Søgning » Valg » AC72000T
Tabel

AC72000T


Beskrivelse ?

Det geografiske område hvor afstemningshandlingen foregår

Størrelse (Antal rækker) ?

1483

Indhold (Kolonner/variable) ?

Navn Indhold
AFSTEM_OMR_ID Entydig identifikation af et afstemningsområde i forbindelse med valg. Ved amtsrådsvalg er et afstemningsområde for eksempel en kommune.
VALG_MILJØ_MRK I valgsystemet er der flere miljøer at arbejde i. I kommunal- og amtsrådsvalg er der 2: Prøve og Rigtigt valg; værdisæt 1 (autentisk valg) og 2 (prøve)
VALG_ART Angiver den valgart som tilhører kørslen. Værdisæt (udpluk) : FV : Folketingsvalg AV : Amtsrådsvalg KV : Kommunale valg. I denne aflevering findes udelukkende RV (regionrådsvalg)
DISTRIKT_KODE Kode for distrikter i almindelighed. Feltet angiver distriktskoden for en distriktstekst. Distriktstekster er navne på en given kommunes anvendte distrikter. FORMÅL: Kommuner anvender distrikter til planlægningsformål.
DISTRIKT_OVERSKR Feltet viser i forkortet form afstemningsområdets/ distriktes betegnelse
ADM_ENHED_ID_KOM Id for en administrative enhed. KMD nøgle
STMSED_MOD_ANT_FRL Antal stemmesedler modtaget på afstemningsstedet FORMÅL: For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af modtagne stemmesedler. Tallet skrives i afstemningsbogen
STMSED_MOD_ANT_FIN Antal stemmesedler modtaget på afstemningsstedet - valgbog FORMÅL: For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af modtagne stemmesedler. Tallet skrives i valgbogen.
STMSED_OMB_ANT_FRL Antal ombyttede stemmesedler i forb. m. afstemningen. FORMÅL: For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af ombyttede stemmesedler. Tallet skrives i valgbogen.
STMSED_OMB_ANT_FIN Antal ombyttede stemmesedler i forb. m. afstemningen. FORMÅL: For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af ombyttede stemmesedler. Tallet skrives i valgbogen.
STMSED_RET_ANT_FRL For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af returnerede stemmesedler. Tallet skrives i afstemningsbogen
STMSED_RET_ANT_FIN For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af returnerede stemmesedler. Tallet skrives i valgbogen.
STMSED_EJ_UDL_FRL For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af ikke udleverede stemmesedler. Tallet skrives i afstemningsbogen
STMSED_EJ_UDL_FIN For at kunne afstemme stemmeseddelregnskabet, holdes styr på antallet af ikke udleverede stemmesedler. Tallet skrives i valgbogen.
STMSED_U_G_FRL_TS For at registrere at regnskabet med ugyldige stemmer er godkendt i foreløbig optælling, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
STMSED_U_G_FIN_TS For at registrere at regnskabet med ugyldige stemmer er godkendt i fintælling, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
STMSED_GODK_FRL_TS Tidspunktet for godkendelsen. Foretages i foreløbig optælling
STMSED_GODK_FIN_TS Tidspunktet for godkendelsen. Foretages i fintællingen
STM_BERET_ANT Antal stemmeberettigede, som er et maskinelt udtræk fra CPR, kan korrigeres af kommunen og indberettes af samme til valgsystemet. FORMÅL: Udskrives i valgbogen. En korrektion af status quo i udtrækket fra CPR. F.eks. i tilfælde af dødsfald, hvor persons status ikke fremgår af udtrækket fra CPR.
STM_IFLG_VL_FRL Indberettet antal optalte stemmer ifølge valglisten.
STM_IFLG_VL_FIN Indberettet antal optalte stemmer ifølge valglisten.
STM_GYLD_FRL_ANT Antal optalte afgivne gyldige stemmer pr. afstemningssted.
STM_BLANK_FRL_ANT Antal optalte afgivne blanke stemmesedler på afstemningsstedet. Foreløbig optælling. FORMÅL: Danner sammenligningsgrundlag for fintællingen.
STM_UGY_FRL_ANT Antal optalte afgivne ugyldige stemmer pr. afstemningssted. FORMÅL: Indgår i afstemning af stemmeregnskabet. Skrives i valgbogen. Benyttes endvidere til kontrol af indberetningen.
STM_AFGIV_FRL_ANT Antal optalte afgivne stemmer pr. afstemningssted ved den foreløbige optælling (grovtælling) FORMÅL: Sammenligningsgrundlag for fintællingen.
STM_AF_GODK_FRL_TS For at registrere at stemmeseddelregnskabet er godkendt, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
STM_GYLD_FIN_ANT Antal fintalte afgivne gyldige stemmer pr. afstemningsted. FORMÅL: Indgår i afstemning af stemmeregnskabet. Skrives i valgbogen. Benyttes endvidere til kontrol af indberetningen.
STM_BLANK_FIN_ANT Antal optalte afgivne blanke stemmesedler på afstemningsstedet ved fintællingen. FORMÅL: Indgår i stemmeregnskabet. Skrives i valgbogen.
STM_UGY_FIN_ANT Antal fintalte afgivne ugyldige stemmer pr. afstemningssted. FORMÅL: Indgår i afstemning af stemmeregnskabet. Skrives i valgbogen. Benyttes endvidere til kontrol af indberetningen.
STM_AFGIV_FIN_ANT Antal finoptalte afgivne stemmer pr. afstemningssted. FORMÅL: Indgår i afstemning af stemmeregnskabet. Skrives i valgbogen. Benyttes endvidere til kontrol af indberetningen.
STM_AF_GODK_FIN_TS For at registrere at stemmeseddelregnskabet er godkendt, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
STM_FORR_PCT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning
STM_AFG_FORR_ANT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning
STM_GYLD_FORR_ANT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning
STM_BLANK_FORR_ANT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning
STM_UGY_FORR_ANT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning
STM_BERET_FORR_ANT For at kunne sammenligne tallene fra forrige valg med de nye tal og for at kunne foretage en fremskrivning med forrige tal til sammenligning.
BREVST_U_G_FRL_TS For at registrere at regnskabet med ugyldige brevstemmer er godkendt i foreløbig, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
BREVST_U_G_FIN_TS For at registrere at regnskabet med ugyldige brevstemmer er godkendt i fintælling, sættes et timestamp med CURRENT TIMESTAMP når dette er gjort.
BREVSTM_GENMG_DATO Når brevstemmerne er indkommet (efter at fristen for brevstemme- afgivning er overskredet), gennemgås brevstemmerne for gyldighed. Feltet angiver datoen for dette arbejde og indskrives i afstemningsbogen
OPSLAG_ANT Antal af opslag (opslag om valget til at hænge op) der efter valget er kommet retur til den valgforordnede. FORMÅL: Tallet skrives i valgbogen.
AFSTEM_AFSLUT_TS Timestamp for afslutningen af valghandlingen på det enkelte afstemningssted. Det er det tidspunkt valgstyrerformanden erklærer valghandlingen for afsluttet. Tidspunktet skrives i afstemningsbogen
TELEFON_MEDDEL_TS Timestamp for hvornår formanden for valgstyrerne telefonisk meddeler formanden for valgbetyrelsen resultatet af afstemningens udfald. Tidspunktet skrives i afstemningsbogen
FORR_STM_GODK_TS Timestamp for hvornår afstemningen var færdig ved forrige valg
VALGSTYR_GODK_TS Timestamp for godkendelse af valgstyrerne.
STMSED_AFVIG_FRL Angiver om der en afvigelse mellem afgivne stemmer og stemmer ifølge valglisten ved foreløbig optælling. FORMÅL: """"-""""(minus) udskrives på skærmbilleder og valgbog mm.
STMSED_AFVIG_FIN Angiver om der en afvigelse mellem afgivne stemmer og stemmer i følge valglisten ved fintælling FORMÅL: """"-""""(minus) udskrives på skærmbilleder og valgbog mm.
STM_AF_AFVIG_FRL Angiver om der en afvigelse mellem summen af afgivne stemmer og returnerede stemmesedler og stemmer ifølge valglisten ved foreløbig optælling. FORMÅL: """"-""""(minus) udskrives på skærmbilleder og valgbog mm.
STM_AF_AFVIG_FIN Angiver om der en afvigelse mellem summen af afgivne stemmer og returnerede stemmesedler og stemmer i følge valglisten ved fintælling. FORMÅL: """"-""""(minus) udskrives på skærmbilleder og valgbog mm.
ADM_ENHED_ID Id for den administrative enhed. KMD nøgle
TIMESTAM STANDARD TIMESTAMP TIL BRUG FOR DB2