Ung idræt, kostdel, follow-up, 2005

Tabeloversigt ?
Datasæt
Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

834

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
S2_A1 morgenmad (hvor ofte)
S2_A2 mellemmåltid, formiddag (hvor ofte)
S2_A3 frokost (hvor ofte)
S2_A4 mellemmåltid, eftermiddag (hvor ofte)
S2_A5 aftensmad (hvor ofte)
S2_A6 mellemmåltid, aften (hvor ofte)
S2_A7 surmælksprod. u. frugt (hvor ofte)
S2_A8 fedtindhold, surmælksprod. u. frugt
S2_A9 surmælksprod. m. frugt (hvor ofte)
S2_A10 fedtindhold, surmælksprod. m. frugt
S2_A11 havregryn (hvor ofte)
S2_A12 mysli (hvor ofte)
S2_A13 cornflakes, frosties o.lign.(hvor ofte)
S2_A14 grød (fx. havregrød) (hvor ofte)
S2_A15 æg, kogt el. spejlet (hvor ofte antal stk.)
NR ID-nummer
S3_A1 rugbrød (antal ½ skiver)
S3_A2 franskbrød, lyst (antal hele skiver)
S3_A3 franskbrød, groft (antal hele skiver)
S3_A4 knækbrød (antal hele skiver)
S3_A5 rugbrød m. fedtstof (antal ½ skiver)
S3_A6 franskbrød, lyst m. fedtstof (antal hele skiver)
S3_A7 franskbrød, groft m. fedtstof (antal hele skiver)
S3_A8 knækbrød m. fedtstof (antal hele skiver)
S3_A9 mængde fedtstof på rugbrød
S3_A10 mængde fedtstof på franskbrød
S3_A11 mængde fedtstof på knækbrød
S4_A1 leverpostej og paté (skiver brød med dette pålæg)
S4_A2 spegepølse (skiver brød med dette pålæg)
S4_A3 kødpølse (skiver brød med dette pålæg)
S4_A4 rullepølse (skiver brød med dette pålæg)
S4_A5 skinke og hamburgerryg (skiver brød med dette pålæg)
S4_A6 roastbeef (skiver brød med dette pålæg)
S4_A7 svinefilet og saltkød (skiver brød med dette pålæg)
S4_A8 kylling- og kalkun (skiver brød med dette pålæg)
S4_A9 læskesteg (skiver brød med dette pålæg)
S4_A10 stegt lever (skiver brød med dette pålæg)
S4_A11 hakkebøf og frikadelle (skiver brød med dette pålæg)
S4_A12 mayonnaisesalat m. kød (skiver brød med dette pålæg)
S4_A13 røget sild og makrel (skiver brød med dette pålæg)
S4_A14 marineret sild o.lign. (skiver brød med dette pålæg)
S4_A15 makrel i tomat (skiver brød med dette pålæg)
S4_A16 tun (i vand, olie el. tomat), pålæg
S4_A17 sardin i olie (skiver brød med dette pålæg)
S4_A18 torskerogn (skiver brød med dette pålæg)
S4_A19 fiskefrikadelle (skiver brød med dette pålæg)
S4_A20 fiskefilet (skiver brød med dette pålæg)
S4_A21 skaldyr (fx. rejer, hummer) (skiver brød med dette pålæg)
S4_A22 kaviar (skiver brød med dette pålæg)
S4_A23 røget laks og hellefisk (skiver brød med dette pålæg)
S4_A24 mayonnaisesalat m. fisk (skiver brød med dette pålæg)
S3_FEDT1 type fedtstof på rugbrød
S3_FEDT2 type fedtstof på franskbrød
S3_FEDT3 type fedtstof på knækbrød
S5_A1 skæreost
S5_A2 fedtindhold, skæreost
S5_A3 brie, camembert o.lign. (skiver brød med denne type ost)
S5_A4 danablu, roquefort o.lign. (skiver brød med denne type ost)
S5_A5 hytteost og rygeost (skiver brød med denne type ost)
S5_A6 smøreost og flødeost (skiver brød med denne type ost)
S5_A7 kogt kartoffel (skiver brød med dette pålæg)
S5_A8 æg (skiver brød med dette pålæg)
S5_A9 marmelade og syltetøj (skiver brød med dette pålæg)
S5_A10 honning (skiver brød med dette pålæg)
S5_A11 mayonnaise og remoulade (skiver brød med dette pålæg)
S5_A12 hakket kød,alle slags (antal måltider)
S5_A13 okse- og kalvekød, ikke hakket (antal måltider)
S5_A14 svinekød, ikke hakket (antal måltider)
S5_A15 lammekød, ikke hakket (antal måltider)
S5_A16 fjerkræ, ikke hakket (antal måltider)
S5_A17 indmad (antal måltider)
S5_A18 fisk (antal måltider)
S5_A19 æggeretter (antal måltider)
S5_A20 vegetariske grøntsagsretter, ikke tilbehør (antal måltider)
S6_A1 frikadeller (antal måltider)
S6_A2 hakkebøf (antal måltider)
S6_A3 karbonader/krebinetter (antal måltider)
S6_A4 medisterpølse (antal måltider)
S6_A5 wienerpølse og andre pølser (antal måltider)
S6_A6 forloren hare, farsbudding o.lign. (antal måltider)
S6_A7 sammenkogte retter m. hakket kød (antal måltider)
S6_A8 okse- og kalvesteg (antal måltider)
S6_A9 bøf (engelsk-, farmer- o.lign.) (antal måltider)
S6_A10 kalvekotelet og -schnitzel (antal måltider)
S6_A11 sammenkogte retter m. okse- og kalvekød (antal måltider)
S6_A12 flæske- og ribbensteg (antal måltider)
S6_A13 hamburgerryg og skinke (antal måltider)
S6_A14 stegt flæsk (antal måltider)
S6_A15 mørbradbøf (antal måltider)
S6_A16 svinekotelet (antal måltider)
S6_A17 skinkeschnitzel (antal måltider)
S6_A18 sammenkogte retter m. svinekød (antal måltider)
S6_A19 lammesteg (antal måltider)
S6_A20 lammekotelet (antal måltider)
S6_A21 sammenkogte retter m. lammekød (antal måltider)
S7_A1 stegt lever (antal måltider)
S7_A2 sammenkogte retter m. lever (antal måltider)
S7_A3 sammenkogte retter m. hjerte (antal måltider)
S7_A4 kylling- og kalkunschnitzel (antal måltider)
S7_A5 kylling og kalkun, andre former (antal måltider)
S7_A6 and og gås (antal måltider)
S7_A7 fasan (antal måltider)
S7_A8 sammenkogte retter m. kylling og kalkun (antal måltider)
S7_A9 fiskefrikadeller (antal måltider)
S7_A10 rødspætter, skrubber o.lign. (antal måltider)
S7_A11 torsk, sej o.lign. (antal måltider)
S7_A12 sild (antal måltider)
S7_A13 makrel (antal måltider)
S7_A14 laks (antal måltider)
S7_A15 ørred og forel (antal måltider)
S7_A16 hornfisk (antal måltider)
S7_A17 hellefisk (antal måltider)
S7_A18 torskerogn (antal måltider)
S7_A19 æggekage og omelet (antal måltider)
S7_A20 gratin (antal måltider)
S7_A21 grøntsagstærte og grøntsagsbøf (antal måltider)
S7_A22 sammenkogte, vegetariske retter, ikke tilbehør (antal måltider)
S7_A23 pizza (antal måltider)
S7_A24 burger (antal måltider)
S8_A1 kogte kartofler (antal måltider)
S8_A2 antal kogte kartofler pr. måltid
S8_A3 bagte kartofler (antal)
S8_A4 brasede/stegte kartofler (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A5 kartoffelmos (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A6 flødekartofler (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A7 stuvede kartofler (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A8 pommes frites (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A9 kartoffelsalat (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A10 pasta (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A11 ris, bulgur o.lign. (antal måltider med dette tilbehør)
S8_A12 smeltet smør og margarine (antal måltider)
S8_A13 bernaise- og hollandaisesovs (antal måltider)
S8_A14 brun sovs og skysovs (antal måltider)
S8_A15 hvid sovs, også bechamel- og persillesovs (antal måltider)
S8_A16 tomatsovs (antal måltider)
S8_A17 kold sovs, fx. ymer, creme fraiche (antal måltider)
S9_A1 fedtstof til stegning
S9_A2 fedtstof i sovse
S9_A3 fedtstof i sammenkogte retter
S9_A4 fløde el. cremefraiche i sovse
S9_A5 fløde el. cremefraiche i sammenkogte retter
S9_A6 salat og råkost, alle typer (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A7 tilberedte grøntsager, ikke kartofler (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A8 blandet grøn salat (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A9 gulerodssalat (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A10 hvidkålssalat (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A11 dressing til salat og råkost (antal måltider med dette tilbehør)
S9_A12 tomat, rå (hvor ofte)
S9_A13 avocado, rå (hvor ofte)
S10_A1 grøntsagsblanding, tilbehør (hvor ofte)
S10_A2 blomkål, tilbehør (hvor ofte)
S10_A3 rosenkål, tilbehør (hvor ofte)
S10_A4 broccoli, tilbehør (hvor ofte)
S10_A5 hvidkål og spidskål, tilbehør (hvor ofte)
S10_A6 hvidkål og spidskål, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A7 rødkål, tilbehør (hvor ofte)
S10_A8 grønkål, tilbehør (hvor ofte)
S10_A9 flåede tomater, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A10 gulerødder, tilbehør (hvor ofte)
S10_A11 gulerødder, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A12 porrer, tilbehør (hvor ofte)
S10_A13 porrer, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A14 løg, tilbehør (hvor ofte)
S10_A15 løg, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A16 ærter, tilbehør (hvor ofte)
S10_A17 ærter, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A18 grønne bønner, tilbehør (hvor ofte)
S10_A19 majs, tilbehør (hvor ofte)
S10_A20 majs, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A21 courgetter, tilbehør (hvor ofte)
S10_A22 courgetter, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A23 peberfrugter, tilbehør (hvor ofte)
S10_A24 peberfrugter, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A25 spinat, tilbehør (hvor ofte)
S10_A26 hvidløg, tilbehør (hvor ofte)
S10_A27 hvidløg, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A28 champignon, tilbehør (hvor ofte)
S10_A29 champignon, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A30 andre svampe, tilbehør (hvor ofte)
S10_A31 andre svampe, i sammenkogt (hvor ofte)
S10_A32 sojaprod., fx. sojabønner, miso, tofu (hvor ofte)
S9_B1 type fedtstof til stegning
S9_B2 type fedtstof i sovse
S9_B3 type fedtstof i sammenkogte retter
S11_A1 kød/grønt i sammenkogte retter m. hakket kød
S11_A2 kød/grønt i sammenkogte retter m. okse- og kalvekød
S11_A3 kød/grønt i sammenkogte retter m. svinekød
S11_A4 kød/grønt i sammenkogte retter m. lammekød
S11_A5 kød/grønt i sammenkogte retter m. fjerkræ
S11_A6 kød/grønt i sammenkogte retter m. indmad
S11_A7 frisk frugt (hvor mange stk. spiser du)
S11_A8 æble (hvor mange)
S11_A9 pære (hvor mange)
S11_A10 banan (hvor mange)
S11_A11 appelsin og mandarin (hvor mange)
S11_A12 grapefrugt (hvor mange ½ stk.)
S11_A13 fersken og nektarin (hvor mange)
S11_A14 jordbær (hvor mange portioner)
S11_A15 kiwifrugt (hvor mange)
S11_A16 blommer (hvor mange)
S11_A17 vandmelon (hvor mange skiver)
S11_A18 anden melon (hvor mange skiver)
S11_A19 vindruer (hvor ofte)
S11_A20 frugtsalat (hvor mange portioner)
S11_A21 frugtgrød (hvor ofte)
S11_A22 henkogte frugter (hvor ofte)
S11_A23 pandekager og æbleskiver (hvor ofte)
S11_A24 kærnemælkskoldskål (hvor ofte)
S11_A25 flødeis (hvor ofte)
S11_A26 sodavandsis og sorbét (hvor ofte)
S11_A27 skærekage og tørkage (hvor ofte)
S11_A28 wienerbrød (hvor ofte)
S11_A29 flødeskumskage og lagkage (hvor ofte)
S11_A30 småkager og kiks (hvor ofte)
S11_A31 frugttærte (hvor ofte)
S11_A32 chokolade (hvor ofte 50 gram)
S11_A33 blandet slik (hvor ofte en pose)
S11_A34 karameller (hvor ofte en pose)
S11_A35 bolcher (hvor ofte en pose)
S11_A36 lakrids (hvor ofte en pose)
S11_A37 lakridskonfekt (hvor ofte en pose)
S11_A38 vingummi (hvor ofte en pose)
S11_A39 peanuts, pistacienødder o.lign. (hvor ofte)
S11_A40 chips (fx. franske kartofler) (hvor ofte)
S11_A41 flæskesvær (hvor ofte)
S11_A42 popcorn (hvor ofte)
S11_A43 rosiner (hvor ofte)
S11_A44 nødder og mandler (hvor ofte)
S13_A1 vand (glas)
S13_A2 sødmælk (glas)
S13_A3 letmælk (glas)
S13_A4 minimælk (glas)
S13_A5 skummetmælk (glas)
S13_A6 kærnemælk (glas)
S13_A7 kakaomælk (glas)
S13_A8 sojamælk (glas)
S13_A9 appelsin- og grapejuice (glas)
S13_A10 æblejuice (glas)
S13_A11 gulerodssaft (glas)
S13_A12 tomat- og grøntsagsjuice (glas)
S13_A13 saftevand m. sukker (glas)
S13_A14 saftevand u. sukker, light (glas)
S13_A15 sodavand og cola m. sukker (glas)
S13_A16 sodavand og cola u. sukker, light (glas)
S13_A17 mineralvand (glas)
S13_A18 lys øl (flaske)
S13_A19 alm. øl (flaske)
S13_A20 stærk øl (flaske)
S13_A21 rødvin (glas)
S13_A22 hvidvin og rosévin (glas)
S13_A23 hedvin (genstand)
S13_A24 spiritus (genstand)
S13_A25 kaffe (kop)
S13_A26 the (kop)
S14_A1 anden fødevare 1, frekvens
S14_A2 anden fødevare 2, frekvens
S14_A3 anden fødevare 3, frekvens
S14_A4 kostvaner (blandet/vegetar/veganer)
S14_A5 pandestegning/wok-stegning (hvor ofte)
S14_A6 kogning (hvor ofte)
S14_A7 alm. ovn (hvor ofte)
S14_A8 mikrobølgeovn (hvor ofte)
S14_B1 anden fødevare 1, type
S14_B2 anden fødevare 2, type
S14_A9 overfladefarve på pandestegt kød og fisk
S14_A10 øko. mælkeprod. (hvor ofte)
S14_A11 øko. brød og kornprod. (hvor ofte)
S14_A12 øko. æg (hvor ofte)
S14_A13 øko. grøntsager (hvor ofte)
S14_A14 øko. frugt (hvor ofte)
S14_A15 øko. kød (hvor ofte)
S15_A1 vitaminpille, frekvens
S15_A2 vitamin A, frekvens
S15_A3 vitamin C, frekvens
S15_A4 vitamin E, frekvens
S15_A5 vitamin B6, frekvens
S15_A6 antioxidanter, frekvens
S15_A7 fiskeolie, frekvens
S15_A8 folinsyre, frekvens
S15_A9 selen, frekvens
S15_A10 jern, frekvens
S15_A11 zink, frekvens
S15_A12 calcium, frekvens
S15_A13 andet kosttilskud 1, frekvens
S15_A14 andet kosttilskud 2, frekvens
S15_A15 andet kosttilskud 3, frekvens
S15_A16 andet kosttilskud 4, frekvens
S15_A17 andet kosttilskud 5, frekvens
S15_B1 vitaminpille, type
S15_B2 vitamin A, navn
S15_B3 vitamin C, navn
S15_B4 vitamin E, navn
S15_B5 vitamin B6, navn
S15_B6 antioxidanter, navn
S15_B7 fiskeolie, navn
S15_B8 folinsyre, navn
S15_B9 selen, navn
S15_B10 jern, navn
S15_B11 zink, navn
S15_B12 calcium, navn
S15_B13 andet kosttilskud 1, navn
S15_B14 andet kosttilskud 2, navn
S15_B15 andet kosttilskud 3, navn
S15_B16 andet kosttilskud 4, navn
S15_B17 andet kosttilskud 5, navn
kon Køn
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv