ID |
Tabellens primærnøgle |
FK_SampleID |
Nøgle til SAMPLE tabellen |
FK_AnalyticalMethodID |
Nøgle til ANAYTICAL_METHOD tabellen |
FK_ParameterID |
Nøgle til PARAMETER_R tabellen |
FK_UnitID |
Nøgle til UNIT tabellen |
FK_SourceID |
Nøgle til SOURCE tabellen |
FK_SourceFoodRef |
Nøgle til FOOD tabellen (Fødevaren er kilde for lånt data) |
FK_LabID |
Nøgle til LABORATORY tabellen |
SampleDate |
Dato hvor analysen er kørt |
CreationDate |
Dato for oprettelse af rækken |
CreatedBy |
Bruger der oprettede rækken |
UpdateDate |
Dato for seneste opdatering af rækken |
UpdatedBy |
Bruger der der senest opdaterede rækken |
Aktiv |
Bit indikerer om rækken er aktiv |
ResVal |
Målt koncentration (værdi af måling eller gennemsnit hvis NumberOfSamples>1)-Enhed fås ved join med UNIT tabel |
NumberOfDeterminations |
Antal bestemmelser (Hedder NumberOfSamples i de andre tabeller) |
resLOQ |
Analysens detektionsgrænse (angives i stedet for ResVal hvis der er målt en lavere koncentration)-Enhed fås ved join med UNIT tabel |
Median |
Mediankoncentration (median af målinger hvis NumberOfSamples>1)-Enhed fås ved join med UNIT tabel |
Min |
Minimumkoncentration (minimum af målinger hvis NumberOfSamples>1)-Enhed fås ved join med UNIT tabel |
Max |
Maximumkoncentration (maximum af målinger hvis NumberOfSamples>1)-Enhed fås ved join med UNIT tabel |
FattyAcidDistribution |
Mængden af fedtsyre som % af den totale mængde fedtsyrer |
mgAA_gN |
Mængden af aminosyre i miligram per gram nitrogen |
Comment |
Kommentar |
ExternalID |
Extern ID for datapunkt (i.e. for ResVal) |
FK_FoodID |
Nøgle til FOOD tabellen |