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_TS Langt navn:Tørv og sphagnum, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Tørv og sphagnum i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_BKUL Langt navn:brunkul, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Brunkul i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_SANDSTEN Langt navn:Sandsten, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Sandsten i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_MULD Langt navn:Muld, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Muld i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_RAAJORD Langt navn:Råjord, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Råjord og fyldjord i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_ILDLER Langt navn:Ildfast ler, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Ildfast ler i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_SKIFTER Langt navn:Skifer, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Skifer i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KLÆG Langt navn:Klæg, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Klæg i kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KALK Langt navn:Kalk, mængde, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Kalk i kubrikmeter.
RAA_INV_ART_ANDET Langt navn:Andet, art, Beskrivelse:Angiver arten af Andre råstoffer, som er indvundet
RAA_INV_MGD_ANDET Langt navn:Andet, mængde, Beskrivelse:Angiver den mængde som er indvundet af Andre råstoffer i kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A38 Langt navn:Anlægs- og vejmaterialer i alt, anv., Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til i Anlægs- og vejmaterialer i alt, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A39 Langt navn:Grus og sandfyld, mv, anv., Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Grus og sandfyld, mv, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A40 Langt navn:Bundsikringsmaterialer, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Bundsikringsmaterialer, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A41 Langt navn:Stabilgrus, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Stabilgrus, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A42 Langt navn:Ballastskærver, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ballastskærver, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A43 Langt navn:Asfaltmaterialer i alt, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Asfaltmaterialer i alt, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A44 Langt navn:Stenmel, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Stenmel, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A45 Langt navn:Sand 0-2 mm, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Sand 0-2 mm, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A46 Langt navn:Sten uknuste, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Sten uknuste, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A47 Langt navn:Sten knuste, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Sten knuste, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A48 Langt navn:Betontilslagsmaterialer i alt, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betontilslagsmaterialer i alt, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A49 Langt navn:Betonsand 0-4 mm - Klasse E, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betonsand 0-4 mm - Klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A50 Langt navn:Betonsand 0-4 mm - Klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betonsand 0-4 mm - Klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A51 Langt navn:Betonsand 0-4 mm - Klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betonsand 0-4 mm - Klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A52 Langt navn:Betonsand 0-4 mm - Klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betonsand 0-4 mm - Klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A53 Langt navn:Betonsand 0-4 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Betonsand 0-4 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A54 Langt navn:Perlesten 2-8 mm - klasse E, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Perlesten 2-8 mm - klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A55 Langt navn:Perlesten 2-8 mm - klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Perlesten 2-8 mm - klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A56 Langt navn:Perlesten 2-8 mm - klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Perlesten 2-8 mm - klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A57 Langt navn:Perlesten 2-8 mm - klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Perlesten 2-8 mm - klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A58 Langt navn:Perlesten 2-8 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Perlesten 2-8 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A59 Langt navn:Ærtesten 8-16 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ærtesten 8-16 mm - Klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A60 Langt navn:Ærtesten 8-16 mm - Klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ærtesten 8-16 mm - Klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A61 Langt navn:Ærtesten 8-16 mm - Klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ærtesten 8-16 mm - Klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A62 Langt navn:Ærtesten 8-16 mm - Klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ærtesten 8-16 mm - Klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A63 Langt navn:Ærtesten 8-16 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Ærtesten 8-16 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A64 Langt navn:Nøddesten 16-32 mm - Klasse E, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Nøddesten 16-32 mm - Klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A65 Langt navn:Nøddesten 16-32 mm - Klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Nøddesten 16-32 mm - Klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A66 Langt navn:Nøddesten 16-32 mm - Klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Nøddesten 16-32 mm - Klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A67 Langt navn:Nøddesten 16-32 mm - Klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Nøddesten 16-32 mm - Klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A68 Langt navn:Nøddesten 16-32 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Nøddesten 16-32 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A69 Langt navn:Singels 32-63 mm - Klasse E, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Singels 32-63 mm - Klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A70 Langt navn:Singels 32-63 mm - Klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Singels 32-63 mm - Klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A71 Langt navn:Singels 32-63 mm - Klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Singels 32-63 mm - Klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A72 Langt navn:Singels 32-63 mm - Klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Singels 32-63 mm - Klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A73 Langt navn:Singels 32-63 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Singels 32-63 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A74 Langt navn:Andre sten større end 63 mm - Klasse E, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Andre sten større end 63 mm - Klasse E, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A75 Langt navn:Andre sten større end 63 mm - Klasse A, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Andre sten større end 63 mm - Klasse A, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A76 Langt navn:Andre sten større end 63 mm - Klasse M, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Andre sten større end 63 mm - Klasse M, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A77 Langt navn:Andre sten større end 63 mm - Klasse P, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Andre sten større end 63 mm - Klasse P, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A78 Langt navn:Andre sten større end 63 mm - Uklassificeret, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Andre sten større end 63 mm - Uklassificeret, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A79 Langt navn:Mørtelsand, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Mørtelsand, kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_STOBEMIX Langt navn:Støbemix, mængde, Beskrivelse:Angiver den indvundne mængde af Støbemix i kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A80 Langt navn:Uspecificerede betonmaterialer, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten til Uspecificerede betonmaterialer, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_SGS_A81 Langt navn:Anden anvendelse af sand, grus og sten, mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten på anden måde end nævnt tidligere, kubrikmeter.
RAA_ANV_ART_SGS_A82 Langt navn:Anden anvendelse af sand, grus og sten, arten, Beskrivelse:Angiver den art som er anvendt af sand, grus og sten på anden måde end nævnt tidligere.
RAA_ANV_MGD_SGS_A83 Langt navn:Ukendt anvendelse af sand, grus og sten, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af sand, grus og sten som kategoriseret som Ukendt anvendelse , kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KVARTS_A85 Langt navn:Støbesand, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kvartssand, Støbesand, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KVARTS_A86 Langt navn:Sandblæsningssand, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kvartssand, Sandblæsningssand, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KVARTS_A87 Langt navn:Filtersand, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kvartssand, Filtersand , kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KVARTS_A89 Langt navn:Anden anvendelse af kvartssand - mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kvartssand, Anden anvendelse , kubrikmeter.
RAA_ANV_ART_KVARTS_A90 Langt navn:Anden anvendelse af kvartssand - arten, Beskrivelse:Angiver den art som er anvendt af kvartssand, Anden anvendelse , kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KVARTS_A88 Langt navn:Byggeri, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kvartssand, Byggeri, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_LER_A92 Langt navn:Teglfabrikation - Rødbrændende, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af ler, Teglfabrikation - Rødbrændende, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_LER_A93 Langt navn:Teglfabrikation - Gulbrændende, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af ler, Teglfabrikation - Gulbrændende, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_LER_A94 Langt navn:Keramisk industri, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af ler, Keramisk industri, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_LER_A95 Langt navn:Anden anvendelse ler - mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af ler, Anden anvendelse, kubrikmeter.
RAA_ANV_ART_LER_A96 Langt navn:Anden anvendelse ler - arten, Beskrivelse:Angiver den art som er anvendt af ler, Anden anvendelse, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_MOLER_A98 Langt navn:Pulver, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af moler, Pulver, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_MOLER_A99 Langt navn:Granulat, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af moler, Granulat, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_MOLER_A100 Langt navn:Ildfaste sten, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af moler, Ildfaste sten, kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_MOLER_ANDENANV Langt navn:Moler anden anvendelse, mængde, Beskrivelse:Moler anden anvendelse, mængde i kubikmeter
RAA_INV_MGD_MOLER_ART Langt navn:Moler anden anvendelse art, Beskrivelse:Moler anden anvendelse art
RAA_ANV_MGD_PLER_A102 Langt navn:Ekspanderende klinker, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af plastisk ler/bentonit, Ekspanderende klinker, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_PLER_A103 Langt navn:Membraner, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af plastisk ler/bentonit, Membraner, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_PLER_A104 Langt navn:Boremudder, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af plastisk ler/bentonit, Boremudder, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_PLER_A105 Langt navn:Anden anvendelse af plastik ler/bentonit - mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af plastisk ler/bentonit, Anden anvendelse, kubrikmeter.
RAA_ANV_ART_PLER_A106 Langt navn:Anden anvendelse af plastik ler/bentonit - arten, Beskrivelse:Angiver den art som er anvendt af plastisk ler/bentonit, Anden anvendelse, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A108 Langt navn:Cement, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Cement, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A109 Langt navn:Brændt kalk, hydratkalk, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Brændt kalk, hydratkalk, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A112 Langt navn:Industrikalk, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Industrikalk, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A113 Langt navn:Jordbrugskalk, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Jorbrugskalk, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A114 Langt navn:Foderkalk, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Foderkalk, kubrikmeter.
RAA_INV_MGD_KALTKRIDT_ANDENANV Langt navn:kalk/kridt anden anvendelse, mængde, Beskrivelse:kalk/kridt anden anvendelse, mængde i kubikmeter
RAA_INV_MGD_KALTKRIDT_ART Langt navn:Kalk/kridt anden anvendelse, art, Beskrivelse:Kalk/kridt anden anvendelse, art
RAA_ANV_MGD_KK_A110 Langt navn:Papirfyldstof, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Papirfyldstof, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_KK_A111 Langt navn:Røggasfiller, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af kalk og kridt, Røggasfiller, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_GRANIT_A117 Langt navn:Anvendelse af granit - mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af granit, , kubrikmeter.
RAA_ANV_ART_GRANIT_A116 Langt navn:Anvendelse af granit - angiv arten, Beskrivelse:Angiver den art som er anvendt af granit, kubrikmeter.
RAA_ANV_MGD_GRANIT_A118 Langt navn:Ukendt anvendelse af granit - mængden, Beskrivelse:Angiver den mængde som er anvendt af granit, Ukendt, kubrikmeter.
SAND_STEN_GRUS_IALT Langt navn:Sand, grus og sten ialt, mængde, Beskrivelse:Sand, grus og sten ialt, mængde i kubikmeter