Tabel

REFSOGN


Beskrivelse ?

Sogne

Størrelse (Antal rækker) ?

8617

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
VERTS Versionsudtrækstidsstempel
SOGNNR Sognekode jf. IMs myndighedsregister
DBTS Databasedato (tidsstempel) for fysisk indsættelse af post i database
SOGNNAVN Sognenavn jf. IMs myndighedsregister
REVDATO Revisionsdato
ANTADR Antal adresser i området
GEOVALID Afmærkning af valid centroide og bounding box. 0=ingen; 1:centroide/box ok
CEUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af center-punkt i øst-vestlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.
CNUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af center-punkt i nord-sydlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.
MINEUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af nedreste venstre hjørne af omfangsrektangel i øst-vestlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.
MINNUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af nedreste venstre hjørne af omfangsrektangel i nord-sydlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.
MAXEUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af øverste højre hjørne af omfangsrektangel i øst-vestlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.
MAXNUTM Koordinatværdi som angiver placeringen af øverste højre hjørne af omfangsrektangel i nord-sydlig retning. F.eks. til brug på et digitalt kort. Koordinatværdien er angivet i det internationale koordinatsystem "UTM ETRS89, Zone 32", som bl.a. ved GPSmålinger, på digitale kort mm. Oplysningen er offentlig tilgængelig. Oplysningen stammer fra KRR registeret eller er direkte indberettet til OIS af kommunen. Hvis oplysningen er forkert, skal du kontakte den kommune som det er beliggende i.