Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

271

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Us-nummer
V4 Løbenummer
V5 Spm. 1: Hvordan har socialforvaltningen kunnet mærke omlægningen af psykiatrien: a. Har antallet af sociale klienter med sindslidelser i bred forstand (dvs. både personer med neuroser og psykoser) efter Deres vurdering været stigende, uændret, faldende?
V6 Spm. 1: Hvordan har socialforvaltningen kunnet mærke omlægningen af psykiatrien: b. Har antallet af sociale klienter med svære sindsssygdomme (fx skizofreni og maniodepressiv psykose) efter Deres vurdering været stigende, uændret, faldende
V7 Spm. 1: Hvordan har socialforvaltningen kunnet mærke omlægningen af psykiatrien: c. Har antallet af sociale klienter, som både har sindslidelser i bred forstand og alkoholeller stofmisbrugsproblemer, efter Deres vurdering været stigende, uændret, faldende
V8 Spm. 2: Har omlægningen af psykiatrien haft nogle af følgende konsekvenser? a. Har kommunen/socialcentret udarbejdet konkrete handlingsplaner for en oprustning af den sociale indsats over for sindslidende?
V9 Spm. 2: Har omlægningen af psykiatrien haft nogle af følgende konsekvenser? b. Har kommunen/socialcentret iværksat specifikke sociale indsatser/tilbud over for gruppen af sindslidende (evt i samarbejde med amtet eller private, frivillige organisationer, mv)?
V10 Spm. 3: I medierne støder man hyppigt på den påstand, at kommunerne slet ikke har været parat til at varetage de sociale opgaver over for den meget tunge gruppe af sindslidende. Synes De, at påstanden er rigtig for borgere i Deres kommune/ socialcenterområde?
V11 Spm. 4: Skyldes den manglende parathed helt eller delvis: a. Mangel på økonomiske ressourcer?
V12 Spm. 4: Skyldes den manglende parathed helt eller delvis: b. Manglende viden om de sindslidendes behov for sociale indsatser
V13 Spm. 4: Skyldes den manglende parathed helt eller delvis: c. En uklar ansvars- og kompetencefordeling mellem kommunens/socialcentrets og amtets/ centralforvaltningens social- og sygehusfunktioner
V14 Spm. 4: Skyldes den manglende parathed helt eller delvis: d. Andet
V15 Spm. 4: Skyldes den manglende parathed helt eller delvis: d. Andet, hvad?
V16 Spm. 5: Det påstås også, at der gøres for lidt for sindslidende med misbrugsproblemer. Synes De, at påstanden er rigtig for borgere i Deres kommune/socialcenterområde?
V17 Spm. 6: Mener De alt i alt, at størstedelen af de sindslidende i kommunen/socialcenterområdet, som i dag klarer sig uden for hospitalerne, har fået en bedre livskvalitet end før psykitriomlægningen?
V18 Spm. 7: Hvor højt prioriteres sociale indsatser/ tilbud til sindslidende i Deres kommune/socialcenter i forhold til andre sociale opgaver?
V19 Spm. 8: Hvis det er nødvendigt at vælge her og nu, hvad vil De så foretrække af hensyn til klienterne?
V20 Spm. 9: Hvor stor en andel af kommunens/socialcentrets bistandsmodtagere, førtidspensionsmodtagere, sygedagpengemodtagere og revalidender under eet har skønsmæssigt psykiske lidelser i bred forstand?
V21 Spm. 10: Hvor stor en andel af hjemmehjælpernes og hjemmesygeplejerskernes klienter under eet har skønsmæssigt psykiske lidelser i bred forstand?
V22 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: a. Støtte til sindslidende i egen bolig (i form af hjemmehjælp, hjemmesygepleje)
V23 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: b. Bofællesskaber, opgangsbofællesskaber, beskyttede boliger eller lignende alternative bomuligheder
V24 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: c. Døgninstitutionspladser (specialinstitutioner for særlige grupper af sindslidende, pladser på psykiatriske og kommunale plejehjem socialpsykiatriske træningsinstitutioner til patienter, der udskrives fra hospital mv.)
V25 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: d. Herberger og forsorgshjem
V26 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: e. Kontaktpersonordninger (medarbejdere der fungerer som tillidsrepræsentanter, netværksskabere mv)
V27 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: f. Klubtilbud og dagcentre med visitation (steder, hvor sindslidende kan mødes og beskæftige sig med uforpligtende aktiviteter)
V28 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: g. Aktivitetstilbud ved psykiatriske sygehuse og i distriktspsykiatrien
V29 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: h. Forpligtende beskæftigelseaktiviteter (fx aktivitetshuse, beskyttede værksteder beskyttede enkeltpladser, revalideringsinstitutioner)
V30 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: i. Uddannelsesaktiviteter (fx folkeoplysning på små hold, daghøjskoletilbud, lilleskole for voksne, kompenserende specialundervisning)
V31 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: j. Varmestuer og væresteder uden visitation (evt. med tilknyttet asylfunktion) (for sindslidende og andre udstødte, herunder misbrugere)
V32 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: k. Opsøgende arbejde (udegående medarbejdere der har til opgave at opbygge en kontakt til udstødte medborgere, herunder sindslidende)
V33 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: l. Krisecentre
V34 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: m. Særlige rådgivningstilbud, herunder selvhjælpsgrupper
V35 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? Der er behov for: n. Psykologhjælp
V36 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. a. Støtte til sindslidende i egen bolig (i form af hjemmehjælp, hjemmesygepleje)
V37 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. b. Bofællesskaber, opgangsbofællesskaber, beskyttede boliger eller lignende alternative bomuligheder
V38 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. c. Døgninstitutionspladser (specialinstitutioner for særlige grupper af sindslidende, pladser på psykiatriske og kommunale plejehjem socialpsykiatriske træningsinstitutioner til patienter, der udskrives fra hospital mv.)
V39 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. 2.d. Herberger og forsorgshjem
V40 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. e. Kontaktpersonordninger (medarbejdere der fungerer som tillidsrepræsentanter, netværksskabere mv.)
V41 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. f. Klubtilbud og dagcentre med visitation (steder, hvor sindslidende kan mødes og beskæftige sig med uforpligtende aktiviteter)
V42 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. g. Aktivitetstilbud ved psykiatriske sygehuse og i distriktspsykiatrien
V43 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. h. Forpligtende beskæftigelseaktiviteter (fx. aktivitetshuse, beskyttede værksteder beskyttede enkeltpladser, revalideringsinstitutioner)
V44 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. i. Uddannelsesaktiviteter (fx folkeoplysning på små hold, daghøjskoletilbud, lilleskole for voksne, kompenserende specialundervisning)
V45 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. j. Varmestuer og væresteder uden visitation (evt med tilknyttet asylfunktion) (for sindslidende og andre udstødte, herunder misbrugere)
V46 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. k. Opsøgende arbejde (udegående medarbejdere der har til opgave at opbygge en kontakt til udstødte medborgere, herunder sindslidende)
V47 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. l. Krisecentre
V48 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. m. Særlige rådgivningstilbud, herunder selvhjælpsgrupper
V49 Spm. 11: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge nogle af følgende tilbud/indsatser til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde (evt. i samarbejde med amtet, med en eller flere nabokommuner eller med frivillige organisationer)? - I givet fald, hvilke 2 indsatser/tilbud ville det være væsentligst at igangsætte eller udbygge her og nu? (Max. 2 krydser) Væsenligst her og nu. n. Psykologhjælp
V50 Spm. 12: Er der efter Deres vurdering behov for at igangsætte eller udbygge andre sociale tilbud/indsatser til sindslidende i kommunen/socialcenterområdet end dem, der er nævnt i spørgsmål 11?
V51 Spm. 12: Er der efter Deres vurdering behov for at igangsætte eller udbygge andre sociale tilbud/indsatser til sindslidende i kommunen/socialcenterområdet end dem, der er nævnt i spørgsmål 11? Skriv hvilke: 1:
V52 Spm. 12: Er der efter Deres vurdering behov for at igangsætte eller udbygge andre sociale tilbud/indsatser til sindslidende i kommunen/socialcenterområdet end dem, der er nævnt i spørgsmål 11? Skriv hvilke: 2:
V53 Spm. 13: Er der nogle former for hjælp/støtte til pårørende til sindlidende i Deres kommune/ socialcenterområde?
V54 Spm. 13: Er der nogle former for hjælp/støtte til pårørende til sindlidende i Deres kommune/ socialcenterområde? Skriv hvilke: 1:
V55 Spm. 13: Er der nogle former for hjælp/støtte til pårørende til sindlidende i Deres kommune/ socialcenterområde? Skriv hvilke: 2:
V56 Spm. 14: Mener De, at der er behov for at igangsætte eller udbygge initiativer for pårørende til sindslidende i Deres kommune/socialcenterområde?
V57 Spm. 15: Synes De, at der med henblik på arbejdet med sindslidende er behov for en generel efteruddannelse af hjemmehjælpere/hjemmesygeplejersker i Deres kommune/socialcenter eller for specialisering af en mindre gruppe (eventuelt begge dele). a. Der er behov for en generel efteruddannelse/ opkvalificering af hjemmehjælpere og hjemmesygeplejersker
V58 Spm. 15: Synes De, at der med henblik på arbejdet med sindslidende er behov for en generel efteruddannelse af hjemmehjælpere/hjemmesygeplejersker i Deres kommune/socialcenter eller for specialisering af en mindre gruppe (eventuelt begge dele). b. Der er behov for specialisering af en mindre gruppe hjemmehjælpere/hjemmesygeplejersker
V59 Spm. 16: Synes De, at der med henblik på arbejdet med sindslidende er behov for en generel efteruddannelse af sagsbehandlerne eller for specialisering af en mindre gruppe (eventuelt begge dele)? a. Der er behov for en generel efterudannelse/ opkvalificering af sagsbehandlerne
V60 Spm. 16: Synes De, at der med henblik på arbejdet med sindslidende er behov for en generel efteruddannelse af sagsbehandlerne eller for specialisering af en mindre gruppe (eventuelt begge dele)? b. Der er behov for specialisering af en mindre gruppe sagsbehandlere
V61 Spm. 17: Mangler der efter Deres mening bestemte faggrupper i kommunen/socialcentret med henblik på arbejdet med sindslidende?
V62 Spm. 17: Mangler der efter Deres mening bestemte faggrupper i kommunen/socialcentret med henblik på arbejdet med sindslidende? Skriv hvilke: 1:
V63 Spm. 17: Mangler der efter Deres mening bestemte faggrupper i kommunen/socialcentret med henblik på arbejdet med sindslidende? Skriv hvilke: 2:
V64 Spm. 18: Hvor tilfredsstillende synes De, at amtets sociale tilbud til sindslidende i Deres kommune er?
V65 Spm. 19: Hvor tilfredsstillende synes De, at den specialrådgivning, som amtet har ydet kommunen vedrørende udformningen af tilbuddene/indsatsen over for sindslidende har været?
V66 Spm. 20: Er der i Deres kommune/socialcenterområde et regelmæssigt samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende? a. Almennyttige boligbebyggelser
V67 Spm. 20: Er der i Deres kommune/socialcenterområde et regelmæssigt samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende? b. Private andelsboligforeninger
V68 Spm. 20: Er der i Deres kommune/socialcenterområde et regelmæssigt samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende? c. Private udlejere
V69 Spm. 20: Er der i Deres kommune/socialcenterområde et regelmæssigt samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende? d. Grundejerforeninger
V70 Spm. 21: Synes De, at der er behov for et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundsejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/ socialcenterområde? a. Almennyttige boligbebyggelser
V71 Spm. 21: Synes De, at der er behov for et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundsejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/ socialcenterområde? b. Private andelsboligforeninger
V72 Spm. 21: Synes De, at der er behov for et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundsejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/ socialcenterområde? c. Private udlejere
V73 Spm. 21: Synes De, at der er behov for et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundsejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/ socialcenterområde? d. Grundejerforeninger
V74 Spm. 22: Er der planer om et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/socialområde? a. Almennyttige boligbebyggelser
V75 Spm. 22: Er der planer om et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/socialområde? b. Private andelsboligforeninger
V76 Spm. 22: Er der planer om et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/socialområde? c. Private udlejere
V77 Spm. 22: Er der planer om et øget samarbejde mellem socialforvaltningen og almennyttige boligbebyggelser, private andelsboligforeninger, private udlejere eller grundejerforeninger om løsningen af sociale og trivselsmæssige opgaver i forhold til sindslidende i Deres kommune/socialområde? d. Grundejerforeninger
V78 Spm. 23: Er der en distriktspsykiatrisk ordning, som omfatter Deres kommune/socialcenterområde?
V79 23.a. Savner De en distrikspsykiatrisk ordning
V80 Spm. 24: Hvordan er distriktspsykiatrien organiseret?
V81 Spm. 24: Hvordan er distriktspsykiatrien organiseret? Andet hvad?
V82 Spm. 25: Er een eller flere af socialforvaltningens medarbejdere ansat i distriktspsykiatrien nogle timer om ugen?
V83 Spm. 26: Hvordan synes De, samarbejdet med distriktspsykiatrien fungerer?
V84 Spm. 27: Er samarbejdet:
V85 Spm. 28: Trækker kommunens sagsbehandlere, hjemmehjælpere og hjemmesygeplejersker jævnligt på den ekspertise, der findes i distriktspsykiatrien?
V86 Spm. 29: Hvordan synes De generelt samarbejdet fungerer mellem socialforvaltningen i Deres kommune/socialcenter og hospitalssektoren verørende sindslidende klienter, der indlægges på en psykiatrisk afdeling?
V87 Spm. 30: Er samarbejdet i forbindelse med indlæggelserne:
V88 Spm. 31: Hvordan synes De generelt samarbejdet fungerer mellem hospitalssektoren og socialforvaltningen i Deres kommune/socialcenter verørende psykiatriske klienter, der udskrives fra hospital?
V89 Spm. 32: Er samarbejdet i forbindelse med udskrivningen:
V90 Spm. 33: Synes De generelt, at det er for vanskeligt at få sindslidende indlagt, når der er behov for det?
V91 Spm. 34: Er det specielt vanskeligt, når det gælder sindslidende med misbrugsproblemer?
V92 Spm. 35: Hvordan synes De generelt samarbejdet vedrørende sindslidende fungerer mellem socialforvaltningen og alment praktiserende læger i Deres kommune/socialcenterområde?
V93 Spm. 36: Er der et systematisk samarbejde vedrørende sindslidende mellem socialforvaltningen i Deres kommune/socialcenter og private, frivillige organisationer?
V94 Spm. 37: Findes der sociale projekter for sindslidende i Deres kommune, som helt eller delvist er finansieret af statslige puljemidler eller private fondsmidler?
V95 Spm. 38: Har integrationen af sindslidende i Deres kommune stødt på alvorlig modstand i lokalbefolkningen?
V96 Bunkenummer
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv