Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1030

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 SFI Undersøgelsesnummer 5071
V4 Spm. 1: Baggrundsoplysninger Køn:
V5 Spm. 2: Hvilket år er De født?
V6 Spm. 3: Er De:
V7 Spm. 4: Hvor mange gange har De været gift i alt?
V8 Spm. 5: Bor De sammen med Deres forældre?
V9 Spm. 6: Hvilken skoleuddannelse har De?
V10 Spm. 7: Har De/er De igang med en erhvervsmæssig uddannelse?
V11 Spm. 8: Hvilken erhvervsuddannelse har De gennemført/ er De igang med?
V12 Spm. 8: Hvilken erhvervsuddannelse har De gennemført/ er De igang med? Anden uddannelse, hvilken?
V13 Spm. 9: Indenfor hvilket fagområde er den faglige uddannelse?
V14 Spm. 10: Hvor gammel var De, da De havde/vil De være når De har afsluttet Deres skoleuddannelse eller evt. erhvervsuddannelse? Alder:
V15 Spm. 11: Er De for tiden erhvervsmæssigt beskæftiget, udover bijob?
V16 Spm. 12: Hvad er Deres stilling så?
V17 Spm. 12: Hvad er Deres stilling så? Andet, hvad?
V18 Spm. 13: Har De tidligere været erhvervsmæssigt beskæftiget (som hovedbeskæftigelse)?
V19 Spm. 14: Hvor mange timer arbejder De om ugen?
V20 Spm. 15: Hvad er/var Deres stilling mere præcist? (i hovedbeskæftigelse)
V21 Spm. 16: Hvad slags virksomhed arbejder/arbejdede De på?
V22 Spm. 17: Hvad laver man på virksomheden?
V23 Spm. 18: Er/var dette i den private/offentlige sektor?
V24 Spm. 19: Hvad er/var Deres stilling?
V25 Spm. 20: Er De husstandens hovedforsørger?
V26 Spm. 21: Er hovedforsørgeren erhvervsmæssigt beskæftiget - udover bijob?
V27 Spm. 22: Hvor mange timer arbejder han/hun om ugen?
V28 Spm. 23: Hvad er/var hans/hendes stilling mere præcist? (I hovedbeskæftigelse)
V29 Spm. 24: Hvad slags virksomhed arbejder han/hun på?
V30 Spm. 25: Hvad laver man på virksomheden?
V31 Spm. 26: Hvad er/var hans/hendes stilling? (Hovedforsørgeren indplaceres i nedenstående koder):
V32 Spm. 27: Omtrent hvor stor er husstandens samlede årlige bruttoindkomst, inklusive løn, pension eller anden indkomst, dvs. husstandens samlede indkomst inden fradrag? Beløbet tastes i intervallet 1
V33 Spm. 28: Hvor mange indbyggere er der i den by/ det sted hvor De bor?
V34 Spm. 29: Hvorledes var Deres familieforhold, da De var 10 år gammel?
V35 Spm. 30: Hvilken erhvervsuddannelse havde Deres mor på dette tidspunkt?
V36 Spm. 30: Hvilken erhvervsuddannelse havde Deres mor på dette tidspunkt? Anden uddannelse, hvilken?
V37 Spm. 31: Indenfor hvilket fagområde var/er den faglige uddannelse?
V38 Spm. 32: Hvilken erhvervsuddannelse havde Deres far på dette tidspunkt?
V39 Spm. 32: Hvilken erhvervsuddannelse havde Deres far på dette tidspunkt? Anden uddannelse hvilken?
V40 Spm. 33: Indenfor hvilket fagområde var (er) den faglige uddannelse?
V41 Tekst 1: Først vil vi gerne stille nogle spørgsmål om bl.a. YOGA Spm. 34 Praktiserer De Yoga?
V42 Spm. 35: Praktiserer De meditation?
V43 Spm. 36: Har De erfaring med healing?
V44 Tekst 2: Vi vil nu gerne stille nogle spørgsmål om, hvad De synes er vigtigt i livet Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: A. Arbejde:
V45 Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: B. Familie.
V46 Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: C. Venner og bekendte
V47 Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: D. Fritid
V48 Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: E. Politik
V49 Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af de følgende områder er i Deres liv: Vis kort A Spm. 37: F. Religion
V50 Spm. 38: Når De er sammen med Deres venner, sker det så ofte, nu og da eller aldrig, at De taler om politiske forhold?
V51 Spm. 39: Såfremt der er noget, De føler Dem virkelig stærkt overbevist om, sker det da, at De forsøger at overbevise venner, kolleger eller familie om Deres synspunkt? (Hvis ja): Sker det ofte, nu og da eller sjældent?
V52 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? A: Jeg ville give en del af min indtægt, hvis jeg kunne være sikker på, at pengene blev brugt til at forhindre forurening af miljøet
V53 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? B: Jeg ville gå med til en skatteforhøjelse, hvis de ekstra penge bliver brugt til at forhindre forurening af miljøet
V54 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? C: Myndighederne skal mindske forurening af miljøet, men det må ikke koste mig noget.
V55 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? D: Al den snak om forurening gør folk for nervøse.
V56 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? E: Hvis vi vil bekæmpe arbejdsløsheden her i landet, bliver vi nødt til at acceptere miljøproblemer.
V57 Spm. 40: Jeg læser nu nogle udsagn om miljøet, for hvert udsagn vil jeg gerne have, at De oplyser om De er er helt enig, enig, uenig eller helt uenig? F: Miljøbeskyttelse og kampen mod forurening er ikke så vigtig, som man ofte påstår.
V58 Spm. 41: Alt taget i betragtning - vil De mene, at De er:
V59 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C Ingen
V60 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C A: Socialt arbejde for ældre, handicappede og fattige. Tilhører foreninger/grupper.
V61 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C A: Socialt arbejde for ældre, handicappede og fattige. Udfører frivilligt arbejde.
V62 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C B: Religiøse eller kirkelige organisationer. Tilhører foreninger/grupper.
V63 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C B: Religiøse eller kirkelige organisationer. Udfører frivilligt arbejde.
V64 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C C: Uddannelse, kunst, musik og kulturelle aktiviteter. Tilhører foreninger/grupper.
V65 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C C: Uddannelse, kunst, musik og kulturelle aktiviteter. Udfører frivilligt arbejde.
V66 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C D: Fagforeninger. Tilhører foreninger/grupper
V67 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C D: Fagforeninger. Udfører frivilligt arbejde.
V68 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C E: Politiske partier eller partipolitiske grupper. Tilhører foreninger/grupper.
V69 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C E: Politiske partier eller partipolitiske grupper. Udfører frivilligt arbejde.
V70 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C F: Beboergrupper om emner som fattigdom, beskæftigelse, boliger, racisme. Tilhører foreninger/grupper.
V71 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C F: Beboergrupper om emner som fattigdom, beskæftigelse, boliger, racisme. Udfører frivilligt arbejde.
V72 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C G: Udviklingen i den tredie verden eller menneskerettighederne. Tilhører foreninger/grupper
V73 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C G: Udviklingen i den tredie verden eller menneskerettighederne. Udfører frivilligt arbejde.
V74 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C H: Naturbeskyttelse, økologi og miljø. Tilhører foreninger/grupper
V75 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C H: Naturbeskyttelse, økologi og miljø. Udfører frivilligt arbejde.
V76 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C I: Faglige foreninger. Tilhører foreninger/grupper.
V77 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C I: Faglige foreninger. Udfører frivilligt arbejde.
V78 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C J: Ungdomsarbejde (fx spejdere el. lign.) Tilhører foreninger/grupper
V79 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C J: Ungdomsarbejde (fx spejdere el. lign) Udfører frivilligt arbejde.
V80 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C K: Sport, fritidsaktiviteter. Tilhører foreninger/grupper.
V81 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C K: Sport, fritidsaktiviteter. Udfører frivilligt arbejde.
V82 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C L: Kvindegrupper. Tilhører foreninger/grupper
V83 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C L: Kvindegrupper. Udfører frivilligt arbejde.
V84 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C M: Fredsbevægelse. Tilhører foreninger/grupper
V85 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C M: Fredsbevægelse. Udfører frivilligt arbejde.
V86 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C N: Dyrebeskyttelse. Tilhører foreninger/grupper.
V87 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C N: Dyrebeskyttelse. Udfører frivilligt arbejde.
V88 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C O: Foreninger for sundhed. Tilhører foreninger/grupper.
V89 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C O: Foreninger for sundhed. Udfører frivilligt arbejde.
V90 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C P: Andre. Tilhører foreninger/grupper
V91 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C P: Andre. Udfører frivilligt arbejde.
V92 Spm. 42: Her følger nu en liste med forskellige foreninger, grupper og lignende. Vær venlig at sige mig: A) Hvilke De tilhører, og B) Om De i disse foreninger og lignende udfører ubetalt frivilligt arbejde. Vis kort C 1: Ved ikke. Tilhører foreninger/grupper.
V93 Spm. F2. Filter 2. IP udfører frivilligt arbejde?
V94 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D A: Solidaritetsfølelse med de fattige og dårligt stillede.
V95 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D B: Medlidenhed med dem, der lider nød.
V96 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D C: En mulighed for at tilbagebetale noget.
V97 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D D: Pligtfølelse, moralsk forpligtelse.
V98 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D E: Identifikation med mennesker som lider.
V99 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D F: Tid til rådighed, ville gerne gøre noget fornuftigt.
V100 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D G: Udelukkende for egen tilfredsstillelses skyld.
V101 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D H: Religiøs tro.
V102 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D I: For at give dårligt stillede håb og værdighed.
V103 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D J: For at yde et bidrag til lokalsamfundet.
V104 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D K: For at få sociale eller politiske forandringer.
V105 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D L. For at møde folk.
V106 Spm. 43: Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D M: For at få nye evner og nyttige erfaringer.
V107 Spm. 43 Tænk på Deres grunde til at udføre ubetalt frivilligt arbejde. Vær venlig at sige, hvor vigtigt hver af disse årsager er i Deres tilfælde. Brug en skala fra 1 til 5, hvor 1 betyder ikke vigtigt og 5 meget vigtigt. Vis kort D N: Ville egentlig ikke, men kunne ikke afslå.
V108 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. A: Personer med kriminel fortid
V109 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. B: Personer af anden race
V110 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. C: Personer fra den yderste venstrefløj
V111 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. D: Drankere
V112 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. E: Personer fra den yderste højrefløj
V113 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. F: Børnerige familier
V114 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. G: Nervøse/neurotiske personer
V115 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. H: Muslimer/muhammedanere
V116 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. I: Fremmedarbejdere
V117 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. J: Personer, der har AIDS
V118 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. K: Narkomaner
V119 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. L: Homoseksuelle
V120 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. M: Jøder
V121 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. N: Hinduer
V122 Spm. 44: På dette kort (kort E) er forskellige grupper af mennesker. Vær venlig at vælge dem ud, som De ikke ville synes om at have som naboer. O: Er ligeglad med, hvem der er mine naboer
V123 Spm. 45: Mener De, at Deres nuværende helbredstilstand i almindelighed er:
V124 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). A: Dem specielt begejstret eller interesseret for noget.
V125 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). B: Dem så rastløs, at De ikke kunne sidde stille.
V126 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). C: Dem stolt, fordi De fik ros for noget De havde udrettet.
V127 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). D: Dem meget ensom eller på afstand af andre mennesker.
V128 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). E: Glæde ved at have udrettet noget.
V129 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). F: At De kedede Dem.
V130 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). G: Dem virkelig ovenpå/at livet er skønt.
V131 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). H: Dem deprimeret eller meget ked af det.
V132 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). I: At alt lykkes for Dem.
V133 Spm. 46: Vi er interesseret i at vide, hvordan folk har det for øjeblikket - Har De inden for de sidste par uger på noget tidspunkt følt: Understreg på noget tidspunkt. Man behøver ikke at have været i en permanent tilstand af jubel eller depression. (Læs svarmulighederne op for den udspurgte - ved hvert andet interview fra oven og hvert andet nedefra). J: Dem vred, fordi nogen havde kritiseret Dem.
V134 Spm. 47: Alt i alt - mener De, at folk er til at stole på eller mener De, at man ikke kan være for forsigtig, når man har med mennesker at gøre?
V135 Spm. 48: Nogle mener, at De har det fulde herredømme over den måde Deres tilværelse udvikler sig på, mens andre føler, at Deres egne handlinger ingen indflydelse har på, hvordan det går Dem. Se venligst på dette kort og fortæl mig hvor på skalaen De vil placere Dem selv. (Vis kort F)
V136 Spm. 49: Alt taget i betragtning - hvor tilfreds eller utilfreds er De for tiden med livet? Se venligst på dette kort og fortæl mig hvor på skalaen De vil placere Dem selv. (Vis kort G)
V137 Spm. 50. Hvorfor er der nogen her i landet, som er i nød? Her følger 4 mulige grunde. Hvilken grund mener De er den vigtigste og hvilken er den næstvigtigste? Vigtigst:
V138 Spm. 50. 2: Hvorfor er der nogen her i landet, som er i nød? Her er 4 mulige grunde. og hvilken er den næstvigtigste? Næstvigtigst:
V139 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. A: Ingen af disse
V140 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. B: God løn
V141 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. C: Behagelige mennesker at samarbejde med
V142 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. D: Ikke for meget arbejdspres
V143 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. E: Tryghed i ansættelsen
V144 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. F: Gode muligheder for avancement
V145 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. G: Et velanset job
V146 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. H: Bekvem arbejdstid
V147 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. I: Mulighed for at udfolde sig
V148 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. J: Et samfundsnyttigt job
V149 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. K: Gode ferier
V150 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. L: Et job, hvor man kan møde mennesker
V151 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. M: Et job, hvor man føler man kan udrette noget
V152 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. N: Et ansvarsfuldt job
V153 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. O: Et interessant job
V154 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. P: Et job, der passer til ens evner/ færdigheder
V155 Spm. 51: Jeg viser Dem her et kort med en række udsagn, som nogle mennesker mener er vigtigte i forbindelse med et job. Hvilke er for Dem vigtige i forbindelse med et job? (Vis kort I) Spørgsmålet vedrører ikke nødvendigvis det job, IP har for øjeblikket, men derimod hvilke ting man i det hele taget vil lægge vægt på i et job. P: Et job, der passer til ens evner/ færdigheder
V156 Spm. 52: Hvor højt værdsætter De det arbejde, De udfører?
V157 Spm. 53: Hvor tilfreds eller utilfreds er De alt i alt med Deres job? (Vis kort J)
V158 Spm. 54: Hvor stor frihed har De til at træffe afgørelser i forbindelse med Deres job? (Vis kort K)
V159 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. a: Arbejde er en slags handel. Jo, højere løn jeg får, desto mere arbejder jeg, jo mindre løn, jo mindre arbejder jeg.
V160 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. b: Jeg vil altid gøre mit bedste uanset lønnen.
V161 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. c: Det er nødvendigt at arbejde for at kunne leve, jeg ville ikke arbejde, hvis jeg ikke behøvede det.
V162 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. d: Jeg kan godt lide at arbejde, men jeg lader det ikke påvirke resten af livet.
V163 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. e: Jeg kan godt lide at arbejde, det er den vigtigste ting I mit liv.
V164 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. f: Jeg har aldrig haft et betalt arbejde.
V165 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. g: Ingen af dem dækker min opfattelse overhovedet.
V166 Spm. 55: Her følger nogle udsagn om, hvorfor folk arbejder. Uanset om De har arbejde eller ej, vil jeg gerne vide, hvilke af dem der kommer tættest på Deres opfattelse. Vis kort L. h: Ved ikke.
V167 Spm. 56: Forestil Dem to sekretærer på samme alder, der udfører stort set samme arbejde. Den ene finder ud af, at den anden tjener 800 kr mere om måneden end hun selv. Den højest lønnede er imidlertid hurtigere, mere effektiv og mere pålidelig. Er det efter Deres mening retfærdigt eller ej, at den ene sekretær tjener mere end den anden.
V168 Spm. 57: Der er en held del uenighed om, hvorledes erhvervslivet og industrien skal styres. Hvilket af disse 4 udsagn dækker bedst Deres mening?
V169 Spm. 58: Folk har forskellige opfattelser angående overholdelse af arbejdsinstruktioner. Nogle siger, at man i princippet bør følge de arbejdsinstruktioner som ens overordnede giver, selv om De ikke er helt enige heri. Andre er af den opfattelse, at ingen kan forventes at følge Deres overordnedes arbejdsinstruktioner uden at være overbevist om, at disse er rigtige. Vis kort N. Hvilken af disse to opfattelser kan De tilslutte Dem?
V170 Spm. 59: Er De enig eller uenig i følgende udsagn? A: Hvis der er få jobs, har mænd mere ret til arbejde end kvinder.
V171 Spm. 59: Er De enig eller uenig i følgende udsagn? B: Hvis der er få jobs, burde folk tvinges til at lade sig pensionere tidligt.
V172 Spm. 59: Er De enig eller uenig i følgende udsagn? C: Hvis der er få jobs, burde arbejdsgiverne foretrække danskerne frem for indvandrere.
V173 Spm. 59: Er De enig eller uenig i følgende udsagn? D: Det er uretfærdigt at give arbejde til handicappede, når fuldt arbejdsdygtige ikke kan få arbejde.
V174 Spm. 60: Hvor tilfreds eller utilfreds er De med husstandens økonomiske situation? Vis kort O.
V175 Tekst 3: Nu kommer der nogle spørgsmål om religion og livssyn. Spm. 61: Hvor ofte tænker De på meningen og formålet med livet?
V176 Tekst 3: Nu kommer der nogle spørgsmål om religion og livssyn. Spm. 62: Hvor ofte tænker De på døden?
V177 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. A: Livet har kun mening, fordi Gud er til.
V178 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. B: Meningen med livet er, at man selv skal få det bedst mulige ud af det.
V179 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. C: Døden er uundgåelig, det nytter ikke at bekymre sig om det.
V180 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. D: Døden har kun mening, hvis man tror på Gud.
V181 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. E: Når man har levet sit liv, er hvilen i døden kun naturlig.
V182 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. F: Efter min mening har sorg og lidelse kun mening, hvis man tror på Gud.
V183 Spm. 63: Her følger en række udsagn om meningen med livet. De bedes for hvert udsagn oplyse, om De er enig eller uenig. G: Livet er meningsløst.
V184 Spm. 64: Jeg viser Dem her to udsagn, som kan fremkomme i en diskussion om det gode og det onde. Hvilket udsagn er De mest enig i? A. Der findes klare retningslinier for, hvad der er ondt, og disse passer for alle uanset omstændighederne. B. Der vil aldrig kunne opstilles klare retningslinier for, hvad der er godt, og hvad der er ondt - det kommer helt an på omstændighederne
V185 Spm. 65: Er De medlem af folkekirken eller et andet trossamfund?
V186 Spm. 65: Er De medlem af folkekirken eller et andet trossamfund? Hvis Ja: Hvilket
V187 Spm. 65: Er De medlem af folkekirken eller et andet trossamfund? Hvis ja: hvilket
V188 Spm. 66: Har De nogensinde tilhørt folkekirken eller et andet trossamfund?
V189 Spm. 66: Har De nogensinde tilhørt folkekirken eller et andet trossamfund? Hvis ja: Hvilket?
V190 Uddybende spørgsmål til kode 8 i spm. 66 (V189).
V191 Spm. 67: Har De fået en religiøs opdragelse i Deres barndomshjem?
V192 Spm. 68: Hvor ofte går De i kirke? Ved dette spørgsmål bedes De se bort fra kirkebesøg i forbindelse med bryllupper, begravelser og barnedåb?
V193 Spm. 69: Mener De, at det er vigtigt at holde en religiøs ceremoni i forbindelse med følgende begivenheder? A: Fødsel:
V194 Spm. 69: Mener De, at det er vigtigt at holde en religiøs ceremoni i forbindelse med følgende begivenheder? B: Ægteskab:
V195 Spm. 69: Mener De, at det er vigtigt at holde en religiøs ceremoni i forbindelse med følgende begivenheder? C: Døden:
V196 Spm. 70: Uanset om De går i kirke eller ej, vil De da mene, at De er:
V197 Spm. 71: Mener De, at den danske folkekirke giver svar på: A: Det enkelte menneskes moralske problemer og behov.
V198 Spm. 71: Mener De, at den danske folkekirke giver svar på: B. Familieproblemer.
V199 Spm. 71: Mener De, at den danske folkekirke giver svar på: C: Menneskets åndelige behov.
V200 Spm. 71: Mener De, at den danske folkekirke giver svar på: D: De sociale problemer vort samfund står over for i dag.
V201 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: A. Nedrustning
V202 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: B: Abort
V203 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: C: Den tredie verdens problemer
V204 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: D: Utroskab
V205 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: E: Arbejdsløshed
V206 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: F: Racediskrimination
V207 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: G: Aktiv dødshjælp
V208 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: H: Homoseksualitet
V209 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: I: Økologi og miljø
V210 Spm. 72: Mener De, at det er rimeligt, at kirken udtaler sig om: J: Regeringens politik
V211 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? A: Gud
V212 Spm. 73: Hvilke af følgende tror De på? B: Et liv efter døden
V213 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? C: Sjælen
V214 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? D: Djævlen
V215 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? E: Helvede
V216 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? F: Paradiset
V217 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? G: Synden
V218 Spm.73: Hvilken af følgende tror De på? H: De dødes opstandelse
V219 Spm. 73: Hvilken af følgende tror De på? I: Reinkarnation
V220 Spm. 74: Hvilket af disse udsagn kommer nærmest Deres tro?
V221 Spm. 75: Hvor stor en rolle spiller Gud i Deres liv?
V222 Spm. 76: Finder De trøst og styrke i religionen?
V223 Spm. 77: Hænder det, at De beder en bøn, mediterer eller lignende?
V224 Spm. 78: Hvor ofte beder De til Gud, bortset fra ved gudstjenester?
V225 Tekst 4: Her kommer nogle spørgsmål om familie Spm. 79: Hvor tilfreds eller utilfreds er De i almindelighed med Deres hjemmeliv?
V226 Tekst 4: Her kommer nogle spørgsmål om familie Spm. 79: Hvor tilfreds eller utilfreds er De i almindelighed med Deres hjemmeliv?
V227 Spm. 80: Har/havde De og Deres nuværende/forhenværende ægtefælle/samlever samme syn på: Religion
V228 Spm. 80: Har/havde De og Deres nuværende/forhenværende ægtefælle/samlever samme syn på: Moral
V229 Spm. 80: Har/havde De og Deres nuværende/forhenværende ægtefælle/samlever samme syn på: Sociale holdninger
V230 Spm. 80: Har/havde De og Deres nuværende/forhenværende ægtefælle/samlever samme syn på: Politiske holdninger
V231 Spm. 80: Har/havde De og Deres nuværende/forhenværende ægtefælle/samlever samme syn på: Seksuelle holdninger
V232 Spm. 81: Har (havde) De og Deres forældre samme syn på: Religion
V233 Spm. 81: Har (havde) De og Deres forældre samme syn på: Moral
V234 Spm. 81: Har (havde) De og Deres forældre samme syn på: Sociale holdninger
V235 Spm. 81: Har (havde) De og Deres forældre samme syn på: Politiske holdninger
V236 Spm. 81: Har (havde) De og Deres forældre samme syn på: Seksuelle holdninger
V237 Spm. 82: Hvis nogen sagde, at man skal have absolut seksuel frihed uden begrænsninger, ville De så være enig eller uenig?
V238 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. a: Troskab
V239 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. b: En rimelig stor indkomst
V240 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. c: Fra samme sociale lag
V241 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. d: Gensidig respekt
V242 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. e: Af samme religiøse overbevisning
V243 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. f: Gode boligforhold
V244 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. g: Af samme politiske overbevisning
V245 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. h: Tolerance og forståelse
V246 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. i: At man ikke bor sammen med sine svigerforældre
V247 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. j: Et godt seksuelt samliv
V248 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. k: Dele hjemlige pligter
V249 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. l: At der er børn
V250 Spm. 83: Hvor vigtige er hver af de på kortet nævnte ting for, at et ægteskab skal være lykkeligt? Fortæl mig venligst for hver enkelt ting, om De anser det for meget vigtigt, ret vigtigt eller ikke særlig vigtigt. Vis kort U. m: Samme smag og interesser
V251 Spm. 84: Har De nogle børn?
V252 Spm. 84: Har De nogle børn? Hvis ja: hvor mange?
V253 Spm. 85: Hvor mange af dem bor stadig hjemme?
V254 Spm. 86: Hvor stor bør en familie efter Deres mening ideelt være? Forældrene og hvor mange børn?
V255 Spm. 87. Er De enig eller uenig i følgende udsagn: For at et barn skal have en lykkelig opvækst er det nødvendigt, at der findes både en mor og en far i hjemmet?
V256 Spm. 88: Mener De, at det er væsentligt i en kvindes liv at få børn, eller mener De dette ikke har nogen betydning?
V257 Spm. 89: Er De enig eller uenig i udtalelsen: Ægteskabet er en forældet institution?
V258 Spm. 90: Hvis en enlig kvinde ønsker et barn uden at leve i et fast forhold, mener De dette er i orden?
V259 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. A: En udearbejdende mor kan have et lige så varmt og nært forhold til sine børn som en hjemmearbejdende.
V260 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. B: Det skader et før-skole barn, hvis moderen arbejder.
V261 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. C: Det er i orden at have et job, men de fleste kvinder vil i virkeligheden helst gå hjemme.
V262 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. D: At være hjemmegående husmor er lige så tilfredsstillende, som at have et arbejde, der giver penge.
V263 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. E: At have et arbejde er kvindens bedste mulighed for at være uafhængig.
V264 Spm. 91: Der tales om mænds og kvinders ændrede roller i familien. Hvor enig er De i følgende påstande. Vis kort V. F: Både manden og kvinden bør bidrage til husstandens indkomst.
V265 Spm. 92: Hvilket af disse to udsagn er De mest enig i? (Vis kort W). A: Uanset hvordan ens forældre er, må man altid elske og respektere dem. B: Det er ikke ens pligt at respektere og elske sine forældre, hvis de ikke har gjort sig fortjent til det gennem, deres handlinger og meninger.
V266 Spm. 93: Hvilke af disse to udsagn beskriver bedst Deres mening om forældres ansvar/pligter over Deres børn. (Vis kort X)
V267 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. A: Gode manerer
V268 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. B: Selvstændighed.
V269 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. C: Hårdtarbejdende
V270 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. D: Ansvarsfølelse
V271 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. E: Fantasi
V272 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. F: Tolerance og respekt over for andre
V273 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. G: Sparsommelighed
V274 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. H: Beslutsomhed/udholdenhed
V275 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. I. Opdragelse i den kristne tro
V276 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. J: Tænker på andre
V277 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. K: Lydighed
V278 Spm. 94: Jeg viser Dem her et kort med en række egenskaber, børn kan opmuntres til at lære hjemme. Hvilke af disse anser De for særlig vigtige? Vis kort Y. Ved ikke
V279 Spm. 95: Er De tilhænger eller modstander af retten til abort under følgende omstændigheder: Vis kort Z a: Hvis der er fare for moderens liv ved en graviditet
V280 Spm. 95: Er De tilhænger eller modstander af retten til abort under følgende omstændigheder: Vis kort Z b: Hvis det er sandsynligt at barnet bliver født med et fysisk handicap
V281 Spm. 95: Er De tilhænger eller modstander af retten til abort under følgende omstændigheder: Vis kort Z c: Hvis kvinden ikke er gift
V282 Spm. 95: Er De tilhænger eller modstander af retten til abort under følgende omstændigheder: Vis kort Z d: Hvis et gift par ikke ønsker flere børn
V283 Tekst 5: Jeg vil nu gerne stille Dem nogle spørgsmål om politik. Spm. 96: Hvor interesseret er De i politik?
V284 Spm. 97: Jeg beder Dem nu om at se på dette kort og fortælle mig, om De nogensinde har deltaget i nogen af disse handlinger, om det kunne tænkes, at De ville deltage i sådanne, eller om De aldrig ville deltage i sådanne handlinger. Vis kort AA. A: Underskriftsindsamling
V285 Spm. 97: Jeg beder Dem nu om at se på dette kort og fortælle mig, om De nogensinde har deltaget i nogen af disse handlinger, om det kunne tænkes, at De ville deltage i sådanne, eller om De aldrig ville deltage i sådanne handlinger. Vis kort AA. B: Boykot
V286 Spm. 97: Jeg beder Dem nu om at se på dette kort og fortælle mig, om De nogensinde har deltaget i nogen af disse handlinger, om det kunne tænkes, at De ville deltage i sådanne, eller om De aldrig ville deltage i sådanne handlinger. Vis kort AA. C: Lovlige demonstrationer
V287 Spm. 97: Jeg beder Dem nu om at se på dette kort og fortælle mig, om De nogensinde har deltaget i nogen af disse handlinger, om det kunne tænkes, at De ville deltage i sådanne, eller om De aldrig ville deltage i sådanne handlinger. Vis kort AA. D: Overenskomststridige strejke
V288 Spm. 97: Jeg beder Dem nu om at se på dette kort og fortælle mig, om De nogensinde har deltaget i nogen af disse handlinger, om det kunne tænkes, at De ville deltage i sådanne, eller om De aldrig ville deltage i sådanne handlinger. Vis kort AA. E: Besættelse af bygninger eller fabrikker
V289 Spm. 98: Hvilket af disse 2 udsagn dækker bedst Deres opfattelse? A. Både frihed og lighed er væsentlige. Men stod jeg over for at skulle vælge mellem frihed og lighed, ville jeg nok anse den personlige frihed for vigtigst, altså frihed for alle til at udvikle sig uden hindringer. B. Der er ingen tvivl om, at både frihed og lighed er væsentlige, men stod jeg over for at der skulle vælge mellem disse to, ville valget nok være lighed, altså lige muligheder og ikke så store sociale skel.
V290 Spm. 99: Når det drejer sig om politik taler man om venstreorienteret og højreorienteret. (Vis kort CC) Hvor på denne skala ville De placere Dem selv?
V291 Spm. 100: På dette kort er opført tre typiske holdninger til det samfund vi lever i - hvilken af disse holdninger svarer bedst til Deres egen opfattelse?
V292 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE A: Der bør være større lighed mellem folks indkomster/ Personlig indsats bør belønnes bedre.
V293 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE B: Privat ejerskab af virksomhederne bør fremmes/ Offentligt ejerskab af virksomhederne bør fremmes.
V294 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE C. Det enkelte menneske burde have mere ansvar for at sørge for sig selv/ Det offentlige burde have mere ansvar for at sikre, at der bliver sørget for alle.
V295 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE D: Hvis arbejdsløse ikke tager det arbejde, de bliver tilbudt, bør de miste deres arbejdsløshedsunderstøttelse/ Arbejdsløse bør have ret til at afslå et job, de ikke ønsker.
V296 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE E: Konkurrence er sundt. Det stimulerer folk til at arbejde hårdt og udvikle nye ideer/ Konkurrence er usundt. Det bringer det værste frem i mennesket.
V297 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE F: I det lange løn giver hårdt arbejde som regel succes i livet/ Det er ikke altid, hårdt arbejde giver succes. Det er mere et spørgsmål om held og forbindelser.
V298 Spm. 101: Jeg vil gerne have Deres mening om nogle vigtige politiske emner. Hvor, på en skala fra 1 til 10, vil De placere Dem selv? Vis kort EE G: Folk kan kun samle rigdom på andres bekostning/ Rigdom kan øges, så der er nok til alle.
V299 Spm. 102: Man kan diskutere. hvilke målsætninger landet skal sætte sig de næste 10 år. På dette kort er opført forskellige mål, som forskellige mennesker vil foretrække. Hvilken af disse målsætninger mener De er vigtigst og næstvigtigst? Vis kort FF. Første valg: Vigtigste:
V300 Spm. 102: Man kan diskutere. hvilke målsætninger landet skal sætte sig de næste 10 år. På dette kort er opført forskellige mål, som forskellige mennesker vil foretrække. Hvilken af disse målsætninger mener De er vigtigst og næstvigtigst? Vis kort FF. Andet valg: Næstvigtigste:
V301 Spm. 103: Hvis De skulle vælge en af tingene på kortet, hvad synes De så er mest vigtigt? Og hvilken som nr 2? Vis kort GG. Første valg:
V302 Spm. 103: Hvis De skulle vælge en af tingene på kortet, hvad synes De så er mest vigtigt? Og hvilken som nr 2? Vis kort GG. Andet valg:
V303 Spm. 104: Her er en liste til. Hvilken målsætning vil De foretrække som nummer 1 her - og nr 2. Vis kort HH Første valg:
V304 Spm. 104: Her er en liste til. Hvilken målsætning vil De foretrække som nummer 1 her - og nr 2. Vis kort HH Andet valg:
V305 Spm. 105: Man må naturligvis ikke håbe, at der kommer en krig, men skulle dette være tilfældet, ville De da være villig til at kæmpe for Deres fædreland?
V306 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) a: At der lægges mindre vægt på penge og materielle goder
V307 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) b: At der lægges mindre vægt på arbejdet
V308 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) c: At der lægges mere vægt på den teknologiske udvikling
V309 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) d: At der lægges mere vægt på det enkelte menneskes udvikling
V310 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) e: At der vises mere respekt for autoriteter
V311 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) f: At der lægges mere vægt på familielivet
V312 Spm. 106: På dette kort er opført en række ændringer i vores levevis, der kunne indtræde i en overskuelig fremtid. De bedes for hver ændring oplyse, om denne efter Deres mening er god eller dårlig, eller om ændringen er ligegyldig. (Vis kort II) g: At der lægges mere vægt på en enklere og mere naturlig livsstil
V313 Spm. 107: Mener De, at de videnskabelige fremskridt, vi gør, på langt sigt vil skade eller gavne menneskeheden?
V314 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. A: Den danske Folkekirke
V315 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. B: Forsvaret
V316 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. C: Skolevæsenet
V317 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. D: Retsvæsenet
V318 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. E: Dagspressen
V319 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. F: Fagforeninger
V320 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. G: Politiet
V321 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. H: Folketinget
V322 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. I: Det offentlige
V323 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. J: Store virksomheder
V324 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. K: Det sociale sikringssystem
V325 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. L: Fællesmarkedet
V326 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. M: NATO
V327 Spm. 108: Se venligst på dette kort og fortæl mig, hvor stor tillid De har til hver af disse institutioner - Har De meget stor tillid, ret stor tillid, ikke særlig eller slet ingen tillid? Vis kort J. N: Nordisk Råd
V328 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK A: Økologi og miljøbevægelsen:
V329 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK B: Anti-atomkraft bevægelsen:
V330 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK C: Fredsbevægelsen:
V331 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK D: Menneskerettighedsbevægelsen:
V332 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK E: Kvindebevægelsen:
V333 Spm. 109: Mange grupper og bevægelser søger støtte i befolkningen. Jeg nævner nu nogle bevægelser, vil De oplyse mig, om De går ind for dem, eller går imod dem? Vis kort KK F: Anti-apartheid bevægelsen:
V334 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. A. Modtage sociale ydelser, man ikke har krav på.
V335 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. B: Undlade at købe billet til offentlig transport (fx bus/tog)
V336 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. C: Snyde i skat, såfremt man har muligheden
V337 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. D: Købe tyvekoster
V338 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. E: At tage og køre en bil, der tilhører en anden
V339 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. F: Indtagelse af marihuana eller hash
V340 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. G: Beholde fundne penge
V341 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. H. Lyve til egen fordel
V342 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. I: Gifte mænd/kvinder der har et forhold
V343 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. J: Sexuel omgang med mindreårige
V344 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. K: Modtage bestikkelse i forbindelse med ens arbejdsområde
V345 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. L: Homoseksualitet
V346 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. M: Prostitution
V347 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. O: Skilsmisse
V348 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. P: Indlade sig i slagsmål med politiet
V349 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. Q: Aktiv dødshjælp
V350 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. R: Selvmord
V351 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. S: Undlade at oplyse om skader, som De er kommet til at forvolde på en parkeret bil
V352 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. T: True arbejdere, der ikke vil deltage i en strejke
V353 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. U: Dræbe et menneske i selvforsvar
V354 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. V: Drab af politiske grunde
V355 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. X. Smide affald på offentlige steder
V356 Spm. 110: I hvor høj grad billiger De hver af disse handlinger? Vis kort LL. Y: Køre bil i spirituspåvirket tilstand
V357 Spm. 111. A: Hvilken af de på kortet nævnte geografiske grupper føler De Dem mest knyttet til?
V358 Spm. 111.B: Hvilken af de på kortet nævnte geografiske grupper føler De Dem dernæst knyttet til?
V359 Spm. 112: Hvor stolt er De over at være dansker?
V360 Spm. 113: Nu viser jeg Dem nogle spørgsmål om Deres syn på livet. På hvert kort står der to modsatrettede udsagn. Brug venligst skalaen til at sige, hvor De vil placere Deres eget synspunkt. 1 betyder, at De er helt enig med udsagnet til venstre. 10 betyder, at De er helt enig med udsagnet til højre. De kan også vælge et tal imellem. Man skal være forsigtig med at foretage større forandringer i livet. / Man kan aldrig opnå noget, med mindre man handler dristigt.
V361 Spm. 113: Nu viser jeg Dem nogle spørgsmål om Deres syn på livet. På hvert kort står der to modsatrettede udsagn. Brug venligst skalaen til at sige, hvor De vil placere Deres eget synspunkt. 1 betyder, at De er helt enig med udsagnet til venstre. 10 betyder, at De er helt enig med udsagnet til højre. De kan også vælge et tal imellem. Ideer, der har klaret tidens prøve er som regel bedst. / Nye ideer er som regel bedre end gamle
V362 Spm. 113: Nu viser jeg Dem nogle spørgsmål om Deres syn på livet. På hvert kort står der to modsatrettede udsagn. Brug venligst skalaen til at sige, hvor De vil placere Deres eget synspunkt. 1 betyder, at De er helt enig med udsagnet til venstre. 10 betyder, at De er helt enig med udsagnet til højre. De kan også vælge et tal imellem. Når der sker forandringer i mit liv, er jeg bekymret over de vanskeligheder, de kan medføre. / Når der sker forandringer i mit liv, er jeg glad for muligheden for, at noget nyt begynder.
V363 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO A: Jeg regner med at have succes med alt, hvad jeg foretager mig.
V364 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO B: Jeg kan godt lide at overbevise andre om mine meninger.
V365 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO C: Jeg føler at jeg ofte er et forbillede for andre
V366 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO D:. Jeg er god til at få, hvad jeg vil have
V367 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO E: Jeg ejer mange ting, som andre misunder mig for.
V368 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO F: Jeg kan lide at tage et ansvar
V369 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO G: Jeg er sjældent usikker på, hvordan jeg skal optræde
V370 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO H: Jeg giver tit andre gode råd
V371 Spm. 114: Her er en liste over forskellige personlige kendetegn. Vær venlig at vælge dem, som passer på Dem selv. Vis kort OO I: Ingen af de ovenstående nævnt
V372 Spm. 115: Her er nogle udsagn om henholdsvis offentlige myndigheder og økonomi. Vær venlig at fortælle, om De er enig eller uenig i hvert udsagn. Brug svarmulighederne på dette kort (Vis kort PP) A: Der er brug for grundlæggende ændringer i landets økonomiske system.
V373 Spm. 115: Her er nogle udsagn om henholdsvis offentlige myndigheder og økonomi. Vær venlig at fortælle, om De er enig eller uenig i hvert udsagn. Brug svarmulighederne på dette kort (Vis kort PP) B: Myndighederne bør være mere åbne i forhold til offentligheden.
V374 Spm. 115: Her er nogle udsagn om henholdsvis offentlige myndigheder og økonomi. Vær venlig at fortælle, om De er enig eller uenig i hvert udsagn. Brug svarmulighederne på dette kort (Vis kort PP) C: Vi ville sansynligvis få en mere sund økonomi, hvis myndighederne gav de enkelte mere frihed til at gøre, som de vil.
V375 Spm. 115: Her er nogle udsagn om henholdsvis offentlige myndigheder og økonomi. Vær venlig at fortælle, om De er enig eller uenig i hvert udsagn. Brug svarmulighederne på dette kort (Vis kort PP) D: Jeg kunne ikke gøre spor ved det, hvis folketinget vedtog en uretfærdig lov.
V376 Spm. 115: Her er nogle udsagn om henholdsvis offentlige myndigheder og økonomi. Vær venlig at fortælle, om De er enig eller uenig i hvert udsagn. Brug svarmulighederne på dette kort (Vis kort PP) E: De politiske reformer går for hurtigt her i landet.
V377 Spm. 116: Nu vil jeg spørge Dem om, hvor megen tillid De har til de følgende grupper af mennesker. Vær venlig at benytte svarmulighederne på kortet og fortæl, hvor stor tillid De har til: A. Deres familie? B. Danskere i almindelighed Vis kort QQ A: Deres familie?
V378 Spm. 116: Nu vil jeg spørge Dem om, hvor megen tillid De har til de følgende grupper af mennesker. Vær venlig at benytte svarmulighederne på kortet og fortæl, hvor stor tillid De har til: A. Deres familie? B. Danskere i almindelighed Vis kort QQ B: Danskere i almindelighed?
V379 Spm. 117: Man taler ofte om, hvad landene i Fællesmarkedet har til fælles, og hvad der er forskelligt. Hvilket af disse udsagn er De mest enig i, A eller B? Vis kort RR A. Nogle siger: hvis landene i fællesmarkedet virkeligt ville blive forenede, ville det betyde enden på deres nationale, historiske og kulturelle identitet. Deres nationale økonomiske interesser måtte opgives. B. Andre siger: kun et virkeligt forenet Europa kan beskytte medlemsstaternes nationale, historiske og kulturelle identiteter og deres nationale økonomiske interesser over for supermagternes udfordringer.
V380 Spm. 118: Har De inden for de sidste 2 år deltaget i aktioner og/eller protester i Deres lokalsamfund (fx skole, daginstitution, trafikforhold eller lign.)?
V381 Spm. 119: Hvilket folk, bortset fra danskere, føler De Dem mest knyttet til og hvilket kommer som nr.2? Valg 1:
V382 Spm. 119: Hvilket folk, bortset fra danskere, føler De Dem mest knyttet til og hvilket kommer som nr.2? Valg 1: Andre (skriv)
V383 Spm. 119: Hvilket folk, bortset fra danskere, føler De Dem mest knyttet til og hvilket kommer som nr.2? Valg 2:
V384 Spm. 119: Hvilket folk, bortset fra danskere, føler De Dem mest knyttet til og hvilket kommer som nr.2? Valg 2: Andre (skriv)
V385 Spm. 120.A: Hvilket politisk parti tiltaler Dem mest?
V386 Spm. 120. B: Hvis der var folketingsvalg i morgen, hvilket parti ville De så stemme på?
V387 Spm. 120. C: Hvis der var folketingsvalg i morgen, hvilket parti ville De vælge som nr 2.
V388 Spm. 121: Under interviewet var respondenten:
V389 Fødselsår, sidste 2 cifre.
V390 Eba køn:
V391 Eba udvalg:
V392 Eba Kommunenummer:
V393 Bunkenummer:
V394 IP stillingskode:
V395 Hovedforsørgers stillingskode:
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv