Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

457

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Seminarium?
V4 Afgangsår?
V5 Startår?
V6 Liniefag 1?
V7 Liniefag 2?
V8 Spm. 1: Hvilke(n) uddannelse(r) har De fuldført i denne periode? (Angiv tillige retning/fag) Studentereksamen/HF?
V9 Spm. 1: Hvilke(n) uddannelse(r) har De fuldført i denne periode? (Angiv tillige retning/fag) Højere handelseksamen?
V10 Spm. 1: Hvilke(n) uddannelse(r) har De fuldført i denne periode? (Angiv tillige retning/fag) Faglig uddannelse?
V11 Spm. 1: Hvilke(n) uddannelse(r) har De fuldført i denne periode? (Angiv tillige retning/fag) Anden?
V12 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V13 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V14 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V15 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V16 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V17 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V18 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V19 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V20 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V21 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V22 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V23 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V24 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V25 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V26 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V27 Spm. 2: Hvis De har været på arbejdsmarkedet, inden De påbegyndte læreruddannelsen, bedes De angive (I tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V28 Spm. 3: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte at gå på lærerseminariet? Interesse for studiet?
V29 Spm. 3: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte at gå på lærerseminariet? Interesse for lærerjobbet?
V30 Spm. 3: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte at gå på lærerseminariet? Bopæl nær seminariet?
V31 Spm. 3: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte at gå på lærerseminariet? Pres fra omgivelserne?
V32 Spm. 3: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte at gå på lærerseminariet? Andet?
V33 Spm. 4: Hvilket pædagogisk speciale har De taget?
V34 Spm. 5: Har De haft orlov fra seminariet, og i givet fald hvorlænge og hvorfor?
V35 Spm. 5: Har De haft orlov fra seminariet, og i givet fald hvorlænge og hvorfor? Hvorlænge?
V36 Spm. 6: Hvis De i perioden har deltaget i kurser, bedes De angive hvilke og hvorfor Hvilke?
V37 Spm. 6: Hvis De i perioden har deltaget i kurser, bedes De angive hvilke og hvorfor Hvilke?
V38 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Lærervikar
V39 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Pædagogmedhjælper?
V40 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Ufaglært på kontor?
V41 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Ufaglært i øvrigt?
V42 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Faglært på kontor?
V43 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Faglært i øvrigt?
V44 Spm. 7: Hvis De har været i arbejde i perioden, bedes De angive hvilke(t), samt det omtrentlige omfang omregnet til fuldtidsuger Andet?
V45 Spm. 8: Hvis De har været under uddannelse - incl. kurser i perioden, bedes De angive hvilke, omfang samt hvorfor Hvilke?
V46 Spm. 8: Hvis De har været under uddannelse - incl. kurser i perioden, bedes De angive hvilke, omfang samt hvorfor Hvilke?
V47 Spm. 8: Hvis De har været under uddannelse - incl. kurser i perioden, bedes De angive hvilke, omfang samt hvorfor Hvilke?
V48 Spm. 8: Hvis De har været under uddannelse - incl. kurser i perioden, bedes De angive hvilke, omfang samt hvorfor Hvilke?
V49 Spm. 8: Hvis De har været under uddannelse - incl. kurser i perioden, bedes De angive hvilke, omfang samt hvorfor Hvilke?
V50 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V51 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V52 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V53 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V54 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V55 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V56 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V57 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V58 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V59 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V60 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V61 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V62 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V63 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V64 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V65 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V66 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Stillingsbetegnelse (herunder arbejdsløshed)?
V67 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Periode? (mdr. år - mdr. år)
V68 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Ansat i det priv. offentl.?
V69 Spm. 9: Hvis De har været på arbejdsmarkedet siden De fuldførte læreruddannelsen, bedes De angive (i tilfælde af arbejdsløshed udfyldes rubrikkerne arbejdets art og ansat i det ikke) Omfang heltid deltid?
V70 Spm. 10: Hvad er Deres nuværende beskæftigelsessituation? (Specificer, f.eks. lærer v. enkeltfagskursus, fritidskonsulent)
V71 Spm. 10: Hvad er Deres nuværende beskæftigelsessituation? (Specificer, f.eks. lærer v. enkeltfagskursus, fritidskonsulent) Angiv hvad:
V72 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Kunne ikke få arbejde som folkeskolelærer
V73 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Ville ikke flytte efter job af f.eks familie- eller boligmæssige årsager
V74 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Utilfreds med eleverne
V75 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Utilfreds med kollegerne
V76 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Utilfreds med egne præstationer
V77 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Utilfreds med rammerne for det pædagogiske arbejde
V78 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Utilfreds med løn
V79 Spm. 11: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De ikke er folkeskolelærer i dag? Andet
V80 Spm. 12: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte Deres første job uden for folkeskolen? Højere løn
V81 Spm. 12: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte Deres første job uden for folkeskolen? Bedre arbejdsvilkår
V82 Spm. 12: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte Deres første job uden for folkeskolen? Behov for udfordringer
V83 Spm. 12: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte Deres første job uden for folkeskolen? Interesse for nye arbejdsområder
V84 Spm. 12: I hvilket omfang har følgende forhold medvirket til, at De valgte Deres første job uden for folkeskolen? Andet
V85 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Læreruddannelsen som helhed
V86 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Anden faglig viden f.eks. håndværksmæssige færdigheder
V87 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Anden almen viden, f.eks. ang. ledelses- eller kommunikationsforhold
V88 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Interesse for området/faget
V89 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Personlige forbindelser
V90 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Personlig fremtræden
V91 Spm. 13: I hvilket omfang vurderer De, at følgende forhold har haft betydning for, at De har fået Deres nuværende job? Andet
V92 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) a) Speciel pædagogisk viden, f.eks. det pædagogiske speciale
V93 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) a) Almen viden om pædagogik, psykologi og undervisningslære
V94 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) a) Faglig viden, f.eks. liniefag
V95 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) a) Almen viden opnået gennem læreruddannelsen
V96 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) a) Evne til at sætte sig ind i nyt stof
V97 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) b) Erfaringer fra lærerjob
V98 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) b) Anden faglig viden erhvervet uden for seminariet, f.eks. håndværks. færdigh.
V99 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) b) Anden almen viden erhvervet uden for seminariet, f.eks. om ledelses- eller samfundsforhold
V100 Spm. 14: I hvilket omfang anvender De følgende kvalifikationer i Deres arbejde - opnået enten gennem læreruddannelsen a) eller uden for læreruddannelsen b) b) Andre kvalifikationer
V101 Spm. 15: Forslag til ændringer af læreruddannelsen eller efteruddannelse, der kan fremme mulighederne for utraditionelle ansættelser af læreruddannede
V102 Fødselsdag?
V103 Fødselsmåned?
V104 Fødselesår?
V105 Køn?
V106 Postnumre?
V107 Dato?
V108 Ident nr. 1. ciffer angiver seminarium (Se V og 3. ciffer angiver afgangsår (Se v-6. ciffer er et løbenummer inden for hver kombination af seminarium og afgangsår (Se V0011)
V109 Knr.?
V110 Knr. 2?
V111 Lbnr.?
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv