Antal søgeresultater 346
Din søgning har givet 346 resultater.
Vi viser her de 100 mest relevante.
Du kan præcisere din søgning ved at bruge filtrene i venstre margin.
Skabt af: Kathrine Ebbe Tertz, Socialstyrelsen.
Dokumenterede metoder i bostøtteindsatsen over for mennesker med psykiske lidelser (2014-2017) indeholder en evaluering af metoden Critical Time Intervention (CTI). Formålet med projektet var at sikre en vellykket overgang til et nyt liv for borgere der flytter til egen bolig efterindlæggelse på psykiatrisk afdeling eller efter et ophold på botilbud, ved brug af CTI-metoden. CTI er en recovery-orienteret metode, dvs. den tager udgangspunkt i borgerens egen ressourcer, behov og ønsker. Formålet med CTI-metoden er, at hjælpe borgeren at styrke sin livssituation på de områder, der er relevante for ham eller hende, samt at støtte borgeren i at blive mere selvhjulpen. Et CTI-forløb er tidsafgrænset til ni måneder og i løbet af projektperioden opbygges et støttenetværk, som kan bistå borgeren efter forløbets afslutning.
Match i 1 tabel: bostøtte_psykiske_lidelser_MO
Skabt af: Frederik Thuesen, SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Formålet med undersøgelsen er at besvare følgende forskningsspørgsmål:
1. Hvilken betydning har mangfoldighed for den sociale kapital blandt de ansatte på kort og på længere sigt?
2. Hvilken betydning har arbejdets organisering for udviklingen af social kapital blandt ansatte på mangfoldige arbejdspladser?
Skabt af: Majken Schultz, Institut for Organisation og Arbejdssociologi, Copenhagen Business School.
Formålet med undersøgelsen er at undersøge private og offentlige virksomheders identitet. Dette blive undersøgt ved hjælp af kvalitative data fra både offentlige og private organisationer.
Skabt af: Beskæftigelsesministeriet, Ankenævnet for ATP, Arbejdsmiljørådet, Beskæftigelsesministeriets HR-afdeling (personalesager), Beskæftigelsesministeriets HR-afdeling (generelle sager).
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: Rigsarkivet.
Dokumentation af arbejdet i hovedbestyrelse og forretningsudvalg
Skabt af: Danmarks Statistik.
Match i 1 tabel: REGISTER
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Formålet med rådighedssystemet er løbende at udarbejde statistik for og føre tilsyn med a-kassernes adminsitration af rådighedsreglerne.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Modtagelse og opbevaring af A-kassernes indberetninger om arbejdsmarkedsstatistik. Grundlag for statistikdannelse.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Administrativ behandling af afgørelser om international pension.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Arbejdsmarkedsbalancen viser, om der er gode eller mindre gode jobmuligheder fordelt på stillingsbetegnelser i hvert enkelt af de regionale områder.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Formålet med systemet var, at registrere borgersvar på en række evalueringsspørgsmål vedr. progression i arbejdsmaredsparathed for de borgere, der deltog i indsatsen "Flere skal med". Svarene havde til formål at indgå som en del af datagrundlaget for evalueringen af "Flere skal med".
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Sikre hurtig, effektiv og korrekt sagsbehandling og bidrage til at sikre, at alt materiale, der er relevant for en sag, registreres og lagres elektronisk på den aktuelle sag.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
IBBIS II (integreret beskæftigelses- og behandlingsindsats til
sygedagpengemodtagere med angst, depression, stress, personlighedsforstyrrelser
og funktionelle lidelser) er et kontrolleret randomiseret forsøg. I IBBIS II
afprøves en integreret beskæftigelses- og understøttende sundhedsind-sats,
der skal hjælpe ny-sygemeldte tilbage i job hos egen arbejdsgiver eller en
ny arbejdsgiver. IBBIS II er et manualbaseret besøg. Det betyder, at der til
indsatsen er udviklet en række redskaber som medarbejderne skal anvende i
indsatsen samt materiale, der kan udleveres til borgeren som led i forsøget.
Manualerne er primært møntet på den sundhedsfaglige del af indsatsen.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Administrativ behandling af kommunale afgørelser efter lov om social pension.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Administrativ behandling af kommunale nævnsafgørelser efter lov om social pension.
Skabt af: Assens Kommune.
Siden april 2013 har Assens Kommune brugt InCorp til forvaltning af ydelse jf. Servicelovens paragraffer 82, 83, 84, 85, 96, 97, 98, 99, 100, 101, 102, 103, 104, 107, 108 samt Almenboliglovens §105, hvor der gives støtte efter servicelovens §85 -.inden for områderne Voksen handicap og Psykiatri/Misbrug/Socialt udsatte.
Skabt af: Jørgen Goul Andersen.
Denne undersøgelse har haft til formål at belyse en række problematikker i forbindelse med arbejdsløshed og tidlig tilbagetrækning. Dette ses, i denne sammenhæng, i forbindelse med begreber som fuldt medborgerskab og marginalisering – jf. Marshalls tanker herom. Ydermere har det været hensigten at undersøge, hvordan sammenhængen er mellem fuldt medborgerskab og placering på arbejdsmarkedet ud fra en overvejelse om, at dette ikke nødvendigvis er så simpelt som tidligere antaget.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Arbejdsskadestyrelsen.
ASK-AIDA er et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH-system), der skal sikre en hurtig, effektiv og korrekt sagsbehandling og bidrage til at sikre, at alt materiale, der er relevant for en sag, registreres og lagres elektronisk på den aktuelle sag, finde verserende sager, finde afsluttede sager, som skal genoptages, finde sager, som kan benyttes som fortilfælde, finde breve, som kan benyttes som paradigme, besvare forespørgsler, kontrollere, at sagsbehandlingsfrister overholdes (restancekontrol), kontrollere, at modtagne henvendelser besvares inden for fastsatte frister (restancekontrol), godtgøre, at post er modtaget og afsendt, lave lister og statistikker til brug ved sags styring, dokumentation og informationsformidling på en enkel måde, give aktindsigt, at foretage søgning på tværs af journalplanens sags grupper, udskille sager, der skal bevares, og danne grundlag for en senere rationel kassation af de arkivalier, der ikke har varig administrativ, retlig, videnskabelig og kulturel værdi.
Skabt af: Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udbetalinger af arbejdsmarkedsydelse. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: ARBEJDSMARKEDSSTYRELSEN.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Match i 1 tabel: REGISTER
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udbetalinger af arbejdsløshedsdagpenge. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udbetalinger af feriedagpenge. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udstedelser af efterlønsbeviser. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser overgange til efterløn. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udbetalinger af efterløn. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udtrædelser af efterlønsordningen. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser udbetalinger af skattefri præmie. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 225 af 20. marts 2018 indberetter a-kasser gennemførte beskæftigelsesindsatser. RAM ("Register for Arbejdsmarkedet") er et fagsystem i Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, der indeholder indberetninger fra arbejdsløshedskasserne vedr. udbetaling af dagpenge, feriedagpenge, efterløn og beskæftigelsesindsats mv. Formålet med RAM er at danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser mv. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Match i 1 tabel: REGISTER
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: Danmarks Statistik.
At optælle personer der modtager en eller flere kontanthjælpsydelser, kontanthjælpsydelsernes art samt beløb vedrørende disse.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Undersøgelsens formål er at afklare grundene til den højere ledighed blandt kvinder i Sønderjyllands amt i 2001.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Undersøgelsens formål er at belyse revalideredes forhold.
Skabt af: Arbejdsmarkedets Feriefond.
Skabt af: Arbejdsmiljørådet, Beskæftigelsesregion Hovedstaden & Sjælland, Beskæftigelsesregion Midtjylland, Beskæftigelsesregion Nordjylland, Beskæftigelsesregion Syddanmark, Beskæftigelsesministeriets HR, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Formålet med systemet er at sikre en hurtig og effektiv sagsbehandling. Systemet vil bl.a. kunne
bidrage til at løse følgende opgaver:
- sikre at alt sags relevant materiale registreres og lagres elektronisk
- hurtigt at finde verserende sager
- hurtigt at finde afsluttet / aktiv sager, som skal genoptages
- finde sager, som kan benyttes som fortilfælde
- finde breve, som kan benyttes som paradigma
- besvare forespørgsler uden at finde sagerne frem
- kontrollere, at sagsbehandlingsfrister overholdes
- kontrollere, at modtagne anmodninger og høringer besvares inden for fastsatte frister
- sandsynliggøre, at post ikke er modtaget eller afsendt
- at udarbejde lister og statistikker til brug ved sagsstyring, dokumentation m.v.
- efterkomme anmodning om aktindsigt med den fornødne hurtighed
- foretage søgning på tværs af Facetplanen
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Statistikken indeholder oplysninger om personer over antallet af fuldtidsmodtagere af offentlige forsørgelsesydelser i de erhvervsaktive aldersgrupper, herunder deltagere i arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger. Hidtil har statistikken omfattet registrerede fuldtidsledige, fuldtidsdeltagere i forskellige aktiveringsforanstaltninger samt (passive) kontanthjælpsmodtagere, revalideringsydelse mv. Senere er også personer på efterløn, førtidspension, syge- og barselsdagpenge, fleksydelse, jobrotation samt SU-modtagere inkluderet i statistikken. Fordelen ved statistikken over offentligt forsørgede er, at samtlige individbaserede datakilder bliver behandlet indbyrdes for tidsmæssige overlap. Det betyder, at den enkelte person samlet set højst kan optræde med 37 timer (svarende til en fuldtidsperson, altså en person med en deltagelsesgrad på 100 pct.), når man summerer personens ugentlige timer/deltagelsesgrader i de forskellige ydelsestyper/tilstande (ledighed, aktivering, kontanthjælp, syge/barselsdagpenge, efterløn og førtidspension mv.)
Skabt af: Danmarks Statistik.
Statistikken indeholder oplysninger om personer over antallet af fuldtidsmodtagere af offentlige forsørgelsesydelser i de erhvervsaktive aldersgrupper, herunder deltagere i arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger. Hidtil har statistikken omfattet registrerede fuldtidsledige, fuldtidsdeltagere i forskellige aktiveringsforanstaltninger samt (passive) kontanthjælpsmodtagere, revalideringsydelse mv. Senere er også personer på efterløn, førtidspension, syge- og barselsdagpenge, fleksydelse, jobrotation samt SU-modtagere inkluderet i statistikken. Fordelen ved statistikken over offentligt forsørgede er, at samtlige individbaserede datakilder bliver behandlet indbyrdes for tidsmæssige overlap. Det betyder, at den enkelte person samlet set højst kan optræde med 37 timer (svarende til en fuldtidsperson, altså en person med en deltagelsesgrad på 100 pct.), når man summerer personens ugentlige timer/deltagelsesgrader i de forskellige ydelsestyper/tilstande (ledighed, aktivering, kontanthjælp, syge/barselsdagpenge, efterløn og førtidspension mv.)
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Formålet med den registerbaserede arbejdsstyrkestatistik (RAS) er at opgøre befolkningens primære tilknytning til arbejdsmarkedet. Tilknytningen opgøres ultimo november og udarbejdes én gang årligt. Første gang RAS blev udarbejdet vedrørte opgørelsen befolkningens tilknytning ultimo november 1980.
Skabt af: Faaborg Kommune, Ringe Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune.
KMD Sag Basis og Journal er et sagshenvisnings- og advissystem. KMD Sag indeholder Identifikationsoplysninger på borgere, der modtager ydelser fra kommunen, dvs. arbejdsløshedsdagpenge, kontanthjælp og revalidering, aktivering, orlovsydelser, sygedagpenge, folke- og førtidspension. Ligeledes oplysninger eller adviser vedr. inkasso, SU, ventelister, hjælpemidler, omsorgsjournaler, hjemmehjælp, familiepleje, efterløn, boligsikring, boligstøtte, daginstitution, boliglån, flygtninge, forældremøder, handicap, haveservice, helbred, sundhedspleje, barsel, Akasse, ungdomsvejledning mv.
Skabt af: Arbejdsmarkedets Feriefond.
Registrering af data på Arbejdsmarkedets Feriefonds områder
Skabt af: Arbejdsmarkedets Tillægspension.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet.
Skabt af: NFA - Det Nationale Forskningscenter for Arbejdsmiljø.
Projektets overordnede formål er at bidrage til belysning af arbejdsmiljøets betydning for fravær og udstødning fra arbejdsmarkedet blandt kvinder samt at undersøge mulighederne for at forbedre kvindernes arbejdsevne og psykiske velbefindende ved hjælp af arbejdsmiljøforbedrende interventioner på arbejdspladserne.
Skabt af: Arbejdsmarkedets Tillægspension.
Skabt af: Arbejdsmarkedsstyrelsen (AMS).
Jf. lovbekendtgørelse nr. 574 af 27. maj 2010 indberetter a-kasserne hver færdigbehandlet feriedagpenge-begæring. Formålet med RAM er danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser m.v. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Sofie Mandrup Hansen.
Der er tre formål med denne undersøgelse:
1. At vurdere i hvor høj grad leddegigt er med til, at forårsage nedsat arbejdsevne, øget sygdomsfravær, arbejdsløshed eller førtidspensionering.
2. Identificering af faktorer i arbejdsmiljøet, der kan være med til at forårsage forværring af leddegigt, nedsat arbejdsevne, øget sygdomsfravær, arbejdsløshed eller førtidspensionering.
3. Belyse, hvordan leddegigtpatienter opfatter deres sygdom og hvilke mestringstrategier patienterne bruger for at håndtere deres sygdom på arbejdspladsen.
Dette bliver undersøgt ved hjælp af tre forskellige metoder. Til det første formål er der blevet anvendt en registerundersøgelse. Til det andet formål er der blevet anvendt et spørgeskema og der er blevet lavet followup to år efter. Til det tredje formål er der blevet foretaget en række interviews af leddegigtpatienter.
Skabt af: Danmarks Statistik.
Antallet af SU-modtagere er en del af statistikken over offentligt forsørgede. Statistikken indeholder oplysninger om personer over antallet af fuldtidsmodtagere af offentlige forsørgelsesydelser i de erhvervsaktive aldersgrupper, herunder deltagere i arbejdsmarkedspolitiske foranstaltninger. Hidtil har statistikken omfattet registrerede fuldtidsledige, fuldtidsdeltagere i forskellige aktiveringsforanstaltninger samt (passive) kontanthjælpsmodtagere, revalideringsydelse mv. Senere er også personer på efterløn, førtidspension, syge- og barselsdagpenge, samt fleksydelse inkluderet i statistikken. Som noget nyt er SU-modtagere også indeholdt i statistikken derfor denne særlige aflevering.
Fordelen ved statistikken over offentligt forsørgede er, at samtlige individbaserede datakilder bliver behandlet indbyrdes for tidsmæssige overlap. Det betyder, at den enkelte person samlet set højst kan optræde med 37 timer (svarende til en fuldtidsperson, altså en person med en deltagelsesgrad på 100 pct.), når man summerer personens ugentlige timer/deltagelsesgrader i de forskellige ydelsestyper/tilstande (ledighed, aktivering, kontanthjælp, syge/barselsdagpenge, efterløn og førtidspension mv.)
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Jobcentre, Kommuner, A-kasser, Anden aktør.
Det Fælles Datagrundlag (DFDG) understøtter sagsbehandling og styring af beskæftigelsesindsatsen for sagsbehandlingssystemer og borgere. DFDG er et fælles redskab der der udstiller centrale masterdata og forretningsregler for de professionelle aktører - på tværs af stat, kommuner, a-kasser og andre aktører. Udstillingen foregår via webservices.
Kernen i Det Fælles Data Grundlag er data om forsørgelse og indsats på personniveau. DFDG gør det muligt at registrere sagsoplysninger, herunder til- og afmeldinger i forbindelse med ledighed, planlagte og afholdte kontaktsamtaler, fravær og fritagelser, match, tilbud og planer.
Match i 2 tabeller: tblDUNAMUCodes, tblLabourMarketBalance
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Skabt af: Akademikernes Centralorganisation.
Undersøgelsens formål er at belyse betydningen af de studerendes og de nye kandidaters trufne og ubevidste valg. Hvad skete der i studietiden? Hvilken betydning fik de trufne eller ubevidste valg? Og hvad kan gøres bedre, så håbet om ”det frie valg” ikke bliver til truslen om ”det frie fald”?
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Formålet med undersøgelsen er at indsamle viden om, hvor meget virksomheder/arbejdspladser sender deres medarbejdere på efter- og videreuddannelse, uanset om det er offentligt eller privat udbudt uddannelse eller det er i form af aktiviteter, arbejdspladserne selv tilrettelægger og organiserer.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Jf. lovbekendtørelse nr. 574 af 27. maj 2010 indberetter A-kasserne udstedelse af efterlønsbevis. Formålet med RAM er danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser m.v. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Jf lovbekendtgørelse nr. 574 af 27. maj 2010 indberetter A-kasser de forskellige beskæftigelsesindsatser. Formålet med RAM er danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser m.v. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: SFI - Det Nationale Forskningscenter for Velfærd.
Formålet med undersøgelsen er at belyse, om der er nogle træk ved arbejdsmarkedet, der gør det særligt vanskeligt for personer med nedsat hørelse at tage del i arbejdslivet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 574 af 27. maj 2010 indberetter A-kasserne medlemmers udtræden fra efterlønsordninger. Formålet med RAM er danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser m.v. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.
Skabt af: Arbejdsdirektoratet, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Jf. lovbekendtgørelse nr. 574 af 27. maj 2010 indberetter A-kasser udbetalinger af skattefrie præmier. Formålet med RAM er danne grundlag for udarbejdelse af statistikker, analyser m.v. om arbejdsmarkedet og ændringer i forhold vedrørende arbejdsmarkedet.