Tabel

journey


Beskrivelse ?

Hele rejsen fra hjem tilbage til hjem. Journeys of the day

Størrelse (Antal rækker) ?

Ukendt

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
JourneyId Primærnøgle
sessionid Reference til den tilhørende session
FirstTurnr Turkædens start Identificerer turkædens start ved reference til det turnr, som indeholder rejsemålet, der er turkædens start. For turkæder, der starter med dagens start er firstturnr=0.
LastTurnr Turkædens slut Identificerer turkædens slut ved reference til det turnr, hvor turkæden slutter. For turkæder, der slutter 'ude' er lastturnr lig med det sidste forekommende turnr +1
JourneyType Type turkæde Hovedtypen af turkæde, efter hvorvidt turkæden starter eller sluttet i hjemmet / turkædeudgangspunktet. I mange analysesammenhænge er det relevant at se på fx kun de lukkede turkæder.
JStartTimeMsm Tidspunkt for turkædens start. Beregnet som Minutter Siden Midnat.
JEndTimeMsm Tidspunkt for turkædens slut Tidspunkt for turkædens slut = ankomst til turkædeudgangspunktet efter turkæden, eller til dagens slutsted for turkæder med åben slut. Beregnet som Minutter Siden Midnat.
SumLen Samlet længde af delture på turkæden (km)
SumMin Samlet varighed af delture på turkæden (min) Samlet angivet rejsetid på turkæden, inkl. evt. ventetider undervejs.
SumMotorLen Motoriseret længde (km) Angivet (del-)længde af delture på turkæden med motoriserede transportmidler (StageMode!={1,2,5,6,42}).
SumMotorMin Motoriseret varighed (min) Angivet (del-)varighed af delture på turkæden med motoriserede transportmidler (StageMode!={1,2,5,6,42}).
MaxDistFromStartP Maximale luftlinieafstand fra turkædeudgangspunktet (km) Den maximale luftlinieafstand fra turkædeudgangspunktet til et vilkårligt punkt på turkæden, max(GISdistJourneyStartP). Denne afstand kan i mange analysesammenhænge anvendes til at afgøre om turkæden er lokal eller regional.
PrimTargetTurnr Identificerer turkædens primærophold ved reference til turnr 0 angiver at primæropholdet er dagens start (turkæde med åben start).
PrimTargetPurp Formål for primæropholdet på turkæden Formål for opholdet med den længste opholdstid på turkæden. Formål i udlandet ved udlandsrejser.
PrimTargetDweltime Varighed af primærophold (min) Varighed af opholdet på turkædens primærophold, som jo er defineret ved max(DestDweltime).
PrimTargetMuncode Primærophold, Kommune Kommunekode, efter kommunalreformen, suppleret værdier for udland (999) og kontinentalsoklen (997)
PrimTCityCode Primærophold, bykode
PrimTCitySize Primærophold, bystørrelse (antal indbyggere pr 1. januar i DiaryYear) iflg Danmarks Statistik, Statistikbanken.
PrimTargetNTMzone Primærophold, zone i Landstrafikmodellen
PrimTAreaType Primærophold, områdetype
PrimTNearestStation Primærophold, nærmeste station Nærmeste station, uanset denne stations betjening. Feltet dannes ikke for steder i de 5 ø-kommuner (Bornholm, Ærø, Fanø, Samsø og Læsø).
PrimTDistNearestStation Primærophold, afstand til nærmeste station (km) Luftlinieafstand til nærmeste station, uanset denne stations betjening. Feltet dannes ikke for steder i de 5 ø-kommuner (Bornholm, Ærø, Fanø, Samsø og Læsø).
OutBSecTurnr Turnr for evt sekundærophold på udturen Identificerer primæropholdet på udturen ved reference til turnr
OutBSecPurp Formål for evt sekundærophold på udturen
HomeBSecTurnr Turnr for evt sekundærophold på hjemturen Identificerer primæropholdet på hjemturen ved reference til turnr
HomeBSecPurp Formål for evt sekundærophold på hjemturen
ModeChainType Transportmoddelkæde for hele turkæden
PrimMode Primærtransportmiddel Primærtransportmiddel, defineret som det transportmiddel, der står for den største længde (sum(stagelength)) på turkæden. I tilfælde af lighed, transportmidlet med størst id.
PrimModeLen Samlet længde i primærtransportmidlet (km)
OutBPrimMode Primærtransportmiddel på udtur Kun for lukkede turkæder (journeytype=11): Primærtransportmiddel, defineret som det transportmiddel, der står for den største længde (sum(StageLength)) på turkæden frem til primæropholdet. I tilfælde af lighed, transportmidlet med størst id.
OutBLen Længde af udtur (km) Samlet angivet længde af delture på turkæden frem til primæropholdet, kun for lukkede turkæder (journeytype=11).
HomeBPrimMode Primærtransportmiddel på hjemtur Kun for lukkede turkæder (JourneyType=11): Primærtransportmiddel, defineret som det transportmiddel, der står for den største længde (sum(StageLength)) på turkæden efter primæropholdet. I tilfælde af lighed, transportmidlet med størst id.
HomeBLen Længde af hjemtur (km) Samlet angivet længde af delture på turkæden efter primæropholdet, kun for lukkede turkæder (jour-neytype=11).