Skabt af: Nationalmuseet, Københavns Universitet.
Serampore Initiativet blev grundlagt af Nationalmuseet i 2008 med det formål atdokumentere og bevare den fysiske kulturarv fra den danske periode i Serampore 1755-1845. Desuden skulle Initiativet skabe ny viden om og udbrede kendskabet til Serampore gennem forskning i og formidling af den fælles dansk-indiske historie.
Projektet faldt i 3 faser:
2008-2010: Forstudie (med økonomisk støtte fra Realdania)
2012-2020: Hovedfase 1, Nationalmuseet i partnerskab med Realdania (finansiering: Realdania, Kulturministeriet mfl)
2020-2022: Hovedfase 2, Københavns Universitet (finansiering: Realdania)
Skabt af: DTU Fødevareinstituttet.
Formålet med systemet er, at kunne opbevare data om næringsstoffer i fødevarer på det danske marked. Det skal opbevare, beregne og facilitere udvælgelse af data til offentliggørelse og versionering af disse, samt sikre større datatransparens, sådan at kilder/analysemetoder/samples/fødevarer og parametre altid er dokumenteret.
Skabt af: Ankenævnet for ATP, Arbejdsmiljørådet, Beskæftigelsesministeriet, Arbejdsretten.
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: Region Hovedstaden, Nordsjællands Hospital, Den Sociale Virksomhed, Region Hovedstaden Psykiatri, Rigshospitalet, Herlev og Gentofte Hospital, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Amager og Hvidovre Hospital, Region Hovedstadens Akutberedskab, Steno Diabetes Center Copenhagen, Region Hovedstadens Apotek, Bornholms Hospital.
Det forretningsmæssige formål er en fælles ESDH løsning for koncernstabene i Region Hovedstaden. De operationelle formål omfatter en journalisering der kan:
- Dokumentere og skabe overblik over sagsbehandlingen og øvrige aktiviteter, der er nødvendige for at følge lovgivningen og god forvaltningsskik.
- Sikre at sager og dokumenter nemt kan genfindes.
- Gøre viden og erfaringer tilgængelige i den forstand, at den enkelte
medarbejder skal have mulighed for at finde relevante sager og dokumenter indenfor et bestemt område eller om et givent emne på tværs af koncernen.
- Støtte sagsbehandling og sagsstyring og øget kvalitet og effektivitet i
sagsbehandlingen.
- Trække statistik om præcist afgrænsede sagsområder, afgørelser,
sagsbehandlingstider m.m. på udvalgte sagsområder samt anden
ledelsesinformation.
Endelig lægger journaliseringen også op til et mere langsigtet formål om at synliggøre en historik i koncernens sager og hermed skabe mere langsigte tinformation.