Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

1326

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Sonars observationsnummer.
V4 Spm. 1: Hvor mange personer bor der i husstanden inkl. Dem selv? ___ (notér antal personer i husstanden i alt).
V5 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 1: Køn:
V6 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 1: Alder:
V7 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 2: Køn:
V8 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 2: Alder:
V9 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 3: Køn:
V10 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 3: Alder:
V11 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 4: Køn:
V12 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 4: Alder:
V13 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 5: Køn:
V14 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 5: Alder:
V15 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 6: Køn:
V16 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 6: Alder:
V17 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 7: Køn:
V18 Spm. 2: Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreres - også børn) Person nr. 7: Alder:
V19 Spm. 5: Er De erhvervsmæssigt beskæftiget?
V20 Spm. 6: Hvilken af disse kategorier passer bedst?
V21 Spm. 7: Hvilket af disse svar passer bedst på Deres uddannelse?
V22 Spm. 8: Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation?
V23 Spm. 8: Faglig organisation: Er De medlem af en faglig organisation? Hvis ja (V22): Hvilken?
V24 Spm. 9: Bor De i:
V25 Spm. 10: Ejerforhold:
V26 Spm. 11: Findes der bil i husstanden?
V27 Spm. 12: Hvis bil i husstanden: Kører De selv bil?
V28 Spm. 13: Afgav De Deres stemme ved Folketingsvalget 12. december 1990? Spm. 14: Hvis ja: Hvilket parti stemte De på? Spm. 15: Hvis ikke stemte ved Folketingsvalget: Hvad var grunden til, at De ikke stemte?
V29 Geokode 1
V30 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens fødselsår.
V31 Oplys venligst køn og alder for hvert husstandsmedlem - begynd med Dem selv. (Alle personer i husstanden bedes registreret - også børn). Respondentens køn.
V32 Vægtningsfaktor
V33 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 14. september 1992?
V34 Spm. A: Vil De stemme, såfremt der afholdes valg mandag den 14. september 1992? Spm. B: Hvis ja: på hvilket parti vil De stemme? Spm. C: Hvis nej, hvad er grunden til De ikke vil stemme?
V35 Hvilken dag modtog De kuverten med dette skema?
V36 Spm. Hvis modtaget mandag eller senere: Er der specielle forhold, der kan forklare en forsinket modtagelse af brevpost?
V37 Spm. S1: Den 20. september er der folkeafstemning i Frankrig om tilslutning til EF-unionen (Maastricht-aftalen). Hvad håber De bliver udfaldet af den franske afstemning?
V38 Spm. S2: Hvis håber på et fransk ja til EF-unionen: Hvorfor? Det er den naturlige videreudvikling for Europa
V39 Spm. S2: Hvis håber på et fransk ja til EF-unionen: Hvorfor? Det vil fremskynde dannelsen af EF-unionen
V40 Spm. S2: Hvis håber på et fransk ja til EF-unionen: Hvorfor? Det vil lægge pres på Danmark
V41 Spm. S2: Hvis håber på et fransk ja til EF-unionen: Hvorfor? Andet nemlig:
V42 Spm. S2: Hvis håber på et fransk ja til EF-unionen: Hvorfor? Ved ikke
V43 Spm. S3: Hvis håber på et fransk nej til EF-unionen: Hvorfor? Det vil sikre, at Maastricht-aftalen bliver genforhandlet
V44 Spm. S3: Hvis håber på et fransk nej til EF-unionen: Hvorfor? Det vil være til støtte for Danmark i de kommende EF-forhandlinger
V45 Spm. S3: Hvis håber på et fransk nej til EF-unionen: Hvorfor? Så er Maastricht-aftalen helt ude af billedet
V46 Spm. S3: Hvis håber på et fransk nej til EF-unionen: Hvorfor? Andet, nemlig:
V47 Spm. S3: Hvis håber på et fransk nej til EF-unionen: Hvorfor? Ved ikke
V48 Spm. S4: På de radikales landsmøde den 19-20. september vil man bl.a. drøftepartiets politiske linie. - Hvem mener De, at partiet bør samarbejde med på det økonomiske område, dvs. finanslov, skatter/afgifter og beskæftigelse?
V49 Spm. S5: Mener De, at Det radikale Venstre bør støtte Socialdemokratiet i bestræbelserne på at få regeringsmagten?
V50 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Generelle lønforbedringer
V51 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Lønforbedringer til de lavest lønnede
V52 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Kortere arbejdstid
V53 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Længere ferie
V54 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Større tryghed i ansættelsen
V55 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Større arbejdsgiverbidrag til ATP og AUD
V56 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? En pensionsreform for alle lønmodtagere
V57 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Større medarbejderindflydelse
V58 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Ingen af disse
V59 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Andet nemlig:
V60 Spm. S6: I løbet af nogle måneder går forhandlingerne om de nye overenskomster på det private arbejdsmarked i gang. I den forbindelse har LO for nylig anbefalet de enkelte fagforbund at stille krav, der samlet ligger indenfor plus 4-4,5% i forhold til den gældende overenskomst. På hvilket eller hvilke af disse områder ser De helst, at den nye overenskomst medfører forbedringer for lønmodtagerne? Ved ikke
V61 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Madvarer
V62 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vin til maden (etc.)
V63 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Rejser/ferier
V64 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Bil
V65 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Hårde hvidevarer
V66 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A)Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vedligeholdelse af bolig
V67 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: TV/Video
V68 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Møbler
V69 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Opsparing/pension
V70 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Afdrag på gæld
V71 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Anden bolig
V72 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Restaurantbesøg
V73 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Teater/koncert/biograf
V74 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Andet nemlig:
V75 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? A) Ekstra 200 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Ved ikke
V76 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Madvarer
V77 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vin til maden (etc.)
V78 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Rejser/ferier
V79 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Bil
V80 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Hårde hvidevarer
V81 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vedligeholdelse af bolig
V82 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: TV/Video
V83 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Møbler
V84 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Opsparing/pension
V85 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Afdrag på gæld
V86 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Anden bolig
V87 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Restaurantbesøg
V88 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Teater/koncert/biograf
V89 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Andet nemlig:
V90 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? B) Ekstra 500 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Ved ikke
V91 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Madvarer
V92 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vin til maden (etc.)
V93 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Rejser/ferier
V94 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Bil
V95 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Hårde hvidevarer
V96 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Vedligeholdelse af bolig
V97 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: TV/Video
V98 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Møbler
V99 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Opsparing/pension
V100 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Afdrag på gæld
V101 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Anden bolig
V102 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Restaurantbesøg
V103 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Teater/koncert/biograf
V104 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Andet nemlig:
V105 Spm. S7: Regeringen planlægger at sænke skatterne for at øge forbruget og dermed aktiviteterne i samfundet. Forestil Dem, at De/Deres husstand havde henholdsvis 200 kr., 500 kr. og 800 kr. mere til rådighed pr. måned. A) Hvis beløbet var ekstra 200 kr. om måneden, hvordan ville De/husstanden da først og fremmest anvende pengene? B) Hvis beløbet var ekstra 500 kr. om måneden, hvordan da? C) Hvis beløbet var ekstra 800 kr. om måneden, hvordan da? C) Ekstra 800 kr./måned: Ville først og fremmest anvende penge på: Ved ikke
V106 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Astrologi (stjernetydning)
V107 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Auralæsning
V108 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Clairvoyance (synskhed)
V109 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Drømmetydning
V110 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Grafologi (skrift-tolkning)
V111 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Kiromanti (håndlinie-tolkning)
V112 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Meditation
V113 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Reinkarnation (genfødelse)
V114 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Telepati (tankeoverføring)
V115 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Yoga
V116 Spm. S8: Troen på det alternative vinder i disse år stor udbredelse i de vestlige lande. I Danmark, der er foregangsland i denne udvikling, har interessen for fx astrologi og drømmetydning aldrig været større. I skemaet herunder er nævnt 10 forskellige områder indenfor den alternative viden. - Hvad er Deres holdning til hver af dem? Andet alternativ, nemlig:
V117 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Astrologi
V118 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Auralæsning
V119 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Clairvoyance
V120 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Drømmetydning
V121 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Grafologi
V122 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Kiromanti
V123 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Meditation
V124 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Regression
V125 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Telepati
V126 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Yoga
V127 Spm. S9: Er der nogen områder indenfor den alternative viden, De for tiden dyrker aktivt (går til), tidligere har prøvet eller måske læst/hørt om? Andet alternativt, nemlig:
V128 Spm. S10: I flere år har Danmark haft to nationale TV-kanaler, DR TV og TV2. - Hvor ofte ser De for tiden udsendelser fra 1) DR TV og 2) TV2? DR TV
V129 Spm. S10: I flere år har Danmark haft to nationale TV-kanaler, DR TV og TV2. - Hvor ofte ser De for tiden udsendelser fra 1) DR TV og 2) TV2? TV2
V130 Spm. S11: Hvis ser tv fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 1) Underholdningsprogrammer (film/serier)?
V131 Spm. S11: Hvis ser tv fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 2) Nyheder
V132 Spm. S11: Hvis ser tv fra begge kanaler: Hvilken af de to kanaler synes De har de bedste: 3) Sport
V133 Spm. S12: Hvis ser TV2: Driften af TV2 finansieres delvis ved hjælp af reklameindtægter delvis licenspenge. Hvor ofte ser De for tiden reklamerne i TV2?
V134 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Underholdende
V135 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Uinteressante
V136 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Sjove
V137 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Kedelige
V138 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Interessante
V139 Spm. S13: Hvis ser reklamer i TV2: Hvordan opfatter De generelt reklamerne i TV2? Generende
V140 Spm. S14: Sender TV2 efter Deres mening for mange, for få eller en passende mængde reklamer?
V141 Spm. S15: Besvares af alle der ser TV: Ville De/husstanden være villig til at betale 100 kr. mere i TV-licens pr. halvår for dermed at få færre reklamer l TV2?
V142 Spm. S16: Besvares af alle der ser TV: Ville De/husstanden være villig til at betale 250 kr. mere i TV-licens pr. halvår for dermed helt at undgå reklamer i TV2?
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv