Kommunevalgundersøgelsen 1981

Tabeloversigt ?
Datasæt
Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1020

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Omnibus nummer.
V4 203: Skemanummer.
V5 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Aktuelt.
V6 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Berlingske Tidende.
V7 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Politiken.
V8 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? B.T.
V9 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Ekstra Bladet.
V10 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Børsen.
V11 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Information.
V12 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Kristeligt Dagblad.
V13 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Land og Folk.
V14 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Socialistisk Dagblad.
V15 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Frederiksborg Amts Avis.
V16 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Fyens Stiftstidende.
V17 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Jydske Tidende.
V18 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Jyllands-Posten.
V19 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Vestkysten.
V20 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Aarhus Stiftstidende.
V21 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Aalborg Stiftstidende.
V22 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Amtsavisen (Randers).
V23 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Horsens Folkeblad.
V24 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Kolding Folkeblad.
V25 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Midtjyllands Avis.
V26 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Vejle Amts Folkeblad.
V27 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Vendsyssel Tidende.
V28 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Dagbladet (Ringsted).
V29 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Fyns Amts Avis.
V30 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Lolland-Falsters Folketidende.
V31 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Næstved Tidende.
V32 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Sjællands Tidende.
V33 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Anden avis (1).
V34 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Anden avis (2).
V35 109-113: Først vil jeg spørge om hverdagsaviser. Hvilke af disse hverdagsaviser har De læst eller set i - i går? (Ved mandagsinterviews: i lørdags). Det behøver ikke være avisen fra i går, det gælder også, hvis De i går læste i en tidligere udgave, og som sagt også i dem, De har byttet med eller lånt af andre - eller læst i venteværelser, på arbejde eller andre steder. (Vis kort A+B) Læste De i går andre aviser end dem, der står på kortet? Ingen hverdagsaviser læst.
V36 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Aktuelt.
V37 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Berlingske Tidende.
V38 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Frederiksborg Amts Avis.
V39 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Jydske Tidende.
V40 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Jyllands-Posten.
V41 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Morgenposten.
V42 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Politiken.
V43 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Vendsyssel Tidende.
V44 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Aalborg Stiftstidende.
V45 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Aarhus Stiftstidende.
V46 114-115: Dernæst vil jeg gerne vide, hvilke søndagsaviser De har læst eller set i inden for de sidste 7 dage. Igen kan der godt være tale om ældre søndagsaviser De har lånt eller byttet med andre. (Vis kort C) Ingen af disse søndagsaviser læst.
V47 116: Har De inden for de sidste 7 dage læst eller set i Weekendavisen, uanset hvor?
V48 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Alt for damerne.
V49 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Anders And & Co.
V50 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Billed bladet.
V51 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Familie Journalen.
V52 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Femina.
V53 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Hendes Verden.
V54 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Stor-Hjemmet.
V55 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Rapport.
V56 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Se og hør.
V57 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Søndags-B.T.
V58 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Nyt Ude og Hjemme.
V59 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Landbrugsmagasinet.
V60 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Landsbladet.
V61 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Tipsbladet.
V62 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Romanbladet.
V63 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 117-118: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i - i går? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Ingen af disse ugeblade læst.
V64 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Alt for damerne.
V65 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Anders And & Co.
V66 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Billed Bladet.
V67 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Familie Journalen.
V68 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Femina.
V69 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Hendes Verden.
V70 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Stor-Hjemmet.
V71 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Rapport.
V72 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Se og Hør.
V73 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Søndags-B.T.
V74 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Nyt Ude og Hjemme.
V75 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Landbrugsmagasinet.
V76 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Landsbladet.
V77 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Tipsbladet.
V78 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Romanbladet.
V79 Jeg vil nu spørge Dem om, hvilke ugeblade De har læst eller set i. Det gælder også blade De har byttet med eller lånt af andre eller som De måske har fået foræret. Det kan også være ældre numre. 119-120: Hvilke af de blade, der står på dette kort har De læst eller set i inden for de sidste 7 dage? (Vis kort E) (Noter svaret før De stiller næste spørgsmål) Ingen af disse ugeblade læst.
V80 121: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Motor.
V81 121: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Mit Livs Novelle.
V82 121: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Ingen af disse 14-dages blade læst.
V83 122: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i inden for de sidste 14 dage, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Motor.
V84 122: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i inden for de sidste 14 dage, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Mit Livs Novelle.
V85 122: Og nu 14-dages blade. Hvilke af disse har De læst eller set i inden for de sidste 14 dage, uanset hvor og hvilket nummer? (Vis kort F) Ingen af disse 14-dages blade læst.
V86 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bilen.
V87 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bo Bedre.
V88 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bådnyt/Båden i dag.
V89 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Camping.
V90 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Det Bedste.
V91 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Gør-det-selv.
V92 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Hi Fi & Elektronik.
V93 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Management.
V94 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Måneds Børsen.
V95 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Penge og Privatøkonomi.
V96 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Samvirke.
V97 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Ung nu.
V98 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Vi Unge.
V99 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Alt om Sport.
V100 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Sejl og Motor.
V101 123-124: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. - Hvilke af disse har De læst eller set i - i går, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Ingen af disse månedsblade læst.
V102 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bilen.
V103 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bo Bedre.
V104 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Bådnyt/Båden i dag.
V105 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Camping.
V106 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Det Bedste.
V107 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Gør-det-selv.
V108 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Hi Fi & Elektronik.
V109 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Management.
V110 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Måneds Børsen.
V111 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Penge og Privatøkonomi.
V112 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Samvirke.
V113 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Ung Nu.
V114 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Vi Unge.
V115 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Alt om Sport.
V116 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Sejl og Motor.
V117 125-126: Så er vi kommet til de blade, der udkommer hver fjerde uge eller en gang om måneden. Hvilke har De læst eller set i inden for de sidste 4 uger, altså igen uanset bytte, lån eller andet og ikke blot det sidste nummer? (Vis kort G) Ingen af disse månedsblade læst.
V118 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Boligen.
V119 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Helse.
V120 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Lev Vel.
V121 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-Nyt til villaer og rækkehuse.
V122 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-nyt til lejligheder.
V123 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-nyt til jordbrug.
V124 127: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i i går, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ingen af disse 2-måneds blade læst.
V125 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Boligen.
V126 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Helse.
V127 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Lev Vel.
V128 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-Nyt til villaer og rækkehuse.
V129 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-nyt til lejligheder.
V130 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ide-nyt til jordbrug.
V131 128: Så har vi de blade, der udkommer ca. hver anden måned. - Hvilke af disse blade har De læst eller set i inden for de sidste 2 måneder, uanset hvor og hvilke numre? (Vis kort H) Ingen af disse 2-måneders blade læst.
V132 129: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i - i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) A la carte.
V133 129: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i - i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Bolig Revy.
V134 129: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i - i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Eva.
V135 129: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i - i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Skønne Hjem.
V136 129: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i - i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Ingen af disse kvartalsblade læst.
V137 130: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i inden for de sidste 3 måneder - uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) A la Carte.
V138 130: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i inden for de sidste 3 måneder - uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Bolig Revy.
V139 130: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i inden for de sidste 3 måneder - uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Eva.
V140 130: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i inden for de sidste 3 måneder - uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Skønne Hjem.
V141 130: Hvilke af disse blade som kommer hvert kvartal, har De læst eller set i inden for de sidste 3 måneder - uanset hvor og uanset hvilket nummer? (Vis kort I) Ingen af disse kvartalsblade læst.
V142 131: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. - Hvilke af disse indlæg har De læst eller set i i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer. (Vis kort J) Mad og Gæster.
V143 131: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. - Hvilke af disse indlæg har De læst eller set i i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer. (Vis kort J) Mad for Alle.
V144 131: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. - Hvilke af disse indlæg har De læst eller set i i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer. (Vis kort J) Spis og drik.
V145 131: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. - Hvilke af disse indlæg har De læst eller set i i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer. (Vis kort J) Spisekrogen.
V146 131: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. - Hvilke af disse indlæg har De læst eller set i i går, uanset hvor og uanset hvilket nummer. (Vis kort J) Ingen af tillægsbladene læst.
V147 132: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. Hvilke har De læst i inden for de sidste 4 uger, og uanset om De har læst det pågældende ugeblade. (Vis kort J) Mad og gæster.
V148 132: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. Hvilke har De læst i inden for de sidste 4 uger, og uanset om De har læst det pågældende ugeblade. (Vis kort J) Mad for Alle.
V149 132: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. Hvilke har De læst i inden for de sidste 4 uger, og uanset om De har læst det pågældende ugeblade. (Vis kort J) Spis og drik.
V150 132: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. Hvilke har De læst i inden for de sidste 4 uger, og uanset om De har læst det pågældende ugeblade. (Vis kort J) Spisekrogen.
V151 132: Disse blade indgår en gang om måneden som et særligt tillæg i forskellige ugeblade. Hvilke har De læst i inden for de sidste 4 uger, og uanset om De har læst det pågældende ugeblade. (Vis kort J) Ingen af dem læst.
V152 133: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - i går, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Boligen
V153 133: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - i går, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Erhverv og Økonomi.
V154 133: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - i går, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Ingen af tillægsbladene læst.
V155 134: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - inden for de sidste 7 dage, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Boligen.
V156 134: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - inden for de sidste 7 dage, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Erhverv og Økonomi.
V157 134: Hver uge udsender Berlingske Tidende et særligt bladtillæg, der hedder Boligen, og Jyllands-Posten udsender en særlig avis, der hedder Erhverv og Økonomi. (Vis kort K) Hvilke af disse tillæg eller særlige aviser har De læst eller set i - inden for de sidste 7 dage, uanset hvor, og uanset om De har læst Berlingske Tidende eller Jyllandsposten? Ingen af tillægsbladene læst.
V158 135: Har De været i biografen inden for de sidste ... ?
V159 136A: Hvilke af disse blade har De læst eller set i - i går, uanset hvor? (Ved søndags- eller mandagsinterviews: i fredags) Erhvervs-bladet.
V160 136A: Hvilke af disse blade har De læst eller set i - i går, uanset hvor? (Søndags- eller mandagsinterviews: I fredags) Licitationen.
V161 136A: Hvilke af disse blade har De læst eller set i - i går, uanset hvor? (Søndags- eller mandagsinterviews: I fredags) Ingen af dem.
V162 136B: Har De kørt med bus eller rutebil - dog ikke turistbus - inden for de sidste ... ?
V163 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Dagblad.
V164 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Distriktsblad/lokal ugeavis.
V165 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Tryksager med tilbud, som kommer ind ad brevsprækken.
V166 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Ugeblade/magasiner.
V167 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? I selve forretningen.
V168 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Andet.
V169 137: Når det drejer sig om dagligvarer til husholdningen, hvor får De da flest oplysninger og ideer til, hvad der skal købes ind? Køber ikke ind.
V170 138B: Med hensyn til information fra Deres kommune, synes De så, De får ... ?
V171 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem dagblad.
V172 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem distriktsblad.
V173 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem regional radio.
V174 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem landsradioen.
V175 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem tryksager, der udsendes.
V176 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem borgermøder.
V177 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem fjernsynet.
V178 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Gennem andet.
V179 139A: Hvordan foretrækker De at få information fra Deres kommune om bestemmelser, nye love, hvad der skal ske i kommunen o.s.v.? Ved ikke.
V180 KUN SJÆLLAND INCL. HOVEDSTADEN 139B: Har De inden for de sidste 14 dage læst eller set i bladet Storkøbenhavns erhverv, uanset hvor?
V181 140: Har De kørt med S-tog, Kystbanen eller Nærumbanen inden for de sidste ... ?
V182 209-210: Stemte De ved folketingsvalget den 23. oktober 1979? På hvilket parti?
V183 211-213: Hvilket parti ville De stemme på, hvis der var folketingsvalg i morgen?
V184 216: Antal personer i husstanden i alt:
V185 217: Antal voksne i husstanden (15 år eller derover):
V186 218: Antal børn i husstanden under 15 år:
V187 220: Boligens art:
V188 221: Ejes boligen eller lejes boligen?
V189 222: Svarpersonens stilling i husstanden:
V190 223: Husfaders stilling:
V191 Spm. 224: Husfaders lønningsform:
V192 Spm. 225: Husfaders skoleuddannelse:
V193 226: Husmoders erhverv:
V194 227: Køn:
V195 228: Alder:
V196 229-230: Svarpersonens stilling:
V197 231: Svarpersonens skoleuddannelse:
V198 232: På dette kort har vi anført nogle indtægtsgrupper, og jeg vil nu bede Dem fortælle mig, hvilken gruppe De befinder Dem i. Det drejer sig om Deres egen personlige indtægt - og vi tænker kun på bruttoindtægten - altså før eventuel skat er trukket fra. De skal blot fortælle mig bogstavet udfor den gruppe der passer i Deres tilfælde. Svarpersonens nuværende indkomst:
V199 233: På dette kort har vi anført nogle indtægtsgrupper, og jeg vil nu bede Dem fortælle mig, hvilken gruppe De befinder Dem i. Det drejer sig om Deres egen personlige indtægt - og vi tænker kun på bruttoindtægten - altså før eventuel skat er trukket fra. De skal blot fortælle mig bogstavet udfor den gruppe der passer i Deres tilfælde. Og på samme måde vil jeg gerne have det bogstav, der passer, hvis De tænker på husstandens nuværende samlede indtægt. Husstandens samlede nuværende indkomst:
V200 234: Civilstand:
V201 235: Gallup gennemfører løbende mange forskellige undersøgelser. Må vi have lov til at opbevare dette spørgeskema og eventuelt komme tilbage ved en senere lejlighed og interviewe Dem igen?
V202 236: Postskema udleveret:
V203 238: Interviewet gennemført ved:
V204 239: Interviewet gennemført som:
V205 240: Interviewet foretaget følgende ugedag:
V206 241: Interview gennemført på følgende tidspunkt:
V207 242: Dato:
V208 244: Måned
V209 245: Deres interviewernummer:
V210 249: Distriktsnummer (1).
V211 250: Distriktsnummer (2).
V212 254: Distriktsnummer (3).
V213 251-253: Distriktsnummer (4).
V214 261: Respondent-vægte.
V215 309: Synes De, der er et vigtigt problem i Deres kommune, som De mener, den nyvalgte kommunalbestyrelse/byråd bør gøre noget ved?
V216 Spm. 313: Finder De det sandsynligt, at kommunalbestyrelsen/byrådet vil gøre noget ved det?
V217 314: Har De deltaget i et opstillingsmøde eller vælgermøde op til kommunevalget?
V218 315: Har De på anden måde deltaget aktivt i valgkampen op til kommunevalget?
V219 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 319: Det er sjældent, man mærker virkningerne af de politiske beslutninger der træffes i kommunalbestyrelsen/byrådet.
V220 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 320: Folk, der har fået arbejde ved kommunale beskæftigelses arbejder bør aflønnes overenskomstmæssigt.
V221 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 321: Kommunerne burde have myndighed til at sikre de unge lære- og praktikpladser i lokale, private virksomheder.
V222 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 322: Man kan i almindelighed stole på, at kommunalpolitikerne træffer de rigtige beslutninger for kommunen.
V223 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 323: Det er en borgerpligt at stemme ved kommunevalget.
V224 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 324: Kommunalpolitikerne tager gennemgående for lidt hensyn til hvad vælgerne mener.
V225 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 325: Jeg ved så lidt om, hvad der foregår i kommunalbestyrelsen/byrådet, at jeg egentlig ikke burde stemme ved kommunevalget.
V226 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 326: Kommunalpolitikerne holder gennemgående deres løfter til vælgerne.
V227 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 327: Kommunalbestyrelsens/byrådets arbejde har stor indflydelse på, om kommunen er god at bo i.
V228 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 328: Et parti bør føre samme politik i alle kommuner.
V229 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 329: Det er rigtigst at stemme på samme parti ved folketings og kommunevalg.
V230 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 330: Staten bør helt undlade at blande sig i kommunernes dispositioner.
V231 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 331: Det burde kun være muligt at stille op til kommunevalget for partier, der opstiller til folketingsvalg.
V232 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 332: Et vigtigt mål for de kommende års politik er at give kommunerne større selvstændighed.
V233 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 333: Staten må lægge faste rammer for kommunernes virksomhed.
V234 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 334: Kommunerne burde have mulighed for at sikre arbejdspladser gennem direkte økonomisk støtte til private virksomheder.
V235 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 335: Det bør være lovligt for kommunerne at drive egentlig erhvervsvirksomhed ligesom det private erhvervsliv.
V236 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 336: Kommunalbestyrelsen burde sænke kommuneskatten, selvom det vil medføre en indskrænkning i den kommunale service.
V237 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 337: Det er ikke en kommunal opgave at skabe arbejdspladser.
V238 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 338: Kommunerne bør ingen indflydelse have på private erhvervsvirksomheder, når det drejer sig om økonomi og arbejdskraft.
V239 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 339: Man kan i almindelighed stole på, at politikerne på Christiansborg træffer de rigtige beslutninger for landet.
V240 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 340: Politikerne i folketinget tager gennemgående for lidt hensyn til, hvad vælgerne mener.
V241 319-341: Der følger nu nogle forskellige påstande som jeg vil bede Dem tage stilling til. Jeg beder Dem følge med når jeg læser påstandene og fortælle mig, i hvilken grad De er enig eller uenig. (Vis kort 7 og 8) 341: Folketingsmedlemmerne holder gennemgående deres løfter til vælgerne.
V242 342-344: Hvad interesserer De Dem mest for? - Udenrigspolitik, kommunalpolitik eller dansk indenrigspolitik?
V243 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 345: A. Kommunens skolepolitik?
V244 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 346: B. Kommunens politik med hensyn til vuggestuer, børnehaver og dagpleje.
V245 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 347: C. Kommunens ældreforsorg, f.eks. plejehjem og hjemmehjælp.
V246 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 348: D. Idræts- og lignende fritidsmuligheder
V247 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 349: E. Kommunens biblioteker, voksenundervisning og andre kulturelle forhold
V248 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 350: F. Veje, trafiksikring og kollektiv trafik i kommunen
V249 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 351: G. Kommunens byplanlægning, såsom udstykning, sanering og grønne områder
V250 345-352: Har De inden for de sidste par år, bortset fra den kommunalpolitiske valgkamp, deltaget i møder om kommunalpolitiske forhold, som f.eks. ... ? (Vis kort 9 - og læs svarmulighederne få svar for hver før De læser den næste op) 352: H. Kommunens politik over for langtidsledige og unge arbejdsløse.
V251 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? A. Kommunens skolepolitik.
V252 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? B. Kommunens politik med hensyn til vuggestuer, børnehaver og dagpleje.
V253 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? C. Kommunens ældreforsorg, f.eks. plejehjem og hjemmehjælp.
V254 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? D. Idræts- og lignende fritidsmuligheder.
V255 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? E. Kommunens biblioteker, voksenundervisning og andre kulturelle forhold.
V256 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? F. Veje, trafiksikring og kollektiv trafik i kommunen.
V257 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? G. Kommunens byplanlægning, såsom udstykning, sanering og grønne områder.
V258 353-360: Hvis De ser på kortet over de kommunalpolitiske områder, jeg lige læste op - kan De så sige, hvilket område De interesserer Dem mest for? H. Kommunens politik over for langtidsledige og unge arbejdsløse.
V259 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? A. Kommunens skolepolitik.
V260 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V261 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? C. Kommunens fritidspolitik.
V262 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? D. Kommunens kulturpolitik.
V263 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? E. Kommunens trafikforhold.
V264 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? F. Kommunens ældreforsorg.
V265 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? G. Kommunens byplanlægning.
V266 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V267 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: A. Kommunens skolepolitik.
V268 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: B. Børneinstitutioner i kommunen.
V269 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: C. Kommunens fritidspolitik.
V270 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: D. Kommunens kulturpolitik.
V271 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: E. Kommunens trafikforhold.
V272 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: F. Kommunens ældreforsorg.
V273 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: G. Kommunens byplanlægning.
V274 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 369-376: Rettede henvendelse til kommunalpolitiker: H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V275 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? A. Kommunens skolepolitik.
V276 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V277 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? C. Kommunens fritidspolitik.
V278 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? D. Kommunens kulturpolitik.
V279 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? E. Kommunens trafikforhold.
V280 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? F. Kommunens ældreforsorg.
V281 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? G. Kommunens byplanlægning.
V282 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 409-416: Rettede henvendelse til den kommunale forvaltning? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V283 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? A. Kommunens skolepolitik.
V284 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V285 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? C. Kommunens fritidspolitik.
V286 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? D. Kommunens kulturpolitik.
V287 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? E. Kommunens trafikforhold.
V288 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? F. Kommunens ældreforsorg.
V289 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? G. Kommunens byplanlægning.
V290 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 417-424: Arbejdede indenfor en vælgerforening? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V291 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? A. Kommunens skolepolitik.
V292 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V293 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? C. Kommunens fritidspolitik.
V294 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? D. Kommunens kulturpolitik.
V295 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? E. Kommunens trafikforhold.
V296 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? F. Kommunens ældreforsorg.
V297 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? G. Kommunens byplanlægning.
V298 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 425-432: Arbejdede indenfor andre foreninger? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V299 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? A. Kommunens skolepolitik.
V300 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V301 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? C. Kommunens fritidspolitik.
V302 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? D. Kommunens kulturpolitik.
V303 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? E. Kommunens trafikforhold.
V304 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? F. Kommunens ældreforsorg.
V305 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? G. Kommunens byplanlægning.
V306 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 433-440: Arbejdede indenfor mere uformelle grupper? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V307 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? A. Kommunens skolepolitik.
V308 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V309 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? C. Kommunens fritidspolitik.
V310 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? D. Kommunens kulturpolitik.
V311 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? E. Kommunens trafikforhold.
V312 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? F. Kommunens ældreforsorg.
V313 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? G. Kommunens byplanlægning.
V314 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 441-448: Skrev læserbreve? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V315 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? A. Kommunens skolepolitik.
V316 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V317 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? C. Kommunens fritidspolitik.
V318 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? D. Kommunens kulturpolitik.
V319 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? E. Kommunens trafikforhold.
V320 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? F. Kommunens ældreforsorg.
V321 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? G. Kommunens byplanlægning.
V322 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 449-446: Deltog i underskriftsindsamlinger? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V323 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? A. Kommunens skolepolitik.
V324 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V325 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? C. Kommunens fritidspolitik.
V326 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? D. Kommunens kulturpolitik.
V327 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? E. Kommunens trafikforhold.
V328 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? F. Kommunens ældreforsorg.
V329 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? G. Kommunens byplanlægning.
V330 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 457-464: Deltog i demonstrationer eller protestmøder? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V331 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. A. Kommunens skolepolitik.
V332 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. B. Børneinstitutioner i kommunen.
V333 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. C. Kommunens fritidspolitik.
V334 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. D. Kommunens kulturpolitik.
V335 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. E. Kommunens trafikforhold.
V336 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. F. Kommunens ældreforsorg.
V337 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. G. Kommunens byplanlægning.
V338 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 465-472: Deltog i betalingsboykot, trafikblokade eller besættelser. H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V339 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? A. Kommunens skolepolitik.
V340 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V341 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? C. Kommunens fritidspolitik.
V342 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? D. Kommunens kulturpolitik.
V343 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? E. Kommunens trafikforhold.
V344 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? F. Kommunens ældreforsorg.
V345 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? G. Kommunens byplanlægning.
V346 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 473-480: Var der noget andet De gjorde? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V347 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? A. Kommunens skolepolitik.
V348 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? B. Børneinstitutioner i kommunen.
V349 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? C. Kommunens fritidspolitik.
V350 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? D. Kommunens kulturpolitik.
V351 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? E. Kommunens trafikforhold.
V352 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? F. Kommunens ældreforsorg.
V353 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? G. Kommunens byplanlægning.
V354 361-368: Jeg vil dernæst spørge Dem, om De siden sidste kommunevalg har forsøgt at påvirke den offentlige mening i kommunen eller kommunalpolitikerne om et eller flere af følgende forhold? Spm. 369-540: Hvad gjorde De? (Vis kort 9 og 10) Stilles kun hvis ja i spm. 361-368 (V259-V266) 533-540: Synes De, at kommunen tog rimeligt hensyn til Deres synspunkter og interesser? H. Kommunens beskæftigelsespolitik.
V355 541: Mener De, at lokale ikke-partipolitiske foreninger bedre har kunnet tage vigtige, lokale spørgsmål op end vælgerforeningerne?
V356 542: Er De medlem af et politisk parti?
V357 Spm. Er De medlem af et politisk parti? 543-544: Hvilket?
V358 Spm. 545: Hvor mange af partiforeningens møder deltager De i?
V359 Spm. 546: Har De nogensinde haft tillidsposter inden for partiet?
V360 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget?
V361 Spm. 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget? 548-552: Hvilke? (Evt. flere svar.) Kommunalbestyrelse/byråd/sogneråd.
V362 Spm. 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget?) 548-552: Hvilke? (Evt. flere svar.) Amtsråd.
V363 Spm. 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget? 548-552: Hvilke? (Evt. flere svar.) Folketing.
V364 Spm. 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget? 548-552: Hvilke? (Evt. flere svar.) Menighedsråd.
V365 Spm. 547: Har De nogensinde været medlem af en kommunalbestyrelse, et amtsråd, et menighedsråd, et skolenævn eller af folketinget? 548-552: Hvilke? (Evt. flere svar.) Skolenævn.
V366 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer?
V367 Spm. 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer? 554-558: Hvilke? (Evt. flere svar.) Kommunalbestyrelse/byråd/sogneråd.
V368 Spm. 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer? 554-558: Hvilke? (Evt. flere svar.) Amtsråd.
V369 Spm. 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer? 554-558: Hvilke? (Evt. flere svar.) Folketing.
V370 Spm. 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer? 554-558: Hvilke? (Evt. flere svar.) Menighedsråd.
V371 Spm. 553: Har De nogensinde været opstillet, men ikke valgt ind i nogen af de anførte organer? 554-558: Hvilke? (Evt. flere svar.) Skolenævn.
V372 559: Har De nogensinde af det offentlige været udpeget til at sidde i skole-, fritids-, brand- eller ligningskommissioner, som domsmand m.v.?
V373 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 560: A. FAGFORENINGER, herunder også funktionær- og tjenestemandsorganisationer samt faglige foreninger. Er medlem.
V374 Spm. 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 561: A. FAGFORENINGER, herunder også funktionær- og tjenestemandsorganisationer samt faglige foreninger. (Stilles kun om de foreninger og organisationer, som svarpersonen har sagt ja til at være medlem af) Har tillidshverv.
V375 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 562: B. ERHVERVSORGANISATIONER, herunder landbrugsforeninger, brancheforeninger, og arbejdsgiversammenslutninger. Er medlem.
V376 Spm. 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 563: B. ERHVERVSORGANISATIONER, herunder landbrugsforeninger, brancheforeninger, og arbejdsgiversammenslutninger. (Stilles kun om de foreninger og organisationer, som svarpersonen har sagt ja til at være medlem af) Har tillidshverv.
V377 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 564: C. IDRÆTSFORENINGER, FRITIDSFORENINGER, herunder spejderorganisationer, boldklubber, teaterforeninger, Rotary, hobbyforeninger, FDM og lign. lytter- & fjernseerforeninger. Er medlem
V378 Spm. 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 565: C. IDRÆTSFORENINGER, FRITIDSFORENINGER, herunder spejderorganisationer, boldklubber, teaterforeninger, Rotary, hobbyforeninger, FDM og lign. lytter- & fjernseerforeninger. (Stilles kun om de foreninger og organisationer, som svarpersonen har sagt ja til at være medlem af) Har tillidshverv.
V379 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 566: D. BOLIG-, BØRNE-, ÆLDRE- OG FORBRUGERORGANISATIONER, f.eks. beboerforeninger, lejerorganisationer, vej- og bylaug, forsamlingshus, skoleforeninger. Forældrerepresentanter ved børneinsttutioner og skoler, pensionistforeninger, frysehusforeninger, vandværksforeninger, husmoderforeninger, brugsforeninger. Er medlem.
V380 Spm. 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 567: D. BOLIG-, BØRNE-, ÆLDRE- OG FORBRUGERORGANISATIONER, f.eks. beboerforeninger, lejerorganisationer, vej- og bylaug, forsamlingshus, skoleforeninger. Forældrerepresentanter ved børneinsttutioner og skoler, pensionistforeninger, frysehusforeninger, vandværksforeninger, husmoderforeninger, brugsforeninger. (Stilles kun om de foreninger og organisationer, som svarpersonen har sagt ja til at være medlem af) Har tillidshverv.
V381 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 568: E. ANDRE FORENINGER OG BEVÆGELSER, f.eks. nationale og religiøse foreninger, Røde Kors, sygdomsbekæmpende foreninger, hjemmeværnet, afholdsforeninger. Foreninger med et vist politisk indhold, f.eks. venskabsforeninger, kvindegrupper, Sønderjydsk forening. Er medlem.
V382 Spm. 560-569: (Vis kort 11) Se venligst på kortet og fortæl mig om De er medlem af nogle af de på kortet anførte foreninger og organisationer? Og om De har tillidshverv i dem? 569: E. ANDRE FORENINGER OG BEVÆGELSER, f.eks. nationale og religiøse foreninger, Røde Kors, sygdomsbekæmpende foreninger, hjemmeværnet, afholdsforeninger. Foreninger med et vist politisk indhold, f.eks. venskabsforeninger, kvindegrupper, Sønderjydsk forening. (Stilles kun om de foreninger og organisationer, som svarpersonen har sagt ja til at være medlem af) Har tillidshverv.
V383 Spm. V377, V379, V381 570: Stilles kun hvis svarpersonen har svaret Ja i spm. 560 (V373), spm. 562 (V375), spm. 564 (V377), spm. 566 (V379), spm. 568 (V381) - ellers gå til spm. 574 (V384). Er De medlem af nogle af foreningerne på kortet (vis kort 11) - fordi foreningerne beskæftiger sig med lokalpolitiske spørgsmål?
V384 574: Stilles kun, hvis svarpersonen er medlem af et parti iflg. spm. 542 (V356) eller en forening/organisation iflg. spm. 560 (V373), spm. 562 (V375), spm. 564 (V377), spm. 566 (V379), spm. 568 (V381) - ellers gå til spm. 575 (V385). Hvor ofte vil De sige, De deltager i møder, som vedrører lokalpolitiske spørgsmål?
V385 Prøv at forestille Dem at A og B diskuterer. - Hvem er De mest enig med A eller B? 575: Man har diskuteret, om statens overdragelse af opgaver til kommunerne ville føre til for store forskelle mellem kommunerne. - (Vis kort 12). A siger: Staten må sikre, at der ikke bliver større forskel mellem kommunernes service og skattetryk, end vi har i dag. B siger: Det må være op til vælgerne i hver enkelt kommune selv at bestemme, hvor megen kommunal service de vil betale for gennem kommuneskatterne.
V386 576: (Vis kort 13) - Her diskuterer A og B i forbindelse med debatten om nærdemokrati, om de folkevalgte kommunalpolitikere bør overdrage en del af deres myndighed til borgergrupper som f.eks. skolenævn, grundejerforeninger, idrætsforeninger, beboerforeninger, lokalråd o.s.v. - Hvem er De mest enig med A eller B? A siger: I helhedens interesse bør de folkevalgte kommunalpolitikere ikke overdrage noget af deres myndighed til mindre grupper inden for kommunen. B siger: Kommunalpolitikerne bør give forskellige borgergrupper del i styret af lokale anliggender.
V387 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? A. Kommunens skoler.
V388 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? B. Vuggestuer og børnehaver.
V389 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? C. Ældreforsorg, såsom plejehjem og hjemmehjælp.
V390 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? D. Social bistand.
V391 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? E. Idrætsmuligheder, såsom svømmehal og stadion.
V392 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? F. Kommunens biblioteker.
V393 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? G. Trafiksanering af kommunens veje.
V394 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? H. Kollektiv trafik i kommunen og grønne områder.
V395 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? I. Sanering.
V396 577-614: Jeg viser Dem her nogle områder - (Vis kort 14) som kommunen tager sig af, og spørger, om De mener kommunalbestyrelsen/byrådet har brugt for få, tilpas eller for mange penge på det pågældende område? J. Beskæftigelse af arbejdsløse.
V397 615: Havde De ved kommunevalget i 1978 stemmeret i samme kommune som nu?
V398 Spm. 616: Lad os tale om kommunevalget i 1978. Stemte De ved kommunevalget i 1978.
V399 Spm. 398 617: Stemte De på et politisk parti eller en lokalliste, d.v.s en liste udenfor partierne?
V400 Spm. V399 618-619: Hvilket parti stemte De på ved kommunevalget i 1978?
V401 623: Stemte De ved dette kommunevalg?
V402 Spm. 624: Stemte De på et politisk parti eller en lokalliste d.v.s. en liste udenfor partierne?
V403 Spm. 625-626: Hvilket parti stemte De på?
V404 Spm. 629: Stemte De på en liste eller på en person og hvis personligt, stemte De på en mand eller en kvinde?
V405 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Parti.
V406 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Lokalliste.
V407 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Person.
V408 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Område.
V409 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Lige meget.
V410 Spm. 630-635: Hvad lagde De mest vægt på, da De stemte: At partiet blev repræsenteret, at lokallisten blev repræsenteret, at en bestemt person blev valgt, eller at Deres del af kommunen fik en reræsentant i kommunalbestyrelsen? Ved ikke.
V411 Spm. 636-637: Hvad var den vigtigste grund til at De stemte som De gjorde ved kommunalvalget den 17. november 1981. (Hvis godt parti, partiets politik eller lignende vage svar: stil spørgsmål:) Kan De sige det lidt mere bestemt? 1. Begrundelse.
V412 Spm. 636-637: Hvad var den vigtigste grund til at De stemte som De gjorde ved kommunalvalget den 17. november 1981. (Hvis godt parti, partiets politik eller lignende vage svar: stil spørgsmål:) Kan De sige det lidt mere bestemt? 2. Begrundelse
V413 Spm. 636-637: Hvad var den vigtigste grund til at De stemte som De gjorde ved kommunalvalget den 17. november 1981. (Hvis godt parti, partiets politik eller lignende vage svar:stil spørgsmål:) Kan De sige det lidt mere bestemt? 3. Begrundelse.
V414 Spm. 636-637: Hvad var den vigtigste grund til at De stemte som De gjorde ved kommunalvalget den 17. november 1981. (Hvis godt parti, partiets politik eller lignende vage svar:stil spørgsmål:) Kan De sige det lidt mere bestemt? 4. Begrundelse.
V415 Spm. 638: Hvornår besluttede De at stemme som De gjorde? - Var det de sidste dage før valget, var det på et tidligere tidspunkt af valgkampen, eller vidste De allerede før valgkampen, hvordan De ville stemme?
V416 Spm. 639: Tænkte De på at stemme på et andet parti?
V417 Spm. 639: Tænkte De på at stemme på et andet parti? 640-641: Hvilket parti?
V418 642-643: I politik taler man ofte om venstre og højre. - Hvordan ville De selv placere Dem på denne skala?
V419 644: Har De i de sidste tre uger op til valget diskuteret politik med nogen i Deres nærmeste familie, med nogle af Deres venner eller med nogle af Deres kolleger?
V420 645: Vil De sige, at De selv er meget interesseret i politik, noget, eller kun lidt interesseret i politik?
V421 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Fjernsynet.
V422 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Radioens P2.
V423 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Dagspressen.
V424 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Distriktsblade.
V425 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Udsendte valgprogrammer.
V426 646-651: Har De i oktober og november i forbindelse med amts- og kommunevalget hørt, set eller læst om optaktsudsendelserne i radio, fjernsyn eller disse blade og har De deltaget i vælgermøder? (Vis kort 17) Vælger- eller opstillingsmøder.
V427 652: Her er igen en diskussion mellem A og B, der diskuterer at der visse steder har været rettet såkaldte ulovlige aktioner mod de kommunale myndigheder, såsom trafikblokader, besættelser af ejendomme og betalings-boykot af kommunale børneinstitutioner. - (Vis kort 18) - Hvem er De mest enig med A eller B? A siger: Det er nødvendigt i visse situationer at ty til såkaldte ulovlige aktioner for at lægge pres på de kommunale myndigheder. B siger: Ulovlige aktioner, vendt mod de kommunale myndigheder, kan under ingen omstændigheder accepteres.
V428 653: Forestil Dem, at Deres kommune modtog et forøget statstilskud fra staten. Hvorledes mener De, at dette tilskud burde anvendes?
V429 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) A. Kommunens skoler.
V430 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) B. Vuggestuer og børnehaver.
V431 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) C. Ældreforsorg, såsom plejehjem og hjemmehjælp.
V432 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) D. social bistand.
V433 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) E. Idrætsmuligheder, såsom svømmehal og stadion.
V434 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) F. Kommunens biblioteker.
V435 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) G. Trafiksikring af kommunens veje.
V436 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) H. Kollektiv trafik i kommunen og grønne områder.
V437 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) I. Sanering.
V438 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) J. Beskæftigelse af arbejdsløse.
V439 Spm. 654-664: På hvilke områder ønsker De at forbedre servicen? (De to højst prioriterede områder.) (Vis kort 14) Ved ikke.
V440 665: Har De lagt mærke til, om kommunalbestyrelsen i Deres kommune gennem de sidste par år har besluttet at foretage besparelser?
V441 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) A. Kommunens skoler.
V442 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) B. Vuggestuer og børnehaver.
V443 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) C. Ældreforsorg, såsom plejehjem og hjemmehjælp.
V444 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) D. Social bistand.
V445 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) E. Idrætsmuligheder, såsom svømmehal og stadion.
V446 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) F. Kommunens biblioteker.
V447 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) G. Trafiksikring af kommunens veje.
V448 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) H. Kollektiv trafik i kommunen og grønne områder.
V449 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) I. Sanering.
V450 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) J. Beskæftigelse af arbejdsløse.
V451 Spm. 666-676: Har De eller Deres nærmeste familie mærket, at der er sket nedskæringer på nogle områder? (Vis kort 14) Nej.
V452 677: Er De tilfreds med kommunens indsats og service når det gælder pasningsforanstaltninger for børn?
V453 678: Er De tilfreds med kommunens indsats og service indenfor skoleområdet?
V454 679: Er De tilfreds med de indflydelsesmuligheder der idag findes for forældrene på daginstitutioner og skoler i kommunen?
V455 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn under 2 år.
V456 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn, 2-3 år.
V457 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn, 4-6 år.
V458 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn, 7-9 år.
V459 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn, 10-12 år.
V460 Spm. 709-714: Hvis børn under 15 år i husstanden - børnenes alder. (Evt. dobbeltsvar) Børn, 13-14 år.
V461 715-716: Hvilket parti eller anden liste stemte De på ved amtsrådsvalget?
V462 717: Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V463 Spm. 718: Er De beskæftiget ved offentlig eller privat virksomhed?
V464 Spm. 719: Hvilken type virksomhed er det?
V465 Spm. 720: Hvis privat i spm. 718 (V463) hvilken type virksomhed?
V466 740: Overordnede erhvervskoder.
V467 742-744: Underordnede erhvervskoder.
V468 Kommunekode.
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv