Søgning » Valg » AC75000T
Tabel

AC75000T


Beskrivelse ?

Lodtrækninger

Størrelse (Antal rækker) ?

15

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
ADM_ENHED_ID Id for den administrative enhed. KMD nøgle
VALG_MILJØ_MRK I valgsystemet er der flere miljøer at arbejde i. I kommunal- og amtsrådsvalg er der 2: Prøve og Rigtigt valg; værdisæt 1 (autentisk valg) og 2 (prøve)
VALG_ART Angiver den valgart som tilhører kørselen. Værdisæt (udpluk) : FV : Folketingsvalg AV : Amtsrådsvalg KV : Kommunale valg. I denne aflevering findes udelukkende RV (regionrådsvalg)
LODTRÆK_NUMMER Viser tilhørsforhold mellem de berørte kandidater eller forbund, hvor lodtrækning har været nødvendig. samme nummer samme lodtrækningsrunde
LODTRÆK_DELTAGER DEFINITION: 1-32767
LODTRÆK_UDFALD lodtrækningsudfald har til formål at vise, hvem der vandt lodtrækningen, altså rækkefølgen efter selve lodtrækningen
PERSONNUMMER Personnummer er den entydige identifikation af en borger i Danmark.
FORBUND_ID Teknisk felt: indeholder værdien af et af følgende felter: KANDIDATLISTE-ID LISTEFORBUND-ID VALGFORBUND-ID afhængig af feltet FORBUND-TYPE.
FORBUND_BOGSTAV Teknisk felt: indeholder værdien af et af følgende felter: KANDIDATLISTE-BOGSTAV-BETEGNELSE LISTEFORBUND-BOGSTAV-BETEGNELSE VALGFORBUND-BOGSTAV-BETEGNELSE afhængig af feltet FORBUND-TYPE
FORBUND_TYPE Teknisk felt: indeholder en af følgende værdier: K - feltet FORBUND-BETEGNELSE indeholder en KANDIDATLISTE-BOGSTAV-BETEGNELSE på tabel AC30200T. L - feltet FORBUND-BETEGNELSE indeholder en LISTEFORBUND-BOGSTAV-BETEGNELSE på tabel AC30400T. V - feltet FORBUFORBUND-BETEGNELSE indeholder en VALGFORBUND-BOGSTAV-B ETEGNELSE på tabel AC30600T. afhængig af feltet FORBUND-TYPE.
LODTRÆK_METODE "A": Automatisk lodtrækning "M": Manuel lodtrækning
LODTRÆK_TYPE Markering for, om valget er mellem: 1: Mandat i kommunalbestyrelsen (mandatfordeling på øverste niveau) 2: Mandat i valgforbundet (mandatfordeling indenfor valgforbundet) 3: Mandat i listeforbundet (mandatfordeling indenfor listeforbundet) 4: Kandidat i kakandidatlisten (kandidatudvælgelse) 5:Stedfortræder i kandidatlisten (kandidatudvælgelse). Markeringen benyttes til at kunne præsentere, hvilken form for lodtrækning, der foretages
LODTRÆK_MANDAT_NR Nummeret på det mandat, der trækkes lod om i forbindelse med lodtrækningen. Nummeret er mandatet i kommunalbestyrelsen, valgforbundet eller listeforbundet ved fordeling af mandater. Ved udvælgelse af kandidater er det nummeret på mandatet indenfor kandidatkandidatlisten eller nummeret på stedfortræderen indenfor kandidatlisten.
LODTRÆK_AF_ANTAL Antallet af mandater, der trækkes lod indenfor i forbindelse med lodtrækningen. Antallet angiver hvor mange mandater der i alt er at trække lod indenfor. Eksempelvis kan der trækkes lod mellem 3 mandater, hvor der trækkes lod til mandat nummer 10 ud af 11.
TIMESTAM Oprettelsestidspunkt - STANDARD TIMESTAMP TIL BRUG FOR DB2