Søgning » Valg » AC70800T
Tabel

AC70800T


Beskrivelse ?

Stiller til et valg

Størrelse (Antal rækker) ?

3762

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
VALG_MILJØ_MRK I valgsystemet er der flere miljøer at arbejde i. I kommunal- og amtsrådsvalg er der 2: Prøve og Rigtigt valg; værdisæt 1 (autentisk valg) og 2 (prøve)
VALG_ART Angiver den valgart som tilhører kørselen. Værdisæt (udpluk) : FV : Folketingsvalg AV : Amtsrådsvalg KV : Kommunale valg. I denne aflevering findes udelukkende RV (regionrådsvalg)
PERSONNUMMER Personnummer er den entydige identifikation af en borger i Danmark.
ADM_ENHED_ID Id for den administrative enhed. KMD nøgle
KL_ID Angiver en entydig identifikation af en kandidatliste.
STIL_NR I forbindelse med kandidatlisteanmeldelsen opføres stillerne i rækkefølge. Rækkefølgen markeres med en nummerering af stillerne. Stiller nr. 1 kan have særlige beføjelser til at anmelde listeforbund og valgforbund.
ADM_ENH_OPSTIL_ID Id for en administrative enhed. KMD nøgl
STIL_BEMÆRKNING En bemærkning vises såfremt en stiller ikke findes berettiget til at optræde som stiller jf. valglovens betingelser ved valgsystemet kontrol. Valgsystemet tillader indberetteren enten at acceptere personen som stiller eller slette vedkommende. Accepteres personen, gemmes bemærkningen, således at der senere kan advares derom.
TIMESTAM STANDARD TIMESTAMP TIL BRUG FOR DB2
STIL_DOBBELT Markeringen fortæller om stilleren er stiller for flere kandidatlister, evt. flere gange på samme kandidatliste. FORMÅL: Da dobbelt stiller er uafhængigt af øvrige bemærkninger og kan optræde samtidigt med bemærkninger, så gemmes værdien i et selvstændigt felt
KAND_STIL Markeringen fortæller om kandidaten også er stiller på den samme kandidatliste.