Virksomheders sociale ansvar, 2006

Tabeloversigt ?
u22539
Tabel

u22539


Beskrivelse ?

Datafil

Størrelse (Antal rækker) ?

2581

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
V1 DDA studienummer
V2 DDA løbenummer
V3 SFIs undersøgelsesnummer
V4 Skematype
V5 Spm. 1: Er virksomheden/arbejdspladsen offentlig eller privat?
V6 Spm. 2: Hvornår blev virksomheden/arbejdspladsen grundlagt? ____ (årstal)
V7 Spm. 3: Hvor mange ansatte har virksomheden/arbejdspladsen cirka? Vi er kun interesseret i antallet af ansatte på denne adresse. Antal:
V8 Spm. 4: Hvordan er medarbejderne på virksomheden/arbejdspladsen (omtrentlig) fordelt på kategorierne ufaglærte, faglærte, personer med videregående uddannelse? a. Medarbejdere uden uddannelse - ufaglærte Typisk medarbejdere der udfører ufaglært arbejde uanset deres uddannelse, fx landbrugsmedarbejdere, specialarbejdere Cirka antal:
V9 Spm. 4: Hvordan er medarbejderne på virksomheden/arbejdspladsen (omtrentlig) fordelt på kategorierne ufaglærte, faglærte, personer med videregående uddannelse? b. Medarbejdere med en erhvervsfaglig uddannelse - faglærte Typisk medarbejdere der udfører faglært arbejde og som er fagligt uddannede inden for området, fx håndværkere, personer med det grønne bevis, social- og sundhedsassistent Cirka antal:
V10 Spm. 4: Hvordan er medarbejderne på virksomheden/arbejdspladsen (omtrentlig) fordelt på kategorierne ufaglærte, faglærte, personer med videregående uddannelse? c. Medarbejdere med en kort videregående uddannelse Typisk medarbejdere med 1-2 års uddannelse så som byggetekniker, gartneritekniker, hospitalslaborant, merkonom, politibetjent Cirka antal:
V11 Spm. 4: Hvordan er medarbejderne på virksomheden/arbejdspladsen (omtrentlig) fordelt på kategorierne ufaglærte, faglærte, personer med videregående uddannelse? d. Medarbejdere med en mellemlang videregående uddannelse Typisk medarbejdere med 2-4 års uddannelse, fx journalist, lærerne og socialrådgivere Cirka antal:
V12 Spm. 4: Hvordan er medarbejderne på virksomheden/arbejdspladsen (omtrentlig) fordelt på kategorierne ufaglærte, faglærte, personer med videregående uddannelse? e. Medarbejdere med en lang videregående uddannelse Typisk medarbejdere med mindst 5 års uddannelse så som fx ingeniører, arkitekter, læger og gymnasielærere Cirka antal:
V13 Spm. 5: Hvordan vil De karakterisere virksomhedens økonomiske situation?
V14 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? a. Medarbejdersamtaler/udviklingssamtaler?
V15 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? b. Organisatoriske ændringer med henblik på at give medarbejderne større selvstændigt ansvar, fx gruppearbejde o.l.?
V16 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? c. Ændringer af medarbejdernes arbejdsopgaver for at fremme den personlige udvikling?
V17 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? d. Ændringer med henblik på at gøre arbejdet mindre ensformigt?
V18 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? e. Ændringer for at gøre arbejdet mindre belastende?
V19 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? f. Uddannelse og udvikling af ledere?
V20 Spm. 6: I hvor høj grad har virksomheden gennemført ... ? Vil De sige, at dette er sket i høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? g. Uddannelse og udvikling af almindelige medarbejdere?
V21 Spm. 7: Man taler i disse år meget om nye organisations- og ledelsesformer, fx teams, kvalitetscirkler, selvstyrende grupper. Vil De sige, at Deres virksomhed ligger over eller under gennemsnittet i forhold til andre virksomheder af samme slags som Deres, når det drejer sig om anvendelsen af sådanne nye ledelsesformer?
V22 Spm. 8: Er der en personaleafdeling på virksomheden?
V23 Spm. 9: Har virksomheden personalepolitikker inden for de områder jeg nu læser op? (Intv.: Der kan både være tale om nedskrevne politikker eller om systematiske hensyn der tages i hverdagen, men som ikke er formelt nedskrevet) Har virksomheden en... A. Familiepolitik
V24 Spm. 9: Har virksomheden personalepolitikker inden for de områder jeg nu læser op? (Intv.: Der kan både være tale om nedskrevne politikker eller om systematiske hensyn der tages i hverdagen, men som ikke er formelt nedskrevet) Har virksomheden en... B. Seniorpolitik
V25 Spm. 9: Har virksomheden personalepolitikker inden for de områder jeg nu læser op? (Intv.: Der kan både være tale om nedskrevne politikker eller om systematiske hensyn der tages i hverdagen, men som ikke er formelt nedskrevet) Har virksomheden en... C. Syge- fraværspolitik
V26 Spm. 9: Har virksomheden personalepolitikker inden for de områder jeg nu læser op? (Intv.: Der kan både være tale om nedskrevne politikker eller om systematiske hensyn der tages i hverdagen, men som ikke er formelt nedskrevet) Har virksomheden en... D. Særlig politik for virksomhedens sociale engagement/ rummelighed
V27 Spm. 10: Er der på virksomheden ansat medarbejdere der har børn under 12 år?
V28 Spm. 10.a: Ca. hvor mange medarbejdere har børn under 12 år? Noter antal.
V29 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? A. I hvor høj grad tages der særlige hensyn til medarbejdere med mindre børn i forbindelse med tilrettelæggelsen af arbejdet? (fx ved planlægning af arbejdstider og ferier)
V30 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? B. I hvor høj grad kan medarbejdere med mindre børn tilpasse den daglige arbejdstid i forhold til familiemæssige behov (fx i form af flextid eller mulighed for at arbejde hjemme)?
V31 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? C. I hvor høj grad er der på virksomheden bred accept af at medarbejdere med mindre børn bliver hjemme ved barnets første sygedag?
V32 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? d. I hvor høj grad bakker virksomheden op om fædre, der ønsker at tage udvidet barselsorlov?
V33 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? E. Er der gennemført andre tiltag på Deres arbejdsplads for at opretholde balancen mellem arbejdsliv og familieliv?
V34 Spm. 11: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at opretholde balance mellem arbejdsliv og familieliv på Deres arbejdsplads? Intv.: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? Andre tiltag:
V35 Spm. 12: Er der på virksomheden ansat medarbejdere som på grund af deres alder betragtes som seniorer?
V36 Spm. 12a: Cirka hvor mange medarbejdere betragtes som seniorer pga. deres alder? Noter antal:
V37 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? A. Kortere arbejdstid med tilsvarende lønnedgang?
V38 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? B. Kortere arbejdstid med hel eller delvis lønkompensation?
V39 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? C. Mindre krævende arbejdsopgaver?
V40 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? D. Mere krævende arbejdsopgaver fx mere ansvar?
V41 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? E. I hvor høj grad tilbydes ældre medarbejdere kompetenceudvikling/efteruddannelse?
V42 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? F. Mere fleksibel arbejdstid?
V43 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? G. I hvor høj grad er der gennemført andre tiltag for at fastholde ældre medarbejdere?
V44 Spm. 13: I hvor høj grad anvendes de tiltag jeg nu læser op for at fastholde disse ældre medarbejdere? I hvor høj grad har ældre medarbejdere... Andre tiltag:
V45 Spm. 14: Har virksomheden indenfor de sidste to år haft medarbejdere der har været langvarigt sygemeldte?
V46 Spm. 14.a: Cirka hvor mange medarbejdere har været langvarigt syge inden for de sidste to år? Noter antal:
V47 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? A. Rådgivning/vejledning?
V48 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? B. Henvisning til læge, kiropraktor, fysioterapeut eller lign.?
V49 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? C. Økonomisk hjælp til behandling hos læge, kiropraktor, fysioterapeut el. lign,?
V50 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? D. Tilpasning af arbejdsforholdene, fx flere pauser eller bedre stol?
V51 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? E. Nye arbejdsopgaver?
V52 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? F. Delvis raskmelding/delvis sygemelding?
V53 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? G. Aftaler om løbende møder med ledelsen med henblik på fortsættelse af ansættelsesforholdet
V54 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? H. Er der andre tiltag på din arbejdsplads overfor langvarigt syge?
V55 Spm. 15: I hvor høj grad anvendes de tiltag, jeg nu læser op, overfor langvarigt syge medarbejdere? I hvor høj grad får langvarigt syge medarbejdere... Intv: Efter hvert udsagn I høj grad, i nogen grad, i mindre grad eller slet ikke? Andre tiltag:
V56 Spm. 16: Hvordan har virksomheden i de sidste to år oplevet mulighederne for at fastholde kvalificerede medarbejdere på virksomheden? Har det været (intv. læs svarkategorier op):
V57 Spm. 17: Hvordan har virksomheden i de sidste to år oplevet mulighederne for at tiltrække kvalificerede medarbejdere til virksomheden? Har det været? (Intv.: læs svarkategorierne op)
V58 Spm. 18: Hvordan ser De på muligheden for at rekruttere kvalificerede medarbejdere i fremtiden? Bliver det: (Intv.: læs svarkategorier op)
V59 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: A. Ansætte personer med nedsat arbejdsevne?
V60 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: B. Ansætte medarbejdere fra andet EU-land?
V61 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: C. Outsource dele af produktionen?
V62 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: D. Undlade udvidelse af produktionen?
V63 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: E. Investere i ny arbejdsbesparende teknologi?
V64 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: F. Gøre noget andet?
V65 Spm. 19: Hvis almindelige ansættelsesprocedurer ikke skaffer nyansatte nok, vil virksomheden så overveje at: Andet, hvad?
V66 Spm. 20: Er der job på virksomheden, som en nyansat kan lære at udføre i løbet af meget kort tid (lige fra gaden -job)?
V67 Spm. 21: Er ansættelsen ophørt for Ún eller flere medarbejdere på virksomheden i 2006 på grund af langvarig sygdom eller forringet arbejdsevne i øvrigt?
V68 Spm. 21: Er ansættelsen ophørt for Ún eller flere medarbejdere på virksomheden i 2006 på grund af langvarig sygdom eller forringet arbejdsevne i øvrigt? Ja, hvor mange? Antal:
V69 Spm. 22: Er en eller flere medarbejdere blevet fastholdt på virksomheden i 2006, selv om de har haft langvarig sygdom eller fået forringet arbejdsevne i øvrigt?
V70 Spm. 22: Er en eller flere medarbejdere blevet fastholdt på virksomheden i 2006, selv om de har haft langvarig sygdom eller fået forringet arbejdsevne i øvrigt? Ja, hvor mange? Antal:
V71 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Efteruddanner/opkvalificerer vedkommende
V72 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Flytter vedkommende til et andet job (benytter jobrotation)
V73 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Afskediger vedkommende
V74 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Gør samme stilling mindre krævende
V75 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Andet
V76 Spm. 23: Hvad gør virksomheden i de tilfælde, hvor medarbejdere pga. ændrede kvalifikationskrav risikerer at miste deres arbejde? (Intv.: Afvent respondentens svar. Afkryds gerne flere svar) Andet, skriv:
V77 Spm. 24: Beskæftiger virksomheden for tiden flygtninge/ indvandrere? Intv.: Med flygtninge/indvandrere tænkes der på personer som er kommet til Danmark fra ikke-vestlige lande
V78 Spm. 24: Beskæftiger virksomheden for tiden flygtninge/ indvandrere? Intv.: Med flygtninge/indvandrere tænkes der på personer som er kommet til Danmark fra ikke-vestlige lande Hvis ja: Skriv antal:
V79 Spm. 25: Hvor mange af disse blev i sin tid ansat på ordinære vilkår? Skriv antal medarbejdere:
V80 Spm. 25: Hvor mange af disse blev i sin tid ansat på ordinære vilkår? Skriv antal medarbejdere:
V81 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... A. Virksomheden får økonomiske støtte fra det offentlige til ansættelsen.
V82 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... B. Ansættelsen løser et rekrutteringsproblem.
V83 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... C. Ansættelsen styrker virkomhedens omdømme.
V84 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... D. Virksomheden ønsker at signalere at den efterlever lovens krav om ikke at forskelsbehandle ansøgere pga. etnisk oprindelse.
V85 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... E. Virksomheden har retningslinjer for hvor mange flygtninge/indvandrere, der som minimum skal ansættes.
V86 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... F. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet så længe det ikke giver øgede omkostninger.
V87 Spm. 26: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af flygtninge/indvandrere at.... G. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet selvom det er forbundet med omkostninger.
V88 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... A. Flygtninge/indvandrere skal have for meget i løn i forhold til deres kompetencer
V89 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... B. Der ikke er tilstrækkelige muligheder for økonomisk kompensation fra det offentlige
V90 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... C. Virksomheden ikke modtager ansøgninger fra flygtninge/ indvandrere
V91 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... D. Flygtninge/indvandrere ikke matcher kvalifikationskravene i de udbudte jobs
V92 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... E. Det giver for meget papirarbejde og bureaukrati at ansætte flygtninge/indvandrere
V93 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... F. Det vil kræve for mange særlige hensyn at ansætte flygtninge/indvandrere
V94 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... G. Virksomheden er nervøs for om flygtninge/indvandrere kan fungere på arbejdspladsen
V95 Spm. 27: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv.: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte flygtninge/indvandrere at... H. Det giver for meget besvær for lederne at have flygtninge/indvandrere ansat
V96 Spm. 28: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad kunne .... få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? A. Positive erfaringer fra andre virksomheder
V97 Spm. 28: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad kunne .... få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? B. Besøg eller viden fra kommunen/AF om muligheder for støtte
V98 Spm. 28: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad kunne .... få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? C. Bedre økonomisk støtte fra det offentlige
V99 Spm. 28: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad kunne .... få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? D. Mangel på arbejdskraft
V100 Spm. 28: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad kunne .... få virksomheden til at overveje at ansætte flygtninge/indvandrere? E. Jobansøgninger eller henvendelser fra flygtninge/ indvandrere
V101 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) a. Svagtseende/blinde?
V102 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) b. Tunghøre/døve?
V103 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) c. Kørestolsbrugere?
V104 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) d. Med andre rent fysiske handicap?
V105 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) e. Sindslidende?
V106 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) f. Evnesvage?
V107 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) g. Andre?
V108 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) Hvis andre, skriv:
V109 Spm. 29: Har virksomheden for tiden ansat Ún eller flere medarbejdere med handicap? (Intv.: Hvis respondenten svarer Ja spørg uddybende: Får virksomheden offentligt tilskud hertil?) Hvis andre, skriv:
V110 Spm. 30: Hvor mange medarbejdere med handicap er der i alt ansat på virksomheden? Skriv antal:
V111 Spm. 31: Hvor mange af disse medarbejdere blev i sin tid ansat på ordinære vilkår: Skriv antal:
V112 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? A. Virksomheden får økonomisk støtte fra det offentlige til ansættelsen.
V113 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? B. Ansættelsen løser et rekrutteringsproblem.
V114 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? C. Ansættelsen styrker virksomhedens omdømme.
V115 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? D. Virksomheden ønsker at signalere, at virksomheden efterlever lovgivningsmæssige krav om ikke at forskelsbehandle ansøgere pga. handicap.
V116 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? E. Virksomheden har retningslinjer for hvor mange personer med handicap, der som minimum skal/bør ansættes.
V117 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? F. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet så længe det ikke giver øgede omkostninger.
V118 Spm. 32: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer med handicap at....? G. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet selvom det er forbundet med omkostninger.
V119 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? A. Personerne skal have for meget i løn i forhold til deres kompetencer
V120 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? B. Der ikke er tilstrækkelige muligheder for økonomisk kompensation fra det offentlige
V121 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? C. Virksomheden ingen ansøgninger modtager fra personer med handicap
V122 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? D. Personerne ikke matcher kvalifikationskravene i de udbudte jobs
V123 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? E. Det giver for meget papirarbejde og bureaukrati
V124 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? F. Det vil kræve for mange særlige hensyn
V125 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? G. Virksomheden er nervøs for om personer med handicap kan fungere på arbejdspladsen
V126 Spm. 33: I hvor høj grad forhindrer de ting, jeg nu nævner, virksomheden i at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer med handicap at....? H. Det giver for meget besvær for lederne
V127 Spm. 34: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... få virksomheden til at ansætte personer med handicap? A. Positive erfaringer fra andre virksomheder
V128 Spm. 34: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... få virksomheden til at ansætte personer med handicap? B. Besøg eller viden fra kommunen/AF om muligheder for støtte
V129 Spm. 34: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... få virksomheden til at ansætte personer med handicap? C. Bedre økonomiske støtte fra det offentlige
V130 Spm. 34: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... få virksomheden til at ansætte personer med handicap? D. Mangel på arbejdskraft
V131 Spm. 34: I hvor høj grad kan de ting jeg nu nævner få virksomheden til at overveje at ansætte personer med handicap? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... få virksomheden til at ansætte personer med handicap? E. Ansøgninger eller henvendelser fra personer med handicap
V132 Spm. 35: Har man på virksomheden kendskab til ordninger, (fx fleksjob eller andre tilskudsordninger), der gør det muligt at fastholde eller ansætte personer med nedsat arbejdsevne?
V133 Spm. 36: Har virksomheden for tiden Ún eller flere medarbejdere ansat med offentligt tilskud til løn eller udstyr? (Fx jobtræning, fleksjob, revalidering eller lignende). (Eventuelle voksenlærlinge skal ikke medregnes)
V134 Spm. 36: Har virksomheden for tiden Ún eller flere medarbejdere ansat med offentligt tilskud til løn eller udstyr? (Fx jobtræning, fleksjob, revalidering eller lignende). (Eventuelle voksenlærlinge skal ikke medregnes) Hvor mange? Skriv antal medarbejdere:
V135 Spm. 37: Hvor mange af disse medarbejdere var på virksomheden i forvejen. Dvs. ordinært ansatte som overgik til job med løntilskud? Antal:
V136 Spm. 38: Hvis det ikke havde været muligt at få løntilskud, ville personen/personerne så være på virksomheden på ordinære vilkår?
V137 Spm. 38: Hvis det ikke havde været muligt at få løntilskud, ville personen/personerne så være på virksomheden på ordinære vilkår? Skriv omtrentligt antal i alt:
V138 Spm. 39: Er nogen af de medarbejdere, virksomheden har ansat med løntilskud, ansat efter ordningen fleksjob?
V139 Spm. 40: Hvor mange af disse medarbejdere er ansat i fleksjob? Antal:
V140 Spm. 41: Hvor mange af disse medarbejdere i fleksjob var på virksomheden i forvejen. Dvs. ordinært ansatte som overgik til fleksjob med løntilskud? Antal:
V141 Spm. 42: Har virksomheden for tiden Ún eller flere personer, som er ansat efter de sociale kapitler i overenskomsterne, men som ikke får løntilskud?
V142 Spm. 42: Har virksomheden for tiden Ún eller flere personer, som er ansat efter de sociale kapitler i overenskomsterne, men som ikke får løntilskud? Hvor mange? Antal:
V143 Spm. 43: Hvis vi ser bort fra dem, jeg lige har spurgt om (med løntilskud eller sociale kapitler), vil De så sige, at Ún eller flere medarbejdere på virksomheden i praksis har et skånejob?
V144 Spm. 43: Hvis vi ser bort fra dem, jeg lige har spurgt om (med løntilskud eller sociale kapitler), vil De så sige, at Ún eller flere medarbejdere på virksomheden i praksis har et skånejob? Hvor mange? Antal:
V145 Spm. 5
V146 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... A. Virksomheden får økonomisk støtte fra det offentlige til ansættelsen.
V147 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... B. Ansættelsen løser et rekrutteringsproblem.
V148 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... C. Ansættelsen styrker virksomhedens omdømme.
V149 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... D. Virksomheden har retningslinjer for hvor mange personer på særlige vilkår der som minimum skal/bør ansættes.
V150 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... E. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet så længe det ikke giver øgede omkostninger.
V151 Spm. 44: I hvor høj grad har de ting jeg nu nævner været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været med til at fremme ansættelsen af personer på særlige vilkår at ... F. Virksomheden ønsker at bidrage til samfundet selvom det er forbundet med omkostninger.
V152 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? A. Personerne skal have for meget i løn i forhold til deres kompetencer
V153 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? B. Der er ikke tilstrækkelige muligheder for økonomisk kompensation fra det offentlige
V154 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? C. Virksomheden ingen ansøgninger modtager fra personer der ønsker job på særlige vilkår
V155 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? D. Personer ikke matcher kvalifikationskravene i de udbudte jobs
V156 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? E. Det giver for meget papirarbejde og bureaukrati
V157 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? F. Det vil kræve for mange særlige hensyn
V158 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? G. Virksomheden er nervøs for om ansatte på særlige vilkår kan fungere på arbejdspladsen
V159 Spm. 45: I hvor høj grad forhindrer de ting jeg nu nævner virksomheden i at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn: I hvor høj grad har det været en forhindring for at ansætte personer på særlige vilkår at ...? H. Det giver for meget besvær for lederne
V160 Spm. 46: I hvor høj grad kan de ting, jeg nu nævner, få virksomheden til at overveje at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... kunne få virksomheden til at ansætte personer på særlige vilkår? A. Positive erfaringer fra andre virksomheder.
V161 Spm. 46: I hvor høj grad kan de ting, jeg nu nævner, få virksomheden til at overveje at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... kunne få virksomheden til at ansætte personer på særlige vilkår? B. Besøg eller viden fra kommunen/AF om muligheder for støtte.
V162 Spm. 46: I hvor høj grad kan de ting, jeg nu nævner, få virksomheden til at overveje at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... kunne få virksomheden til at ansætte personer på særlige vilkår? C. Bedre økonomisk støtte fra det offentlige.
V163 Spm. 46: I hvor høj grad kan de ting, jeg nu nævner, få virksomheden til at overveje at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... kunne få virksomheden til at ansætte personer på særlige vilkår? D. Mangel på arbejdskraft.
V164 Spm. 46: I hvor høj grad kan de ting, jeg nu nævner, få virksomheden til at overveje at ansætte personer på særlige vilkår? Intv: ved hvert udsagn I hvor høj grad vil ..... kunne få virksomheden til at ansætte personer på særlige vilkår? E. Konkrete ansøgninger eller henvendelser fra personer, der ønsker job på særlige vilkår.
V165 Spm. 47: Bruger man på virksomheden mentorordningen, der giver mulighed for at få tilskud til at frikøbe medarbejdere (mentorer), der løser særlige opgaver med at integrere kolleger med særlige behov for hjælp?
V166 Spm. 48: Hvorfor bruger virksomheden ikke mentorordningen? (intv: afvent respondentens svar. Gerne flere svar) 1. Kender ikke til denne mulighed
V167 Spm. 48: Hvorfor bruger virksomheden ikke mentorordningen? (intv: afvent respondentens svar. Gerne flere svar) 2. Har ikke behov for mentorer
V168 Spm. 48: Hvorfor bruger virksomheden ikke mentorordningen? (intv: afvent respondentens svar. Gerne flere svar) 3. Andet
V169 Spm. 48: Hvorfor bruger virksomheden ikke mentorordningen? (intv: afvent respondentens svar. Gerne flere svar) Andet, skriv
V170 Spm. 48: Hvorfor bruger virksomheden ikke mentorordningen? (intv: afvent respondentens svar. Gerne flere svar) 8. Ved ikke
V171 Spm. 49: Er virksomheden i 2006 blevet kontaktet af kommune, arbejdsformidling eller andre jobformidlere med henblik på beskæftigelse af vanskeligt stillede personer? Ja, er blevet kontaktet af kommunen
V172 Spm. 49: Er virksomheden i 2006 blevet kontaktet af kommune, arbejdsformidling eller andre jobformidlere med henblik på beskæftigelse af vanskeligt stillede personer? Ja, er blevet kontaktet af Arbejdsformidlingen
V173 Spm. 49: Er virksomheden i 2006 blevet kontaktet af kommune, arbejdsformidling eller andre jobformidlere med henblik på beskæftigelse af vanskeligt stillede personer? Ja, er blevet kontaktet af andre jobformidlere
V174 Spm. 49: Er virksomheden i 2006 blevet kontaktet af kommune, arbejdsformidling eller andre jobformidlere med henblik på beskæftigelse af vanskeligt stillede personer? Nej
V175 Spm. 49: Er virksomheden i 2006 blevet kontaktet af kommune, arbejdsformidling eller andre jobformidlere med henblik på beskæftigelse af vanskeligt stillede personer? Ved ikke
V176 Spm. 50: I hvor høj grad er det praktisk og økonomisk muligt for Deres virksomhed at have medarbejdere med nedsat arbejdsevne?
V177 Spm. 51: Har udviklingen i virksomhedens/arbejdspladsens situation i de senere år gjort det lettere eller sværere at have medarbejdere med nedsat arbejdsevne?
V178 Spm. 52: Der findes i Danmark et Nationalt netværk af virksomhedsledere samt 6 regionale virksomhedsnetværk, der skal inspirere virksomheder til et øget socialt engagement. Har virksomheden været i kontakt med et af disse netværk?
V179 Spm. 53: Har kontakten til dette netværk øget virksomhedens sociale engagement?
V180 Spm. 54: Har virksomheden politikker vedrørende samhandel med udlandet om fx miljøhensyn og overholdelse af arbejdstagerrettigheder i disse lande? (Intv: Der kan både være tale om nedskrevne politikker eller systematiske hensyn der tages i hverdagen, men som ikke er formelt nedskrevet)
Løbenummer Ikke betydningsbærende unikt løbenummer skabt under aflevering til arkiv