Tabel

REFAADRESSE


Beskrivelse ?

Adgangsadresser

Størrelse (Antal rækker) ?

9259209

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
VERTS Versionsudtrækstidsstempel
DBTS Databasedato (tidsstempel) for fysisk indsættelse af post i database
ADRPKTID Fremtidig stabil teknisk objekt-ID, foreløbig sammensat nøgle bestående af kommunekode, vejkode og husnummer
KOMMUNENR Kommunekode jf. IMs myndighedsregister; altid 4 cifre
VEJKODE Vejkode jf. CPRs vejregister. Altid fire cifre, egentlige vejkoder er mellem 0001 og 9899
ZHUSNR Husnummer inkl. foranstillet nul og bogstav eller bindestreg
HUSNR Husnummer inkl. evt. bogstav
VEJSIDE Lige eller ulige husnummer, dvs. normalt vejside
POSTNR Det postnummer og postdistrikt som adressen er beliggende i. Postnummer og postdistrikt er en del af den fuldstændige postadresse. Oplysningen stammer fra CPRs vejregister. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
POSTQKODE Kode for oprindelse af postnummer. 0=ukendt; 1=hentet fra CPR; 2=beregnet
SOGNEKODE Sognekode jf. CPRs vejregister eller "0000"
SOGNQKODE Kode for oprindelse af sognekode. 0=ukendt; 1=hentet fra CPR; 2=beregnet. Hvis adressens sognekode er udefineret på grund af en fejl i CPRs vejregister søges det beregnet: Hvis alle andre adresser på vejen har én sognekode bruges dette
BYNAVN Eventuelt bynavn (eller andet lokalt stednavn) som præciserer adressens beliggenhed. Et eventuelt bynavn er en del af den fuldstændige postadresse. Oplysningen stammer fra CPRs vejregister. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
KN1KMDK Angiver den 1 km kvadratcelle som adressen er beliggende i. Celleinddelingen følger Det Danske Kvadratnet (DDKN) som er en officiel og standardiseret inddeling af hele Danmark i kvadratiske celler (grid) i forskellige størrelser og som bl.a. bruges af Danmarks Statistik, Miljøministeriet og Sundhedsstyrelsen.
KN10KMDK Angiver den 10 km kvadratcelle som adressen er beliggende i. Celleinddelingen følger Det Danske Kvadratnet (DDKN) som er en officiel og standardiseret inddeling af hele Danmark i kvadratiske celler (grid) i forskellige størrelser og som bl.a. bruges af Danmarks Statistik, Miljøministeriet og Sundhedsstyrelsen. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen er beregnet på basis af koordinaterne til adressepunktet. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
ASTATUS Kode for "administrativ" dvs. ikke-fysisk adresse jf. kommunens afmærkning. null=Uden mærke; U=Administrativ; E=Egentlig
ESRBBRREF Binær streng (4 bits) for registerreferencer: (ESR+BBRejd.+ BBR-byg.+BBR-enh)
BEBYGG Kode for om adressen er "bebygget" dvs. sidder på en bygning eller BBR-enhed
SAGSDATO Dato for seneste "registersag", dvs. ændring af registerreferencer
SAGFLAG Kode for "sagstype" jf. adresseprojektet
VALIDXY Kode som angiver om koordinaterne evt. er udenfor kommunes bounding box
NKLASSE Nøjagtighedsklasse for adressekoordinater
KBEREGN Angiver hvilken teknisk standard adressens koordinater er dannet ud fra. Der er følgende muligheder: TD - Teknisk kort, ved dør. TK - Standard for tekniske kort. TN - Almindelig teknisk standard. UF - Uspecificeret/foreløbig. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
TSTAND Teknisk standard for adressekoordinater
KILDE Kilde til adressekoordinater. 1=Teknisk kort; 2=Matrikelkort; 3=Eksternt indberettet; 4=Kommunens kortkontor; 5=Teknisk forvaltning
REVDATO Dato for revisoin af koordinater. Ved revsion forstås rettelse eller godkendelse "as is" som defineret I adresseprojektet 1996-2002
KOSKILDE Kilde for udskiftning af koordinater med kosmetiske ditto. KMS' kosmetiske koordinater anvendes i grelle tilfælde når beregnede koordinater fra adresseprojektet ikke er ajourført
KOSDATO Dato for udskiftning af koordinater med kosmetiske ditto
INDDKRR Dato for indlæsning af koordinater i KRR. KMD sætter dato når adressekoordinater indberettes eksternt fra en koordinatleverandør
INDDKAK Dato for indlæsning af koordinater i tabel KAKoor. Dato for indlæsning af koord. i tabel KAKoor, dvs. hvor en kommune har afleveret opdatering direkte til KMS/OSAK
KLEV Koordinatleverandør nummer jf. KMD
YS34 Y-koordinatværdien for adressepunktet, dvs. det punkt som viser adressens beliggenhed, f.eks. på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i system 34/45, der er et dansk koordinatsystem, som bl.a. anvendes af kommuner og landinspektører. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
XS34 X-koordinatværdien for adressepunktet, dvs. det punkt som viser adressens beliggenhed, f.eks. på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i system 34/45, der er et dansk koordinatsystem, som bl.a. anvendes af kommuner og landinspektører. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
RETN Evt angivelse af den vinkel som husnummeret skal skrives i, for at være placeret pænt i bygningen i et digitalt kort. Vinklen angives i "gon" dvs. 0-400 grader, som anvendes af bl.a. landinspektører, hvor 200 er vandret. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
PLAC Tekstjustering af husnummeret (op/ned højre/venstre) jf. DSFL-standard (1-9)
EUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af adressepunktet i øst-vestlig retning. Adressepunktet er det punkt som viser adressens beliggenhed, f.eks. på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
NUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af adressepunktet i nord-sydlig retning. Adressepunktet er det punkt som viser adressens beliggenhed, f.eks. på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
KN100MDK Angiver den 100 meter kvadratcelle som adressen er beliggende i. Celleinddelingen følger Det Danske Kvadratnet (DDKN) som er en officiel og standardiseret inddeling af hele Danmark i kvadratiske celler (grid) i forskellige størrelser og som bl.a. bruges af Danmarks Statistik, Miljøministeriet og Sundhedsstyrelsen. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen er beregnet på basis af koordinaterne til adressepunktet. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som adressen er beliggende i.
AADRID Teknisk objekt-ID for adgangsadresse, stabil over kommunalreform
EJDNR Ejendomsnummer