| V1 |
DDA studienummer |
| V2 |
DDA løbenummer |
| V3 |
Session |
| V4 |
Respondentnummer |
| V5 |
Type |
| V6 |
Hvor mørt tror du kødet er? |
| V7 |
Hvor saftigt tror du kødet er? |
| V8 |
Hvordan tror du kødet smager? |
| V9 |
Hvor sundt tror du kødet er? |
| V10 |
Hvor høj næringsværdi tillægger du kødet? |
| V11 |
Hvor friskt tror du kødet er? |
| V12 |
Hvor magert tror du kødet er? |
| V13 |
Hvad synes du generelt om bøffens kvalitet? |
| V14 |
Hvad synes du om kødets farve? |
| V15 |
Hvad synes du om andelen af fedt i kødet? |
| V16 |
Hvad synes du om fedtkanten på bøffen? |
| V17 |
Hvad synes du om den grad af fedtmarmorering, kødet har? |
| V18 |
Hvad synes du om måden kødet er skåret ud på? |
| V19 |
Hvordan vil du beskrive farven på kødet? |
| V20 |
Hvordan vil du beskrive fedtkanten på kødet? |
| V21 |
Hvordan vil du beskrive andelen af fedt i kødet? |
| V22 |
Hvordan vil du beskrive graden af fedtmarmorering i kødet? |
| V23 |
Hvordan vil du beskrive bøffens størrelse? |
| V24 |
Hvordan vil du beskrive bøffernes tykkelse? (Skåret på ca. 2 cm. På billederne). |
| V25 |
Hvor tit spiser du bøf? |
| V26 |
Køn |
| V27 |
Hvad er din alder? |
| V28 |
Hvor mange personer er der i din husstand? |
| V29 |
Hvad er dit erhverv? |
| V30 |
Hvad er eventuel ægtefælle/samlevers erhverv? |
| V31 |
Hvad er din husstands samlede indtægt |
| V32 |
Hvordan vil du beskrive det tilberedte kød? |
| V33 |
Hvor mørt synes du kødet er? |
| V34 |
Hvor saftigt synes du kødet er? |
| V35 |
Hvordan synes du kødet smager? |
| V36 |
Hvad synes du om kødets fedtindhold? |
| V37 |
Hvordan synes du bøffen er stegt? |
| V38 |
Hvad synes du generelt om bøffens kvalitet? |
| V39 |
Hvor sundt mener du kødet er? |
| V40 |
Hvor høj næringsværdi tillægger du kødet? |
| V41 |
Hvor friskt synes du kødet er? |
| V42 |
Hvor magert synes du kødet er? |
| V43 |
Hvordan foretrækker du bøffen stegt? |
| V44 |
Den dato du spiser bøffen ? |
| V45 |
Bøf fra dyr nr.: |
| V46 |
Hvem tilberedte kødet? |
| V47 |
Hvordan vil du beskrive det tilberedte kød? Kun eet kryds. |
| V48 |
Hvor mørt var kødet? Kun eet kryds. |
| V49 |
Hvor saftigt var kødet? Kun eet kryds. |
| V50 |
Hvordan var kødets smag? Kun eet kryds. |
| V51 |
Hvad synes du om kødets fedtindhold? Kun eet kryds. |
| V52 |
Hvordan synes du bøffen er stegt? |
| V53 |
Hvad synes du generelt om kødets kvalitet? Kun eet kryds. |
| V54 |
Hvor sundt mener du kødet var? Kun eet kryds. |
| V55 |
Hvor høj var næringsværdien af kødet? Kun eet kryds. |
| V56 |
Hvor friskt var kødet? Kun eet kryds. |
| V57 |
Hvor magert var kødet? Kun eet kryds. |
| V58 |
Vil du anbefale kødet til venner og familie? Kun eet kryds. |
| V59 |
Hvordan kan du normalt bedst lide dit oksekød stegt? Kun eet kryds. |
| V60 |
Var bøffen stærkt krydret? Kun eet kryds. |
| V61 |
Var tilbehøret til bøffen stærkt krydret? Kun eet kryds. |
| V62 |
Har du fulgt optøningsvejledningen? Kun eet kryds. |
| V63 |
Blev kødet serveret for gæster? Kun eet kryds. |
| V64 |
Lykkedes det dig at stege kødet, så det blev som du gerne ville have det? Kun eet kryds. |
| V65 |
Vil du helst købe din bøf med fedtkant? Kun eet kryds. |
| V66 |
Skærer du normalt fedtkant og sener af kødet, inden du steger det? Kun eet kryds. |
| V67 |
Hvilken bøftykkelse foretrækker du? |
| V68 |
Mere besværlige retter lykkes kun sjældent for mig? |
| V69 |
Jer er god til at lave mad, der smager godt? |
| V70 |
Jeg kan lave selv de mest krævende retter? |
| V71 |
Når jeg laver mad, bliver resultatet aldrig så godt, som på billederne i de opskrifter jeg følger? |
| V72 |
Jeg er en storartet kok? |
| V73 |
Maden brænder tit på for mig? |
| V74 |
Jeg er bedre til at lave mad end de fleste? |
| V75 |
Hvor ofte tilbereder du husstandens aftensmad? Kun eet kryds. |
| V76 |
Hvor ofte tilbereder du bøffer af oksekød? Kun eet kryds. |
| V77 |
Runde |
| V78 |
GVHED: Gennemsnit af V6, v7, V8 |
| V79 |
GVSUN: Gennemsnit af V9, V10, V12 |
| V80 |
VISEL: Gennemsnit af V14, V15, V16, V17, V18 |
| V81 |
VISBEFE: Gennemsnit af V19, V20, V21 |
| V82 |
VISBEFE2 |
| V83 |
VISBE12: Variablen er kodet i intervallet 1.00-2.65. 9.00 (uoplyst - 2 tilfælde) |
| Løbenummer |
Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv |