Tabel

LEDTAB


Beskrivelse ?

Finanskontoplan

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
AccountNum Kontonummer til kontering i Finans. Angiver det registreringskontonr., hvorpå posteringen skal konteres. Værdisæt: 8 første cifre: 1 - 99999999. 2 sidste cifre: Edb- og checkcifre i henhold til modulus 11 - 00-09 eller 50.
AccountName Kontoens navn.
AccountPlType Kontoens type, f.eks. drift, status, overskrift el. sum.
TaxGroup Momsgruppe, som styrer beregning af moms på kontoen. Feltet kan være blankt hvis der ikke skal beregnes moms på kontoen.
Posting Kontering på den aktuelle konto. Feltet kan benyttes til at begrænse de posteringstyper, som kan bogføres på kontoen.
AccountNameAlias Kort navn der benyttes til hurtig søgning på kontonavn
Closed Sæt markering hvis finanskontoen er helt lukket for posteringer - så kan der ikke bogføres på kontoen.
ClosingDate Sidste systemdato hvor der kan posteres på kontoen. Feltet kan bruges som alternativ til fletet Sidste benyttelsesår (EndYear) og kan angive en dato inde i året hvorefter der ikke kan bogføres på kontoen.
StatusRefAccount Statushenvisningsnummer, som anvendes ved flerbenede posteringer. For de driftskonti som automatisk skal have kontering på status angives det kontonummer på status som der automatisk skal konteres på. Modkonteringen på status sker via konti som opsættes under finansmodulets parameteropsætning.
StartYear Første regnskabsår kontoen må benyttes. Feltet kan benyttes som alternativ til Første benyttelsesdato (OpeningDate).
EndYear Sidste regnskabsår kontoen må benyttes. Feltet kan benyttes som alternativ til Sidste benyttelsesdato (ClosingDate). Hvis feltet indeholder et 0 (nul) betyder det at der ikke er angivet et slutår for kontoen.
DoExtraTransInfo Angiv, om der ved bogføring på kontoen må, skal eller ikke må angives betalingsmodtager/ydelsesmodtager (eks. CPR-nr.)
Pensionskode Pensionskoder bruges i forbindelse med pensionssystemet, så man kan opgøre hvad der bliver udbetalt. De kan ligeledes bruges til modregning, f.eks. en ydelse der skal tilbagebetales eller lign.
NewAccountNum Ved lukning af en konto (angivelse af Sidste benyttelsesår eller Sidste benyttelsesdato) kan man angive et erstatningskontonummer - kontonummer for den registreringskonto som erstatter den lukkede konto.
OpeningDate Første systemdato hvor der kan posteres på kontoen. Feltet kan bruges som alternativ til fletet Første benyttelsesår (StartYear) og kan angive en dato inde i året hvorfra der kan bogføres på kontoen - der kan ikke bogføres før denne dato.
SkattepligtKode Kode for oplysningspligt. Feltet kan have værdierne blank, "H", "U" eller "F". H = Honorar/vederlag incl. arbejdsmarkedsbidrag U = Honorar/vederlag excl. arbejdsmarkedsbidrag F = Rejse- og befordringsgodgørelse Informationen benyttes ved angivelse af B-indkomst.
DecentralLedgerAccountAlias Primær decentral konto, som også belastes af centrale posteringer - centrale bogføringer vil atså også ramme denne decentrale konto.
modifiedDate Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver datoen for den sidste gang recorden blev gemt i databasen.
modifiedTime Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver klokkeslettet for den sidste gang recorden blev gemt i databasen.
modifiedBy Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver initialerne for systembrugeren på Axapta som sidste gang gemte recorden i databasen.
createdDate Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver datoen for oprettelse af recorden i databasen.
createdTime Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver klokkeslettet for oprettelse af recorden i databasen.
createdBy Systemfelt - automatisk opdateret felt som angiver initialerne for systembrugeren på Axapta som oprettede recorden i databasen.
RecId Entydigt systemgenereret ID på recorden. Feltet bruges af systemet, men ses ikke af systembrugeren.