Sonar opinionsundersøgelser, 1990

Tabeloversigt ?
Datafil
Tabel

Datafil


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1683

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 Deltager ID nr
V2 DDA studienummer
V3 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V4 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V5 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V6 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V7 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V8 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V9 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V10 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V9): Hvilken?
V11 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V12 Geokode 2
V13 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V14 Bor De i:
V15 Ejerforhold:
V16 Findes der bil i hussstanden?
V17 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V18 Husstandens sammensætning - køn person 1
V19 Husstandens sammensætning - alder person 1
V20 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V21 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V22 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V23 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V24 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V25 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V26 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V27 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V28 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V29 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V30 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V31 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V32 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 12. februar 1990?
V33 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 12. februar 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V34 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V35 Spm. 1: Som statsoverhoved har Dronning Margrethe på talrige udlandsrejser været ambassadør for Danmark. I hvilken grad mener De, at Dronningens virke overfor udlandet har været til gavn for Danmark og danske interesser?
V36 Spm. 2: Nytårsaftensdag kl. 18.00 holder Dronningen sin nytårstale, der bliver transmitteret i radio og TV. I hvilken grad er De enig eller uenig i de påstande, der er anført i skemaet herunder? Dronningens nytårstale: indeholder væsentlige budskaber
V37 Spm. 2: Nytårsaftensdag kl. 18.00 holder Dronningen sin nytårstale, der bliver transmitteret i radio og TV. I hvilken grad er De enig eller uenig i de påstande, der er anført i skemaet herunder? Dronningens nytårstale: er mig vedkommende
V38 Spm. 2: Nytårsaftensdag kl. 18.00 holder Dronningen sin nytårstale, der bliver transmitteret i radio og TV. I hvilken grad er De enig eller uenig i de påstande, der er anført i skemaet herunder? Dronningens nytårstale: er interessant
V39 Spm. 2: Nytårsaftensdag kl. 18.00 holder Dronningen sin nytårstale, der bliver transmitteret i radio og TV. I hvilken grad er De enig eller uenig i de påstande, der er anført i skemaet herunder? Dronningens nytårstale: skaber debat (man taler om den bagefter)
V40 Spm. 2: Nytårsaftensdag kl. 18.00 holder Dronningen sin nytårstale, der bliver transmitteret i radio og TV. I hvilken grad er De enig eller uenig i de påstande, der er anført i skemaet herunder? Dronningens nytårstale: er varm og menneskelig
V41 Spm. 3: Så/hørte De Dronningens nytårstale 31/12-89?
V42 Spm. 4: Ved siden af sine formelle funktioner har Dronningen en udadvendt kunstnerisk virksomhed på flere områder - Dronningen tegner, oversætter bøger, maler teaterkulisser, broderer messehagler etc. Mener De, at disse udadvendte aktiviteter er forenelige med Dronningens status som statsoverhoved?
V43 Spm. 5: Ligesom sine forgængere har Dronningen begrænset ytringsfrihed m.h.t. politiske og samfundsmæssige emner. Dette forhindrer imidlertid ikke, at Dronningen ved flere lejligheder har udtalt sig om moralske og etiske spørgsmål. Mener De, at disse ytringer har styrket eller svækket monarkiet?
V44 Spm. 6: Hvordan synes De alt ialt, at Dronning Margrethe klarer sine opgaver som statsoverhoved?
V45 Spm. 7: Både den sovjetiske præsident og partichef Mikhail Gorbatjov, den østtyske ministerpræsident Hans Modrow og flere vesttyske politikere har i den seneste tid udtalt sig på en sådan måde, at en genforening af Øst- og Vesttyskland kan være en kensgerning indenfor overskuelig tid. Forudsat en genforening af de 2 tysklande finder sted indenfor rammerne af et udvidet EF, mener De da, at en tysk genforening indebærer en sikkerhedsrisiko for Danmark?
V46 Spm. 8: Går De personlig ind for en genforening af de 2 tysklande?
V47 Spm. 9: På samme tid som den faste forbindelse over Storebælt er ved at blive bygget drøfter politikerne dels en fast forbindelse over Sundet (København - Malmø), dels en forbindelse over Femer Bælt. Dermed vil Sverige være forbundet med det europæiske kontinent. Forudsat finansieringen til opførelse og drift af disse forbindelser alene sker ved brugerbetaling, går De da ind for at de føres ud i livet?
V48 Spm. 10: Såfremt det blev besluttet at opføre de 2 faste forbindelser over hvs. Sundet og Femer Bælt, hvornår mener De da, at disse arbejder burde begynde?
V49 Spm. 11: Er De tilhænger eller modstander af Danmarks medlemsskab af NATO?
V50 Spm. 12: I Sverige overvejer man igen den tidligere beslutning om at lukke atomkraftværkerne, dels fordi en omstilling til kulfyrede værker vil forøge forureningen, dels fordi energien vil blive væsentlig dyrere end den atomkraft producerede. Mener De, at den svenske overvejelse bør give anledning til en fornyet atomkraft debat i Danmark?
V51 Spm. 13: Mener De, at der i Danmark bør produceres elektricitet ved a-kraft?
V52 Spm. 14: Ifølge et forlig mellem regeringen og Socialdemokratiet skal fagforeningsmedlemmer kunne blive fri for at yde støtte til bestemte politiske partier, såfremt de selv forlanger det. Andre havde dog hellere set, at fagforeningsmedlemmer på forhånd er fri for at yde støtte, medmindre de selv udtrykker ønske om at bidrage. Hvilken af de 2 fremgangsmåder foretrækkker De: a) at det kræver en aktiv indsats for at blive fri for at yde partistøtte b) at det kræver en aktiv indsats for at yde partistøtte
V53 Spm. 15: Ifølge samme forlig mellem regeringen og Socialdemokratiet skal de politiske partier nu offentliggøre deres regnskaber, men partierne har fortsat lov til at hemmeligholde navne på bidragydere, både når det gælder enkeltpersoner og organisationer eller virksomheder. Andre havde dog hellere set, at også navnene på bidragyderne skulle offentliggøres. Hvad foretrækker De?
V54 Spm. 16: Hvis man forestiller sig, at det danske kongedømme blev afskaffet til fordel for en republik med en valgt præsident som statsoverhoved, hvilken af nedennævnte personer ville De da foretrække som præsident?
V55 I nær fremtid vil Morgenavisen Jyllands-Posten bringe en række artikler om temaet Livet. Vi er i denne sammenhæng blevet bedt om at lave en undersøgelse af danskernes kærlighedsliv. Vi synes, at det kunne være spændende og spørger Dem derfor, om De kunne tænke Dem at deltage. Undersøgelsen vil blive foretaget absolut anonymt. Der vil ikke være noget nr. på skemaet og det medfører, at vi igen må spørge om Deres aldersgruppe, køn, etc. Vi håber, at De også vil finde en sådan undersøgelse interessant og derfor vil være med i den. Naturligvis er Deres tilsagn ikke bindende - og skulle der være enkelte spørgsmål i skemaet som De ikke bryder Dem om at besvare, kan disse spørgsmål springes over. Som et engangstilbud vil alle deltagere i denne specielle undersøgelse få tilsendt landsresultaterne sammen med udsendelsen af spørgeskemaet i april. Udsendelsen af spørgeskemaet vil ske i slutningen af febuar - Kunne De tænke Dem at deltage?
V56 DDAs undersøgelsesnummer.
V57 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V58 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V59 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V60 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V61 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V62 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V63 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V64 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V63): Hvilken?
V65 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V66 Geokode 2
V67 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V68 Bor De i:
V69 Ejerforhold:
V70 Findes der bil i hussstanden?
V71 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V72 Husstandens sammensætning - køn person 1
V73 Husstandens sammensætning - alder person 1
V74 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V75 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V76 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V77 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V78 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V79 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V80 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V81 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V82 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V83 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V84 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V85 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V86 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 12. marts 1990?
V87 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 12. marts 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V88 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V89 Spm. 1: Folketinget tager i nær fremtid stilling til spørgsmålet om spillekasinoer i Danmark. - Mener De, at spillekasinoer bør være tilladt?
V90 Spm. 2: Kunne De tænke Dem at besøge et spillekasino, hvis der lå et i byen/den nærmeste større by?
V91 Spm. 3: Vil De selv sige, at De er meget interesseret i politik, ret interesseret, ikke særlig interesseret eller helt uinteresseret?
V92 Spm. 4: Er De medlem af et politisk parti eller en ungdomsforening?
V93 Spm. 5: Hvis medlem: Tænker De på at melde Dem ud af partiet/den politiske ungdomsforening?
V94 Spm. 6: Hvis ikke medlem: Har De indenfor det sidste års tid overvejet at melde Dem ind i et af de politiske partier?
V95 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. Som medlem er man med til at styrke partiet og dermed øve indflydelse på samfundsudviklingen
V96 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. Der er alligevel ikke noget rigtigt demokrati i et politisk parti - det hele styres som regel af en snæver kreds
V97 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. Det er ikke partierne, men fagforeningerne og arbejdsgiverorganisationerne, der bestemmer det meste af, hvad der foregår i samfundet
V98 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. Som medlem påvirker man sit partis program og politik
V99 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. Man betaler alligevel til partierne over skattebilletten, så der er ingen grund til også at være medlem
V100 Spm. 7: Besvares af alle: I den offentlige debat hedder det somme tider, at det er vigtigt, at de politiske partier har mange medlemmer - mens andre mener, at det er mere ligegyldigt. - Hvad er Deres syn på disse spørgsmål? Nedenfor er der anført forskellige påstande fra den offentlige debat om de politiske partier og om det at være medlem af et politisk parti. De politiske partier er kun interesserede i folks stemmer, ikke hvad folk mener
V101 Spm. 8: Ryger De?
V102 Spm. 9: Hvad ryger De og hvor ofte? Cigaretter
V103 Spm. 9: Hvad ryger De og hvor ofte? Cerutter/cigarer
V104 Spm. 9: Hvad ryger De og hvor ofte? Pibe
V105 Spm. 10: Hvor mange år har De røget? Antal år
V106 Spm. 11: Har De prøvet at holde op?
V107 Spm. 12: Vil De gerne lægge tobakken på hylden
V108 Spm. 13: Har De nogensinde røget?
V109 Spm. 14: Hvis tidligere røget: Hvor mange år har De røget? Antal år
V110 Spm. 15: Hvis tidligere røget: Er det tænkeligt, at De igen begynder at ryge?
V111 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Arbejdsgiverforeningen
V112 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Centraladministrationen (ministerier/styrelser/direktorater)
V113 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Dagspressen
V114 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Domstolene
V115 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Fagforeningerne (LO)
V116 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal DR TV (TV-Avisen)
V117 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal TV2 (Nyhederne)
V118 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Folketinget
V119 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Kommunerne
V120 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Regeringspartierne (B,C,V)
V121 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Socialdemokratiet (A)
V122 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Fremskridtspartiet (Z)
V123 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Socialistisk Folkeparti (F)
V124 Spm. 16: Nedenfor har vi skrevet en liste med 14 institutioner/organisationer, der alle har større eller mindre indflydelse på udviklingen i Danmark. - Hvor stor eller lille indflydelse på samfundet synes De, at hver af disse har? Notér tal Øvrige borgerlige partier (M,Q)
V125 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Arbejdsgiverforeningen
V126 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Centraladministrationen (ministerier/styrelser/direktorater)
V127 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Dagspressen
V128 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Domstolene
V129 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Fagforeningerne (LO)
V130 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal DR TV (TV-Avisen)
V131 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal TV2 (Nyhederne)
V132 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Folketinget
V133 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Kommunerne
V134 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Regeringspartierne (B,C,V)
V135 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Socialdemokratiet (A)
V136 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Fremskridtspartiet (Z)
V137 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Socialistisk Folkeparti (F)
V138 Spm. 17: Hvis De skulle bedømme disse institutioner/ organisationers virke (dvs. værdien for samfundet af det arbejde de udfører), hvilken karakter vil De da give hver enkelt? Notér tal Øvrige borgerlige partier (M,Q)
V139 Spm. 18: Forestil Dem, at vi netop havde haft et folketingsvalg, der havde givet grundlag for en socialdemokratisk regering.- Hvem af nedenstående personer så De da helst som landets statsminister?
V140 Spm. 19: Hvis et folketingsvalg havde givet grundlag for en borgerlig regering, hvem af nedenstående personer så De da helst som landets statsminister?
V141 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Hvad gør De med disse tryksager? Lokalaviser: annoncer og artikler vedrørende lokale forhold
V142 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Hvad gør De med disse tryksager? Rene tilbudsaviser: fra lokale handlende
V143 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Hvad gør De med disse tryksager? Andre tryksager: tryksager, kataloger, brochurer og lignende
V144 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Nogle er stort set glade for disse 3 former for tryksager, mens andre helst er fri. Hvad er Deres indstilling? Lokalaviser: annoncer og artikler vedrørende lokale forhold
V145 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Nogle er stort set glade for disse 3 former for tryksager, mens andre helst er fri. Hvad er Deres indstilling? Rene tilbudsaviser: fra lokale handlende
V146 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Nogle er stort set glade for disse 3 former for tryksager, mens andre helst er fri. Hvad er Deres indstilling? Andre tryksager: tryksager, kataloger, brochurer og lignende
V147 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Benytter man sig i Deres husstand nogensinde af tilbuddene i nogen af de 3 former for tryksager? Lokalaviser: annoncer og artikler vedrørende lokale forhold
V148 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Benytter man sig i Deres husstand nogensinde af tilbuddene i nogen af de 3 former for tryksager? Rene tilbudsaviser: fra lokale handlende
V149 Spm. 20: Danske husstande modtager uopfordret en del tryksager, f.eks. gratis lokalaviser med både annoncer og artikler, rene tilbudsaviser fra den lokale detailhandel og andre reklametryksager, kataloger, brochurer m.v. Benytter man sig i Deres husstand nogensinde af tilbuddene i nogen af de 3 former for tryksager? Andre tryksager: tryksager, kataloger, brochurer og lignende
V150 DDAs undersøgelsesnummer.
V151 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V152 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V153 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V154 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V155 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V156 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V157 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V158 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V157): Hvilken?
V159 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V160 Geokode 2
V161 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V162 Bor De i:
V163 Ejerforhold:
V164 Findes der bil i hussstanden?
V165 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V166 Husstandens sammensætning - køn person 1
V167 Husstandens sammensætning - alder person 1
V168 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V169 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V170 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V171 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V172 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V173 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V174 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V175 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V176 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V177 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V178 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V179 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V180 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 2. april 1990?
V181 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 2. april 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V182 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V183 Spm. 1: Regeringen arbejder i øjeblikket med nogle foranstaltninger, der har til formål at bringe flere unge i arbejde eller i uddannelse.Der er fremlagt en plan, der indeholder følgende 3 hovedelementer. - Hvad er Deres indstilling til disse elementer? Der oprettes 50.ra uddannelses- og beskæftigelsespladser om året de næste 4-5 år
V184 Spm. 1: Regeringen arbejder i øjeblikket med nogle foranstaltninger, der har til formål at bringe flere unge i arbejde eller i uddannelse.Der er fremlagt en plan, der indeholder følgende 3 hovedelementer. - Hvad er Deres indstilling til disse elementer? Kontanthjælpsmodtagere mellem 18 og 22 år skal indenfor en periode på 2-8 uger have tilbudt arbejde. Hvis den ledige afslår tilbuddet, bortfalder retten til dagpenge
V185 Spm. 1: Regeringen arbejder i øjeblikket med nogle foranstaltninger, der har til formål at bringe flere unge i arbejde eller i uddannelse.Der er fremlagt en plan, der indeholder følgende 3 hovedelementer. - Hvad er Deres indstilling til disse elementer? Dagpengemodtagere under 30 år skal have et arbejdstilbud efter 6 måneder. Hvis den ledige afslår et rimeligt tilbud, bortfalder retten til dagpenge
V186 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 1. Generelle lønforbedringer
V187 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 2. Større tryghed i ansættelsen
V188 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 3. Kortere arbejdstid
V189 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 4. Pensionsreform
V190 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 5. Lønforbedringer for de lavestlønnede
V191 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 6. Længere ferie
V192 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 7. Større medarbejderindflydelse
V193 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 8. Ingen af disse
V194 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 9. Anden mulighed, nemlig:
V195 Spm. 2: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. - Hvilket eller hvilke af disse mulige resultater af overenskomstforhandligerne lægger De mest vægt på? 10. Ved ikke
V196 Spm. 3: Ifølge et forslag fra Kvindeligt Arbejderforbund skal den ene af forældrene til børn mellem 0 og 3 år have mulighed for at gå på deltid med ret til lønkompensation i form af supplerende dagpenge, maksimalt 62.om året. - Hvad er Deres indstilling til dette forslag?
V197 Spm. 4: Når De/husstanden indkøber grøntsager, foretrækker De da økologiske eller biodynamiske kartofler, gulerødder m.v. eller almindelige?
V198 Spm. 5: Når De/husstanden indkøber mælkeprodukter, ost eller smør, foretrækker De da økologiske eller biodynamiske produkter?
V199 Spm. 6: Når De/husstanden indkøber æg,foretrækker De da økologiske eller almindelige æg?
V200 Spm. 7: Når De/husstanden indkøber papirvarer, foretrækker De da ublegede køkkenruller/toiletpapir af genbrugspapir?
V201 Spm. 8: Når De/husstanden indkøber vaskepulver,foretrækker De da fosfatfrit eller fosfatholdigt vaskepulver?
V202 Spm. 9: Når De/husstanden indkøber deodoranter, barbercreme eller andet på spraydåse, foretrækker De da spraydåser, der ikke har freon som drivmiddel?
V203 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 1. Danmarks Naturfredningsforening
V204 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 2. Regnskovsbevægelsen
V205 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 3. NOAH
V206 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 4. Greenpeace
V207 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 5. OOA
V208 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 6. Anden grønforening, nemlig:
V209 Spm. 10: Er De personlig medlem af en eller flere grønne foreninger? 7. Nej, ingen af disse
V210 Spm. 11: Hvornår har De sidst været hos tandlægen?
V211 Spm. 12: Hvordan har De det med at gå til tandlæge?
V212 Spm. 13: Har De nogensinde fået trukket tænder ud?
V213 Spm. 13: Har De nogensinde fået trukket tænder ud? Andre tænder, - Hvor mange?
V214 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 1. Jeg har ingen tandfyldninger
V215 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 2. Jeg har kun 1-3 tandfyldninger
V216 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 3. Jeg har 4-8 tandfyldninger
V217 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 4. Jeg har flere end 8 tandfyldninger
V218 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 5. Jeg har en eller flere tandkroner
V219 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 6. Jeg har en eller flere kunstige tænder eller broer
V220 Spm. 14: Hvilken eller hvilke af disse svarmuligheder passer bedst? 7. Jeg har løs tandprotese
V221 Spm. 15: Hvor tilfreds eller utilfreds er De alt i alt med Deres tilværelse, som den former sig for tiden?
V222 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Arbejdet
V223 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Fritiden
V224 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Helbredet
V225 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Mit udseende
V226 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Økonomien
V227 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Familielivet
V228 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Forholdet til venner/bekendte
V229 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Forholdet til mine børn
V230 Spm. 16: Hvordan har De det for tiden på følgende områder? Forholdet til ældregeneration
V231 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 1. Vi har kendt hinanden siden barndommen
V232 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 2. I skolen
V233 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 3. I forbindelse med en senere uddannelse
V234 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 4. Gennem venner/bekendte
V235 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 5. Til en fest/selskabelig sammenkomst
V236 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 6. På en restaurant eller lignende
V237 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 7. På en arbejdsplads
V238 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 8. I en biograf/teater/til en koncert
V239 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 9. Gennem en kontaktannonce/ægteskabsbureau
V240 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? 10. På en anden måde
V241 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? X. Har aldrig været gift/boet i parforhold
V242 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? Y. Husker ikke
V243 Spm. 17: Hvordan mødte De Deres mand/kone (samlever)? Udokumenteret
V244 DDAs undersøgelsesnummer.
V245 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V246 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V247 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V248 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V249 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V250 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V251 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V252 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V251): Hvilken?
V253 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V254 Geokode 2
V255 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V256 Bor De i:
V257 Ejerforhold:
V258 Findes der bil i hussstanden?
V259 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V260 Husstandens sammensætning - køn person 1
V261 Husstandens sammensætning - alder person 1
V262 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V263 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V264 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V265 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V266 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V267 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V268 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V269 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V270 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V271 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V272 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V273 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V274 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 21. maj 1990?
V275 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 21. maj 1990? Spm. B: Hvis ja: På hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V276 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V277 Spm. 1: Nedenfor har vi opstillet nogle udsagn om Fællesmarkedet. For hvert udsagn beder vi Dem markere, om De er enig, uenig eller hverken enig eller uenig. Fællesmarkedet bør med tiden udvikle sig til Europas Forenede Stater
V278 Spm. 1: Nedenfor har vi opstillet nogle udsagn om Fællesmarkedet. For hvert udsagn beder vi Dem markere, om De er enig, uenig eller hverken enig eller uenig. Fællesmarkedet bør udvikle sig til en nation med samordnet udenrigspolitik
V279 Spm. 1: Nedenfor har vi opstillet nogle udsagn om Fællesmarkedet. For hvert udsagn beder vi Dem markere, om De er enig, uenig eller hverken enig eller uenig. EF bør udvikle sig til en stormagt med afgørende indflydelse på verdenspolitikken
V280 Spm. 1: Nedenfor har vi opstillet nogle udsagn om Fællesmarkedet. For hvert udsagn beder vi Dem markere, om De er enig, uenig eller hverken enig eller uenig. Fællesmarkedet bør få en fælles valuta
V281 Spm. 1: Nedenfor har vi opstillet nogle udsagn om Fællesmarkedet. For hvert udsagn beder vi Dem markere, om De er enig, uenig eller hverken enig eller uenig. Fællesmarkedet bør kun være et handelssamarbejde
V282 Spm. 2: Inden udgangen af 1992 skal der imellem alle EF-lande være etableret fuldstændig frihandel, dvs. bortfald af alle restriktioner for handel og arbejdskraft imellem medlemslandene Hvor godt synes De, at De er informeret om disse ændringer og konsekvenserne heraf?
V283 Spm. 3: Hvad mener De resultatet af denne fuldstændige frihandel vil være for den danske økonomi?
V284 Spm. 4: Synes De, at den nuværende politistyrke er for stor, af passende størrelse eller for lille?
V285 Spm. 5: Synes De, at der bør indsættes mere politi, den samme styrke som nu eller mindre politi på hver af de 3 nedenstående områder, nemlig: 1) Færdselskontrol 2) Opklaring af kriminelle sager 3) Gadepatruljering/kørende patruljer? Mere politi
V286 Spm. 5: Synes De, at der bør indsættes mere politi, den samme styrke som nu eller mindre politi på hver af de 3 nedenstående områder, nemlig: 1) Færdselskontrol 2) Opklaring af kriminelle sager 3) Gadepatruljering/kørende patruljer? Samme styrke som nu
V287 Spm. 5: Synes De, at der bør indsættes mere politi, den samme styrke som nu eller mindre politi på hver af de 3 nedenstående områder, nemlig: 1) Færdselskontrol 2) Opklaring af kriminelle sager 3) Gadepatruljering/kørende patruljer? Mindre politi
V288 Spm. 5: Synes De, at der bør indsættes mere politi, den samme styrke som nu eller mindre politi på hver af de 3 nedenstående områder, nemlig: 1) Færdselskontrol 2) Opklaring af kriminelle sager 3) Gadepatruljering/kørende patruljer? Ved ikke
V289 Spm. 6: Har De tillid til politiet?
V290 Spm. 7: Hvor stor en del af bilisterne mener De overholder hastighedsgrænsen på 50 km/t på veje og gader i bymæssig bebyggelse?
V291 Spm. 8: Hvor stor en del af bilisterne mener De overholder hastighedsgrænsen på 80 km/t på veje udenfor bymæssig bebyggelse?
V292 Spm. 9: Hvor stor en del af bilisterne mener De overholder hastighedsgrænsen på 100 km/t på motorveje?
V293 Spm. 10: Hvilken højst tilladte hastighed mener De ville være passende i de 3 områder? Km/t på veje og gader i bymæssig bebyggelse
V294 Spm. 10: Hvilken højst tilladte hastighed mener De ville være passende i de 3 områder? Km/t på veje udenfor bymæssig bebyggelse
V295 Spm. 10: Hvilken højst tilladte hastighed mener De ville være passende i de 3 områder? Km/t på motorveje
V296 Spm. 11: Kører De selv bil eller motorcykel?
V297 Spm. 12: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Med det skattetryk vi har i dag, synes jeg at det er i orden at andre tjener skattefri penge, hvis de har mulighed for det
V298 Spm. 12: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Hvis jeg erfarer, at min nabo får udført sort arbejde, vil jeg med det samme anmelde det til skattemyndighederne
V299 Spm. 12: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Hvis jeg havde mulighed for at tjene skattefri penge, tog jeg den med det samme
V300 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Statsminister Poul Schlüter
V301 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Udenrigsminister Uffe Ellemann-Jensen
V302 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Finansminister Henning Dyremose
V303 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Økonomiminister Niels Helveg Petersen
V304 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Skatteminister Anders Fogh Rasmussen
V305 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Forsvarsminister Knud Enggaard
V306 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Undervisnings- og forskningsminister Bertel Haarder
V307 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Justitsminister Hans Engell
V308 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Indenrigsmin./min. for nord. samarb. Thor Pedersen
V309 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Boligminister Agnete Laustsen
V310 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Landbrugsminister Laurits Tørnæs
V311 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Energiminister Jens Bilgrav-Nielsen
V312 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Kulturminister Ole Vig Jensen
V313 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Miljøminister Lone Dybkjær
V314 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Socialminister Aase Olesen
V315 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Kirke- og kommunikationsminister Torben Rechendorff
V316 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Trafikminister Knud Østergaard
V317 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Fiskeriminister Kent Kirk
V318 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Arbejdsminister Knud E. Kirkegaard
V319 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Industriminister Anne Birgitte Lundholt
V320 Spm. 13: Hvor godt eller hvor dårligt synes De, at regeringens medlemmer klarer sig? Sundhedsminister Ester Larsen
V321 Spm. 14: Har De planer om at holde ferie i juni, juli, eller august i år?
V322 Spm. 14: Har De planer om at holde ferie i juni, juli, eller august i år? (Hvis ja): Notér venligst antal uger!
V323 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 23
V324 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Hjemme hvor jeg bor
V325 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Sommerhus
V326 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Camping- eller bådferie
V327 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Charterrejse med fly
V328 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Selskabsrejse med bus eller tog
V329 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: På hotel eller gård
V330 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Privat besøg hos familie/venner
V331 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 23: Andet
V332 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 23: Danmark
V333 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 23: Norge, Sverige, Finland
V334 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 23: I et af landene ved Middelhavet
V335 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 23: I et andet land indenfor Europa
V336 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 23: Udenfor Europa
V337 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 24
V338 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Hjemme hvor jeg bor
V339 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Sommerhus
V340 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Camping- eller bådferie
V341 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Charterrejse med fly
V342 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Selskabsrejse med bus eller tog
V343 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: På hotel eller gård
V344 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Privat besøg hos familie/venner
V345 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 24: Andet
V346 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 24: Danmark
V347 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 24: Norge, Sverige, Finland
V348 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 24: I et af landene ved Middelhavet
V349 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 24: I et anden land indenfor Europa
V350 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 24: Udenfor Europa
V351 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 25
V352 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Hjemme hvor jeg bor
V353 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Sommerhus
V354 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Camping- eller bådferie
V355 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Charterrejse med fly
V356 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Selskabsrejse med bus eller tog
V357 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: På hotel eller gård
V358 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Privat besøg hos familie/venner
V359 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 25: Andet
V360 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 25: Danmark
V361 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 25: Norge, Sverige, Finland
V362 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 25: I et af landene ved Middelhavet
V363 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 25: I et anden land indenfor Europa
V364 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 25: Udenfor Europa
V365 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 26
V366 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Hjemme hvor jeg bor
V367 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Sommerhus
V368 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Camping- eller bådferie
V369 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Charterrejse med fly
V370 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Selskabsrejse med bus eller tog
V371 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: På hotel eller gård
V372 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Privat besøg hos familie/venner
V373 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 26: Andet
V374 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 26: Danmark
V375 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 26: Norge, Sverige, Finland
V376 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 26: I et af landene ved Middelhavet
V377 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 26: I et anden land indenfor Europa
V378 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 26: Udenfor Europa
V379 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 27
V380 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Hjemme hvor jeg bor
V381 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Sommerhus
V382 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Camping- eller bådferie
V383 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Charterrejse med fly
V384 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Selskabsrejse med bus eller tog
V385 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: På hotel eller gård
V386 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Privat besøg hos familie/venner
V387 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 27: Andet
V388 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 27: Danmark
V389 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 27: Norge, Sverige, Finland
V390 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 27: I et af landene ved Middelhavet
V391 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 27: I et anden land indenfor Europa
V392 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 27: Udenfor Europa
V393 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 28
V394 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Hjemme hvor jeg bor
V395 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Sommerhus
V396 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Camping- eller bådferie
V397 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Charterrejse med fly
V398 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Selskabsrejse med bus eller tog
V399 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: På hotel eller gård
V400 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Privat besøg hos familie/venner
V401 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 28: Andet
V402 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 28: Danmark
V403 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 28: Norge, Sverige, Finland
V404 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 28: I et af landene ved Middelhavet
V405 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 28: I et anden land indenfor Europa
V406 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 28: Udenfor Europa
V407 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 29
V408 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Hjemme hvor jeg bor
V409 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Sommerhus
V410 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Camping- eller bådferie
V411 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Charterrejse med fly
V412 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Selskabsrejse med bus eller tog
V413 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: På hotel eller gård
V414 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Privat besøg hos familie/venner
V415 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 29: Andet
V416 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 29: Danmark
V417 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie) Feriested uge 29: Norge, Sverige, Finland
V418 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 29: I et af landene ved Middelhavet
V419 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 29: I et anden land indenfor Europa
V420 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 29: Udenfor Europa
V421 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 30
V422 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Hjemme hvor jeg bor
V423 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Sommerhus
V424 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Camping- eller bådferie
V425 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Charterrejse med fly
V426 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Selskabsrejse med bus eller tog
V427 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: På hotel eller gård
V428 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Privat besøg hos familie/venner
V429 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 30: Andet
V430 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 30: Danmark
V431 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 30: Norge, Sverige, Finland
V432 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 30: I et af landene ved Middelhavet
V433 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 30: I et anden land indenfor Europa
V434 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 30: Udenfor Europa
V435 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 31
V436 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Hjemme hvor jeg bor
V437 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Sommerhus
V438 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Camping- eller bådferie
V439 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Charterrejse med fly
V440 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Selskabsrejse med bus eller tog
V441 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: På hotel eller gård
V442 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Privat besøg hos familie/venner
V443 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 31: Andet
V444 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 31: Danmark
V445 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 31: Norge, Sverige, Finland
V446 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 31: I et af landene ved Middelhavet
V447 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 31: I et anden land indenfor Europa
V448 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 31: Udenfor Europa
V449 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 32
V450 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Hjemme hvor jeg bor
V451 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Sommerhus
V452 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Camping- eller bådferie
V453 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Charterrejse med fly
V454 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Selskabsrejse med bus eller tog
V455 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: På hotel eller gård
V456 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Privat besøg hos familie/venner
V457 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 32: Andet
V458 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 32: Danmark
V459 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 32: Norge, Sverige, Finland
V460 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 32: I et af landene ved Middelhavet
V461 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 32: I et anden land indenfor Europa
V462 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 32: Udenfor Europa
V463 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 33
V464 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Hjemme hvor jeg bor
V465 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Sommerhus
V466 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Camping- eller bådferie
V467 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Charterrejse med fly
V468 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Selskabsrejse med bus eller tog
V469 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: På hotel eller gård
V470 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Privat besøg hos familie/venner
V471 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 33: Andet
V472 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 33: Danmark
V473 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 33: Norge, Sverige, Finland
V474 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 33: I et af landene ved Middelhavet
V475 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 33: I et anden land indenfor Europa
V476 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 33: Udenfor Europa
V477 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 34
V478 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Hjemme hvor jeg bor
V479 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Sommerhus
V480 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Camping- eller bådferie
V481 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Charterrejse med fly
V482 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Selskabsrejse med bus eller tog
V483 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: På hotel eller gård
V484 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Privat besøg hos familie/venner
V485 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 34: Andet
V486 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 34: Danmark
V487 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 34: Norge, Sverige, Finland
V488 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 34: I et af landene ved Middelhavet
V489 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 34: I et anden land indenfor Europa
V490 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 34: Udenfor Europa
V491 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferie uge 35
V492 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Hjemme hvor jeg bor
V493 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Sommerhus
V494 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Camping- eller bådferie
V495 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Charterrejse med fly
V496 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Selskabsrejse med bus eller tog
V497 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: På hotel eller gård
V498 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Privat besøg hos familie/venner
V499 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Ferietype uge 35: Andet
V500 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 35: Danmark
V501 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 35: Norge, Sverige, Finland
V502 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 35: I et af landene ved Middelhavet
V503 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 35: I et anden land indenfor Europa
V504 Spm. 15: Hvis planer om ferie: I den eller de uger De har planlagt ferie, bedes De sætte kryds for 1) Hvilken ferietype og 2) hvilket feriested (altså mindst 2 krydser under hver af de uger, De har planlagt at holde ferie i) Feriested uge 35: Udenfor Europa
V505 DDAs undersøgelsesnummer.
V506 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V507 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V508 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V509 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V510 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V511 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V512 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V513 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V512): Hvilken?
V514 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V515 Geokode 2
V516 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V517 Bor De i:
V518 Ejerforhold:
V519 Findes der bil i hussstanden?
V520 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V521 Husstandens sammensætning - køn person 1
V522 Husstandens sammensætning - alder person 1
V523 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V524 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V525 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V526 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V527 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V528 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V529 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V530 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V531 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V532 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V533 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V534 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V535 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 18. juni 1990?
V536 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 18. juni 1990? Spm. B: Hvis ja: På hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V537 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V538 Spm. 1: 1. juli 1990 træder en ny lov om dødskriteriet i kraft. Efter denne kan en person erklæres død, såfremt hjernefunktion er fuldstændig udslukt og uoprettelig selvom hjertefunktion og åndedræt er opretholdt ved kunstige midler. Loven giver mulighed for at skaffe friske donororganer og betyder derfor, at man for første gang i Danmark kan udføre fx. hjertetransplantationer. Hvor godt synes De, at De er informeret om denne nye lov om hjernedødskriteriet og konsekvenserne af den?
V539 Spm. 2: 1. juli 1990 træder en ny lov om dødskriteriet i kraft. Efter denne kan en person erklæres død, såfremt hjernefunktion er fuldstændig udslukt og uoprettelig selvom hjertefunktion og åndedræt er opretholdt ved kunstige midler. Loven giver mulighed for at skaffe friske donororganer og betyder derfor, at man for første gang i Danmark kan udføre fx. hjertetransplantationer. Mener De, at der er brug for en informationsindsats om hjernedødskriteriet og konsekvenserne af det?
V540 Spm. 3: 1. juli 1990 træder en ny lov om dødskriteriet i kraft. Efter denne kan en person erklæres død, såfremt hjernefunktion er fuldstændig udslukt og uoprettelig selvom hjertefunktion og åndedræt er opretholdt ved kunstige midler. Loven giver mulighed for at skaffe friske donororganer og betyder derfor, at man for første gang i Danmark kan udføre fx. hjertetransplantationer. Vil De selv med oprettelse af en form for donortestamente stille Deres organer til rådighed for transplantation?
V541 Spm. 4: 1. juli 1990 træder en ny lov om dødskriteriet i kraft. Efter denne kan en person erklæres død, såfremt hjernefunktion er fuldstændig udslukt og uoprettelig selvom hjertefunktion og åndedræt er opretholdt ved kunstige midler. Loven giver mulighed for at skaffe friske donororganer og betyder derfor, at man for første gang i Danmark kan udføre fx. hjertetransplantationer. Hvis en nær pårørende uden donortestamente var erklæret død, ville De da samtykke i, at et organ fra den pårørende blev stillet til rådighed for transplantation?
V542 Spm. 5: 1. juli 1990 træder en ny lov om dødskriteriet i kraft. Efter denne kan en person erklæres død, såfremt hjernefunktion er fuldstændig udslukt og uoprettelig selvom hjertefunktion og åndedræt er opretholdt ved kunstige midler. Loven giver mulighed for at skaffe friske donororganer og betyder derfor, at man for første gang i Danmark kan udføre fx. hjertetransplantationer. Sundhedsministeren har opfordret til, at spørgsmålene om afgivelse af organer til transplantationsformål diskuteres i familierne, så man kender hinandens holdning. Er det sandsyndligt, at disse spørgsmål vil blive diskuteret i Deres familie?
V543 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 1. Beskæring af alle budgetter med fx. 2% på næste års finanslov
V544 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 2. Tidsbegrænset ansættelsesstop i den offentlige sektor
V545 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 3. Afskedigelser på udvalgte områder i den offentlige sektor
V546 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 4. Ingen lønforhøjelse i næste overenskomstperiode for alle offentligt ansatte
V547 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 5. Fastfrysning af dagpenge og bistandshjælp
V548 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 6. På ingen af disse områder
V549 Spm. 6: Det voksende underskud på statsbudgettet nødvendiggør besparelser på de offentlige udgifter. På hvilket eller hvilke af disse områder mener De, at man bør sætte ind? 7. Ved ikke/Kan ikke tage stilling
V550 Spm. 7: Vil De betegne Dem selv som racist?
V551 Spm. 8: Er der personer i Deres bekendtskabskreds, De vil betegne som racister?
V552 Spm. 9: Forestil Dem, at De har en datter i teenagealderen, der har fået en kæreste, der er indvandret fra et ikke-europæisk land - Hvordan vil De reagere? 1. Vil lade som ingenting
V553 Spm. 9: Forestil Dem, at De har en datter i teenagealderen, der har fået en kæreste, der er indvandret fra et ikke-europæisk land - Hvordan vil De reagere? 2. Vil forsøge at tale hende fra forholdet
V554 Spm. 9: Forestil Dem, at De har en datter i teenagealderen, der har fået en kæreste, der er indvandret fra et ikke-europæisk land - Hvordan vil De reagere? 3. Vil ikke se ham i huset
V555 Spm. 9: Forestil Dem, at De har en datter i teenagealderen, der har fået en kæreste, der er indvandret fra et ikke-europæisk land - Hvordan vil De reagere? 5. Vil kræve at hun standser forholdet øjeblikkeligt
V556 Spm. 9: Forestil Dem, at De har en datter i teenagealderen, der har fået en kæreste, der er indvandret fra et ikke-europæisk land - Hvordan vil De reagere? 6. Vil intet gøre, men det inderste håbe, at forholdet standser af sig selv
V557 Spm. 10: Vil De have noget imod at have en ikke-europæisk flygtninge-familie som nabo?
V558 Spm. 11: Forestil Dem, at De har et barn i en 6. klasse, hvor halvdelen af eleverne er børn af ikke-europæiske indvandrere. Vil De sætte Deres barn i en anden skole eller klasse med ingen eller færre indvandrerbørn?
V559 Spm. 12: Er der efter Deres mening politiske partier, hvis vælgere er mere racistiske end gennemsnittet?
V560 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 1. Socialdemokratiet
V561 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 2. Radikale Venstre
V562 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 3. Konservative Folkeparti
V563 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 4. Centrum-Demokraterne
V564 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 5. Socialistisk Folkeparti
V565 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 6. Kristeligt Folkeparti
V566 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 7. Venstre
V567 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 8. Fremskridtspartiet
V568 Spm. 13: Hvis ja i spm. 12 (V559): Hvilket eller hvilke partier mener De dette gælder? 9. Andre
V569 Spm. 14: Hvor mange flygtninge mener De der er i Danmark?
V570 Spm. 15: Hvor mange muslimske flytninge mener De der er i Danmark?
V571 Spm. 16: Mener De, at Danmark modtager for mange, for få eller et passende antal flygtninge?
V572 Spm. 17: Hvad mener De bør ske, med de flygtninge Danmark har i dag?
V573 Spm. 18: Mener De, at flygtninge, der har fået asyl i Danmark, bør tvinges til at deltage i danskundervisning?
V574 Spm. 19: Mener De, at flygtninge, der har fået asyl i Danmark, bør have mulighed for at modtage undervisning i hovedfagene på deres eget modersmål?
V575 Spm. 20: Mener De, at flygtninge bør have mulighed for at bevare deres egen kultur i Danmark, hvis De ønsker det?
V576 Spm. 21: Mener De, at flygtninge der vil forblive i Danmark, bør lade sig integrere og opføre sig som danskere?
V577 Spm. 22: Mener De danskerne på længere sigt bliver et mindretal overfor flygtninge?
V578 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Svend Auken
V579 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Uffe Ellemann-Jensen
V580 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Mimi Jacobsen
V581 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Pia Kjærsgaard
V582 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Flemming Kofod-Svendsen
V583 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Gert Petersen
V584 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Niels Helveg Petersen
V585 Spm. 23: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Poul Schlüter
V586 Spm. 24: I øjeblikket spilles slutrunden om verdensmesterskabet i fodbold. Følger De kampene i TV?
V587 DDAs undersøgelsesnummer.
V588 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V589 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V590 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V591 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V592 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V593 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V594 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V595 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V594): Hvilken?
V596 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V597 Kommunekode
V598 Geokode 1
V599 Geokode 2
V600 Postnummer
V601 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V602 Bor De i:
V603 Ejerforhold:
V604 Findes der bil i hussstanden?
V605 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V606 Husstandens sammensætning - køn person 1
V607 Husstandens sammensætning - alder person 1
V608 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V609 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V610 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V611 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V612 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V613 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V614 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V615 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V616 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V617 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V618 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V619 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V620 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 20. august 1990?
V621 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 20. august 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V622 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V623 Spm. 1: Følgende spørgsmål drejer sig om hjemmeboende børn og unges arbejde - dels arbejde for hjemmet, dels (betalt) arbejde for fremmede. Findes der i Deres husstand hjemmeboende børn mellem 7 og 19 år?
V624 Spm. 1: Antal børn i husstand
V625 Spm. 3: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Ældste: Køn?
V626 Spm. 4: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Ældste: Alder?
V627 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Vasker op/stiller i opvaskemaskinen
V628 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Dækker bord/bærer ud
V629 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Laver mad/hjælper ved madlavning
V630 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Smører madpakke/madpakker
V631 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Vasker/stryger
V632 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Gør rent
V633 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Rydder op
V634 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Passer søskende
V635 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Laver havearbejde, fx slår græs
V636 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Passer dyr
V637 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Andet, 1
V638 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Ældste: Andet 2
V639 Spm. 6: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for hjemmet? Ældste: Antal timer
V640 Spm. 7: Modtager barnet/den unge egentlig betaling for de arbejder, der udføres i hjemmet? Ældste:
V641 Spm. 7: Hvis betaling: Ca. hvor meget pr. uge? Ældste:
V642 Spm. 8: Får barnet/den unge lommepenge? Ældste:
V643 Spm. 8: Hvis lommepenge: Hvor meget pr. uge? Ældste:
V644 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Står i butik
V645 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Passer børn/er babysitter
V646 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Gør rent
V647 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Kører med varer
V648 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Laver havearbejde
V649 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Serverer
V650 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Går med aviser, blade, reklamer
V651 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Går til hånde/udfører forefaldende arbejde
V652 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Ældste: Andet, nemlig:
V653 Spm. Køn og alder Ældste:
V654 Spm. Vægtningsfaktor Ældste:
V655 Spm. 10: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for fremmede? Ældste:
V656 Spm. 11: Ca. hvor meget pr. uge tjener barnet/den unge ved at arbejde for fremmede?
V657 Barn nr. 2
V658 Spm. 3: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Næstældste: Køn?
V659 Spm. 4: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Næstældste: Alder?
V660 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Vasker op/stiller i opvaskemaskinen
V661 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Dækker bord/bærer ud
V662 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Laver mad/hjælper ved madlavning
V663 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Smører madpakke/madpakker
V664 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Vasker/stryger
V665 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Gør rent
V666 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Rydder op
V667 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Passer søskende
V668 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Laver havearbejde, fx slår græs
V669 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Passer dyr
V670 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Andet, 1
V671 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Næstældste: Andet 2
V672 Spm. 6: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for hjemmet? Næstældste: Antal timer
V673 Spm. 7: Modtager barnet/den unge egentlig betaling for de arbejder, der udføres i hjemmet? Næstældste:
V674 Spm. 7: Hvis betaling: Ca. hvor meget pr. uge? Næstældste:
V675 Spm. 8: Får barnet/den unge lommepenge? Næstældste:
V676 Spm. 8: Hvis lommepenge: Hvor meget pr. uge? Næstældste:
V677 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Står i butik
V678 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Passer børn/er babysitter
V679 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Gør rent
V680 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Kører med varer
V681 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Laver havearbejde
V682 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Serverer
V683 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Går med aviser, blade, reklamer
V684 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Går til hånde/udfører forefaldende arbejde
V685 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Næstældste: Andet, nemlig:
V686 Spm. Køn og alder Næstældste:
V687 Spm. Vægtningsfaktor Næstældste:
V688 Spm. 10: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for fremmede? Næstældste:
V689 Spm. 11: Ca. hvor meget pr. uge tjener barnet/den unge ved at arbejde for fremmede?
V690 Barn nr. 3
V691 Spm. 3: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Nr.3: Køn?
V692 Spm. 4: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Nr. 3: Alder?
V693 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr.3: Vasker op/stiller i opvaskemaskinen
V694 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Dækker bord/bærer ud
V695 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Laver mad/hjælper ved madlavning
V696 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr.3: Smører madpakke/madpakker
V697 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Vasker/stryger
V698 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Gør rent
V699 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Rydder op
V700 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Passer søskende
V701 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Laver havearbejde, fx slår græs
V702 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Passer dyr
V703 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Andet, 1
V704 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 3: Andet 2
V705 Spm. 6: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for hjemmet? Nr. 3: Antal timer
V706 Spm. 7: Modtager barnet/den unge egentlig betaling for de arbejder, der udføres i hjemmet? Nr. 3:
V707 Spm. 7: Hvis betaling: Ca. hvor meget pr. uge? Nr. 3:
V708 Spm. 8: Får barnet /den unge lommepenge? Nr. 3:
V709 Spm. 8: Hvis lommepenge: Hvor meget pr. uge? Nr. 3:
V710 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Står i butik
V711 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Passer børn/er babysitter
V712 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Gør rent
V713 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Kører med varer
V714 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Laver havearbejde
V715 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Serverer
V716 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Går med aviser, blade, reklamer
V717 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Går til hånde/udfører forefaldende arbejde
V718 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 3: Andet, nemlig:
V719 Spm. Køn og alder Nr. 3:
V720 Spm. Vægtningsfaktor Nr. 3:
V721 Spm. 10: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for fremmede? Nr. 3:
V722 Spm. 11: Ca. hvor meget pr. uge tjener barnet/den unge ved at arbejde for fremmede? Nr. 3
V723 Barn nr. 4
V724 Spm. 3: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Nr.4: Køn?
V725 Spm. 4: Hvis Ja: For hvert hjemmeboende barn/ungt menneske mellem 7 og 19 år bedes De nu besvare nedenstående spørgsmål. Start med det ældste, angiv køn og alder og fortsæt med spørgsmålene om arbejde. Fortsæt så med det næstældste, hvis der er flere børn, etc. Nr. 4: Alder?
V726 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Vasker op/stiller i opvaskemaskinen
V727 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Dækker bord/bærer ud
V728 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Laver mad/hjælper ved madlavning
V729 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Smører madpakke/madpakker
V730 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Vasker/stryger
V731 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Gør rent
V732 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Rydder op
V733 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Passer søskende
V734 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Laver havearbejde, fx slår græs
V735 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Passer dyr
V736 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Andet, 1
V737 Spm. 5: Udfører eller deltager barnet/den unge i nogen af hjemmets arbejder? Nr. 4: Andet 2
V738 Spm. 6: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for hjemmet? Nr. 4: Antal timer
V739 Spm. 7: Modtager barnet/den unge egentlig betaling for de arbejder, der udføres i hjemmet? Nr. 4:
V740 Spm. 7: Hvis betaling: Ca. hvor meget pr. uge? Nr. 4:
V741 Spm. 8: Får barnet /den unge lommepenge? Nr. 4:
V742 Spm. 8: Hvis lommepenge: Hvor meget pr. uge? Nr. 4:
V743 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Står i butik
V744 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Passer børn/er babysitter
V745 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Gør rent
V746 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Kører med varer
V747 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Laver havearbejde
V748 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Serverer
V749 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Går med aviser, blade, reklamer
V750 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Går til hånde/udfører forefaldende arbejde
V751 Spm. 9: Udfører barnet/den unge for tiden betalt arbejde for fremmede? (Herunder medregnes arbejde i forældres forretning/ virksomhed) Nr. 4: Andet, nemlig:
V752 Spm. Køn og alder Nr. 4:
V753 Spm. Vægtningsfaktor Nr. 4:
V754 Spm. 10: Ca. hvor mange timer om ugen arbejder barnet/den unge for fremmede? Nr. 4:
V755 Spm. 11: Ca. hvor meget pr. uge tjener barnet/den unge ved at arbejde for fremmede? Nr. 4:
V756 Spm. 12: Angiv venligst Deres eget og eventuelle ægtefælle/ samlevers erhvervsforhold: Dem selv
V757 Spm. 12: Angiv venligst Deres eget og eventuelle ægtefælle/ samlevers erhvervsforhold: Ægtefælle/samlever
V758 Spm. 13: I skatteministeriet har man netop færdiggjort planer for en forenkling af det danske skattesystem. Ifølge planerne skal i princippet alle fradrag, fx. lønmodtagerfradrag, fagforeningskontingenter og befordring mellem hjem og arbejde afskaffes. Sammen med en forenkling af beregningsreglerne skal dette overflødiggøre ca. 2temedarbejdere. Afskaffelsen af fradrag kompenseres med lavere marginalskatter (lavere skat af sidst tjente krone), så det samlede skattetryk bliver uændret. Hvad er Deres umiddelbare holdning til denne plan?
V759 Spm. 14: I forbindelse med fremlæggelsen af planen har skatteministeren erkendt, at forenkling af skattesystemet også betyder et mindre retfærdigt system. Mener De, at udviklingen på dette område bør gå i retning af...
V760 Spm. 15: Inden længe vil en genforening mellem Øst- og Vesttyskland være en realitet. - Hvad er Deres holdning til denne genforening?
V761 Spm. 16: Hvilken af disse problemer anser De for det mest alvorlige for det danske samfund?
V762 Spm. 17: Er De tilhænger eller modstander af Danmarks medlemsskab af NATO?
V763 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 1. Australien
V764 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 2. Beneluxlandende
V765 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 3. Brazilien
V766 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 4. Bulgarien
V767 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 5. Canada
V768 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 6. Chile
V769 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 7. Finland
V770 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 8. Frankrig
V771 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 9. Grækenland
V772 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 10. Indien
V773 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 11. Israel
V774 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 12. Italien
V775 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 13. Japan
V776 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 14. Jugoslavien
V777 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 15. Kenya
V778 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 16. Kina
V779 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 17. Mexico
V780 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 18. Norge
V781 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 19. Polen
V782 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 20. Portugal
V783 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 21. Rumænien
V784 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 22. Saudi Arabien
V785 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 23. Schweiz
V786 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 24. Sovjetunionen
V787 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 25. Spanien
V788 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 26. Storbritannien
V789 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 27. Sverige
V790 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 28. Sydafrika
V791 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 29. Tjekkoslovakiet
V792 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 30. Ungarn
V793 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 31. USA
V794 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 32. Vesttyskland
V795 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 33. Ægypten
V796 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 34. Østrig
V797 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 35. Østtyskland
V798 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 36. Andet
V799 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 37. Ingen af disse
V800 Spm. 18: Hvilket eller hvilke af de lande, der er opført i skemaet herunder, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i økonomisk henseende? 38. Ved ikke
V801 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 1. Australien
V802 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 2. Beneluxlandende
V803 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 3. Brazilien
V804 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 4. Bulgarien
V805 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 5. Canada
V806 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 6. Chile
V807 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 7. Finland
V808 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 8. Frankrig
V809 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 9. Grækenland
V810 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 10. Indien
V811 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 11. Israel
V812 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 12. Italien
V813 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 13. Japan
V814 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 14. Jugoslavien
V815 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 15. Kenya
V816 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 16. Kina
V817 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 17. Mexico
V818 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 18. Norge
V819 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 19. Polen
V820 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 20. Portugal
V821 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 21. Rumænien
V822 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 22. Saudi Arabien
V823 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 23. Schweiz
V824 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 24. Sovjetunionen
V825 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 25. Spanien
V826 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 26. Storbritannien
V827 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 27. Sverige
V828 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 28. Sydafrika
V829 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 29. Tjekkoslovakiet
V830 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 30. Ungarn
V831 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 31. USA
V832 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 32. Vesttyskland
V833 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 33. Ægypten
V834 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 34. Østrig
V835 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 35. Østtyskland
V836 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 36. Andet
V837 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 37. Ingen af disse
V838 Spm. 19: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i teknisk henseende? 38. Ved ikke
V839 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 1. Australien
V840 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 2. Beneluxlandende
V841 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 3. Brazilien
V842 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 4. Bulgarien
V843 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 5. Canada
V844 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 6. Chile
V845 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 7. Finland
V846 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 8. Frankrig
V847 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 9. Grækenland
V848 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 10. Indien
V849 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 11. Israel
V850 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 12. Italien
V851 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 13. Japan
V852 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 14. Jugoslavien
V853 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 15. Kenya
V854 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 16. Kina
V855 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 17. Mexico
V856 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 18. Norge
V857 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 19. Polen
V858 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 20. Portugal
V859 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 21. Rumænien
V860 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 22. Saudi Arabien
V861 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 23. Schweiz
V862 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 24. Sovjetunionen
V863 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 25. Spanien
V864 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 26. Storbritannien
V865 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 27. Sverige
V866 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 28. Sydafrika
V867 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 29. Tjekkoslovakiet
V868 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 30. Ungarn
V869 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 31. USA
V870 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 32. Vesttyskland
V871 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 33. Ægypten
V872 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 34. Østrig
V873 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 35. Østtyskland
V874 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 36. Andet
V875 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 37. Ingen af disse
V876 Spm. 20: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark kan lære noget positivt af i kulturelt henseende? 38. Ved ikke
V877 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 1. Australien
V878 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 2. Beneluxlandende
V879 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 3. Brazilien
V880 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 4. Bulgarien
V881 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 5. Canada
V882 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 6. Chile
V883 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 7. Finland
V884 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 8. Frankrig
V885 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 9. Grækenland
V886 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 10. Indien
V887 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 11. Israel
V888 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 12. Italien
V889 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 13. Japan
V890 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 14. Jugoslavien
V891 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 15. Kenya
V892 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 16. Kina
V893 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 17. Mexico
V894 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 18. Norge
V895 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 19. Polen
V896 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 20. Portugal
V897 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 21. Rumænien
V898 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 22. Saudi Arabien
V899 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 23. Schweiz
V900 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 24. Sovjetunionen
V901 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 25. Spanien
V902 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 26. Storbritannien
V903 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 27. Sverige
V904 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 28. Sydafrika
V905 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 29. Tjekkoslovakiet
V906 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 30. Ungarn
V907 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 31. USA
V908 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 32. Vesttyskland
V909 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 33. Ægypten
V910 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 34. Østrig
V911 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 35. Østtyskland
V912 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 36. Andet
V913 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 37. Ingen af disse
V914 Spm. 21: Hvilket eller hvilke af de lande, mener De at Danmark bør have snævre samhandelsforbindelser med? 38. Ved ikke
V915 DDAs undersøgelsesnummer.
V916 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V917 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V918 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V919 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V920 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V921 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V922 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V923 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V922): Hvilken?
V924 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V925 Geokode 2
V926 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V927 Bor De i:
V928 Ejerforhold:
V929 Findes der bil i hussstanden?
V930 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V931 Husstandens sammensætning - køn person 1
V932 Husstandens sammensætning - alder person 1
V933 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V934 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V935 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V936 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V937 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V938 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V939 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V940 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V941 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V942 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V943 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V944 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V945 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 17. september 1990?
V946 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 17. september 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V947 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V948 Spm. 1: I butikker, supermarkeder og på spisesteder er der ofte en eller anden form for baggrundsmusik. Hvordan stiller De De, generelt til baggrundsmusik i butikker/supermarkeder og på spisesteder? Butikker/supermarkeder
V949 Spm. 1: I butikker, supermarkeder og på spisesteder er der ofte en eller anden form for baggrundsmusik. Hvordan stiller De De, generelt til baggrundsmusik i butikker/supermarkeder og på spisesteder? Spisesteder
V950 Spm. 2: Har De indenfor de sidste 2 måneder, dvs. siden midten af juli læst nogle bøger? (Se venligst bort fra bøger læst i forbindelse med et eventuelt studium eller kursus - der tænkes med andre ord på bøger læst for morskabens skyld)
V951 Spm. 3: Hvis læst bøger: Ca. hvor mange bøger har De læst siden midten af juli?
V952 Spm. 4: Nu vil vi bede Dem tænke på den bog De i øjeblikket er i gang med - eller hvis De ikke p.t. er i gang med nogen bog - den sidste De har læst. Er det en bog De netop har fået fat i eller er det en bog De havde stående i forvejen?
V953 Spm. 5: Hvis netop fået fat i: Hvordan
V954 Spm. 6: Hvornår udkom denne bog? (Udgivelsesåret samt evt. året for første udgivelse står normalt på bagsiden af bogens titelblad)
V955 Spm. 7: Hvilken type litteratur tilhører bogen?
V956 Spm. 8: I sit forslag til finanslov for 1991 opererer regeringen med et underskud på statsregnskabet på 16 milliarder kr. Hvad er Deres holdning til dette?
V957 Spm. 9: Hvis ikke acceptabelt: Mener De, at det budgetterede underskud på statsregnskabet bør udlignes ved hjælp af større indtægter (højere skatter/afgifter) eller ved hjælp af en reduktion af de offentlige udgifter?
V958 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Børnefamilieydelser/børnetilskud
V959 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Boligsikring/ydelse
V960 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Uddannelsesstøtten
V961 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? U-landsbistanden
V962 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Dagpenge til arbejdsløse
V963 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Kontanthjælp
V964 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Kollektiv trafik (veje, broer, jernbaner)
V965 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Efterløn
V966 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Arbejdstilbud
V967 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Folkepension
V968 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Forsvaret
V969 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Færre statsansatte
V970 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Førtids- og delpension
V971 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Sygedagpenge og arbejdsskadeforsikring
V972 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Ingen af ovenstående, men
V973 Spm. 10: Hvis reduktion af offentlige udgifter, dvs. svar 2 eller 3 ovenfor: På hvilket eller hvilke af nedennævnte områder mener De der bør spares? Ved ikke
V974 Spm. 11: Vil De i det kommende vinterhalvår deltage i en eller flere af de mange fritidstilbud fra f.eks. aftenskoler, sportsklubber, teaterforeninger m.v.?
V975 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 1. Hobbyfag f.eks. madlavning, navigation, syning
V976 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 2. Fremmedsprog
V977 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 3. Andre teoretiske fag, f.eks. astrologi, psykologi, matematik, elektronik
V978 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 4. Praktiske fag, f.eks. edb, vedligeholdelse af bil
V979 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 5. Kunstbetonede fag, f.eks. maling, tegning, keramik
V980 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Aftensundervisning i: 6. Egentlig videregående uddannelse i fritiden
V981 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 7. Badminton
V982 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 8. Gymnastik
V983 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 9. Svømning
V984 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 10. Håndbold/fodbold
V985 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 11. Andre boldspil
V986 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 12. Motionsløb
V987 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Sport/idræt: 13. Anden sport eller idræt
V988 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 14. Teaterabonnement
V989 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 15. Koncertabonnement
V990 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 16. Dans
V991 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 17. Udøvende i sangkor, revy, skuespil
V992 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 18. Bankospil
V993 Spm. 17: Hvis ja: Hvilken eller hvilke af følgende deltager/vil De deltage i? Underholdning/andet: 19. Bridge, lhombre eller andre kortspil
V994 Spm. 14: Sidste valg til Folketinget blev afholdt 10. maj 1988. Hvornår ser De gerne, at der igen holdes Folketingsvalg?
V995 Spm. 15: I tæt ved to år har Danmark haft to nationale TV-kanaler, DR (Danmarks Radio) og TV2. Hvor ofte ser De for tiden udsendelser fra 1) DR og 2) TV2? DR
V996 Spm. 15: I tæt ved to år har Danmark haft to nationale TV-kanaler, DR (Danmarks Radio) og TV2. Hvor ofte ser De for tiden udsendelser fra 1) DR og 2) TV2? TV2
V997 Spm. 15: Hvis ser TV fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 1. Underholdningsprogrammer? (film/serier)
V998 Spm. 15: Hvis ser TV fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 2. Nyhedsudsendelser?
V999 Spm. 15: Hvis ser TV fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 3. Sportsudsendelser?
V1000 Spm. 16: Driften af TV2 finansieres delvis ved hjælp af reklameindtægter delvis licenspenge. Hvor ofte ser De for tiden reklame i TV2?
V1001 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 1. Underholdende
V1002 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 2. Uinteressante
V1003 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 3. Sjove
V1004 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 4. Kedelige
V1005 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 5. Interessant
V1006 Spm. 17: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? 6. Generende
V1007 DDAs undersøgelsesnummer.
V1008 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V1009 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V1010 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V1011 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V1012 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V1013 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V1014 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V1015 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V1014): Hvilken?
V1016 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V1017 Geokode 2
V1018 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V1019 Bor De i:
V1020 Ejerforhold:
V1021 Findes der bil i hussstanden?
V1022 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V1023 Husstandens sammensætning - køn person 1
V1024 Husstandens sammensætning - alder person 1
V1025 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V1026 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V1027 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V1028 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V1029 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V1030 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V1031 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V1032 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V1033 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V1034 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V1035 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V1036 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V1037 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 22. oktober 1990?
V1038 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 22. oktober 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V1039 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V1040 Spm. 1: Har De eller andre i Deres husstand indskudt penge på en såkaldt millionærkonto?
V1041 Spm. 2: Hvis ja: Hvorhenne? 1. Unibanks Gevinstopsparing
V1042 Spm. 2: Hvis ja: Hvorhenne? 2. Øvrige banker og sparekassers Millionærkonto
V1043 Spm. 2: Hvis ja: Hvorhenne? 3. Postgiros Gevinstgiro
V1044 Spm. 3: Hvor stort et beløb har De/husstanden i alt stående på en sådan konto? (Hvis flere: Sådanne Konti?) (Notér antal kroner)
V1045 Spm. 4: Hvorfra kom disse penge? 1. Penge flyttet fra andre opsparingsformer
V1046 Spm. 4: Hvorfra kom disse penge? 2. Lån
V1047 Spm. 4: Hvorfra kom disse penge? 3. Penge, der ellers ville være anbragt på anden opsparingsmåde
V1048 Spm. 4: Hvorfra kom disse penge? 4. Penge, der er taget ud af det daglige forbrug (dvs. ny opsparing)
V1049 Spm. 4: Hvorfra kom disse penge? 5. På anden måde, nemlig:
V1050 Spm. 5: Poul Schlüter har nu været Danmarks statsminister siden 10. september 1982. Hvordan synes De alt i alt han har klaret posten?
V1051 Spm. 6: Når/hvis Poul Schlüter ønsker at trække sig tilbage som formand for det Konservative Folkeparti, hvem mener De bør være hans efterfølger?
V1052 Spm. 7: Når De vågner om morgenen, hvordan ser De da den ny dag i møde? Ved besvarelsen beder vi Dem anvende nedenstående skala, der har 10 svarmuligheder. Yderpunkterne af skalaen er Glæde og forventning og Angst og bekymring. Hvor befinder De Dem på skalaen, når De ser en ny dag i møde?
V1053 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Danmark bør i højere grad gøre ulandsbistanden betinget af, at den kommer dansk erhvervsliv til gode
V1054 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Som højt udviklet nation har Danmark en forpligtelse til at yde bistand til ulandene?
V1055 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Ulandsbistand bør ikke være en statsopgave, men en privatsag?
V1056 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? En stor del af ulandsbistanden forsvinder i administration og korruption
V1057 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Danmark bør ikke blande sig i, hvordan modtagerlandene anvender ulandsbistanden
V1058 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Så længe det er nødvendigt for Danmark at låne penge i udlandet, er det ikke rimeligt at yde ulandsbistand
V1059 Spm. 8: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene. I år er den danske ulandsbistand på ca. 7 milliarder kroner og der er politisk enighed om at forhøje bistanden, så den i 1992 vil være ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er der anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Danmark yder for lidt i ulandsbistand
V1060 Spm. 9: Finansloven for 1991 skal vedtages inden jul. Regeringen forhandler for tiden med en række partier om finanslovens nærmere indhold. Med stemmer fra hvilke partier foretrækker De, at finansloven bliver vedtaget?
V1061 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V1062 Spm. 11: Hvilken af nedenstående svarmuligheder passer bedst? (Hvis arbejdsløs: Markér kategori for sidste beskæftigelse!)
V1063 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Folk, der uden egen skyld bliver arbejdsløse eller syge, bør ved samfundets hjælp kunne opretholde deres levestandard
V1064 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! De der modtager bistandshjælp bør yde noget til gengæld
V1065 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Vort samfund bør bygge på lighed og solidaritet
V1066 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Bistandsloven gør folk dovne og ligeglade
V1067 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Jeg tror ikke, at der reelt er så mange arbejdsløse som statistikken viser
V1068 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! De der har de højeste indkomster kunne godt betale noget mere i skat
V1069 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Jeg synes, at alt for mange nasser på samfundet
V1070 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Der burde ikke være så stor forskel på folks indkomster efter skat
V1071 Spm. 12: Nedenfor er anført 9 provokerende påstande, om det samfund vi lever i. Markér venligst hvor enig eller uenig De er i hver af de 9 påstande! Der burde ikke være større forskel på bistandshjælp og arbejdsindkomst
V1072 Spm. 13: Findes der en hjemmecomputer eller PCer i Deres husstand?
V1073 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 1. Primær hukommelse
V1074 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 2. Fast disk
V1075 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 3. Diskette drev A
V1076 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 4. Diskette drev B
V1077 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 5. Tapestation
V1078 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 6. Printer
V1079 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 7. Farveskærm
V1080 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... 8. Monocrom skærm
V1081 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... Kilobyte ram
V1082 Spm. 14: Hvis ja: Hvilket mærke og type drejer det sig om? (Hvis flere: Den mest benyttede) Mærke: Type: Oplys venligst... Magabyte disk
V1083 Spm. 15: Hvem ejer denne hjemmecomputer/PCer?
V1084 Spm. 16: Hvem anvender hjemmecomputeren mest?
V1085 Spm. 16: Hvem anvender hjemmecomputeren mest? Anden i husstanden, nemlig: Alder på bruger
V1086 Spm. 16: Hvem anvender hjemmecomputeren mest? Anden i husstanden, nemlig: Køn
V1087 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 1. Spil
V1088 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 2. Grafik
V1089 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 3. Private regnskaber/private breve/madopskrifter og lignende
V1090 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 4. I forbindelse med studium/til at skrive opgaver på
V1091 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 5. I forbindelse med et professionelt arbejde
V1092 Spm. 17: Hvad anvendes computeren hovedsagelig til? 7. Andet, nemlig:
V1093 DDAs undersøgelsesnummer.
V1094 DDAs fortløbende nummerering af respondenterne.
V1095 Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V1096 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V1097 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V1098 Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V1099 Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V1100 Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V1101 Spm. Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V1100): Hvilken?
V1102 Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V1103 Kommunekode
V1104 Geokode 2
V1105 Geokode 1
V1106 Postnummer
V1107 Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 10. maj 1988? Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V1108 Bor De i:
V1109 Ejerforhold:
V1110 Findes der bil i hussstanden?
V1111 Spm. Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V1112 Husstandens sammensætning - køn person 1
V1113 Husstandens sammensætning - alder person 1
V1114 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 2
V1115 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 2
V1116 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 3
V1117 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 3
V1118 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 4
V1119 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 4
V1120 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 5
V1121 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 5
V1122 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 6
V1123 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 6
V1124 Spm. Husstandens sammensætning - køn person 7
V1125 Spm. Husstandens sammensætning - alder person 7
V1126 Variabel udokumenteret 1
V1127 Variabel udokumenteret 2
V1128 Variabel udokumenteret 3
V1129 Variabel udokumenteret 4
V1130 Variabel udokumenteret 5
V1131 Variabel udokumenteret 6
V1132 Variabel udokumenteret 7
V1133 Variabel udokumenteret 8
V1134 Variabel udokumenteret 9
V1135 Variabel udokumenteret 10
V1136 Variabel udokumenteret 11
V1137 Variabel udokumenteret 12
V1138 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 26. november 1990?
V1139 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 26. november 1990? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V1140 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V1141 Spm. 1: Hvilken regering ser De helst dannet efter folketingsvalget 12/12 1990?
V1142 Spm. 2: Forestil Dem, at De ved det kommende folketingsvalg kunne stemme på to forskellige partier. Hvilket parti ville De da give stemme nr. to?
V1143 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 1. Besparelser i den offentlige sektor
V1144 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 2. Indvandrer-/flygtningepolitik
V1145 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 3. Miljøpolitikken
V1146 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 4. Reduktion af arbejdsløsheden
V1147 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 5. Sænkning af skatterne
V1148 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 6. Stop for flere statslån i udlandet
V1149 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 7. Uddannelsespolitikken
V1150 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 8. Udenrigs-/forsvarspolitikken
V1151 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 9. Videreudvikling af EF-samarbejdet
V1152 Spm. 3: Hvilket eller hvilke af nedenstående spørgsmål mener De er mest presserende at få behandlet efter folketingsvalget? 10. Ved ikke
V1153 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Gert Petersen
V1154 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Flemming Kofod-Svendsen
V1155 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Niels Helveg Petersen
V1156 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Mimi Jakobsen
V1157 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Pia Kjærsgaard
V1158 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Poul Schlüter
V1159 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Svend Auken
V1160 Spm. 4: I hvilken grad anser De følgende ledende politikere for troværdige? Uffe Ellemand-Jensen
V1161 Spm. 5: Den 4/12 er det 17 år siden, at Fremskridtspartiet blev repræsenteret i Folketinget. Mener De, at Fremskridtspartiets tilstedeværelse generelt har været til gavn eller skade for samfundsudviklingen?
V1162 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 1. Saglig
V1163 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 2. Utroværdig
V1164 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 3. Sympatisk
V1165 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 4. Uberegnelig
V1166 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 5. Ustyrlig
V1167 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 6. Fornuftig
V1168 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 7. Egenrådig
V1169 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 8. Demokratisk
V1170 Spm. 6: Fremskridspartiets stifter Mogens Glistrup er nu ikke længere medlem af folketingsgruppen. Hvilken eller hvilke af disse betegnelser mener De passer på Mogens Glistrup? 9. Ved ikke
V1171 Spm. 7: Mogens Glistrup har nu stiftet et nyt parti, Trivselspartiet. Hvis det lykkes at samle det nødvendige antal underskrifter, så partiet kan stille op ved folketingsvalget 12/12, vil De da stemme på dette parti?
V1172 Spm. 8: Efter Iraks besættelse af Kuwait den 2/8-90 vedtog FN at blokere Iraks forsyningsveje med det formål at bringe Irak ud af Kuwait. Er De enig eller uenig i FNs beslutning?
V1173 Spm. 9: Som et modtræk overfor omverdenens reaktion nægtede Irak bl.a. udrejsetilladelser til en del af de udlændinge, der befandt sig i enten Irak eller Kuwait. I debatten om disse gidslers skæbne har to hovedsynspunkter været fremført: 1) En international solidarisk blokade indebærer, at intet land eller enkeltperson søger at skaffe gidseltagne landsmænd ud af Irak 2) En international solidarisk blokade svækkes ikke af forsøg fra lande eller enkeltpersoner på at skaffe gidseltagne landsmænd ud af Irak Hvilket af disse to hovedsynspunkter kan De bedst tilslutte Dem?
V1174 Spm. 10: Hvordan forventer De, at Deres/husstandens økonomi vil udvikle sig i 1991?
V1175 Spm. 11: Hvordan forventer De, at landets økonomi vil udvikle sig i 1991?
V1176 Spm. 12: Vi vil nu bede Dem tænke tilbage til sidste juleaften 24/12 - 1989. Fejrede De jul under private former på denne aften eller var De måske på arbejde/på vagt der forhindrede en sædvanlig juleaften?
V1177 Spm. 13: Hvis fejrede jul 24/12 -89 under private former: Hvor mange personer - foruden Dem selv - var De eventuelt sammen med juleaften? (Hvis varierende: Antallet under julemiddagen) Notér venligst antal personer foruden Dem selv (Hvis alene: Skriv venligst 0)
V1178 Spm. 14: Hvis sammen med en eller flere personer: Fordel nu venligst denne eller disse personer på... Antal børn på 10 år og derunder
V1179 Spm. 14: Hvis sammen med en eller flere personer: Fordel nu venligst denne eller disse personer på... Antal børn eller uge på 11-19 år
V1180 Spm. 14: Hvis sammen med en eller flere personer: Fordel nu venligst denne eller disse personer på... Antal voksne på 20 år eller derover
V1181 Spm. 15: Var der juletræ?
V1182 Spm. 16: Hvis der var juletræ: Hvor højt var det?
V1183 Spm. 17: Dansede man om juletræet?
V1184 Spm. 18: Sang man julesalmer om aftenen?
V1185 Spm. 19: Ca. hvor mange børn og voksne giver De julegaver? Notér venligst antal voksne og antal børn (Hvis ingen: Skriv venligst 0) Voksne
V1186 Spm. 19: Ca. hvor mange børn og voksne giver De julegaver? Notér venligst antal voksne og antal børn (Hvis ingen: Skriv venligst 0) Børn
V1187 Spm. 20: Ca. hvor mange børn og voksne giver Dem julegaver? Notér venligst antal voksne og antal børn (Hvis ingen: Skriv venligst 0) Voksne
V1188 Spm. 20: Ca. hvor mange børn og voksne giver Dem julegaver? Notér venligst antal voksne og antal børn (Hvis ingen: Skriv venligst 0) Børn
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv