Filtrér søgeresultater ?

Datatyper ?
0
3

Årstal ? (2021 - 2023)
Fra
Til 

Skabt af ?
Antal søgeresultater 3

Forskningsdata
Aflevering 51227
Skabt af: Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet.

ISSP (International Social Survey Programme) er en international årlig undersøgelse, der dækker flere samfundsrelevante emner. Undersøgelsen indsamles for Institut for Politik og Samfund ved Aalborg Universitet. Spørgerammen er for hvert år (eller runde) sammensat af en gruppe baggrundspørgsmål, der er næsten uændret over tid, samt en gruppe spørgsmål med skiftende emner eller temaer for hvert år. I 2023 er årets tema Borger i Danmark. Data er indsamlet som web-survey.


Forskningsdata
Aflevering 51228
Skabt af: Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, Sanne Lund Clement.

ISSP står for International Social Survey Programme og er et netværk af lande, der årligt gennemfører samfundsvidenskabelige surveyundersøgelser i ca. 50 lande hele verden over. Programmet har til formål at afdække holdninger til centrale politologiske, sociologiske, og til dels øko- nomiske, emner i forskellige lande og spænder dermed tematisk bredt. Temaet for surveyundersøgelserne varierer for år til år, og typisk gentages temaer med 8-10 års mellemrum, dog med 1/3 udskiftning i spørgsmålene.


Forskningsdata
Aflevering 51199
Skabt af: Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, Sanne Lund Clement.

ISSP (International Social Survey Programme) er et fortløbende årligt tværnationalt samarbejde om spørgeskemaundersøgelser, som dækker emner, der er vigtige for den samfundsvidenskabelige forskning.Undersøgelserne varierer i emne og gentages ca. hvert 10. år (hvor der tilstræbes anvendelse af 2/3 af spørgmålene anvendt i sidste tilsvarende undersøgelse). ISSP anvender eksisterende samfundsvidenskabelige projekter og koordinerer forskningsmål og derved tilføjes et tværnationalt og tværkulturelt perspektiv til de nationale undersøgelser. ISSP koncentrerer sig specielt om at udvikle spørgsmål som er 1) meningsfulde og relevante i alle lande og 2) kan blive udtrykt på en tilsvarende måde i på alle de relevante sprog.