Tabel

table1


Beskrivelse ?

Kortlægning af kommunernes perspektiver på centrale udfordringer på det specialiserede børne- og ungeområde 2019

Størrelse (Antal rækker) ?

96

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
Kommunenavn Kommunenavn:
udfordring_strategi Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi i kommunerne samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag, der kan danne ramme for en samlet, målrettet og effektiv indsats på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med... - ?at etablere en lokal strategi for det socialfaglige arbejde, som er styrende for indsatsen på alle niveauer (udfører, myndighed, ledelsesniveau og lokalpolitisk niveau)?
udfordring_utilstrae_data Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi i kommunerne samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag, der kan danne ramme for en samlet, målrettet og effektiv indsats på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med... - ?at der er utilstrækkelige data på børne- og ungeområdet (fx data om målgrupper, målgruppers progression som følge af indsatsen samt om indsatsens omkostninger)?
udfordring_anvende_data Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi i kommunerne samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag, der kan danne ramme for en samlet, målrettet og effektiv indsats på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med... - ?at anvende eksisterende data til ledelsesinformation og reel styring efter faglige og strategiske målsætninger?
udfordring_mangler_redskaber Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi i kommunerne samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag, der kan danne ramme for en samlet, målrettet og effektiv indsats på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med... - ?at der mangler redskaber til løbende monitorering og progressionsmåling på borgerniveau?
udfordring_koble_data_tv Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi i kommunerne samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag, der kan danne ramme for en samlet, målrettet og effektiv indsats på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med... - ?at koble data på tværs af fagsystemer?
andre_udfordringer_strategi Oplever I andre udfordringer med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag i din kommune? (Skriv venligst herunder)
udfordringer_samlet_strategi Hvor store udfordringer oplever I samlet set med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag?
behov_ekst_underst_udf_strate Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er behovet for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag?
konkret_underst_udf_strate Hvad har I helt konkret brug for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever med at etablere en fælles og tydelig lokal faglig strategi samt at etablere et kvalificeret styringsgrundlag? (Skriv venligst herunder)
udfordring_sikre_fagp_vurd_mist Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre, at fagpersoner på tværs af børne- og ungeområdet har sikkerhed i vurdering af bekymringer om mistrivsel?
udfordring_uklart_henv_beky_mist Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at det er uklart for relevante aktører, hvor de skal henvende sig ved bekymring om mistrivsel, og hvordan de skal handle, hvis bekymringen viser sig at være reel?
udfordring_tidlig_indr_f_mist Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tidlig inddragelse af forældrene i forbindelse med bekymring om mistrivsel?
udfordring_tilstr_syst_anv Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig systematik i kommunens anvendelse af forebyggende tilbud (§ 11)?
udfordring_tidl_probudv Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sætte tidligt ind i problemudviklingen med kvalificerede indsatser, så færre børn får brug for indgribende foranstaltninger?
udfordring_hjaelp_hverdag Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap i tilstrækkelig grad får hjælp og støtte af kommunen til at fastholde deres almindelige hverdagsliv (i dagtilbud, skole, ungdomsuddannelse mv.)?
udfordring_inve_gev_fremtid Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at investere i en tidligere og mere forebyggende indsats, hvor de potentielle økonomiske gevinster ligger længere ude i fremtiden og evt. på andre fagområder?
udfordring_inddrag_civilsamf Vores forundersøgelse har også peget på en række udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som efter serviceloven har brug for en indsats. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at samarbejde med og få inddraget civilsamfundet i forhold til indsatsen, hvor det er hensigtsmæssigt (fx frivillige foreninger)?
andre_udfordring_tidlf_inds Oplever I andre udfordringer med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (Skriv venligst her)
udfordring_samlet_tidlf_inds Hvor store udfordringer oplever I samlet set med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
samlet_behov_ekstu_tidlf_inds Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
behov_underst_tidlf_inds Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever med at omlægge til tidligere og mere forebyggende indsatser hos de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
udfordring_samar_sund Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med fagpersoner i sundhedsplejen omkring det enkelte barn?
udfordring_samar_dagstilbud Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med fagpersoner på dagtilbudsområdet omkring det enkelte barn?
udfordring_samar_skoleomr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med fagpersoner på skoleområdet omkring det enkelte barn?
udfordring_samar_ppr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med fagpersoner i PPR omkring det enkelte barn eller den enkelte unge?
udfordring_samar_b_j_uu Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med fagpersoner på beskæftigelsesområdet/jobcenteret og UU omkring den enkelte unge?
udfordring_samar_b_ung_psyk Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde med børne- og ungdomspsykiatrien omkring det enkelte barn eller den enkelte unge?
udfordring_samar_mynd_udf Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde mellem myndighed og udfører omkring det enkelte barn eller den enkelte unge?
udfordring_samar_mynd_k_r Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som modtager en indsats efter serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde mellem myndighedspersoner fra forskellige fagområder i kommunen og/eller regioner omkring det enkelte barn/ung med handicap (fx mellem sundhedsområdet eller ergo- og fysioterapeuter i den handicapkompenserende indsats)?
andre_udfordring_tv_al_so_p Oplever I andre udfordringer med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
udfordring_samlet_tv_al_so_p Hvor store udfordringer oplever I samlet set med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
saml_behov_ekstund_tv Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
behov_udf_tv Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever med at sikre en sammenhængende og helhedsorienteret indsats på tværs af almensektoren og socialområdet, samt mellem socialområdet og psykiatrien, for de udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
udf_sikre_inddr_b_f_n Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig inddragelse af barn, familie og netværk i sagsbehandlingen?
udf_syste_sag_oply_afg Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?systematisk at sikre, at sagen er tilstrækkeligt oplyst, så der kan træffes afgørelse?
udf_sikre_kval_match_behov Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre et kvalificeret match af indsats til barnets/den unges og familiens behov?
udf_maal_handlepl_udv Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sætte mål og udarbejde en relevant handleplan, der understøtter barnets/den unges udvikling?
udf_sikre_opf_prog_udv_triv Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre relevant og tilstrækkelig opfølgning i sagerne med fokus på progression, udvikling og trivsel hos barnet eller den unge?
udf_sikre_uds_special Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig viden og kompetencer i sagsbehandlingen, da sagerne på området for udsatte børn og unge ofte er specialiserede?
udf_sikre_han_special Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig viden og kompetencer i sagsbehandlingen, da sagerne på området for børn og unge med handicap ofte er specialiserede?
andre_udf_uds_han Oplever I andre udfordringer forbundet med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (skriv venligst herunder)
udf_samlet_uds_han Hvor store udfordringer oplever I samlet set med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
behov_underst_uds_han Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap?
kon_behov_uds_han Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever med at sikre socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandlingen på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
udf_anbr_rekr_komp Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at rekruttere nye kompetente plejefamilier?
udf_anbr_plfam_komp_viden Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at de eksisterende plejefamilier mangler kompetencer og viden i forhold til arbejdet med de anbragte børn og unge?
udf_anbr_dginst_ophst_komp_viden Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at døgninstitutioner og opholdssteder mangler kompetencer og viden i forhold til arbejdet med de anbragte børn og unge?
udf_anbr_anv_netvanbr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at anvende netværksanbringelse i tilstrækkelig grad, hvor det er en mulighed?
udf_anbr_kombi_anbrtilbud Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at kombinere forskellige anbringelsestilbud i sager, hvor det er relevant (fx anbringelse i plejefamilie med kortvarige behandlingsophold på en institution)?
udf_anbr_underst_samv_bufsn Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at understøtte et velfungerende samvær mellem anbragte børn/unge og deres forældre, søskende og øvrige netværk?
udf_anbr_sam_skole Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at samarbejde med skolen om at understøtte anbragte børn og unges skolegang?
udf_anbr_prog_udv_handleplan_st Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at følge tilstrækkeligt op på den anbragtes progression og udvikling med udgangspunkt i handleplanen og den støtte, der gives?
udf_anbr_etab_sam_koord_andrek Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere et passende og effektivt samarbejde og koordinering omkring børn og unge anbragt i andre kommuner (fx ift. skole og efterværn)?
udf_anbr_arb_biof_komp_stabi Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at arbejde med biologiske forældres kompetencer med fokus på stabilitet i anbringelse og eventuel hjemtagelse (fx via forældrehandleplaner)?
andre_udf_anbr Oplever I andre udfordringer i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_anbr Hvor store udfordringer oplever I samlet set i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge?
behov_underst_anbr Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge?
kon_behov_anbr Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever i forbindelse med anbringelse af udsatte børn og unge? (Skriv venligst herunder)
udf_autis_adhd_stigning Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der opleves en stigning i antallet af børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder?
udf_autis_adhd_almen_servicelov Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at skabe klarhed om, hvilke problemstillinger omkring et barn eller en ung med autisme, ADHD eller lignende problematikker der skal håndteres med en særlig indsats på almenområdet, og hvilke problemstillinger der skal håndteres med en indsats via serviceloven?
udf_autis_adhd_kompt Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at tilvejebringe viden og kompetencer hos myndighed og udfører i forhold til at iværksætte en virksom indsats til børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker?
udf_autis_adhd_foreb_isol Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkeligt fokus på forebyggelse af social isolation hos børn med autisme?
udf_autis_adhd_virk_inds Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler virksomme indsatser til udvikling af sociale kompetencer/mestring til børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder (fx psykoedukation)?
udf_autis_adhd_samarb_tvaers Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker, der modtager en indsats efter Serviceloven. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere et relevant og effektivt samarbejde på tværs af aktører i kommunen omkring indsatser for børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker?
andre_udf_autis_adhd Oplever I andre udfordringer i arbejdet med børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_autis_adhd Hvor store udfordringer oplever I samlet i arbejdet med børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker?
behov_underst_autis_adhd Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge og børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i arbejdet med børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker?
kon_behov_autis_adhd Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme udfordringerne i arbejdet med børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker? (Skriv venligst herunder)
udf_psyk_sarbar_stign Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der opleves en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge?
udf_psyk_sarbar_tidl_opspor Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?tidligt at opspore børn og unge med udfordringer relateret til psykisk sårbarhed?
udf_psyk_sarbar_mangl_forb_inds Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler forebyggende kommunale indsatser målrettet psykisk sårbare børn og unge, der ikke er i kontakt med sundhedssystemet/har en diagnose?
udf_psyk_sarbar_almen_servicelov Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at skabe klarhed om, hvilke problemstillinger vedrørende psykisk sårbare børn og unge der skal håndteres med en særlig indsats på almenområdet, og hvilke problemstillinger der skal håndteres med en indsats via serviceloven?
udf_psyk_sarbar_samarb_spec_alm Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde mellem det specialiserede socialområde og almenområdet (skole, PPR m.v.) i forhold til børn og unge med psykisk sårbarhed?
udf_psyk_sarbar_kompt Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at tilvejebringe viden og kompetencer hos myndighed og udfører i forhold til at iværksætte en virksom indsats til psykisk sårbare børn og unge?
udf_psyk_sarbar_samarb_spec_psyk Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge (fx i form af angst, selvskade, ensomhed, social isolation, depression og/eller generel tristhed). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde mellem det specialiserede socialområde og børne- og ungdomspsykiatrien i forhold til børn og unge med psykisk sårbarhed?
andre_udf_psyk_sarbar Oplever I andre udfordringer foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_psyk_sarbar Hvor store udfordringer oplever I samlet set foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge?
behov_underst_psyk_sarbar Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge?
konkret_behov_psyk_sarbar Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme udfordringerne foranlediget af en stigning i antallet af psykisk sårbare børn og unge? (Skriv venligst herunder)
udf_ovrgr_han Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med at opspore og handle på sager omkring udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som har været udsat for overgreb. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig opmærksomhed omkring overgreb og vold over for børn og unge med handicap, der fx kan have kommunikationsvanskeligheder, begrænsede kognitive evner og/eller manglende erfaring med egen grænsesætning?
udf_ovrgr_bb_ovrgr_inst Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med at opspore og handle på sager omkring udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som har været udsat for overgreb. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at forebygge og undgå sager, hvor børn krænker andre børn, fx når de er anbragt på institution?
udf_ovrgr_klar_rolle_opsp Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med at opspore og handle på sager omkring udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som har været udsat for overgreb. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre, at der på tværs af kommunale aktører er en klar rolle- og ansvarsfordeling og klare handlespor i forbindelse med opsporing af overgreb?
udf_ovrgr_samarb_konst_ovrgr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med at opspore og handle på sager omkring udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, som har været udsat for overgreb. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere et relevant og effektivt samarbejde på tværs af kommunale aktører i konstaterede overgrebssager?
andre_udf_ovrgr Oplever I andre udfordringer i arbejdet med at opspore og handle på overgrebssager? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_ovrgr Hvor store udfordringer oplever I samlet set i arbejdet med at opspore og handle på overgrebssager?
behov_underst_ovrgr Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i arbejdet med at opspore og handle på overgrebssager?
konkret_behov_ovrgr Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever i arbejdet med at opspore og handle på overgrebssager? (Skriv venligst herunder)
udf_skole_strat_skolefrav Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere en tværfaglig strategi for håndtering af børn og unge med bekymrende skolefravær?
udf_skole_tegn_ikke_trives Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at være tilstrækkeligt opmærksomme på de tidlige tegn på, at barnet eller den unge ikke trives i skolen?
udf_skole_almen_servicelov Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at skabe klarhed om, hvilke problemstillinger vedrørende børn og unge med bekymrende skolefravær der skal håndteres med en særlig indsats på almenområdet, og hvilke problemstillinger der skal håndteres med en indsats via serviceloven?
udf_skole_kompt_udsat Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler viden og kompetencer i forhold til håndteringen af udsatte børn og unge med bekymrende skolefravær?
udf_skole_kompt_han Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler viden og kompetencer i forhold til håndteringen af børn og unge med handicap med bekymrende skolefravær?
udf_skole_spec_almen Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere relevant og effektivt samarbejde mellem det specialiserede socialområde og skoleområdet som kan understøtte en stabil skolegang for børn og unge med bekymrende skolefravær?
andre_udf_skole Oplever I andre udfordringer forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_skole Hvor store udfordringer oplever I samlet set med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen?
behov_underst_skole Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne forbundet med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen?
kon_behov_skole Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever med at sikre, at udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap får den fornødne støtte til deres faglige udvikling og trivsel i skolen? (Skriv venligst herunder)
udf_kompl_u_fasthold Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx en psykisk sårbarhed og samtidigt misbrug, kriminalitet og/eller hjemløshed. Disse unge er ofte langt fra uddannelse eller beskæftigelse og kan også være i efterværn. Det kræver et tæt og helhedsorienteret samarbejde på tværs af fagområder i kommunen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at motivere og fastholde meget udsatte unge med komplekse problemstillinger i en relevant indsats?
udf_kompl_u_samarb_fagomr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx en psykisk sårbarhed og samtidigt misbrug, kriminalitet og/eller hjemløshed. Disse unge er ofte langt fra uddannelse eller beskæftigelse og kan også være i efterværn. Det kræver et tæt og helhedsorienteret samarbejde på tværs af fagområder i kommunen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere et relevant og effektivt samarbejde mellem relevante fagområder i kommunen i forhold til unge med komplekse problemstillinger?
udf_kompl_u_virk_inds Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx en psykisk sårbarhed og samtidigt misbrug, kriminalitet og/eller hjemløshed. Disse unge er ofte langt fra uddannelse eller beskæftigelse og kan også være i efterværn. Det kræver et tæt og helhedsorienteret samarbejde på tværs af fagområder i kommunen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre virkningsfulde indsatser målrettet unge med komplekse problemstillinger?
udf_kompl_u_aendr_tilgang Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx en psykisk sårbarhed og samtidigt misbrug, kriminalitet og/eller hjemløshed. Disse unge er ofte langt fra uddannelse eller beskæftigelse og kan også være i efterværn. Det kræver et tæt og helhedsorienteret samarbejde på tværs af fagområder i kommunen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at ændre tilgangen til de unge fra et trivsels- og omsorgsfokus til et mestrings- og færdighedsfokus, som i højere grad sigter på at klæde de unge på til at træde ind i en selvstændig voksentilværelse?
udf_kompl_u_koor_ung_vok Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx en psykisk sårbarhed og samtidigt misbrug, kriminalitet og/eller hjemløshed. Disse unge er ofte langt fra uddannelse eller beskæftigelse og kan også være i efterværn. Det kræver et tæt og helhedsorienteret samarbejde på tværs af fagområder i kommunen. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere en relevant og effektiv koordinering og vidensoverlevering mellem fagpersoner i kommunen omkring den unge med komplekse problemstillinger ved overgangen fra ung til voksen?
andre_udf_kompl_u Oplever I andre udfordringer i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_kompl_u Hvor store udfordringer oplever I samlet set i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger?
behov_underst_kompl_u Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx i form af både misbrug, psykisk sårbarhed, kriminalitet og/eller hjemløshed?
kon_behov_kompl_u Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever i arbejdet med meget udsatte unge, som har komplekse problemstillinger, fx i form af både misbrug, psykisk sårbarhed, kriminalitet og/eller hjemløshed? (Skriv venligst herunder)
udf_mgt_udsat_f_arb Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier, ofte med komplekse problemstillinger blandt forældrene, fx i form af misbrugsproblemer, psykiske vanskeligheder og/eller langvarig arbejdsløshed. Der er således tale om børn, der er pårørende til udsatte forældre, som oplever negative eller direkte skadelige familieinterne dynamikker. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at få lov til at komme ind og arbejde socialfagligt i meget udsatte familier (fx lukkede familier eller familier, som ikke ønsker at samarbejde)?
udf_mgt_udsat_f_opspr Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier, ofte med komplekse problemstillinger blandt forældrene, fx i form af misbrugsproblemer, psykiske vanskeligheder og/eller langvarig arbejdsløshed. Der er således tale om børn, der er pårørende til udsatte forældre, som oplever negative eller direkte skadelige familieinterne dynamikker. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at identificere og opspore meget udsatte familier, hvor der kan være mistanke om, at børnene oplever omsorgssvigt og lignende?
udf_mgt_udsat_f_maal Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier, ofte med komplekse problemstillinger blandt forældrene, fx i form af misbrugsproblemer, psykiske vanskeligheder og/eller langvarig arbejdsløshed. Der er således tale om børn, der er pårørende til udsatte forældre, som oplever negative eller direkte skadelige familieinterne dynamikker. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at opsætte fælles mål for hele familien, tilrette indsatsen derefter og følge op herpå?
udf_mgt_udsat_f_koor_tvaers Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier, ofte med komplekse problemstillinger blandt forældrene, fx i form af misbrugsproblemer, psykiske vanskeligheder og/eller langvarig arbejdsløshed. Der er således tale om børn, der er pårørende til udsatte forældre, som oplever negative eller direkte skadelige familieinterne dynamikker. Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at etablere en relevant og effektiv koordinering af indsatsen til de meget udsatte familier på tværs af fagområder i kommunen?
andre_udf_mgt_udsat_f Oplever I andre udfordringer i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_mgt_udsat_f Hvor store udfordringer oplever I samlet set i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier?
behov_underst_mgt_udsat_f Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier?
kon_behov_mgt_udsat_f Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever i arbejdet omkring børn i meget udsatte familier? (Skriv venligst herunder)
udf_han_mangl_indsats Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med familier med børn med handicap (fx børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, herunder hjerneskade, udviklingshæmning, muskelsvind, kommunikationshandicap såsom syns- eller høreudfordringer samt børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler relevante og effektive indsatser til familier med børn med handicap?
udf_han_koor_sag Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med familier med børn med handicap (fx børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, herunder hjerneskade, udviklingshæmning, muskelsvind, kommunikationshandicap såsom syns- eller høreudfordringer samt børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at sikre tilstrækkelig koordinering af barnets sag, så forældrene undgår at blive tovholdere på sagen i de forskellige fagområder?
udf_han_metoder Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med familier med børn med handicap (fx børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, herunder hjerneskade, udviklingshæmning, muskelsvind, kommunikationshandicap såsom syns- eller høreudfordringer samt børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler metoder og indsatser til at kunne give den rette hjælp til familier med børn eller unge med handicap, herunder særligt til søskende?
udf_han_indrag_egen_sag Vores forundersøgelse har peget på en række udfordringer i arbejdet med familier med børn med handicap (fx børn og unge med fysisk eller psykisk funktionsnedsættelse, herunder hjerneskade, udviklingshæmning, muskelsvind, kommunikationshandicap såsom syns- eller høreudfordringer samt børn og unge med autisme, ADHD eller lignende vanskeligheder). Hvor store udfordringer oplever din kommune med? - ?at der mangler redskaber til relevant inddragelse af barnet/den unge i sagsbehandlingen, herunder i forhold til valg af de rette løsninger og tilbud?
andre_udf_han Oplever I andre udfordringer i arbejdet med familier med børn eller unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
hvor_stor_udf_han Hvor store udfordringer oplever I samlet set i arbejdet med familier med børn eller unge med handicap?
behov_underst_han Nogle udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap kan løses af kommunerne selv. Andre udfordringer kan have særlig gavn af ekstern understøttelse fra fx Socialstyrelsen eller andre aktører på området. Hvor stort er det samlede behov for ekstern understøttelse for at imødekomme udfordringerne i arbejdet med familier med børn eller unge med handicap?
kon_behov_han Hvad har I helt konkret behov for understøttelse til for at imødekomme de udfordringer, I oplever i arbejdet med familier med børn eller unge med handicap? (Skriv venligst herunder)
tre_fokusomr_strat_styr Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Lokal faglig strategi og kvalificeret styringsgrundlag
tre_fokusomr_tidl_forebyg Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Omlægning til en tidligere og mere forebyggende indsats
tre_fokusomr_koor_soc_almen Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Sammenhæng og koordinering på tværs af socialområdet og almensektoren/psykiatrien
tre_fokusomr_kval_sagsbeh Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandling
tre_fokusomr_anbr_bu Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Anbringelse af børn og unge
tre_fokusomr_autis_adhd Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker
tre_fokusomr_psyk_saarb Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Psykisk sårbare børn og unge
tre_fokusomr_ovrgr Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Overgreb på udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
tre_fokusomr_skole Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Skolegang og fravær hos udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
tre_fokusomr_kompl_u Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Meget udsatte unge med komplekse problemstillinger
tre_fokusomr_meget_udsat_f Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Børn i meget udsatte familier
tre_fokusomr_han Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største udfordringer fra listen nedenunder. - Familier med børn eller unge med handicap
prior_fokusomr_strat_styr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Lokal faglig strategi og kvalificeret styringsgrundlag
prior_fokusomr_tidl_forebyg Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Omlægning til en tidligere og mere forebyggende indsats
prior_fokusomr_koor_soc_almen Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Sammenhæng og koordinering på tværs af socialområdet og almensektoren/psykiatrien
prior_fokusomr_kval_sagsbeh Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandling
prior_fokusomr_anbr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Anbringelse af børn og unge
prior_fokusomr_autis_adhd Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker
prior_fokusomr_psyk_saarbar Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Psykisk sårbare børn og unge
prior_fokusomr_ovrgr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Overgreb på udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
prior_fokusomr_skolefrav Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Skolegang og fravær hos udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
prior_fokusomr_kompl_u Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Meget udsatte unge med komplekse problemstillinger
prior_fokusomr_mgt_udsat_f Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Børn i meget udsatte familier
prior_fokusomr_han Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er den største udfordring. Du kan klikke på og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Familier med børn eller unge med handicap
vaelg_behov_strat_styr Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Lokal faglig strategi og kvalificeret styringsgrundlag
vaelg_behov_tidl_forebyg Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Omlægning til en tidligere og mere forebyggende indsats
vaelg_behov_kval_sagsbeh Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandling
vaelg_behov_koor_soc_almen Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Sammenhæng og koordinering på tværs af socialområdet og almensektoren/psykiatrien
vaelg_behov_anbr Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Anbringelse af børn og unge
vaelg_behov_autis_adhd Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker
vaelg_behov_psyk_sarbar Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Psykisk sårbare børn og unge
vaelg_behov_ovrgr Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Overgreb på udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
vaelg_behov_skole Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Skolegang og fravær hos udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
vaelg_behov_kompl_u Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Meget udsatte unge med komplekse problemstillinger
vaelg_behov_mgt_udsat_f Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Børn i meget udsatte familier
vaelg_behov_han Vælg venligst de tre fokusområder, hvor I oplever de største behov for understøttelse for at imødekomme udfordringerne på områderne fra listen nedenunder. - Familier med børn eller unge med handicap
prior_behov_underst_strat_styr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Lokal faglig strategi og kvalificeret styringsgrundlag
prior_behov_underst_tidl_forebyg Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Omlægning til en tidligere og mere forebyggende indsats
prior_behov_underst_kval_sagsbeh Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Socialfaglig og juridisk kvalitet i sagsbehandling
prior_behov_underst_koor Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Sammenhæng og koordinering på tværs af socialområdet og almensektoren/psykiatrien
prior_behov_underst_anbr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Anbringelse af børn og unge
prior_behov_underst_autis_adhd Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Børn og unge med autisme, ADHD eller lignende problematikker
prior_behov_underst_psyk_sarbar Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Psykisk sårbare børn og unge
prior_behov_underst_ovrgr Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Overgreb på udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
prior_behov_underst_skolefrav Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Skolegang og fravær hos udsatte børn og unge/børn og unge med handicap
prior_behov_underst_kompl_u Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Meget udsatte unge med komplekse problemstillinger
prior_behov_underst_mgt_udsat_f Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Børn i meget udsatte familier
prior_behov_underst_han Prioriter de valgte fokusområder fra 1-3, hvor 1 er det fokusområde, hvor I har størst behov for understøttelse til at imødekomme udfordringerne på området. Du kan klikke på og trække og trække de enkelte valgmuligheder, så de står i den rigtige rækkefølge. - Familier med børn eller unge med handicap
beskr_andre_udf Du er blevet præsenteret for en række udfordringer på området for udsatte børn og unge samt børn og unge med handicap, men måske er der andre udfordringer på området, som fylder i din kommune? Beskriv venligst disse udfordringer i feltet herunder:
kommune Kommune
sml_stat_ny Samlet status - Ny
sml_stat_dis Samlet status - Distribueret
sml_stat_ng_svar Samlet status - Nogen svar
sml_stat_gnmf Samlet status - Gennemført
sml_stat_frafald Samlet status - Frafaldet
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv