S2_A1 |
morgenmad (hvor ofte) |
S2_A2 |
mellemmåltid, formiddag (hvor ofte) |
S2_A3 |
frokost (hvor ofte) |
S2_A4 |
mellemmåltid, eftermiddag (hvor ofte) |
S2_A5 |
aftensmad (hvor ofte) |
S2_A6 |
mellemmåltid, aften (hvor ofte) |
S2_A7 |
surmælksprod. u. frugt (hvor ofte) |
S2_A8 |
fedtindhold, surmælksprod. u. frugt |
S2_A9 |
surmælksprod. m. frugt (hvor ofte) |
S2_A10 |
fedtindhold, surmælksprod. m. frugt |
S2_A11 |
havregryn (hvor ofte) |
S2_A12 |
mysli (hvor ofte) |
S2_A13 |
cornflakes, frosties o.lign.(hvor ofte) |
S2_A14 |
grød (fx. havregrød) (hvor ofte) |
S2_A15 |
æg, kogt el. spejlet (hvor ofte antal stk.) |
NR |
ID-nummer |
S3_A1 |
rugbrød (antal ½ skiver) |
S3_A2 |
franskbrød, lyst (antal hele skiver) |
S3_A3 |
franskbrød, groft (antal hele skiver) |
S3_A4 |
knækbrød (antal hele skiver) |
S3_A5 |
rugbrød m. fedtstof (antal ½ skiver) |
S3_A6 |
franskbrød, lyst m. fedtstof (antal hele skiver) |
S3_A7 |
franskbrød, groft m. fedtstof (antal hele skiver) |
S3_A8 |
knækbrød m. fedtstof (antal hele skiver) |
S3_A9 |
mængde fedtstof på rugbrød |
S3_A10 |
mængde fedtstof på franskbrød |
S3_A11 |
mængde fedtstof på knækbrød |
S4_A1 |
leverpostej og paté (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A2 |
spegepølse (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A3 |
kødpølse (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A4 |
rullepølse (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A5 |
skinke og hamburgerryg (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A6 |
roastbeef (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A7 |
svinefilet og saltkød (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A8 |
kylling- og kalkun (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A9 |
læskesteg (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A10 |
stegt lever (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A11 |
hakkebøf og frikadelle (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A12 |
mayonnaisesalat m. kød (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A13 |
røget sild og makrel (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A14 |
marineret sild o.lign. (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A15 |
makrel i tomat (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A16 |
tun (i vand, olie el. tomat), pålæg |
S4_A17 |
sardin i olie (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A18 |
torskerogn (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A19 |
fiskefrikadelle (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A20 |
fiskefilet (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A21 |
skaldyr (fx. rejer, hummer) (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A22 |
kaviar (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A23 |
røget laks og hellefisk (skiver brød med dette pålæg) |
S4_A24 |
mayonnaisesalat m. fisk (skiver brød med dette pålæg) |
S3_FEDT1 |
type fedtstof på rugbrød |
S3_FEDT2 |
type fedtstof på franskbrød |
S3_FEDT3 |
type fedtstof på knækbrød |
S5_A1 |
skæreost |
S5_A2 |
fedtindhold, skæreost |
S5_A3 |
brie, camembert o.lign. (skiver brød med denne type ost) |
S5_A4 |
danablu, roquefort o.lign. (skiver brød med denne type ost) |
S5_A5 |
hytteost og rygeost (skiver brød med denne type ost) |
S5_A6 |
smøreost og flødeost (skiver brød med denne type ost) |
S5_A7 |
kogt kartoffel (skiver brød med dette pålæg) |
S5_A8 |
æg (skiver brød med dette pålæg) |
S5_A9 |
marmelade og syltetøj (skiver brød med dette pålæg) |
S5_A10 |
honning (skiver brød med dette pålæg) |
S5_A11 |
mayonnaise og remoulade (skiver brød med dette pålæg) |
S5_A12 |
hakket kød,alle slags (antal måltider) |
S5_A13 |
okse- og kalvekød, ikke hakket (antal måltider) |
S5_A14 |
svinekød, ikke hakket (antal måltider) |
S5_A15 |
lammekød, ikke hakket (antal måltider) |
S5_A16 |
fjerkræ, ikke hakket (antal måltider) |
S5_A17 |
indmad (antal måltider) |
S5_A18 |
fisk (antal måltider) |
S5_A19 |
æggeretter (antal måltider) |
S5_A20 |
vegetariske grøntsagsretter, ikke tilbehør (antal måltider) |
S6_A1 |
frikadeller (antal måltider) |
S6_A2 |
hakkebøf (antal måltider) |
S6_A3 |
karbonader/krebinetter (antal måltider) |
S6_A4 |
medisterpølse (antal måltider) |
S6_A5 |
wienerpølse og andre pølser (antal måltider) |
S6_A6 |
forloren hare, farsbudding o.lign. (antal måltider) |
S6_A7 |
sammenkogte retter m. hakket kød (antal måltider) |
S6_A8 |
okse- og kalvesteg (antal måltider) |
S6_A9 |
bøf (engelsk-, farmer- o.lign.) (antal måltider) |
S6_A10 |
kalvekotelet og -schnitzel (antal måltider) |
S6_A11 |
sammenkogte retter m. okse- og kalvekød (antal måltider) |
S6_A12 |
flæske- og ribbensteg (antal måltider) |
S6_A13 |
hamburgerryg og skinke (antal måltider) |
S6_A14 |
stegt flæsk (antal måltider) |
S6_A15 |
mørbradbøf (antal måltider) |
S6_A16 |
svinekotelet (antal måltider) |
S6_A17 |
skinkeschnitzel (antal måltider) |
S6_A18 |
sammenkogte retter m. svinekød (antal måltider) |
S6_A19 |
lammesteg (antal måltider) |
S6_A20 |
lammekotelet (antal måltider) |
S6_A21 |
sammenkogte retter m. lammekød (antal måltider) |
S7_A1 |
stegt lever (antal måltider) |
S7_A2 |
sammenkogte retter m. lever (antal måltider) |
S7_A3 |
sammenkogte retter m. hjerte (antal måltider) |
S7_A4 |
kylling- og kalkunschnitzel (antal måltider) |
S7_A5 |
kylling og kalkun, andre former (antal måltider) |
S7_A6 |
and og gås (antal måltider) |
S7_A7 |
fasan (antal måltider) |
S7_A8 |
sammenkogte retter m. kylling og kalkun (antal måltider) |
S7_A9 |
fiskefrikadeller (antal måltider) |
S7_A10 |
rødspætter, skrubber o.lign. (antal måltider) |
S7_A11 |
torsk, sej o.lign. (antal måltider) |
S7_A12 |
sild (antal måltider) |
S7_A13 |
makrel (antal måltider) |
S7_A14 |
laks (antal måltider) |
S7_A15 |
ørred og forel (antal måltider) |
S7_A16 |
hornfisk (antal måltider) |
S7_A17 |
hellefisk (antal måltider) |
S7_A18 |
torskerogn (antal måltider) |
S7_A19 |
æggekage og omelet (antal måltider) |
S7_A20 |
gratin (antal måltider) |
S7_A21 |
grøntsagstærte og grøntsagsbøf (antal måltider) |
S7_A22 |
sammenkogte, vegetariske retter, ikke tilbehør (antal måltider) |
S7_A23 |
pizza (antal måltider) |
S7_A24 |
burger (antal måltider) |
S8_A1 |
kogte kartofler (antal måltider) |
S8_A2 |
antal kogte kartofler pr. måltid |
S8_A3 |
bagte kartofler (antal) |
S8_A4 |
brasede/stegte kartofler (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A5 |
kartoffelmos (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A6 |
flødekartofler (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A7 |
stuvede kartofler (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A8 |
pommes frites (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A9 |
kartoffelsalat (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A10 |
pasta (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A11 |
ris, bulgur o.lign. (antal måltider med dette tilbehør) |
S8_A12 |
smeltet smør og margarine (antal måltider) |
S8_A13 |
bernaise- og hollandaisesovs (antal måltider) |
S8_A14 |
brun sovs og skysovs (antal måltider) |
S8_A15 |
hvid sovs, også bechamel- og persillesovs (antal måltider) |
S8_A16 |
tomatsovs (antal måltider) |
S8_A17 |
kold sovs, fx. ymer, creme fraiche (antal måltider) |
S9_A1 |
fedtstof til stegning |
S9_A2 |
fedtstof i sovse |
S9_A3 |
fedtstof i sammenkogte retter |
S9_A4 |
fløde el. cremefraiche i sovse |
S9_A5 |
fløde el. cremefraiche i sammenkogte retter |
S9_A6 |
salat og råkost, alle typer (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A7 |
tilberedte grøntsager, ikke kartofler (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A8 |
blandet grøn salat (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A9 |
gulerodssalat (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A10 |
hvidkålssalat (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A11 |
dressing til salat og råkost (antal måltider med dette tilbehør) |
S9_A12 |
tomat, rå (hvor ofte) |
S9_A13 |
avocado, rå (hvor ofte) |
S10_A1 |
grøntsagsblanding, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A2 |
blomkål, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A3 |
rosenkål, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A4 |
broccoli, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A5 |
hvidkål og spidskål, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A6 |
hvidkål og spidskål, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A7 |
rødkål, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A8 |
grønkål, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A9 |
flåede tomater, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A10 |
gulerødder, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A11 |
gulerødder, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A12 |
porrer, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A13 |
porrer, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A14 |
løg, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A15 |
løg, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A16 |
ærter, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A17 |
ærter, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A18 |
grønne bønner, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A19 |
majs, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A20 |
majs, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A21 |
courgetter, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A22 |
courgetter, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A23 |
peberfrugter, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A24 |
peberfrugter, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A25 |
spinat, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A26 |
hvidløg, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A27 |
hvidløg, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A28 |
champignon, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A29 |
champignon, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A30 |
andre svampe, tilbehør (hvor ofte) |
S10_A31 |
andre svampe, i sammenkogt (hvor ofte) |
S10_A32 |
sojaprod., fx. sojabønner, miso, tofu (hvor ofte) |
S9_B1 |
type fedtstof til stegning |
S9_B2 |
type fedtstof i sovse |
S9_B3 |
type fedtstof i sammenkogte retter |
S11_A1 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. hakket kød |
S11_A2 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. okse- og kalvekød |
S11_A3 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. svinekød |
S11_A4 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. lammekød |
S11_A5 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. fjerkræ |
S11_A6 |
kød/grønt i sammenkogte retter m. indmad |
S11_A7 |
frisk frugt (hvor mange stk. spiser du) |
S11_A8 |
æble (hvor mange) |
S11_A9 |
pære (hvor mange) |
S11_A10 |
banan (hvor mange) |
S11_A11 |
appelsin og mandarin (hvor mange) |
S11_A12 |
grapefrugt (hvor mange ½ stk.) |
S11_A13 |
fersken og nektarin (hvor mange) |
S11_A14 |
jordbær (hvor mange portioner) |
S11_A15 |
kiwifrugt (hvor mange) |
S11_A16 |
blommer (hvor mange) |
S11_A17 |
vandmelon (hvor mange skiver) |
S11_A18 |
anden melon (hvor mange skiver) |
S11_A19 |
vindruer (hvor ofte) |
S11_A20 |
frugtsalat (hvor mange portioner) |
S11_A21 |
frugtgrød (hvor ofte) |
S11_A22 |
henkogte frugter (hvor ofte) |
S11_A23 |
pandekager og æbleskiver (hvor ofte) |
S11_A24 |
kærnemælkskoldskål (hvor ofte) |
S11_A25 |
flødeis (hvor ofte) |
S11_A26 |
sodavandsis og sorbét (hvor ofte) |
S11_A27 |
skærekage og tørkage (hvor ofte) |
S11_A28 |
wienerbrød (hvor ofte) |
S11_A29 |
flødeskumskage og lagkage (hvor ofte) |
S11_A30 |
småkager og kiks (hvor ofte) |
S11_A31 |
frugttærte (hvor ofte) |
S11_A32 |
chokolade (hvor ofte 50 gram) |
S11_A33 |
blandet slik (hvor ofte en pose) |
S11_A34 |
karameller (hvor ofte en pose) |
S11_A35 |
bolcher (hvor ofte en pose) |
S11_A36 |
lakrids (hvor ofte en pose) |
S11_A37 |
lakridskonfekt (hvor ofte en pose) |
S11_A38 |
vingummi (hvor ofte en pose) |
S11_A39 |
peanuts, pistacienødder o.lign. (hvor ofte) |
S11_A40 |
chips (fx. franske kartofler) (hvor ofte) |
S11_A41 |
flæskesvær (hvor ofte) |
S11_A42 |
popcorn (hvor ofte) |
S11_A43 |
rosiner (hvor ofte) |
S11_A44 |
nødder og mandler (hvor ofte) |
S13_A1 |
vand (glas) |
S13_A2 |
sødmælk (glas) |
S13_A3 |
letmælk (glas) |
S13_A4 |
minimælk (glas) |
S13_A5 |
skummetmælk (glas) |
S13_A6 |
kærnemælk (glas) |
S13_A7 |
kakaomælk (glas) |
S13_A8 |
sojamælk (glas) |
S13_A9 |
appelsin- og grapejuice (glas) |
S13_A10 |
æblejuice (glas) |
S13_A11 |
gulerodssaft (glas) |
S13_A12 |
tomat- og grøntsagsjuice (glas) |
S13_A13 |
saftevand m. sukker (glas) |
S13_A14 |
saftevand u. sukker, light (glas) |
S13_A15 |
sodavand og cola m. sukker (glas) |
S13_A16 |
sodavand og cola u. sukker, light (glas) |
S13_A17 |
mineralvand (glas) |
S13_A18 |
lys øl (flaske) |
S13_A19 |
alm. øl (flaske) |
S13_A20 |
stærk øl (flaske) |
S13_A21 |
rødvin (glas) |
S13_A22 |
hvidvin og rosévin (glas) |
S13_A23 |
hedvin (genstand) |
S13_A24 |
spiritus (genstand) |
S13_A25 |
kaffe (kop) |
S13_A26 |
the (kop) |
S14_A1 |
anden fødevare 1, frekvens |
S14_A2 |
anden fødevare 2, frekvens |
S14_A3 |
anden fødevare 3, frekvens |
S14_A4 |
kostvaner (blandet/vegetar/veganer) |
S14_A5 |
pandestegning/wok-stegning (hvor ofte) |
S14_A6 |
kogning (hvor ofte) |
S14_A7 |
alm. ovn (hvor ofte) |
S14_A8 |
mikrobølgeovn (hvor ofte) |
S14_B1 |
anden fødevare 1, type |
S14_B2 |
anden fødevare 2, type |
S14_A9 |
overfladefarve på pandestegt kød og fisk |
S14_A10 |
øko. mælkeprod. (hvor ofte) |
S14_A11 |
øko. brød og kornprod. (hvor ofte) |
S14_A12 |
øko. æg (hvor ofte) |
S14_A13 |
øko. grøntsager (hvor ofte) |
S14_A14 |
øko. frugt (hvor ofte) |
S14_A15 |
øko. kød (hvor ofte) |
S15_A1 |
vitaminpille, frekvens |
S15_A2 |
vitamin A, frekvens |
S15_A3 |
vitamin C, frekvens |
S15_A4 |
vitamin E, frekvens |
S15_A5 |
vitamin B6, frekvens |
S15_A6 |
antioxidanter, frekvens |
S15_A7 |
fiskeolie, frekvens |
S15_A8 |
folinsyre, frekvens |
S15_A9 |
selen, frekvens |
S15_A10 |
jern, frekvens |
S15_A11 |
zink, frekvens |
S15_A12 |
calcium, frekvens |
S15_A13 |
andet kosttilskud 1, frekvens |
S15_A14 |
andet kosttilskud 2, frekvens |
S15_A15 |
andet kosttilskud 3, frekvens |
S15_A16 |
andet kosttilskud 4, frekvens |
S15_A17 |
andet kosttilskud 5, frekvens |
S15_B1 |
vitaminpille, type |
S15_B2 |
vitamin A, navn |
S15_B3 |
vitamin C, navn |
S15_B4 |
vitamin E, navn |
S15_B5 |
vitamin B6, navn |
S15_B6 |
antioxidanter, navn |
S15_B7 |
fiskeolie, navn |
S15_B8 |
folinsyre, navn |
S15_B9 |
selen, navn |
S15_B10 |
jern, navn |
S15_B11 |
zink, navn |
S15_B12 |
calcium, navn |
S15_B13 |
andet kosttilskud 1, navn |
S15_B14 |
andet kosttilskud 2, navn |
S15_B15 |
andet kosttilskud 3, navn |
S15_B16 |
andet kosttilskud 4, navn |
S15_B17 |
andet kosttilskud 5, navn |
kon |
Køn |
Løbenummer |
Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv |