Tabel

Datafil


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

6697

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Beregnet alder DIKE.
V4 Registreret køn.
V5 Geografisk fordeling af skemaer.
V6 SFIs undersøgelsesnr. 426
V7 Resp. løbenummer
V8 Interviewrunde
V9 Boligtype:
V10 Spm. Hvis andet
V11 Spm. 1: Hvad er Deres alder? År:
V12 Spm. 2: Hvad er Deres ægteskabelige stilling rent juridisk?
V13 Spm. 2.a: Er De fast samlevende i papirløst samliv?
V14 Spm. 3: Har De nogen hjemmeboende børn?
V15 Spm. 3.1: Hvor mange hjemmeboende børn har De?
V16 Spm. 3.2: Hvor mange af disse er under 7 år?
V17 Spm. 4: Hvilken skoleuddannelse har De?
V18 Spm. 5: Hvad er Deres erhvervsmæssige stilling?
V19 Spm. 5: Hvad er Deres erhvervsmæssige stilling?
V20 Spm. 6: Har De tidligere været erhvervsmæssigt beskæftiget?
V21 Spm. 7: Har De været heltids- eller deltidsarbejdsløs indenfor de sidste 3 år?
V22 Spm. 7: Har De været heltids- eller deltidsarbejdsløs indenfor de sidste 3 år? 7.a: Heltidsarbejdsløs:
V23 Spm. 7: Har De været heltids- eller deltidsarbejdsløs indenfor de sidste 3 år? 7.a: Deltidsarbejdsløs:
V24 Spm. 7: Har De været heltids- eller deltidsarbejdsløs indenfor de sidste 3 år? 7.b: Har De oplevet denne arbejdsløshed som belastende for Dem selv?
V25 Spm. 8: Modtager De nogen form for pension?
V26 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar a: Aldersbetinget pension (f.eks. almindelig folkepension, pension fra pensionskasse)
V27 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar a: Aldersbetinget pension (f.eks. almindelig folkepension, pension fra pensionskasse) Skriv hvad:
V28 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar b: Helbredsbetinget førtidspension (f.eks. invalidepension)
V29 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar b: Helbredsbetinget førtidspension (f.eks. invalidepension) Skriv hvad:
V30 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar Ikke helbredsbetinget førtidspension (f.eks. invalidepension)
V31 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar Ikke helbredsbetinget førtidspension f.eks. invalidepension) Skriv hvad:
V32 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar c: Anden pension
V33 Spm. 8.a: Hvilken form for pension modtager De? Evt. flere svar c: Anden pension Skriv hvad:
V34 Spm. 9: Har De fuldført en erhvervsuddannelse?
V35 Spm. 9: Har De fuldført en erhvervsuddannelse? Spm. 9.a: Hvilken erhvervsuddannelse var/er det?
V36 Spm. Filter 2
V37 Spm. 10.a: Hvad er Deres stilling?
V38 Spm. 11: Hvad slags virksomhed arbejder/arbejdede De på?
V39 Spm. 14: Har/havde De nogle underordnede/ansatte?
V40 Spm. 15: Hvor mange underordnede/ansatte har/havde De? Antal:
V41 Spm. V39 Socioøkonomisk gruppering
V42 Spm. V39 Filter 3
V43 Spm. 16: Hvilken form for arbejdstidsordning har De sædvanligvis?
V44 Spm. 16: Hvilken form for arbejdstidsordning har De sædvanligvis? Anden arbejdstidsordning, hvilken?
V45 Spm. 17: Hvor mange timers erhvervsarbejde har De normalt om ugen? (Medregn også overarbejdstimer, ekstraarbejde, evt. ekstrajobs samt hjemmearbejde).
V46 Spm. 18: Hvor lang tid bruger De sædvanligvis på at komme fra Deres bolig til Deres arbejdssted?
V47 Spm. 19: Hvorledes vil De vurdere Deres nuværende helbredstilstand i almindelighed?
V48 Spm. 20: Er De glad og tilfreds med Deres tilværelse?
V49 Spm. 21: Føler De Dem frisk nok til at gennemføre det, som De har lyst til at gøre?
V50 Spm. 22: Føler De Dem stresset i Deres dagligdag?
V51 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse?
V52 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? Antal langvarige sygdomme?
V53 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.a: Hvilken sygdom eller lidelse drejer det sig om? 1. sygdom:
V54 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.b: Hvor i kroppen er det? (Forklar evt. nærmere hvad det er). 1. sygdom:
V55 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.c: Har en læge sagt, hvad det var? 1. sygdom:
V56 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.d: I hvor mange år har De haft pågældende sygdom/lidelse? 1. sygdom:
V57 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.e: I hvor mange måneder har De haft pågældede sygdom/lidelse? 1. sygdom:
V58 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.a: Hvilken sygdom eller lidelse drejer det sig om? 2. sygdom:
V59 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.b: Hvor i kroppen er det? (Forklar evt. nærmere hvad det er). 2. sygdom:
V60 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.c: Har en læge sagt, hvad det var? 2. sygdom:
V61 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.d: I hvor mange år har De haft pågældende sygdom/lidelse? 2. sygdom:
V62 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.e: I hvor mange måneder har De haft pågældede sygdom/lidelse? 2. sygdom:
V63 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.a: Hvilken sygdom eller lidelse drejer det sig om? 3. sygdom:
V64 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.b: Hvor i kroppen er det? (Forklar evt. nærmere hvad det er). 3. sygdom:
V65 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.c: Har en læge sagt, hvad det var? 3. sygdom:
V66 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.d: I hvor mange år har De haft pågældende sygdom/lidelse? 3. sygdom:
V67 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.e: I hvor mange måneder har De haft pågældede sygdom/lidelse? 3. sygdom:
V68 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.a: Hvilken sygdom eller lidelse drejer det sig om? 4. sygdom:
V69 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.b: Hvor i kroppen er det? (Forklar evt. nærmere hvad det er). 4. sygdom:
V70 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.c: Har en læge sagt, hvad det var? 4. sygdom:
V71 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.d: I hvor mange år har De haft pågældende sygdom/lidelse? 4. sygdom:
V72 Spm. 23: Har De nogen langvarig sygdom, langvarig eftervirkning af skade, handicap eller anden langvarig lidelse? 23.e: I hvor mange måneder har De haft pågældede sygdom/lidelse? 4. sygdom:
V73 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Nej, har ikke haft nogen af de nævnte sygdomme
V74 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Nej, har ingen af diverse sygdomme m.v..
V75 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: a: Sukkersyge/diabetes
V76 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: b: Nervøse lidelser
V77 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: c: Epilepsi
V78 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: Migræne
V79 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: d: Lammelser i nogen del af kroppen
V80 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: e: Har forhøjet blodtryk
V81 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: f: Blodprop i hjertet
V82 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: Har hjertekrampe
V83 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: g: Hjerneblødning/blodprop i hjernen
V84 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: h: Kronisk bronkitis
V85 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: i: Astma
V86 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: j: Høfeber
V87 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: k: Mavesår
V88 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: l: Galdesten
V89 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: m: Nyresten
V90 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: n: Menstruationsbesvær
V91 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: o: Underlivssygdomme
V92 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: p: Eksem
V93 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: q: Psoriasis
V94 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: r: Nedsat hørelse
V95 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: s: Nedsat syn
V96 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: t: Rygsygdomme
V97 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: u: Medfødte lidelser
V98 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: v: Amputation af ben eller arme
V99 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: x: Fået fjernet et organ (f.eks. lunge, nyre, bryst, livmoder)
V100 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: x: Fået fjernet et organ (f.eks. lunge, nyre, bryst, livmoder) Hvilket?
V101 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: x: Fået fjernet et organ (f.eks. lunge, nyre, bryst, livmoder) Hvilket? Specifikation:
V102 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: y: Kræft
V103 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har nu: y: Kræft Hvilken slags?
V104 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Nej, har ikke tidligere haft diverse sygdomme m.v.
V105 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: a: Sukkersyge/diabetes
V106 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: b: Nervøse lidelser
V107 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: c: Epilepsi
V108 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: Migræne
V109 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: d: Lammelser i nogen del af kroppen
V110 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har haft tidligere: e: Forhøjet blodtryk
V111 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: f: Blodprop i hjertet
V112 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: Hjertekrampe
V113 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: g: Hjerneblødning/blodprop i hjernen
V114 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: h: Kronisk bronkitis
V115 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: i: Astma
V116 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: j: Høfeber
V117 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: k: Mavesår
V118 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: l: Galdesten
V119 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: m: Nyresten
V120 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: n: Menstruationsbesvær
V121 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: o: Underlivssygdomme
V122 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: p: Eksem
V123 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: q: Psoriasis
V124 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: r: Nedsat hørelse
V125 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: s: Nedsat syn
V126 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: t: Rygsygdomme
V127 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: u: Medfødte lidelser
V128 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: x: Fået fjernet et organ (f.eks. lunge, nyre, bryst, livmoder) Hvilket?
V129 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: y: Kræft
V130 Spm. 24: Har De på nuværende tidspunkt eller har De tidligere haft nogle af de sygdomme eller lidelser, der er nævnt på denne liste? Har tidligere haft: y: Kræft Hvilken slags?
V131 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. a.a: Allergisk snue, øjenkløe (f.eks. høfeber), som kun generer på bestemte årstider.
V132 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. a.b: Allergisk snue, øjenkløe (f.eks. høfeber), som generer uafhængigt af årstiden.
V133 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. b: Børneeksem
V134 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. c: Nældefeber
V135 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. d: Astma
V136 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. e: Allergiske lidelser i tarmen
V137 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. f: Allergiske lidelser på huden
V138 Spm. 25: På dette kort er anført nogle beskrivelser af allergiske tilstande og overfølsomhedsreaktioner. Jeg vil bede Dem fortælle mig, om De har haft sådanne helbredsproblemer og hvornår. Det kan godt være, at De kommer til at gentage nogle svar fra det foregående spørgsmål, men det gør ikke noget. Vis kort 3 med symptombeskrivelse. Hvis nej (=3) til a - g, gå til tekst 2 side 11. g: Andet
V139 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? a: Nej
V140 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? b: Ja, egen læge
V141 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? c: Ja, specialist
V142 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? d: På sygehus
V143 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? e: Andre steder
V144 Spm. 26: Har De fået konstateret overfølsomheden hos en læge? e: Andre steder, hvor?
V145 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) a: Husker det ikke
V146 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) b: Priktest
V147 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) c: Plasterprøve
V148 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) d: Blodprøve
V149 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) e: Provokation
V150 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) f: Egen erfaring
V151 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) g: Andet
V152 Spm. 26.a: Hvorledes har De fået konstateret overfølsomheden? (Gerne flere svar) g: Andet Hvilket:
V153 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Nej, kender ikke årsagen til allergien
V154 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: a: Pollen
V155 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: b: Dyr/insekter
V156 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: c: Støvmider
V157 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: d: Mug
V158 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: e: Farve og konserveringsmidler
V159 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: f: Bestemte fødevarer
V160 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: f: Bestemte fødevarer, hvilke?
V161 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: g: Bestemte lægemidler/medicin
V162 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: g: Bestemte lægemidler/medicin, hvilke?
V163 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: h: Bestemte kemikalier eller metaller
V164 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: h: Bestemte kemikalier eller metaller? Hvilke?
V165 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: i: Bestemte drikkevarer
V166 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: i: Bestemte drikkevarer? Hvilke?
V167 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: j: Kosmetik eller hudplejemidler
V168 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: j: Kosmetik eller hudplejemidler Hvilke?
V169 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: k: Andet
V170 Spm. 26.b: Ved De, hvad De er overfølsom overfor? (d.v.s. hvad der udløser Deres allergiske lidelse). Ja, allergien udløses af: k: Andet Hvad?
V171 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5.
V172 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke
V173 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke b: Var De meget eller lidt generet af det?
V174 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke d: Har De lidt af det i længere tid?
V175 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V176 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V177 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V178 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V179 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V180 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V181 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V182 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V183 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Smerter eller ubehag i skulder eller nakke Spm. 27.e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V184 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd.
V185 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. b: Var De meget eller lidt generet af det?
V186 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. d: Har De lidt af det i længere tid?
V187 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V188 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V189 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V190 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V191 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V192 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V193 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V194 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V195 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. b: Smerter eller ubehag i ryg og lænd. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V196 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led.
V197 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. b: Var De meget eller lidt generet af det?
V198 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. d: Har De lidt af det i længere tid
V199 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V200 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V201 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V202 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V203 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V204 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V205 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V206 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V207 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Smerter eller ubehag i arme, hænder, ben, knæ, hofter eller led. e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V208 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst d: Hovedpine
V209 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine b: Var De meget eller lidt generet af det?
V210 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine d: Har De lidt af det i længere tid?
V211 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 1.
V212 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 2.
V213 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 3.
V214 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 4.
V215 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 5.
V216 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 6.
V217 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 7.
V218 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 8.
V219 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. d: Hovedpine e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6).
V220 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst e: Hurtig hjertebanken
V221 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken b: Var De meget eller lidt generet af det?
V222 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken d: Har De lidt af det i længere tid?
V223 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V224 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne (Vis kort 6) 2.
V225 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V226 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V227 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V228 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V229 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V230 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V231 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. e: Hurtig hjertebanken e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V232 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst
V233 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst b: Var De meget eller lidt generet af det?
V234 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst d: Har De lidt af det i længere tid?
V235 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 1.
V236 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 2.
V237 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 3.
V238 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 4.
V239 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 5.
V240 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 6.
V241 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 7.
V242 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 8.
V243 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. f: Ængstelse, nervøsitet, uro og angst e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6).
V244 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst g: Søvnbesvær, søvnproblemer
V245 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer b: Var De meget eller lidt generet af det?
V246 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer d: Har De lidt af det i længere tid?
V247 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V248 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V249 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V250 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V251 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V252 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V253 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V254 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V255 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. g: Søvnbesvær, søvnproblemer e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V256 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig
V257 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig h: Var De meget eller lidt generet af det?
V258 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig d: Har De lidt af det i længere tid?
V259 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 1.
V260 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 2.
V261 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 3.
V262 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 4.
V263 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 5.
V264 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 6.
V265 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 7.
V266 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6). 8.
V267 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. h: Nedtrykthed, deprimeret, ulykkelig e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6).
V268 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst i: Træthed
V269 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed b: Var De meget eller lidt generet af det?
V270 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed d: Har De lidt af det i længere tid?
V271 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V272 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V273 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V274 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V275 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V276 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V277 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V278 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V279 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. i: Træthed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V280 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst j: Mavesmerter, ondt i maven
V281 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven b: Var De meget eller lidt generet af det?
V282 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven d: Har De lidt af det i længere tid?
V283 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V284 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V285 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V286 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V287 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V288 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V289 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V290 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V291 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. j: Mavesmerter, ondt i maven e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6).
V292 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave
V293 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave b: Var De meget eller lidt generet af det?
V294 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave d: Har De lidt af det i længere tid?
V295 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V296 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V297 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V298 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V299 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V300 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V301 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V302 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V303 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. k: Fordøjelsesbesvær, tynd/hård, mave e Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V304 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst l: Eksem, hududslet, kløe
V305 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe b: Var de meget eller lidt generet af det?
V306 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe d.: Har De lidt af det i længere tid?
V307 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V308 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V309 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V310 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V311 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V312 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V313 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V314 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V315 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. l: Eksem, hududslet, kløe e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V316 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst m: Forkølelse, snue, hoste
V317 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste b: Var De meget eller lidt generet af det?
V318 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste d: Har De lidt af det i længere tid?
V319 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V320 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V321 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V322 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V323 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V324 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V325 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V326 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V327 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. m: Forkølelse, snue, hoste e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6).
V328 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. a: Forekomst n: Åndedrætsbesvær, forpustethed
V329 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed b: Var De meget eller lidt generet af det?
V330 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed d: Har De lidt af det i længere tid?
V331 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 1.
V332 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 2.
V333 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 3.
V334 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 4.
V335 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 5.
V336 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 6.
V337 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 7.
V338 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6) 8.
V339 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. n: Åndedrætsbesvær, forpustethed e: Hvad foretog De Dem i anledning af generne? (Vis kort 6)
V340 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Havde genen/generne noget at gøre med en bestemt lidelse eller sygdom?
V341 Spm. 27: Har De indenfor de sidste 14 dage været generet af nogle af de her nævnte former for smerter eller ubehag? Vis kort 5. c: Havde genen/generne noget at gøre med en bestemt lidelse eller sygdom? Hvilken?
V342 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.)
V343 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) Antal dage?
V344 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere.
V345 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks.arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere. Hvilken sygdom, skade eller lidelse drejer det sig om? Antal sygdomme?
V346 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere. b: Hvilken sygdom, skade eller lidelse drejer det sig om? Antal sygdomme? 1. sygdom:
V347 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere. b: Hvilken sygdom, skade eller lidelse drejer det sig om? Antal sygdomme? 2. sygdom:
V348 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks. arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere. b: Hvilken sygdom, skade eller lidelse drejer det sig om? Antal sygdomme? 3. sygdom:
V349 Spm. 28: Har sygdom, skader eller lidelser gjort det besværligt eller umuligt for Dem inden for de sidste 14 dage at udføre Deres normale daglige gøremål? (f.eks.arbejde i eller uden for hjemmet, fritidsaktiviteter o.l.) a: Er disse vanskeligheder/begrænsninger af en mere varig karakter? Med varig mener jeg, at de har varet eller forventes at ville vare 6 måneder eller mere. b: Hvilken sygdom, skade eller lidelse drejer det sig om? Antal sygdomme? 4. sygdom:
V350 Spm. 29: Har De nogensinde været nødt til at holde op med et job eller skifte til andet arbejde eller andre arbejdsopgaver på grund af sygdom, skade eller gener?
V351 Spm. 29: Har De nogensinde været nødt til at holde op med et job eller skifte til andet arbejde eller andre arbejdsopgaver på grund af sygdom, skade eller gener?
V352 Spm. 30: Hvor mange dage har De måttet blive hjemme fra arbejde på grund af sygdom, skader eller gener inden for de sidste 14 dage og inden for det sidste år. (medregn kun arbejdsdage) a: Inden for de sidste 14 dage:
V353 Spm. 30: Hvor mange dage har De måttet blive hjemme fra arbejde på grund af sygdom, skader eller gener inden for de sidste 14 dage og inden for det sidste år. (medregn kun arbejdsdage) b: Inden for det sidste år: (Incl. de sidste 14 dage)
V354 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? Nej:
V355 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? a: Medicin, næsedråber el.lign.
V356 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? b: Ja, blodtrykssænkende medicin
V357 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? c: Ja, hjertemedicin (nitroglycerin, digoxin m.m.)
V358 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? d: Ja, salve eller andet hudlægemiddel
V359 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? e: Ja, smertestillende medicin, herunder hovedpinepiller
V360 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? f: Ja, sovemidler
V361 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? g: Ja, afføringsmidler eller andet for maven
V362 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? h: Ja, nervemidler, beroligende medicin
V363 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? i: Ja, naturmedicin
V364 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? j: Ja, andet
V365 Spm. 31: Har De inden for de sidste 14 dage taget nogen af de følgende former for medicin? j: Ja, andet, specificer:
V366 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) a: Nej
V367 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) b: Ja, egen praktiserende læge
V368 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) c: Ja, vagtlæge
V369 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) d: Ja, praktiserende speciallæge
V370 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) e. Ja, læge på mit arbejde (bedriftslæge)
V371 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) f: Ja, skadestue
V372 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) g: Ja, hospitalsambulatorium
V373 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) h: Ja, indlagt på hospital
V374 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) i: Ja, anden læge
V375 Spm. 32: Har De inden for de sidste 3 måneder været i kontakt med en læge på grund af gener, sygdom eller skade? (medregn kun kontakter på grund af egen sygdom ikke børns sygdom) i: Ja, anden læge, hvilken:
V376 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? Nej:
V377 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? a: Ja, tandlæge
V378 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? b: Ja, hjemmesygeplejerske
V379 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? c: Ja, fysioterapeut
V380 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? d: Ja, kiropraktor
V381 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? e: Ja, psykolog
V382 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? f: Ja, naturlæge o.l.
V383 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? g: Andet
V384 Spm. 33: Har De inden for de sidste 3 måneder gjort brug af andre behandlere? g: Andet, hvad:
V385 Spm. 34: Hvornår har De sidst: a: Fået målt Deres blodtryk
V386 Spm. 34: Hvornår har De sidst: b: Fået undersøgt eller kontrolleret Deres syn
V387 Spm. 34: Hvornår har De sidst: c: Været til generel forebyggende helbredsundersøgelse hos læge
V388 Spm. 34: Hvornår har De sidst: c: Været til generel forebyggende helbredsundersøgelse hos læge d: Hvor fandt undersøgelsen sted?
V389 Spm. 34: Hvornår har De sidst: c: Været til generel forebyggende helbredsundersøgelse hos læge d: Hvor fandt undersøgelsen sted?
V390 Spm. 35: Hvornår har De sidst fået lavet celleundersøgelse af livmoderen?
V391 Spm. 35: Hvornår har De sidst fået lavet celleundersøgelse af livmoderen? a: Hvor mange gange har De fået foretaget en sådan prøve inden for de sidste 3 år og hvorledes blev prøven foretaget? Med pipette
V392 Spm. 35: Hvornår har De sidst fået lavet celleundersøgelse af livmoderen? a: Hvor mange gange har De fået foretaget en sådan prøve inden for de sidste 3 år og hvorledes blev prøven foretaget? Celleprøve hos egen læge
V393 Spm. 35: Hvornår har De sidst fået lavet celleundersøgelse af livmoderen? a: Hvor mange gange har De fået foretaget en sådan prøve inden for de sidste 3 år og hvorledes blev prøven foretaget? Celleprøve hos speciallæge, sygehus
V394 Spm. Hvor mange gange (ca.) har De inden for det sidste sidste år været i kontakt med en læge (Deres egen læge, vagtlæge, en læge på et sygehus eller i en klinik) på grund af egne forhold, fx. sygdom, forebyggende undersøgelse eller andet.
V395 Spm. V394 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde?
V396 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Hvad skyldtes Deres utilfredshed?
V397 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Fortalte lægen om Deres utilfredshed?.
V398 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Søgte anden læge for at få råd
V399 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Talte med familie om det
V400 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Talte med venner og bekendte om det
V401 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Talte med en patient- eller forbrugerorganisation
V402 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Talte med en sagfører eller lignende..
V403 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Klagede mundtligt
V404 Spm. V394, V395 Har De ved nogen af de nævnte lægekontakter oplevet, at De var utilfreds med lægen. Det kan fx. være med lægens undersøgelse eller behandling eller det lægen gjorde? Gjorde De noget af følgende i anledning af Deres utilfredshed med lægen? Klagede skriftligt
V405 Spm. Børn: Har De indenfor det sidste år oplevet lægekontakt vedrørende Deres børn eller anden nærtstående familie (partner, forældre), hvor De var så utilfreds, at De overvejede eller rent faktisk klagede?
V406 Spm. Forældre: Har De indenfor det sidste år oplevet lægekontakt vedrørende Deres børn eller anden nærtstående familie (partner, forældre), hvor De var så utilfreds, at De overvejede eller rent faktisk klagede?
V407 Spm. Andre: Har De indenfor det sidste år oplevet lægekontakt vedrørende Deres børn eller anden nærtstående familie (partner, forældre), hvor De var så utilfreds, at De overvejede eller rent faktisk klagede?
V408 Spm. Andre: Har De indenfor det sidste år oplevet lægekontakt vedrørende Deres børn eller anden nærtstående familie (partner, forældre), hvor De var så utilfreds, at De overvejede eller rent faktisk klagede?
V409 Spm. V408 Hvem klagede De til?
V410 Spm. V408 Hvad ville De gerne opnå ved at klage?
V411 Spm. V408 Hvorfor klagede De ikke, når De var utilfreds?
V412 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. Nej
V413 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. a: Naturmedicin (fx. homøopati)
V414 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. b: Zoneterapi
V415 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. c: Afspænding
V416 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. d: Vejledning om kost, motion m.v.
V417 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. e: Nåleakupunktur
V418 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. f: Håndspålæggelse
V419 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. g: Massage/manipulation
V420 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. h: Brug af apparatur (herunder magnetiske strygninger og radionibehandling)
V421 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. i: Healing
V422 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. j: Psykoterapi
V423 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. k: Hypnose
V424 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. l: Andet
V425 Spm. 36: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Vis kort 9. l: Andet, hvad:
V426 Spm. 36.a: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Var det inden for det sidste år?
V427 Spm. 36.b: Har De nogensinde gjort brug af behandlere udenfor det almindelige sundhedsvæsen, og f.eks. benyttet nogle af de behandlinger, som står på dette kort. Hvad var årsagen til, at De forsøgte denne form for behandling?
V428 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 37: Læse en almindelig avistekst (evt. med briller, hvis det normalt bruges)
V429 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 38: Høre hvad der bliver sagt under en normal samtale mellem 3 eller flere personer? (evt. med høreapparat, hvis det normalt bruges)
V430 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 39: (Udfyldes af interviewer)
V431 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 40: Løbe 100 meter?
V432 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 41: Gå 400 meter uden at hvile?
V433 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 42: Gå op eller ned ad en trappe fra en etage til en anden uden at hvile?
V434 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 43: Bære 5 kg? (f.eks. indkøbsposer)
V435 Kan De normalt uden besvær, med lidt besvær, med meget besvær eller slet ikke gøre følgende? Spm. 44: Tygge eller bide i hårde madvarer? (f.eks. æbler)
V436 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Nej:
V437 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Ja, briller
V438 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Ja, høreapparat
V439 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Ja, stok
V440 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Ja, andet
V441 Spm. 45: Benytter De i det daglige nogen form for hjælpemidler for at klare Dem? (F.eks. briller, høreapparat, stok o.l.) Ja, andet, hvad?
V442 Spm. 46: Næsten alle voksne har fået trukket nogle tænder ud. Hvor mange af Deres egne tænder har De tilbage?
V443 Spm. 47: Har De gået til regelmæssige - mindst årlige eftersyn af tænderne i løbet af de sidste 5 år?
V444 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. a: Fugt, træk eller kulde
V445 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. b: Andre former for dårligt indeklima?
V446 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. c: Støj fra gade, vej, tog eller fly?
V447 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. d: Støj fra fabrik?
V448 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. e: Luftforurening fra trafikken?
V449 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. f: Luftforurening fra fabrikker?
V450 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. g: Dårligt drikkevand?
V451 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for: Vis kort 11. h: Andet?
V452 Spm. 48: Er De her i boligen udsat for h: Andet, hvad?
V453 Spm. 49: Hvor ofte træffer De familie og venner og bekendte? a: Familie
V454 Spm. 49: Hvor ofte træffer De familie og venner og bekendte? b: Venner og bekendte
V455 Spm. 50: Deltager De i foreningsliv, møder el. lign.? (Udenfor arbejdet, herunder aktiv sportsdeltagelse og træning, aftenskole i sæsonen m.m.)
V456 Spm. 51: Hvis De bliver syg og har brug for hjælp af forskellig slags, kan De da regne med at hjælp fra andre? (Her tænkes især på hjælp til praktiske problemer) a: Nej, ingen
V457 Spm. 51: Hvis De bliver syg og har brug for hjælp af forskellig slags, kan De da regne med at hjælp fra andre? (Her tænkes især på hjælp til praktiske problemer) b: Ja, fra dem jeg bor sammen med
V458 Spm. 51: Hvis De bliver syg og har brug for hjælp af forskellig slags, kan De da regne med at hjælp fra andre? (Her tænkes især på hjælp til praktiske problemer) c: Ja, fra naboer, folk i nabolaget
V459 Spm. 51: Hvis De bliver syg og har brug for hjælp af forskellig slags, kan De da regne med at hjælp fra andre? (Her tænkes især på hjælp til praktiske problemer) d: Ja, fra andre venner og bekendte
V460 Spm. 52: Sker det nogensinde, at De er alene, selv om De egentlig havde mest lyst til at være sammen med andre?
V461 Spm. 52: Sker det nogensinde, at De er alene, selv om De egentlig havde mest lyst til at være sammen med andre?
V462 Spm. 53: Har De så meget at gøre i Deres arbejde, at De har svært ved at nå Deres arbejdsopgaver?
V463 Spm. 54: Hvordan er arbejdstempoet eller arbejdspresset på Deres arbejde?
V464 Spm. 55: Får De udnyttet deres evner i tilstrækkelig omfang i Deres nuværende arbejde?
V465 Spm. 56: Hvor stor indflydelse har De normalt på tilrettelæggelse af Deres daglige arbejde?
V466 Spm. 57: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 12: a: Kraftige rystelser og vibrationer, som rammer hænder?
V467 Spm. 57: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 12: b: Kraftig rystelser og vibrationer, som rammer hele kroppen?
V468 Spm. 57: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 12: c: Arbejde i bøjede eller forvredne arbejdsstillinger?
V469 Spm. 57: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 12: d: Mange gentagne og ensidige bevægelser?
V470 Spm. 57: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 12: e: Tunge byrder (mindst 10 kg), som skal bæres eller løftes?
V471 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. a: Støj, så man må hæve stemmen, hvis man skal tale med andre?
V472 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. b: Kulde i arbejdslokalerne?
V473 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. c: Stærk varme i arbejdslokalerne (24 grader og derover)?
V474 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. d: Træk i arbejdslokalerne, så man kan mærke det suser?
V475 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. e: Støv, som er synligt i almindelig belysning (f.eks metalstøv, træstøv o.l.)?
V476 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. f: Dampe fra organiske opløsningsmidler (tri, tetra, terpentin m.v.)?
V477 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. g: Røg (f.eks. svejserøg, lodderøg o.l.)
V478 Spm. 58: Er De i Deres arbejde ofte udsat for nogle af følgende forhold? Med ofte mener jeg mere end 2 dage om ugen. Vis kort 13. h: Andre kemiske stoffer, væsker eller andre former for luftforurening?
V479 Spm. 59: Hvor længe har De arbejdet i Deres nuværende arbejde? (Her tænkes på det arbejde, som har medført de påvirkninger, der er svaret på ovenfor).
V480 Spm. 60: Har De inden for det sidste år været udsat for een eller flere ulykker i arbejdstiden, der medførte sygefravær udover tilskadekomstdagen?
V481 Spm. 61: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.)
V482 Spm. 61.a: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) Hvor mange gange var der tale om en.. (Angiv antal gange) a: Trafikulykke?
V483 Spm. 61.a: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) Hvor mange gange var der tale om en.. (Angiv antal gange) b: Hjemmeulykke?
V484 Spm. 61: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) a: Hvor mange gange var der tale om en.. (Antal gange) c: Ulykke ved idræt/sport?
V485 Spm. 61.a: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) Hvor mange gange var der tale om en.. (Angiv antal gange) d: Andet?
V486 Spm. 61.a: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) Hvor mange gange var der tale om en.. (Angiv antal gange) d: Andet, hvad?
V487 Spm. 61.a: Har De inden for det sidste år været udsat for ulykker eller uheld udenfor arbejdstiden, som gjorde det besværligt for Dem at udføre de daglige gøremål dagen efter? (f.eks. forstuvet en ankel, blevet forbrændt, været udsat for en kemisk forgiftning o.l.) Hvor mange gange var der tale om en.. (Angiv antal gange) d: Andet, hvad?
V488 Spm. 63: Gør De noget for at bevare eller forbedre Deres helbred og sundhed?
V489 Spm. 63: Gør De noget for at bevare eller forbedre Deres helbred og sundhed?
V490 Spm. 64: Hvordan vil De beskrive Deres hovedbeskæftigelse? Vis kort 14
V491 Spm. 65: Hvis vi ser på det sidste år, hvad ville De så sige passer bedst som beskrivelse på Deres aktivitet i fritiden? Vis kort 15
V492 Spm. 66: Hvor mange timers søvn får De sædvanligvis i døgnet? Antal timer:
V493 Spm. 67: Synes De selv De får nok søvn til at føle Dem udhvilet?
V494 Spm. 68: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De på den seneste hele hverdag? (excl. fredag - denne henregnes til week-end). Alm. pilsnerøl, antal genstande: (1 fl. pilsner = 1 genstand)
V495 Spm. 68: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De på den seneste hele hverdag? (excl. fredag - denne henregnes til week-end). Stærkt øl, antal genstande: (1 fl. stærk øl = 1½ genstand)
V496 Spm. 68: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De på den seneste hele hverdag? (excl. fredag - denne henregnes til week-end). Rød- & hvidvin, antal genstande: (1 glas rød-/hvidvin = 1 genstand) (1 fl. rød-/hvidvin = 6 genstande)
V497 Spm. 68: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De på den seneste hele hverdag? (excl. fredag - denne henregnes til week-end). Hedvin, antal genstande: (1 glas hedvin = 1 genstand) (1 fl. hedvin 70 cl = 10 genstande)
V498 Spm. 68: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De på den seneste hele hverdag? (excl. fredag - denne henregnes til week-end). Spiritus, antal genstande: (1 snaps = 1 genstand) (1 fl. spiritus 75 cl = 25 genstande)
V499 Spm. 69: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De ialt den sidste weekend? (dvs. fredag, lørdag og søndag tilsammen) Alm. pilsnerøl, antal genstande: (1 fl. pilsner = 1 genstand)
V500 Spm. 69: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De ialt den sidste weekend? (dvs. fredag, lørdag og søndag tilsammen) Stærkt øl, antal genstande: (1 fl. stærk øl = 1½ genstand)
V501 Spm. 69: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De ialt den sidste weekend? (dvs. fredag, lørdag og søndag tilsammen) Rød- & hvidvin, antal genstande: (1 glas rød-/hvidvin = 1 genstand) (1 fl. rød-/hvidvin = 6 genstande)
V502 Spm. 69: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De ialt den sidste weekend? (dvs. fredag, lørdag og søndag tilsammen) Hedvin, antal genstande: (1 glas hedvin = 1 genstand) (1 fl. hedvin 70 cl = 10 genstande)
V503 Spm. 69: Hvor meget øl, vin eller spiritus drak De ialt den sidste weekend? (dvs. fredag, lørdag og søndag tilsammen) Spiritus, antal genstande: (1 snaps = 1 genstand) (1 fl. spiritus 75 cl = 25 genstande)
V504 Spm. 70: Var forbruget i den forløbne uge typisk for Deres almindelige forbrug?
V505 Spm. 71: Ryger De?
V506 Spm. 71.a: Har De røget tidligere?
V507 Spm. 72: Hvor meget ryger eller røg De gennemsnitlig om dagen? a: Antal cigaretter dagligt:
V508 Spm. 72: Hvor meget ryger eller røg De gennemsnitlig om dagen? b: Antal cerutter dagligt:
V509 Spm. 72: Hvor meget ryger eller røg De gennemsnitlig om dagen? c: Antal cigarer dagligt:
V510 Spm. 72: Hvor meget ryger eller røg De gennemsnitlig om dagen? b: Antal gram pibetobak dagligt:
V511 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. Nej
V512 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. a: Ja, kød i almindelig
V513 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. b: Ja, kød med meget fedt
V514 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. c: Ja, hårdt stegt/branket kød
V515 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. d: Ja, røgede madvarer
V516 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. e: Ja, pølser (medister, røde pølser, spegepølse)
V517 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. f: Ja, fløde/flødeskum/smør
V518 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. g: Ja, slik og wienerbrød
V519 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. h: Ja, salt/salte madvarer
V520 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. i: Ja, sukker
V521 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. j: Ja, mad med mange farvestoffer
V522 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. k: Ja, kaffe
V523 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. l: Ja, mellemmåltider
V524 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. m: Ja, mælkeprodukter
V525 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. n: Ja, andet
V526 Spm. 73: Prøver De af hensyn til Deres sundhed og helbred at holde igen med - eller undgå - visse føde- og madvarer? Vis kort 16. n: Ja, andet, hvad
V527 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. Nej
V528 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. a: Ja, rå grøntsager og frugt
V529 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. b: Ja, youghurt, ymer, kærnemælk og andre surmælksprodukter
V530 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. c: Ja, plante- eller diætmargarine
V531 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. d: Ja, groft brød
V532 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. e: Ja, kosttilskud f.eks. vitaminer, mineraler, fiberprodukter
V533 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. f: Ja, helsekost, biodynamiske grøntsager
V534 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. g: Ja, kemikaliefrit mel
V535 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. h: Ja, andet
V536 Spm. 74: Er der føde- og madvarer, som De af hensyn til Deres sundhed og helbred bevidst prøver at inddrage i Deres kost? Vis kort 17. h: Ja, andet,hvad
V537 Spm. 75: Hvor høj er De? Cm:
V538 Spm. 76: Hvor meget vejer De? Ca. kg:
V539 Spm. 77: Hvilken sygesikringsgruppe tilhører De?
V540 Spm. 78: Hvor stor var husstandens samlede indkomst i 1985 før skat? (Ved husstanden forstår vi Dem selv, Deres ægtefælle/ samlever og hjemmeboende børn).
V541 Er der noget, De ønsker at tilføje:
V542 Interviewers bedømmelse af interviewet:
V543 Spm. Interviewers bedømmelse af interviewet: Svært at gennemføre, fordi:
V544 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? j: Jeg prøver på at leve mindre stresset
V545 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? k: Jeg prøver at ændre mine arbejdsforhold
V546 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? l: Jeg prøver at leve regelmæssigt
V547 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? m: Jeg sørger for at holde kontakt med venner og bekendte
V548 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? n: Jeg lægger vægt på at familielivet fungerer
V549 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? o: Jeg går til regelmæssige helbredsundersøgelser
V550 Spm. 102: Hvad gør De for at holde Dem sund og rask? p: Andet, hvad
V551 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101.
V552 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 1: Første besvarelse
V553 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 1: Første besvarelse: Hvis andet, hvad:
V554 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 2: Anden besvarelse
V555 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 2: Anden besvarelse: Hvis andet, hvad:
V556 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 3: Tredie besvarelse
V557 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 3: Tredie besvarelse: Hvis andet, hvad:
V558 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 4: Fjerde besvarelse
V559 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 4: Fjerde besvarelse: Hvis andet, hvad:
V560 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 5: Femte besvarelse
V561 Spm. 103: Mange forskellige forhold kan give problemer for det enkelte menneskes sundhed. Har De, inden for de sidste 14 dage haft et væsentligt problem af betydning for Deres sundhed, der kan placeres i et af de områder, De ser på denne figur. Vis kort 101. 5: Femte besvarelse: Hvis andet, hvad:
V562 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? a: Ingen
V563 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? b: Samlever/ægtefælle
V564 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? c: Børn
V565 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? d: Anden familie
V566 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? e: Venner/bekendte
V567 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? f: Naboer
V568 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? g: Arbejdskammerater
V569 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? h: Min egen læge
V570 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? i: En praktiserende speciallæge
V571 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? j: En sygehuslæge
V572 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? k: En hjemmehjælper
V573 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? l: En hjemmesygeplejerske/sundhedsplejerske
V574 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? m: Fysioterapeut
V575 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? n: Klog mand/kone
V576 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? o: Zoneterapeut
V577 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? p: Kiropraktor
V578 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? q: Socialrådgiver/sagsbehandler
V579 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? r: Andre
V580 Spm. 104: Hvem talte De med om problemet? r: Andre, hvem
V581 Spm. 105: Var der nogen De hellere ville have talt med om problemet?
V582 Spm. 106: Hvem ville De helst have talt med?
V583 Spm. 106: Hvem ville De helst have talt med? Andre, hvem?
V584 Spm. 107: Hvad var grunden til, at De hellere ville have talt med denne person?
V585 Spm. 108: I nogle amter overvejes det at tilbyde borgerne gratis forebyggende helbredssamtaler hos deres praktiserende læge. Det ville være en samtale med Deres læge om de sundhedsproblemer, som De selv synes De har, og om hvad der skal til for at De kan holde Dem sund og rask, forbedre Deres sundhed og forebygge sygdom. Ville De benytte et sådant tilbud, hvis det fandtes i Deres amt?
V586 Spm. 109: I nogle amter overvejes det at tilbyde borgerne gratis forebyggende helbredssamtaler hos deres praktiserende læge. Det ville være en samtale med Deres læge om de sundhedsproblemer, som De selv synes De har, og om hvad der skal til for at De kan holde Dem sund og rask, forbedre Deres sundhed og forebygge sygdom. Ville De benytte et sådant tilbud, hvis det fandtes i Deres amt? Hvis nej til spm. 108 (V585). Hvorfor ikke?
V587 Spm. 110: Hvor ofte ville De være interesseret i at gå til en sådan undersøgelse?
V588 Spm. 110: Hvor ofte ville De være interesseret i at gå til en sådan undersøgelse? Andet, hvad?
V589 Spm. 201: Er De medlem af fortsættelsessygekassen Danmark.
V590 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? a: Til medicin
V591 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? a: Til medicin, hvor meget, antal kr.:
V592 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? b: Til tandlæge
V593 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? b: Til tandlæge, hvor meget, antal kr.:
V594 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? c: Til fysioterapeut
V595 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? c: Til fysioterapeut, hvor meget, antal kr.:
V596 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? d: Til psykolog
V597 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? d: Til psykolog, hvor meget, antal kr.:
V598 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? e: Til kiropraktor
V599 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? e: Til kiropraktor, hvor meget, antal kr.:
V600 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? f: Til briller/kontaktlinser
V601 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? f: Til briller/kontaktlinser, hvor meget, antal kr.:
V602 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? g: Til alternative behandlere (zoneterapeut, homøopat, healer osv.)
V603 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? g: Til alternative behandlere (zoneterapeut, homøopat, healer osv.), hvor meget, antal kr.:
V604 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? h. Til særlige fødevarer (kun hvis efter lægeråd/anvisning)
V605 Spm. 202: Har De inden for de sidste 3 måneder haft følgende former for udgifter (før evt. refusion fra Danmark eller socialkontoret)? h. Til særlige fødevarer (kun hvis efter lægeråd/anvisning) Hvor meget, antal kr.:
V606 Spm. 203: I Danmark bruges der godt 30 milliarder kr. om året inden for sundhedssektoren. Det svarer til ca. 10% af de samlede offentlige udgifter. Mener De:
V607 Spm. 204: Hvis der skulle afsættes flere midler (penge) til sundhedssektoren, hvorfra mener De midlerne først og fremmest skulle komme? Vis kort 201. Ved at:
V608 Spm. 204: Hvis der skulle afsættes flere midler (penge) til sundhedssektoren, hvorfra mener De midlerne først og fremmest skulle komme? Vis kort 201.
V609 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. a: Afvikle eller nedbringe nogle af ventelisterne på sygehusene?
V610 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. b: Indføre hjerte- og levertransplantationer?
V611 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. c: Indføre nye behandlingstilbud, fx. ægtransplatationer for barnløse ægtepar, maskiner til knusning af nyresten
V612 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. d: Forbedre forholdene for bestemte patientgrupper på sygehusene, fx. psykiatriske patienter eller ældre patienter
V613 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Vis kort 202. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? e: Øge behandlingstilbud og muligheder hos de praktiserende læger?
V614 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. f: Andet
V615 Spm. 205: Det koster mange penge at klare de problemer og udfordringer, som sundhedssektoren står over for. Der tales om ventelister på sygehusene, fx. på hofteoperationer, åreknuder, visse hjerteoperationer, grå stær osv. Samtidig tales der om behovet for at øge den sygdomsforebyggende indsats, fx. at sætte ind over for rygning, ernæringsoplysning, forebyggende helbredsundersøgelse osv. Hvordan vil De priotere? Lad os først se på sygdomsbehandling. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? Vis kort 202. f: Andet, hvad?
V616 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? g: Oplysningskampagner om sund kost, faren ved tobaksrygning osv.
V617 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? h: Forebyggende helbredsundersøgelse hos de praktiserende læger
V618 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? i: Forebyggelse af ulykker i hjemmet, trafikken, på arbejdspladserne.
V619 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? j: Forebyggelse af sygdom, gennem en forbedring af arbejdsmiljøet
V620 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? k: Folkeundersøgelser for tidlige stadier af kræft, fx. brystkræft eller endetarmskræft
V621 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? l: Forsøge at få folk til at motionere mere
V622 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? m: Andet
V623 Spm. 206: Lad os nu se på det forebyggende arbejde. Hvad ville De placere som vigtigst, næstvigtigst? m: Andet, hvad
V624 Spm. 207: Vi har nu set på såvel det behandlende som sygdomsforebyggende arbejde. Det er sjældent muligt at gøre alt på een gang. Tænk på de mulige behandlings- og sygdomsforebyggende aktiviteter, vi netop har talt om. Hvilke af de 4 aktiviteter De før har prioriteret, ville De betragte som de 3 vigtigste? (Skriv bogstaver fra ovenstående) a: Vigtigst
V625 Spm. 207: Vi har nu set på såvel det behandlende som sygdomsforebyggende arbejde. Det er sjældent muligt at gøre alt på een gang. Tænk på de mulige behandlings- og sygdomsforebyggende aktiviteter, vi netop har talt om. Hvilke af de 4 aktiviteter De før har prioriteret, ville De betragte som de 3 vigtigste? (Skriv bogstaver fra ovenstående) b: Næstvigtigst
V626 Spm. 207: Vi har nu set på såvel det behandlende som sygdomsforebyggende arbejde. Det er sjældent muligt at gøre alt på een gang. Tænk på de mulige behandlings- og sygdomsforebyggende aktiviteter, vi netop har talt om. Hvilke af de 4 aktiviteter De før har prioriteret, ville De betragte som de 3 vigtigste? (Skriv bogstaver fra ovenstående) c: Tredie vigtigst
V627 Spm. 208: Har De inden for de sidste 3 måneder fået udstedt en recept på medicin?
V628 Spm. 209: Hvor mange gange kunne (kan) recepten benyttes uden fornyelse? (Hvis mere end 1 recept, den recept som var/er gyldig længst).
V629 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? a: Det gør ikke noget, at de små sygehuse nedlægges. Behandlingsmulighederne er for ringe.
V630 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? b: De små sygehuse skal ikke nedlægges, de er billige i drift.
V631 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? c: De små sygehuse skal ikke nedlægges, de udgør vigtige og gode arbejdspladser i lokalområdet.
V632 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? d: Hvis valget står mellem at nedlægge et lille lokalsygehus eller at spare på de store sygehuse, skal det lille sygehus nedlægges.
V633 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? e: De store sygehuse er upersonlige og uoverskuelige, medens de små sygehuse er mere personlige og overskuelige.
V634 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? f: Det er ikke muligt at udnytte de nyeste lægevidenskabelige fremskridt på de små sygehuse.
V635 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? g: Det er vigtigt, at patienter indlægges så nært ved deres hjem som muligt. Derfor er det uheldigt at nedlægge de små sygehuse.
V636 Spm. 210: I de senere år er der rundt omkring i landet blevet nedlagt en række mindre sygehuse, fx. Kerteminde Sygehus på Fyn, eller der har været tale om nedlæggelse, fx. af Assens sygehus. Denne udvikling henimod færre, store og specialiserede sygehuse diskuteres ud fra lokalpolitiske, økonomiske og sundhedsmæssige synspunkter. Jeg nævner nu en række synspunkter og vil gerne høre om De er enig eller uenig? h: Og til sidst: Når De skal sammenfatte Deres mening om store og små sygehuse, går De da ind for bevarelse af de små sygehuse?
V637 Spm. Hvad var årsagen til utilfredsheden med læge etc.?
V638 Spm. Hvem klagede De til:
V639 Spm. Hvad ville De opnå ved en klage?
V640 Spm. Hvorfor ikke klage, når utilfreds?
V641 Spm. Socialgruppe
V642 Spm. Sygdom/Sted i kroppen, 1. sygdom
V643 Spm. Sygdom/Sted i kroppen, 2. sygdom
V644 Spm. Sygdom/Sted i kroppen, 3. sygdom
V645 Spm. Sygdom/sted i kroppen, 4. sygdom
V646 Spm. Lider af kræft nu
V647 Spm. Har tidligere lidt af kræft
V648 Spm. Genefrembringende sygdom
V649 Spm. 1. aktivitetsbegrænsende sygdom
V650 Spm. 2. aktivitetsbegrænsende sygdom
V651 Spm. 3. aktivitetsbegrænsende sygdom
V652 Spm. 4. aktivitetsbegrænsende sygdom
V653 Spm. Ekstra kode
V654 ????
V655 ???
V656 ???
V657 Beregnet alder (SFI)
V658 Stikprøver
V659 Spm. Hovedbeskæftigelsens fysiske krav
V660 Soc3 ??
V661 Soc8a??
V662 Soc4??
V663 Soc5??
V664 Samliv??
V665 Sociale kontakter version 1
V666 Husstand version 1
V667 Psykisk index version 1
V668 Symptomindex version 1
V669 Geokode version 1
V670 Skoleuddannelse version 1
V671 Ald4??
V672 Aldern85??
V673 Geografisk kode 1
V674 Geografisk kode 2
V675 Geografisk kode 3
V676 Spm. ??
V677 Spm. ??
V678 Spm. ??
V679 Spm. ??
V680 Spm. ??
V681 Spm. ??
V682 Spm. ??
V683 Spm. ??
V684 Spm. ??
V685 Spm. ??
V686 Spm. ??
V687 Spm. Antal genstande pr. dag
V688 Spm. Antal genstande pr. weekend
V689 Spm. Antal genstande pr. uge
V690 Cigaret??
V691 Tobak??
V692 Spm. Body Mass Index
V693 Antgen ??
V694 Antmob ??
V695 Antkom ??
V696 Antfys ??
V697 Antsyg ??
V698 Anta ??
V699 Antb ??
V700 Antc ??
V701 Antd ??
V702 Ante ??
V703 Antf ??
V704 Antg ??
V705 Anth ??
V706 Antrisr ??
V707 Antakut ??
V708 Pindx ??
V709 Sindx ??
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv