Medlemmer af vælgerforeninger, 1990

Tabeloversigt ?
Datasæt
Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1242

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Respondentnummer
V4 Husstandsstørrelse i antal personer
V5 Fødselsår
V6 Køn
V7 Beskæftigelse
V8 Erhvervsgruppe
V9 Medlem af faglig organisation
V10 Organisation
V11 Uddannelsesniveau
V12 Geokode 2
V13 Partivalg folketingsvalg 10/5-88
V14 Geokode 1
V15 Partivalg prøvevalg 12/3-90
V16 3. Vil De selv sige, at De er meget interesseret i politik, ret interesseret, ikke særlig interesseret eller helt uinteresseret?
V17 4. Er De medlem af et politisk parti eller en politisk ungdomsforening?
V18 5. HVIS MEDLEM: Tænker De på at melde Dem ud af partiet/den politiske ungdomsforening?
V19 6. HVIS IKKE MEDLEM: Har De inden for det sidste års tid overvejet at melde Dem ind i et af de politiske partier?
V20 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.1. Som medlem er man med til at styrke partiet og dermed øve indflydelse på samfundsudviklingen.
V21 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.2. Der er alligevel ikke noget rigtigt demokrati i et politisk parti - det hele styres som regel af en snæver kreds.
V22 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.3. Det er ikke partierne, men fagforeningerne og arbejdsgiverorganisationer, der bestemmer det meste af, hvad der foregår i samfundet.
V23 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.4. Som medlem påvirker man sit partis program og politik.
V24 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.5. Man betaler alligevel til partierne over skattebiletten, så der er ingen grund til også at være medlem.
V25 7. I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. 7.6. De politiske partier er kun interesserede i folks stemmer, ikke i hvad folk mener.
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv