Søgning » Behandling af patienter med dyb venøs trombose - indlæggelse kontra ambulant behandling, 2013
Bemærkning

Adgangsbetingelser: Ingen restriktion for anvendelse, men enhver form for publikation kræver donors skriftlige tilladelse

Aflevering 37977
Forskningsdata

Behandling af patienter med dyb venøs trombose - indlæggelse kontra ambulant behandling, 2013 (2013)

Alias: Treatment of patients with deep venous thrombosis in outpatient setting compared to an in-hospital setting, 2013

Formål ?

Formålet med projektet er at udarbejde en omkostningseffektivitetsanalyse, set i relation til om patienter, mistænkt for dyb venetrombose, kan blive behandlet i ambulant regi.

Indhold ?

Behandlingen af patienter med mistænkt dyb venetrombose (DVT) har længe været et diskuteret emne. I 2007 publicerede Ugeskrift for Læger et arbejde fra Frederikshavn, der viste, at resultaterne ved ambulant diagnostik og behandling kunne sidestilles med forløbet ved stationær diagnostik og behandling. På baggrund af dette og andre studier med lignende resultater, er det relevant at undersøge de sundhedsøkonomiske aspekter, ved ambulant diagnostik og behandling af denne patientgruppe sammenholdt med stationær diagnostik og behandling. Der foreligger ingen tidligere studier vedrørende de sundhedsøkonomiske konsekvenser, forbundet med en omlægning fra stationær til ambulant diagnostik og behandling af denne patientgruppe. I dette studie følges patienter i årene 2009, 2010 og 2011. Studiet et opbygget som et case-cohorte studie, hvor alle patienter følges 1 år efter første mistanke om DVT. (Patienten kan dog have haft en DVT før 2009). De økonomiske omkostninger for mistænkt eller bekræftet DVT, samt afledte omkostninger af medicinering og mulige komplikationer, er inkluderet i studiet.

Tabeller ?

Der er ingen tilgængelig information om tabeller.
Du kan søge om adgang til tabeloplysninger ved at klikke på 'Søg om adgang'.

Dokumentation ?

Der er ingen tilgængelig information om dokumentation.
Du kan søge om adgang til dokumentation ved at klikke på 'Søg om adgang'.

Emneord ?

Der er ingen emneord.

Dækker perioden ?

Fra 01-02-2013 til 15-05-2013.

ID-oplysninger i data ?
  • Ingen