Skabt af: Energistyrelsen.
At samle nøgletal om det danske energiforbrug til brug i den politiske proces samt til formidling af området.
Skabt af: Energistyrelsen.
At samle nøgletal om det danske energiforbrug til brug i den politiske proces samt til formidling af området.
Skabt af: Miljøstyrelsen.
Skabt af: Miljøstyrelsen.
Skabt af: Center for Skov, Landskab og Planlægning - KVL, Forskningscentret for Skov og Landskab.
Match i 2 tabeller: FORSOEG, BLOK
Skabt af: LIFE - Det biovidenskabelige Fakultet for Fødevarer, Veterinærmedicin og Naturressourcer, Københavns universitet, Center for Skov, Landskab og Planlægning - KVL, Forskningscentret for Skov og Landskab.
Match i 2 tabeller: FORSOEG, BLOK
Skabt af: Forskningscentret for skov og landskab.
Match i 2 tabeller: A1LA2001, B1LA2001
Skabt af: Klima- og Energiministeriet.
Skabt af: Aalborg Universitet (AAU), Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, Institut for Politik og Samfund, Sanne Lund Clement.
Forskningsprojektets formål var at indsamle de danske data til ISSP-undersøgelsen 2020, der omhandlede danskernes holdninger til klima- og miljøspørgsmål. Det er fjerde gang i ISSP undersøgelsens historie, at dette tema er blevet undersøgt. De tidligere gange, temaet har været kørt, er i 1993, 2000 og 2010.
Skabt af: Energistyrelsen.
Energistyrelsen har sammen med den systemansvarlige virksomhed, Energinet.dk og netvirksomhederne opbygget et landsdækkende register for vindkraftanlæg.
Registret anvendes til administration, statistik og kontrol af prisafregninger, herunder fuldlasttimeopgørelser samt i forbindelse med EU direktivet om fremme af elektricitet produceret fra vedvarende energikilder.
Skabt af: Danmarks Miljøundersøgelser.
Match i 2 tabeller: EJENDOM, N_ANBPD
Skabt af: Arjen van Dalen, Erik Albæk.
Formålet med dette projekt er at undersøge, hvordan nye oplysninger om økonomi i medierne påvirker borgernes økonomiske evaluering, opfattelse og viden.
Match i 1 tabel: Communicating
Skabt af: Klima- og Energiministeriet, Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Klimarådet.
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet, Klimarådet.
Elektronisk sagshåndtering hos KEFM departementet og Klimarådet.
Skabt af: Region Midtjylland, Forberedelsesudvalget, Region Midtjylland, administrationen, Interreg Nordsø-programmet, Præhospitalet, administrationen, Psykiatri og Social, administrationen, Regionspsykiatrien, Region Midtjylland, Videnskabsetisk Komité, Region Midtjylland, Afdeling for Indkøb, Logistik og Medikoteknik, Regionshospitalet Horsens (Horsens, Bræstrup, Odder), Regionshospitalet Silkeborg (Silkeborg, Hammel Neurocenter, Skanderborg Sundhedshus) , Regionshospitalet Viborg (Viborg, Skive, Kjellerup), Hospitalsenhed Midt (Viborg, Skive, Silkeborg, Hammel Neurocenter), Regionshospitalet Randers (Randers, Grenå), Hospitalsenhed Vest (Herning, Holstebro, Lemvig, Tarm, Ringkøbing), Århus Universitetshospital, Skejby , Århus Universitetshospital, Århus Sygehus (Århus, Samsø), Aarhus Universitetshospital (Aarhus, Samsø), Socialområdet, Specialområde Autisme, Socialområdet, Specialområde Voksne, Socialområdet, Specialområde Børn og Unge, Socialområdet, Specialområde Udviklingshæmmede og ADHD, Socialområdet, Specialområde Kommunikation og Undervisning.
Elektronisk sags- og dokumenthåndteringssag til håndtering af regionens opgaver og anvendt både i regionshuset og i decentrale enheder
Skabt af: Energistyrelsen.
At sikre en hurtig, effektiv og korrekt dokumenteret sagsbehandling i henhold til Energistyrelsens opgavevaretagelse.
Skabt af: Miljøministeriet, Miljø- og Fødevareministeriet.
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: Svendborg Kommune, Egebjerg Kommune, Gudme Kommune, Svendborg Kommune.
Formålet med KMD Sag Basis og Journal er at være en fælles platform for behandling af personsager. KMD Sag er derfor et sagsstyringssystem, der anvendes til at skabe overblik over borgerens sager, føre journal og modtage advisering
Skabt af: Viborg Kommune.
Formålet med KMD Sag Basis og Journal er at være en fælles platform for behandling af personsager. KMD Sag er derfor et sagsstyringssystem, der anvendes til at skabe overblik over borgerens sager, føre journal og modtage advisering
Skabt af: Assens Kommune, Vissenbjerg, Glamsbjerg, Hårby, Tommerup, Aarup og Assens kommuner.
Formålet med KMD Sag Basis og Journal er at være en fælles platform for behandling af personsager. KMD Sag er derfor et sagsstyringssystem, der anvendes til at skabe overblik over borgerens sager, føre journal og modtage advisering
Skabt af: Høje Taastrup Kommune.
KMD Sag har haft til formål at danne adviser på aktive sager samt at kunne skrive journalnotater på borgervendte sager.
Skabt af: Ikast Brande Kommune.
ESDH-system til dokumentation af kommunens sagsbehandling vedrørende sager, der ikke er en Ejendomssag eller en Personsag. Der er separate ESDH-systemer til ejendomssager og personsager
Skabt af: Thyborøn-Harboøre Kommune, Lemvig Kommune.
Formålet er et elektronisk sagsbærende dokumentsystem dvs. journalisering af sagsbærende dokumenter i forhold til sagsbehandling i Lemvig Kommune herunder opstart, behandling og afgørelse.
Skabt af: Rebild Kommune, Støvring Kommune, Skørping Kommune, Nørager Kommune.
SBSYS er Rebild Kommunes primære ESDH-system. Formålet er at have en struktureret håndtering af de af Rebild Kommunes elektroniske sager og dokumenter som ikke håndteres i et af kommunens fagsystemer.
Skabt af: Frank Lønnberg, Tage Søndergård Kristensen.
Skabt af: Arbejdsmiljøinstituttet.
Skabt af: Dansk Institut for Klinisk Epidemiologi.
Match i 1 tabel: gymnus97
Skabt af: Troels Krarup, Sociologisk Institut, Københavns Universitet.
Empirisk set har projektet til formål at kortlægge og analysere det civile engagement i bynatur i Danmark. Det overordnede formål med spørgeskemaundersøgelsen - som led i det samlede projekt - er at afdække hvilke divergerende eller overlappende ønsker til fremtidens bynatur trives bredt i den danske (by-)befolkning. Derudover har undersøgelsen til formål at kortlægge, hvilke forskellige typer af engagement (følelsesmæssigt, privat, civilt, holdningsmæssigt, politisk), danske byboere har i lokale grønne områder og hvordan de evt. overlapper og spiller sammen.
Skabt af: Kasper Møller Hansen, Det Samfundsvidenskabelige Fakultet KU, Rune Stubager, Institut for Statskundskab, Aarhus Universitet.
Det Danske Valgprojekt har gennemført landsdækkende repræsentative vælgerundersøgelser efter hvert folketingsvalg siden 1971. Hovedformålet med undersøgelserne er at afdække de væsentligste årsager til, at vælgerne stemmer, som de gør.
Match i 3 tabeller: Valgundersoegelsen_2019_26oct2020, splitsample_17august2020, panel_combined_26oct
Skabt af: Kystdirektoratet.
Datasættet er et uddrag af en database med diverse målinger/observationsdata fra kyst og kystnære områder på tværs af hele Danmark.
Datasættet indeholder bølgedata som består af mange målte eller beregnede parametre hvoraf de vigtigste er Bølgehøjde, Bølgelængde og Bølgeretning.
Formålet er at indsamle og formidle bølgedata fra primært Vestkysten. Dels som en del af Kystdirektoratets samlede monitorering af Vestkysten, dels som datagrundlag til kystmorfologiske analyser og modelleringer.
Skabt af: Rune Stubager, Jørgen Goul Andersen, Kasper Møller Hansen.
Valgundersøgelsen er foretaget i forbindelse med folketingsvalget 2011 og belyser ligesom de tidligere valgundersøgelser folks holdninger til politikere, politiske emner osv. i forbindelse med valget
Skabt af: Institut for Tværfaglige og Regionale Studier, Peter Birkelund Andersen.
Projektet ligger i forlængelse af tidligere surveys i scientology i Danmark og opdaterer på den måde tidligere fund. Denne indsamling satte fokus på scientologernes utilitaristiske verdenssyn, som blev udfoldet i forhold til deres sociale aktiviteter og syn på kollektiv versus individuel handling.
Match i 1 tabel: SA_21091_Submit
Skabt af: Danmarks Meteorologiske Insitut.
Arkiv til registrering af punktobservationer fra DMI's målestationer i Danmark og Grønland.
Skabt af: Peter Gundelach.
Formålet med undersøgelsen er at finde frem til unges (18-35 år) handlinger og holdninger i forhold til klimaforandringerne, deres viden, betydningen af kontekst (fx civilstatus, børn, arbejde, bosted) samt forståelse af, hvor ansvaret for en aktiv indsats i forhold til klimaet ligger (politikere, erhvervsliv, forskere eller borgerne).
Skabt af: Ib Marcussen &Troels V. Østergaard.
Formålet med studiet er at nyfortolke og dokumentere en randmoræne ved Odsherred. Undersøgelsen er foretaget ved at tage billeder af udgravningernes profiler. Derudover indeholder studiet tegninger af disse profiler. Tegninger beskriver i detalje de fund, man har gjort ved udgravningerne. Det er blandt andet en beskrivelse aflejringen i profilerne og en beskrivelse af de forskellige sedimenter.
Skabt af: Bjørn Holstein.
Skabt af: Danmarks Miljøportal, Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelser, Geodatastyrelsen, Miljø- og Fødevareklagenævnet, Miljøministeriet, Miljøstyrelsen, Natur og Landbrugskommissionen, Natur- og Miljøklagenævnet, Naturstyrelsen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning.
Formål er at sikre en effektiv sagsbehandling og sagsforelæggelse
Skabt af: Danmarks Meteorologiske Institut.
Sagshåndteringsystem for Danmarks Meteorologiske Institut
Skabt af: Viborg Kommune.
Systemet har skullet dokumentere kommunens sagsbehandling.
Skabt af: Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).
F2 er et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH-system), der har til formål dels at sikre bedre videndeling og en effektiv sagsbehandling, dels at gøre relevante dele af DMI's sager tilgængelige for fremtidig dokumentation og forskning.
Skabt af: EGEUS.
GEUS's centrale boringsdatabase. Her lagres oplysninger om grundvands-, miljø- og geotekniske boringer
Match i 3 tabeller: GEN_KLIMAPAL_LISTE, BOR_KLIMASTR, BOR_BORING
Skabt af: Annie Høgh, Åse Marie Hansen.
Skabt af: Annie Høgh, Åse Marie Hansen.
Skabt af: Annie Høgh, Åse Marie Hansen.
Skabt af: Niels Ole Finnemann, Jakob Linaa Jensen.
Undersøgelsen har til formål at belyse samspil mellem forskellige medietyper i brugernes dagligdag. Det drejer sig om medier, hvorfra borgerne henter nyheder og informationer på en række områder, såsom politik, forbrug, livsstil og kulturstof. Undersøgelsen har specielt fokus på sociale medier og radio.
Skabt af: Styrelsen for Undervisning og Kvalitet, Signe Illum Pedersen.
Formålet med evalueringen af forsøget er at skabe viden om 1) det pædagogiske personales oplevelse af
forsøget og fagligheden, 2) forsøgsskolernes lokale forudsætninger, rammer og organisering i forhold til at
afprøve teknologiforståelse som fag og faglighed, 3) elevernes udvikling i teknologiforståelse og 4) forsøgsskolernes erfaringer med de to forskellige forsøgsmodeller i forsøget.
Formålet med forsøget har været at skabe viden om og opbygge erfaringer med, hvordan teknologiforståelse eventuelt kan implementeres i folkeskolens obligatoriske undervisning. Konkret har forsøget bestået
af to delforsøg, hvor der er afprøvet to forskellige modeller for arbejdet med teknologiforståelse i folkeskolens obligatoriske undervisning: Teknologiforståelse som selvstændigt fag og teknologiforståelse integreret i eksisterende fag (dansk, matematik, billedkunst, natur/teknologi, håndværk og design, samfundsfag og
fysik/kemi).
Match i 1 tabel: Bilag_14_Elever_unicode
Skabt af: By- og Landskabsstyrelsen, Center for koncernforvaltning, Danmarks Miljøportal, Danmarks Miljøundersøgelser (DMU), Miljøministeriets departement, Institut for Miljøvurdering, Kort & Matrikelstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen, Nationale Geologiske undersøgelse for Danmark og Grønland (GEUS), Skov- og Naturstyrelsen, Naturklagenævnet, Miljøklagenævnet, Miljøcenter Nykøbing, Miljøcenter Odense, Miljøcenter Ribe, Miljøcenter Ringkøbing, Miljøcenter Roskilde, Miljøcenter Aalborg, Miljøcenter Aarhus.
Styring af opgaver på Miljøministeriets område
Skabt af: Region Sjælland - regionshuset.
FICS er et Elektronisk Sags- og DokumentHåndteringsSystem også kaldet ESDH. Det er brugt i regionshuset til emne-, borger- og personalesager.
Skabt af: Regionshuset, Anæstesien, Sygehusapoteket, Aalborg Sygehus, Sygehus Vendsyssel, Sygehus Himmerland, Sygehus Thy-Mors.
Sags- og dokumenthåndteringssystem til regionshusets og sygehusenes administrative sager, herunder personalesager
Skabt af: Bernard Jeune, Axel Skytthe Det Danske Tvillingregister, Flemming Lander.
Skabt af: Nævnenes Hus.
Nævnenes Hus’ ESDH-system er anvendt til sagsbehandling og registrering af myndighedens administrative opgaver.
Nævnene er inddelt i fire kategorier: Forbruger, Erhverv, Miljø og Energi samt Sundhed.
Skabt af: Miljø- og Fødevareministeriet, Miljøministeriet.
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: Statsforvaltningen.
Systemet anvendes til intern sagsbehandling af sager inden for personret og familieret men også kommunikation med parterne i sagerne. Derudover anvendes programmet til intern dokumentation for projekter i hele Statsforvaltningen samt danner base for statistik i de sager Statsforvaltningen behandlede i perioden 2013-2019.
Skabt af: Afd. f. Operationsanalyse, Afd. f. Teoretisk Statistik, Arktisk Station, Astronomisk Observatorium, August Krogh Instituttet, Biokemisk SN, Biologisk Institut, Biologisk SN, Botanisk Have, Botanisk Institut, Botanisk Museum & Centralbiblio, Bygningsdriften ved Nat Fak, CND Naturfagenes Didaktik, Center for jordens klima, Datalogisk Institut, Datalogisk SN, Forsikringsmatematisk Lab., Forsikringsvid. & Statist SN, Geofysisk afd, Geografisk Institut, Geografisk Studienævn, Geologisk Institut, Geologisk Museum, Geologisk SN, Human Fysiologi, Idræt Inst f., Kemi SN, Kemisk Institut, MBI Biologisk Kemi, MBI Generel Mikrobiologi, MBI Genetisk Afdeling, MBI Molekylær Cellebiologi, MBI Plantefysiologisk Afdeling, MBI Proteinkemi, Matematisk Afd., Matematiske fag Inst f., Molekylærbiologisk Institut, NBI f. Astronomi Fysik & Geofys, NIK Nat-Fak IT-kompetence, Naturvidensk. Fakultetssekretar., Niels Bohr Instituttet, SN for Matematiske fag, Sn f. Fysik, Sn. f. Matematik, Sn. f. Matematik og Økonomi, Statens Naturhistoriske Museum, TA - Servicesektions Journal, ZI Ferskvandsbiologisk Lab, ZI Marinbiologisk Lab, Zoologisk Institut, Zoologisk Museum, Ørsteds Laboratoriet.