Søgning » Valg » AC72400T
Tabel

AC72400T


Beskrivelse ?

Medlem af valgbestyrelsen. Gruppe på valgmyndighed.

Størrelse (Antal rækker) ?

70

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
GEOGR_OMR_ID Entydig identifikation af et geografisk område i forbindelse med valg. Det kan for eksempel være en kommune eller et amt. Afhængigt af GEOGRAFISK-OMRÅDE-TYPE, kan feltet indeholde enten en valgmyndighed (administrativ enhed) eller et afstemningsområde.
GEOGR_OMR_TYPE Feltet angiver hvilken type GEOGRAFISK-OMRÅDE-ID er. A = Afstemningsområde (AFSTEM_OMR_ID: udfyldt, ADM_ENHED_ID: null M = valgmyndighed. (ADM_ENHED_ID: udfyldt, AFSTEM_OMR_ID: null
ADM_ENHED_ID Id for den administrative enhed. KMD nøgle
AFSTEM_OMR_ID Entydig identifikation af et afstemningsområde i forbindelse med valg. Ved amtsrådsvalg er et afstemningsområde for eksempel en kommune.
VALG_MILJØ_MRK I valgsystemet er der flere miljøer at arbejde i. I kommunal- og amtsrådsvalg er der 2: Prøve og Rigtigt valg; værdisæt 1 (autentisk valg) og 2 (prøve)
VALG_ART Angiver den valgart som tilhører kørselen. Værdisæt (udpluk) : FV : Folketingsvalg AV : Amtsrådsvalg KV : Kommunale valg. I denne aflevering findes udelukkende RV (regionrådsvalg)
VALGBST_NUMMER Hvert valgbestyrelsesmedlem har et nummer i valgbestyrelsen. Medlem nummer 1 er formand for valgbestyrelsen.
VALGBST_STATUS Et valgbestyrelsesmedlems status viser om vedkommende er formand, medlem eller suppleant.
VALGBST_NAVN Et valgbestyrelsesmedlems navn indberettes til valgsystemet og tages således IKKE fra P-DATA. Der kan vælges et navn forskelligt fra P-DATAs navn.
BOPÆL Valgstyrerens bopæl
VALGBST_KOM_NAVN Navn på kommune hvorfra valgbestyrelsesmedlem kommer fra
MØDE_EJ_TILST_MRK Markeringen viser om et betyrelsesmedlem eller stedfortræder var fraværende på valgbestyrelsesmødet. VÆRDISÆT: """"*"""" ikke til stede, """" """" til stede (oversat i aflevering til """"_"""")
VDAG_EJ_TILST_MRK Markeringen viser om et valgstyrermedlem eller stedfor- træder var fraværende på valgdagen. VÆRDISÆT: """"*"""" ikke til stede, """" """" til stede (oversat i aflevering til """"_"""")
BSTM_EJ_TILST_MRK Markeringen viser om et valgstyrermedlem eller stedfor- træder var fraværende ved brevstemmeoptællingen. VÆRDISÆT: """"*"""" ikke til stede, """" """" til stede (oversat i aflevering til """"_"""")
TIMESTAM STANDARD TIMESTAMP TIL BRUG FOR DB2
VALGBST_STILLING En stillingsbetegnelse, som valgstyrer ønsker sig anført med.