Søgning » Valg » AC73000T
Tabel

AC73000T


Beskrivelse ?

Valgbestyrelsens bemærkninger til valget

Størrelse (Antal rækker) ?

647

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
GEOGR_OMR_ID Entydig identifikation af et geografisk område i forbindelse med valg. Det kan for eksempel være en kommune eller et amt. Ved kommunalbestyrelsesvalg er et afstemningsområde et valgdistrikt (en skole etc.).
GEOGR_OMR_TYPE Feltet angiver hvilken type GEOGRAFISK-OMRÅDE-ID er. A = Afstemningsområde (AFSTEM_OMR_ID: udfyldt, ADM_ENHED_ID: null) M = valgmyndighed. (ADM_ENHED_ID: udfyldt, AFSTEM_OMR_ID: null)
ADM_ENHED_ID Id for den administrative enhed. KMD nøgle
AFSTEM_OMR_ID Entydig identifikation af et afstemningsområde i forbindelse med valg. Ved amtsrådsvalg er et afstemningsområde for eksempel en kommune.
VALG_MILJØ_MRK I valgsystemet er der flere miljøer at arbejde i. I kommunal- og amtsrådsvalg er der 2: Prøve og Rigtigt valg; værdisæt 1 (autentisk valg) og 2 (prøve)
VALG_ART Angiver den valgart som tilhører kørselen. Værdisæt (udpluk) : FV : Folketingsvalg AV : Amtsrådsvalg KV : Kommunale valg. I denne aflevering findes udelukkende RV (regionrådsvalg)
VALGBEM_NR Angiver en bemærknings nummer
VALGBEM_GODK_TS Valgmyndighedens godkendelse af en bemærkning til valg- handlingen. FORMÅL: Da kun få personer er bemyndiget til at godkende det der bliver skrevet og gjort i et valg, kan denne sætte sit godkendelsesstempel i form af et timestamp.
VALGBEM_OVERSKR_ID Entydig identifikation. VÆRDISÆT: ID mellem 1 og 20 hører til Kommunalvalg, ID mellem 21 og 40 hører til Amtsrådsvalg
TIMESTAM STANDARD TIMESTAMP TIL BRUG FOR DB2