Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1305

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Sonars observationsnummer.
V4 Spm. 1: Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V5 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 1: Køn:
V6 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 1: Alder:
V7 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 2: Køn:
V8 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 2: Alder:
V9 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 3: Køn:
V10 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 3: Alder:
V11 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 4: Køn:
V12 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 4: Alder:
V13 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 5: Køn:
V14 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 5: Alder:
V15 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 6: Køn:
V16 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 6: Alder:
V17 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 7: Køn:
V18 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 7: Alder:
V19 Spm. 5: Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V20 Spm. 6: Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V21 Spm. 7: Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V22 Spm. 8: Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V23 Spm. 8: Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V22): Hvilken?
V24 Spm. 9: Bor De i:
V25 Spm. 10: Ejerforhold:
V26 Spm. 11: Findes der bil i hussstanden?
V27 Spm. 12: Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V28 Spm. 13: Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 12. december 1990? Spm. 14: Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Spm. 15: Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V29 Geokode 1
V30 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V31 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V32 Vægtningsfaktor
V33 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 9. marts 1992?
V34 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 9. marts 1992? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V35 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V36 Spm. Hvis modtaget mandag eller senere: Er der specielle forhold, der kan forklare en forsinket modtagelse af brevpost?
V37 Spm. S1: Hvis Tamilsagen medfører, at statsminister Poul Schlüter enten selv vælger at træde tilbage eller at han tvinges til at træde tilbage, hvad bør han da gøre?
V38 Spm. S2: Hvis statsministeren vælger at træde tilbage og overlade posten til en politiker fra et af de to regeringspartier, hvem af følgende vil De da foretrække?
V39 Spm. S3: Forestil Dem, at vi netop havde haft et folketingsvalg, der havde givet grundlag for en socialdemokratisk regering. - Hvem af nedenstående personer så De da helst som landets statsminister?
V40 Spm. S4: Hvis et folketingsvalg havde givet grundlag for en borgerlig regering, hvem af nedenstående personer så De da helst som landets statsminister?
V41 Spm. S5: Har De/husstanden nogensinde selv lavet vin eller øl? Vin
V42 Spm. S5: Har De/husstanden nogensinde selv lavet vin eller øl? Øl
V43 Spm. S6: Natten mellem lørdag, den 28. og søndag, den 29. marts går vi igen over til sommertid - ligesom vi har gjort det de sidste 12 år. - Synes De, at sommertiden har været til gavn/glæde for Dem eller det modsatte?
V44 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Svend Auken
V45 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Ritt Bjerregaard
V46 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Uffe Ellemann-Jensen
V47 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Karl Hjortnæs
V48 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Mimi Jakobsen
V49 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Marianne Jelved
V50 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Pia Kjærsgaard
V51 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Flemming Kofod-Svendsen
V52 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Erik Ninn-Hansen
V53 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Poul Nyrup Rasmussen
V54 Spm. S7: I hvilken grad anser De følgende 11 politikere for troværdige? Poul Schlüter
V55 Spm. S8: Hvis folkeafstemningen om Danmarks tilslutning til EF-unionen fandt sted i dag, ville De da afgive Deres stemme?
V56 Spm. S9: Hvis Ja (V55): Ville De stemme for Danmarks tilslutning til EF-unionen, ville De stemme imod eller ved De ikke, om De i dag ville stemme for eller imod?
V57 Spm. S10: Har De set et eller flere afsnit af Gøngehøvdingen, der for tiden sendes hver lørdag på DRTV (med genudsendelse om søndagen)?
V58 Spm. S11: Hvis et eller flere afsnit (V57): Hvordan vurderer De denne serie?
V59 Spm. S12: Ledelsen i DR TV har nu besluttet at aflyse en planlagt fortsættelse af serien ud over de første 12 afsnit. Er De tilfreds eller utilfreds med denne beslutning?
V60 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Danmark bør i højere grad gøre ulandsbistanden betinget af, at den kommer dansk erhvervsliv til gode
V61 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Som højt udviklet nation har Danmark en forpligtelse til at yde bistand til ulandene
V62 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Ulandsbistanden bør kun gives til lande med demokratisk styreform
V63 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? En stor del af ulandsbistanden forsvinder i administration og korruption
V64 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Danmark bør ikke blande sig i, hvordan modtagerlandene anvender ulandsbistanden
V65 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? Så længe det er nødvendigt for Danmark at låne penge i udlandet, er det ikke rimeligt at yde ulandsbistand
V66 Spm. S13: I ca. 40 år har Danmark ydet bistand til udviklingslandene og i år er den danske ulandsbistand på ca. 8 milliarder kroner. Halvdelen af den danske bistand ydes gennem internationale organisationer (bl.a. FN) og halvdelen efter direkte aftale mellem Danmark og de enkelte modtagerlande. Nedenfor er anført en række påstande om den danske ulandsbistand. Hvor enig eller uenig er De i hver af disse påstande? En del af ulandsbistanden bør flyttes fra de egentlige ulande til de baltiske og andre østeuropæiske lande
V67 Spm. S14: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Med det skattetryk, vi har i dag, synes jeg, at det er helt i orden at andre tjener skattefri penge, hvis de har mulighed for det
V68 Spm. S14: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Hvis jeg erfarer, at min nabo får udført sort arbejde, vil jeg med det samme anmelde det til skattemyndighederne
V69 Spm. S14: Hvor enig eller uenig er De i følgende 3 udtalelser om skattefri indtægter? Hvis jeg havde mulighed for at tjene skattefri penge, tog jeg den med det samme
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv