Søgning » Forbedring af kvaliteten af svinekød og svinekødsprodukter for forbrugeren, 2008
Bemærkning

Adgangsbetingelser: Enhver adgang kræver donors skriftlige tilladelse

Aflevering 37578
Forskningsdata

Forbedring af kvaliteten af svinekød og svinekødsprodukter for forbrugeren, 2008 (2008)

Alias: Improving the quality of pork and pork products for the consumer, 2008


Skabt af ?
Formål ?

Undersøgelsen formål er at styrke den europæiske fødevareindustri ift. global konkurrence, kvalitet, produktionssystemer mm.

Indhold ?

Undersøgelsen er del af et EU-projekt udført af fødevaremyndigheder, forskningsinstitutioner og fødevareindustrien. Undersøgelsen søger at afdække holdninger til fødevareprodukter og fødevareproduktion, og søger endvidere at afdække forbrugeradfærd. Resultaterne af undersøgelsen skal føre til fremtidige innovative aktiviteter, både ift. nye produkter, markedsføring og implementering af nye produktionssystemer. Undersøgelsen er gennemført i Danmark, Tyskland, Belgien, Grækenland, Polen, Brasilien og Kina med 480 respondenter i hvert land.

Tabeller ?
Dokumentation ?
  • Afleveringsskema
  • Questionnaire word format 01
  • Q-PORKCHAINS Annex I final version
  • Deliverable D-I_1_1_Submitted Version
  • Publikationsliste
Emneord ?

Der er ingen emneord.

Dækker perioden ?

Fra 15-01-2008 til 31-01-2008.

ID-oplysninger i data ?
  • Ingen