Søgning » Livsstil og overvægt - en sociologisk analyse af overvægt baseret på Bourdieus livsstilsbegreb og mikro-økonomisk metode, 2008-10
Bemærkning

Adgangsbetingelser:Enhver adgang kræver donors skriftlige tilladelse

Aflevering 37413
Forskningsdata

Livsstil og overvægt - en sociologisk analyse af overvægt baseret på Bourdieus livsstilsbegreb og mikro-økonomisk metode, 2008-10 (2007)

Alias: Lifestyle and obesity - a sociological analysis of obesity using Bourdieu's concept of lifestyle and micro-econometric methods, 2008-10


Skabt af ?
Formål ?

Formålet med undersøgelsen er at få viden om forbrugernes indkøbsvaner og meninger om bl.a. madvarer i al almindelighed.

Indhold ?

Projektet undersøger sammenhængen mellem perception og kropsvægt ved hjælp af sociologisk teori om livsstil og mikroøkonometriske metoder. Dette gøres på baggrund af data indsamlet af instituttet GfK, som har et forbruger-scan panel, der registrerer deres ugentlige husholdningsindkøb. Udover dagbogen over indkøb udfylder de deltagende husstande et spørgeskema om livsstil i kontekst af syn på mad, madkultur, sundhedsadfærd og perception af information. Herudover indeholder data også baggrundsinformation, der kan belyse hypoteser om samspillet mellem social klasse, køn og vægtrelateret opførsel.

Tabeller ?
Dokumentation ?
  • Afleveringsskema
  • Projektbeskrivelse_rigsarkivet
  • Spørgeskema_rigsarkivet
  • Kodebog
Emneord ?

Der er ingen emneord.

Dækker perioden ?

Fra 01-04-2007 til 30-04-2007.

ID-oplysninger i data ?
  • Ingen