Søgning » Hvad gør en studerende succesfuld? En storskalaundersøgelse af adfærdsmæssige sammenhænge: Opmuntrende virkninger af missioner- bevis fra eksperimenter med NGO-medarbejdere og studerende, 2013
Aflevering 38121
Forskningsdata

Hvad gør en studerende succesfuld? En storskalaundersøgelse af adfærdsmæssige sammenhænge: Opmuntrende virkninger af missioner- bevis fra eksperimenter med NGO-medarbejdere og studerende, 2013 (2011)

Alias: The incentive effects of missions - Evidence from experiments with NGO employeers and students


Skabt af ?
Formål ?

Formålet med denne undersøgelse er at finde ud af om der er en sammenhæng mellem medarbejderes produktivitet og virksomhedens mål. Dette gøres ved hjælp af et eksperiment. Det ene eksperiment foretaget som et rollespil med deltagere, der arbejder for en NGO. Det andet eksperiment er foretaget med studerende som deltagere. Dette er gjort for at have en kontrolgruppe. Deltagerne bliver bedt om at agere enten arbejdsgiver eller arbejdstager. Deltagerne bliver bedt om at udvælge en effektivitet og den løn, der passer til effektiviteten. Disse valg derefter med til at generere en donation til en organisation.

Indhold ?

Emnet for denne undersøgelse er forholdet mellem medarbejdere i en NGO og deres tro på den mission som organisationen har. Derved bliver der i denne undersøgelse lagt vægt på hvilken effekt med troen på organisationens mission har motivationen og hvilken effekt incitament har på medarbejderne i forskellige organisationer. Antagelsen i dette studie er at løn kan være en substitut for manglende tro på organisationens mission. Dette ses ofte hos læger, der arbejder for NGO’er. Her får de ofte en lavere løn end, hvis de havde arbejdet for en profitskabende organisation.

Tabeller ?

Der er ingen tilgængelig information om tabeller.
Du kan søge om adgang til tabeloplysninger ved at klikke på 'Søg om adgang'.

Dokumentation ?

Der er ingen tilgængelig information om dokumentation.
Du kan søge om adgang til dokumentation ved at klikke på 'Søg om adgang'.

Emneord ?

Der er ingen emneord.

Dækker perioden ?

Fra 01-08-2011 til 31-12-2011.

ID-oplysninger i data ?
  • Ingen