Tabel

Datasæt


Beskrivelse ?

Hovedtabel

Størrelse (Antal rækker) ?

414

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 Session
V4 Respondentnummer
V5 Type
V6 Hvor mørt tror du kødet er?
V7 Hvor saftigt tror du kødet er?
V8 Hvordan tror du kødet smager?
V9 Hvor sundt tror du kødet er?
V10 Hvor høj næringsværdi tillægger du kødet?
V11 Hvor friskt tror du kødet er?
V12 Hvor magert tror du kødet er?
V13 Hvad synes du generelt om bøffens kvalitet?
V14 Hvad synes du om kødets farve?
V15 Hvad synes du om andelen af fedt i kødet?
V16 Hvad synes du om fedtkanten på bøffen?
V17 Hvad synes du om den grad af fedtmarmorering, kødet har?
V18 Hvad synes du om måden kødet er skåret ud på?
V19 Hvordan vil du beskrive farven på kødet?
V20 Hvordan vil du beskrive fedtkanten på kødet?
V21 Hvordan vil du beskrive andelen af fedt i kødet?
V22 Hvordan vil du beskrive graden af fedtmarmorering i kødet?
V23 Hvordan vil du beskrive bøffens størrelse?
V24 Hvordan vil du beskrive bøffernes tykkelse? (Skåret på ca. 2 cm. På billederne).
V25 Hvor tit spiser du bøf?
V26 Køn
V27 Hvad er din alder?
V28 Hvor mange personer er der i din husstand?
V29 Hvad er dit erhverv?
V30 Hvad er eventuel ægtefælle/samlevers erhverv?
V31 Hvad er din husstands samlede indtægt
V32 Hvordan vil du beskrive det tilberedte kød?
V33 Hvor mørt synes du kødet er?
V34 Hvor saftigt synes du kødet er?
V35 Hvordan synes du kødet smager?
V36 Hvad synes du om kødets fedtindhold?
V37 Hvordan synes du bøffen er stegt?
V38 Hvad synes du generelt om bøffens kvalitet?
V39 Hvor sundt mener du kødet er?
V40 Hvor høj næringsværdi tillægger du kødet?
V41 Hvor friskt synes du kødet er?
V42 Hvor magert synes du kødet er?
V43 Hvordan foretrækker du bøffen stegt?
V44 Den dato du spiser bøffen ?
V45 Bøf fra dyr nr.:
V46 Hvem tilberedte kødet?
V47 Hvordan vil du beskrive det tilberedte kød? Kun eet kryds.
V48 Hvor mørt var kødet? Kun eet kryds.
V49 Hvor saftigt var kødet? Kun eet kryds.
V50 Hvordan var kødets smag? Kun eet kryds.
V51 Hvad synes du om kødets fedtindhold? Kun eet kryds.
V52 Hvordan synes du bøffen er stegt?
V53 Hvad synes du generelt om kødets kvalitet? Kun eet kryds.
V54 Hvor sundt mener du kødet var? Kun eet kryds.
V55 Hvor høj var næringsværdien af kødet? Kun eet kryds.
V56 Hvor friskt var kødet? Kun eet kryds.
V57 Hvor magert var kødet? Kun eet kryds.
V58 Vil du anbefale kødet til venner og familie? Kun eet kryds.
V59 Hvordan kan du normalt bedst lide dit oksekød stegt? Kun eet kryds.
V60 Var bøffen stærkt krydret? Kun eet kryds.
V61 Var tilbehøret til bøffen stærkt krydret? Kun eet kryds.
V62 Har du fulgt optøningsvejledningen? Kun eet kryds.
V63 Blev kødet serveret for gæster? Kun eet kryds.
V64 Lykkedes det dig at stege kødet, så det blev som du gerne ville have det? Kun eet kryds.
V65 Vil du helst købe din bøf med fedtkant? Kun eet kryds.
V66 Skærer du normalt fedtkant og sener af kødet, inden du steger det? Kun eet kryds.
V67 Hvilken bøftykkelse foretrækker du?
V68 Mere besværlige retter lykkes kun sjældent for mig?
V69 Jer er god til at lave mad, der smager godt?
V70 Jeg kan lave selv de mest krævende retter?
V71 Når jeg laver mad, bliver resultatet aldrig så godt, som på billederne i de opskrifter jeg følger?
V72 Jeg er en storartet kok?
V73 Maden brænder tit på for mig?
V74 Jeg er bedre til at lave mad end de fleste?
V75 Hvor ofte tilbereder du husstandens aftensmad? Kun eet kryds.
V76 Hvor ofte tilbereder du bøffer af oksekød? Kun eet kryds.
V77 Runde
V78 GVHED: Gennemsnit af V6, v7, V8
V79 GVSUN: Gennemsnit af V9, V10, V12
V80 VISEL: Gennemsnit af V14, V15, V16, V17, V18
V81 VISBEFE: Gennemsnit af V19, V20, V21
V82 VISBEFE2
V83 VISBE12: Variablen er kodet i intervallet 1.00-2.65. 9.00 (uoplyst - 2 tilfælde)
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv