Antal søgeresultater 7513
Din søgning har givet 7513 resultater.
Vi viser her de 100 mest relevante.
Du kan præcisere din søgning ved at bruge filtrene i venstre margin.
Skabt af: DTU Aqua.
Formålet er indsamling af hydrografiske forskningsdata.
Skabt af: Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).
F2 er et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH-system), der har til formål dels at sikre bedre videndeling og en effektiv sagsbehandling, dels at gøre relevante dele af DMI's sager tilgængelige for fremtidig dokumentation og forskning.
Skabt af: Styrelsen for Dataforsyning og Infrastruktur.
Danske Stednavne er et grunddataregister med over alle navngivne steder i Danmark. Det er frivilligt at indberette stednavne, men registret er det autoritative register for Danske Stednavne og et udvalg godkender indkomne anmeldelser af stednavne.
Match i 2 tabeller: URENTFARVAND, FARVAND
Skabt af: Udlændinge- og Integrationsministeriet, Statsforvaltningen Hovedstaden, Statsforvaltningen Midtjylland, Statsforvaltningen Nordjylland, Statsforvaltningen Sjælland, Statsforvaltningen Syddanmark, Integrationsministeriet, Udlændingestyrelsen, Justitsministeriet, Styrelsen for Fastholdelse og Rekruttering, Statsforvaltningen, Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Udlændinge- og Integrationsministeriet, Styrelsen for International Rekruttering og Integration.
Registering af personer (kontakter) på udlændingeområdet. Oplysningerne anvendes bl.a.i systemerne IBS og Esther H
Skabt af: Danmarks Meteorologiske Institut (DMI).
F2 er et elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH-system), der har til formål dels at sikre bedre videndeling og en effektiv sagsbehandling, dels at gøre relevante dele af DMI's sager tilgængelige for fremtidig dokumentation og forskning.
Skabt af: Klima- og Energiministeriet, Klima-, Energi- og Bygningsministeriet, Energi-, Forsynings- og Klimaministeriet, Klimarådet.
F2 er et fælles arkiv for alt sagsrelevant materiale. Det anvendes til dokumentation, videndeling og journalisering.
Skabt af: Styrelsen for IT og Læring.
At styrke evalueringskulturen i folkeskolen og at have et ensartet værktøj, der kan evaluere elevers faglige kompetencer på tværs af landet.
Skabt af: Styrelsen for Institutioner og Uddannelsesstøtte.
Systemet bruges til administration af både elektronisk og manuel sagsbehandling vedr. SU-tildeling.
Skabt af: Undervisningsministeriet (Børne- og Undervisningsministeriet), Styrelsen for Undervisning og Kvalitet (STUK).
TIPS er et fagsystem i Notes og har sit navn fra at det bruges til det, der tidligere hed tipsmidlerne – nuværende navn udlodningsmidlerne.
Skabt af: Statens Øjenklinik, John F. Kennedy Instituttet, Kennedy Instituttet-Statens Øjenklinik, KISØ,, Rigshospitalets Øjenklinik - Glostrup.
Systemet anvendt i hele afleveringsperioden til elektronisk understøttelse af arbejdsgange i arkivskabernes patientbehandling
Match i 1 tabel: SO_PATIENTDATA
Skabt af: Trafikstyrelsen, Trafik- og Byggestyrelsen, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen, Trafikstyrelsen.
Hændelsesdatabase for Jernbane er et egenudviklet fagsystem, der har til formål at understøtte indsamling og statistisk bearbejdning af oplysninger om hændelser på den danske jernbane. Aggregerede statistikker publiceres i årlige sikkerhedsrapporter, og data anvendes desuden som en del af en risikobaseret tilsynsplanlægning.
Match i 1 tabel: tblOperatorList
Skabt af: Plantedirektoratet, NaturErhvervstyrelsen, Landbrugs- og Fiskeristyrelsen.
Systemets formål er at understøtte styrelsens administration, kontrol, sagsbehandling og videndeling i forbindelse med kontrol af tilskudsordninger, certificering og andre ordninger på jordbrugsområdet.
Skabt af: Styrelsen for IT og Læring.
I systemet registreres elevfravær i grundskolen. Fravær fra undervisningen skal registreres, da et fravær betyder manglende opfyldelse af undervisningspligten. Ved fravær skal forældrene give skolen oplysning om grunden til fraværet, da forældrene skal medvirke til, at barnet opfylder undervisningspligten
Skabt af: By- og Boligministeriet, Erhvervs- og Boligstyrelsen, Socialministeriet, Velfærdsministeriet, Indenrigs- og Socialministeriet.
BOSSINF-STB skal understøtte sagsbehandlingen i forbindelse med statens støtte primært til nybyggeri af almene boliger i Danmark. Der SKAL indberettes i systemets skemaer A, B og C, når der søges om ydelsesstøtte eller servicearealtilskud. Systemet sikrer fx, at byggeriet overholder lovmæssige bestemmelser for anskaffelsessummer (dvs. at der bygges inden for et maksimumbeløb), at realkreditbelåningen overholder gældende lov, og at der ikke kan foretages overbelåning. Systemet danner grundlag for, at Kongeriget Danmarks Hypotekbank (1998), Finansstyrelsen (1999-2002, Økonomistyrelsen (2003-2010) kan udbetale ydelsesstøtte og servicearealtilskud.
Skabt af: Miljø- og Fødevareklagenævnet, Planklagenævnet, Byfornyelsesnævnene.
Understøttelse af myndighedens opgave vedr. klagesagsbehandling i form af sagshåndtering og – arkivering.
Skabt af: Tale- og Hoereinstituttet, Boern og Unge Centeret, Rehabilitering, Institut for Kommunikation og Handicap.
Formaalet med it-systemet er at samle dokumentation vedr. sagsbehandling, ydelser, intern kommunikation m.v. i forhold til klienter, der har kommunikationshandicap, herunder tale-/hoere-problemer og erhvervet hjerneskade. Ligeledes borgere med behov for handicapteknologiske hjalpemidler. Borgere foedt med laebe/ganespalte samt boern med varige fysiske og psykiske funktionsnedsaettelser.
Skabt af: Skov- og Naturstyrelsen, Naturstyrelsen, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning, Miljøstyrelsen.
System til håndtering af sagsbehandling, støtteberegning og udbetaling af sager vedrørende tilskud til skov herunder beregning af EU-støtte af den pågældene støtte.
Skabt af: Faaborg-Midtfyn.
Formålet med it-systemet er et fagsystem, der skal sikre kvalitet og sammenhæng i arbejdet med udsatte børn og unge. Brug af systemet sikrer, at de lovmæssige krav til dokumentation overholdes, og det giver overblik over sagsbehandling og dokumentation på området. Løsningen bygger på den socialfaglige systematik Integrated Children’s System (ICS).
Skabt af: Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, Sanne Lund Clement.
ISSP står for International Social Survey Programme og er et netværk af lande, der årligt gennemfører samfundsvidenskabelige surveyundersøgelser i ca. 50 lande hele verden over. Programmet har til formål at afdække holdninger til centrale politologiske, sociologiske, og til dels øko- nomiske, emner i forskellige lande og spænder dermed tematisk bredt. Temaet for surveyundersøgelserne varierer for år til år, og typisk gentages temaer med 8-10 års mellemrum, dog med 1/3 udskiftning i spørgsmålene.
Skabt af: Brønderslev Kommune.
KMD Sag benyttes sagsstyring og sagsbehandling på personsagsområdet.
Elementerne i KMD Sag er:
- Personoverblik, hvor der gives et samlet overblik for en person (sager, familierelationer mv.)
- Advis, hvor sagsbehandleren kan udtrække adviser fra bestemte typer hændelser, fx folkeregisterhændelser og hændelser på sager
- Sager, hvor sagsbehandleren kan styre den enkelte sag, lave notater på sagen, anføre parter, erindringer mv. samt klassificere sagen via KLE
- Journalnotat, hvor sagsbehandleren kan skrive journal på sagen og derigennem dokumentere sagsbehandlingen
Langt størstedelen af sagerne i KMD Sag oprettet automatisk fra et fagsystem (KMD Aktiv, KMD Sygedagpenge mv.). Disse sager styres fra fagsystemet, men er synlige i KMD Sag af hensyn til Personoverblik og advis.
I begrænset omfang (og i begrænsede perioder) er der oprettet sager direkte i KMD Sag - dvs. ”brugerstyrede/manuelle sager”. Det drejer sig om følgende sagstyper:
- 25.02.09 Lån til betaling af ejendomsskatter (sagerne blev oprettet fra 2007-12, da der på daværende tidspunkt ikke fandtes et fagsystem til at håndterer sagstypen)
- 27.18.00 Særlige tilbud til børn og unge i almindelighed (disse sager er oprettet som en kopi af tilsvarende sager i DUBU af hensyn til advisering og personoverblik i KMD Sag)
- 27.24.00 Særlige støtte til børn og unge i almindelighed (disse sager er oprettet som en kopi af tilsvarende sager i DUBU af hensyn til advisering og personoverblik i KMD Sag)
- 27.30.04 Plejefamilier og kommunale plejefamilier, godkendelse mv. (disse sager er oprettet som en kopi af tilsvarende sager i DUBU af hensyn til advisering og personoverblik i KMD Sag)
- 28.18.04 Tilskud til privat pasning (oprettet som en kopi af tilsvarende sager i KMD Institution frem til maj 2015, hvorefter sagerne udelukkende er oprettet i fagsystemet KMD Institution, hvorfra ager automatisk overføres til KMD Sag)
Endelig er der fra 2007 og frem oprettet en større mængde ”omsorgs-sager”. Disse sager anvendes sammen med systemet KMD Sygehusophold og benyttes udelukkende til advisering omkring sygehusindlæggelser/udskrivninger. Sager indeholder ikke andre oplysninger.
Skabt af: Arbejds- og Miljømedicinsk Afdeling, Bispebjerg og Frederiksberg Hospital, Luise Mølenberg Begtrup.
Projektets overordnede formål var at undersøge, om undervisning af ledere i Aktiv Gravidpolitik, hvor arbejdet forsøges tilpasset den gravides behov, nedsætter det graviditetsrelaterede fravær.
Delformål
Derudover ønskede vi at undersøge
1) i hvilken grad man ved undervisning af ledere får implementeret Aktiv Gravidpolitik på arbejdspladsen.
2) om en Aktiv Gravidpolitik medfører større tryghed og tilfredshed blandt de gravide medarbejdere, og om effekten er størst blandt medarbejdere, der har meget stående/gående arbejde, hyppige løft, mange nattevagter og lav indflydelse.
3) om indførelse af Aktiv Gravidpolitik på en arbejdsplads er effektiv i forhold til omkostningerne.
På grund af lav responsrate på spørgeskemaer og deraf mindre datamængde end forventet, var vi ikke i stand til at undersøge hele delformål 2.
Skabt af: Lønborg-Egvad Kommune
, Hee/Hee-No Kommune, Sønder Borris-Faster Kommune, Ringkøbing Købstads Landdistrikt, Dejbjerg-Hanning Kommune, Skjern Kommune, Gammelsogn Kommune, Hemmet-Sønder Vium Kommune, Hoven Kommune, Lyne Kommune, Lønborg Kommune, Rindum Kommune, Sønder Bork-Nørre Bork Kommune, Ådum Kommune, Brejning kommune, Bølling-Sædding Kommune, Holmsland Kommune, Nørre Vium-Herborg Kommune, Ringkøbing Kommune, Stadil Kommune , Stavning Kommune, Sønder Lem Kommune, Tim Kommune, Torsted Kommune, Vedersø Kommune, Velling Kommune, Vorgod Kommune, Ølstrup Kommune, Egvad kommune, Hee Kommune, No Kommune, Faster Kommune, Sønder Borris Kommune, Dejbjerg Kommune, Egvad kommune, Egvad kommune, Holmsland Kommune, Ringkøbing Kommune, Skjern Kommune, Videbæk Kommune.
Systemet håndterer kommunens byggesager m.v., både internt i kommunen og til ekstern præsentation for borgere.
WebLager indeholder både retrospektivt digitaliserede byggesager m.v.
Skabt af: Miljøministeriets Vildtforvaltning, Skov- og Naturstyrelsen, Naturstyrelsen, Styrelsen for Vand og Naturforvaltning, Miljøstyrelsen.
Jagtportalen drives for at håndtere stamdata for alle jagttegnsberettigede danske jægere, samt indbetalinger af jagttegnafgift og prøvegebyrer for de ca. 220.000 jagttegnsberettigede personer. Derudover anvendes portalen til indberetning af vildtudbytte, tilmelding til og administration af jagtprøver og skydeprøver, samt administration af og tilmelding til de såkaldte nyjægerjagter m.v.
Skabt af: Aalborg Universitet, Det Humanistiske og Samfundsvidenskabelige Fakultet, Sanne Lund Clement.
ISSP (International Social Survey Programme) er et fortløbende årligt tværnationalt samarbejde om spørgeskemaundersøgelser, som dækker emner, der er vigtige for den samfundsvidenskabelige forskning.Undersøgelserne varierer i emne og gentages ca. hvert 10. år (hvor der tilstræbes anvendelse af 2/3 af spørgmålene anvendt i sidste tilsvarende undersøgelse). ISSP anvender eksisterende
samfundsvidenskabelige projekter og koordinerer forskningsmål og derved tilføjes et tværnationalt og tværkulturelt perspektiv til de nationale undersøgelser. ISSP koncentrerer sig specielt om
at udvikle spørgsmål som er 1) meningsfulde og relevante i alle lande og 2) kan blive udtrykt på en tilsvarende måde i på alle de relevante sprog.
Skabt af: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Erhvervsstyrelsen.
Systemet registrerer oplysninger for de virksomhedsformer som Erhvervsstyrelsen er dataansvarlige for.
Virksomhederne omfatter kapitalselskaber, virksomheder omfattet af lov om erhvervsdrivende virksomheder, Erhvervsdrivende fonde, finansielle selskaber, filialer af udenlandske virksomheder og virksomheder i øvrigt med begrænset ansvar.
Systemet registrerer virksomhedernes indsendelse af årsrapporter og udstedelse af afgifter mv.
Systemet registrerer tillige personer der udfører liberale erhverv (revisorer, ejendomsmæglere, dispenchør og translatører og tolke).
Skabt af: UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, Hanne Peoples.
Projektets formål er at styrke lokale betingelser for aktivt medborgerskab i en samskabende proces med personer med demens og lokale aktører. Det relaterer sig fx både til forhold i
samfundet, det helt nære hverdagsliv som knytter sig til hjem og bolig samt til fritidsaktiviteter uden for hjemmet. Projektet
ønsker, at udforske de in- og ekskluderende betingelser som personer med demens møder hverdagen mhp. at styrke og udvikle nye former
for samvær, aktiviteter og fællesskaber.
Projektets formål er desuden, gennem samskabende processer, at udforske de ønsker og behov ældre borgere i Langeland Kommune
har til fremtidige boformer.
Skabt af: Lemvig Gl. Kommune, Thyborøn-Harboøre Kommune, Lemvig Ny Kommune.
Elektronisk sagsstyring- og dokumenthåndtering. Effektiv og konsistent sagsbehandling i kommunen baseret på digital forvaltning og videndeling. Indsamling, registrering, opbevaring, systematisering, overgivelse og sletning. Indscanning af indgående papirpost. Elektronisk fremsøgning af sager og dokumenter til støtte for sagsbehandlingen - elektronisk vedligeholdelse af firma- og personoplysninger med henblik på korrekt adressering af korrespondence - lagring af elektronisk korrespondence med private personer/firmaer og offentlige myndigheder - videndeling på tværs af kommunen i det omfang dette er lovligt i henhold til forvaltningsloven.
Skabt af: Sø- og Handelsretten.
Præsidentjournalen har til formål at understøtte registrering af oplysninger om Sø- og Handelsrettens administrative sager og dokumenter
Skabt af: Professionshøjskolen UCC.
Formålet med Sag og Dokument var at få ét samlet sarkiv for UCC. At medarbejdere kunne gemme arkivpligtigt materialet og andre vigtige dokumenter et sikkert sted og dele disse dokumenter på tværs af organisationen. Herudover at lovliggøre opbevaring af HR og Studiesager.
Skabt af: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
Skabt af: Patent og Varemærkestyrelsen.
uPDate er et workflowbaseret elektronisk sags- og dokumenthåndteringssystem (ESDH-system), der har til formål at understøtte Patent- og Varemærkestyrelsens myndigheds- og erhvervsserviceopgave samt en papirløs sagbehandling.
Skabt af: Trafikstyrelsen.
Af- og påstigere data anvendes internt og af Transportministeriet departement til rapporter, analyser, departements- og ministerbetjening samt ved besvarelser af diverse forespørgsler fra eksterne interessenter.
Skabt af: Skov og Naturstyrelsen, Naturstyrelsen.
Systemet indeholder registre over jagtprøveaspiranter og jagttegnsløsere. Oplysningerne danner grundlag for udskrivning af jagttegn og spørgeskema vedr. vildtudbytte og for udskrivning af indkaldelse til jagtprøven. Oplysningerne anvendes endvidere i statistisk øjemed samt i forbindelse med udsendelse af spørgebreve til visse registrerede persongrupper, som har nedlagt en eller flere nærmere navngivne vildtarter.
Skabt af: Sø- og Handelsretten.
Skabt af: Akademisk Studenterkursus/Nørrebro Gymnasium, Rysensteen Gymnasium, Sankt Annæ Gymnasium, Christianshavns Gymnasium, Nørre Gymnasium, Københavns åbne Gymnasium, Ingrid Jespersens Gymnasieskole, Niels Steensens Gymnasium, N- Zahles Gymnasieskole, Det frie Gymnasium, HF-Centret Efterslægten, Københavns VUC, Hotel- og Restaurantskolen, Niels Brock (Copenhagen Business College), Ørestad Gymnasium, Gefion Gymnasium, Falkonergårdens Gymnasium og HF-Kursus, Frederiksberg Gymnasium, Johannesskolen, Frederiksberg HF-Kursus, Voksenuddannelsescenter Frederiksberg, Frederiksberg VUC og STX, TEC, Technical Education Copenhagen, Borupgaard Gymnasium, Brøndby Gymnasium, Gentofte Studenterkursus, Aurehøj gymnasium, Gentofte HF, Gammel Hellerup Gymnasium, Ordrup Gymnasium, Øregård Gymnasium, Bagsværd Kostskole og Gymnasium, Gladsaxe Gymnasium, Herlev Gymnasium og HF, Vestegnen HF og VUC, Hvidovre Gymnasium og HF, HF og VUC København Syd, Høje-Taastrup Gymnasium, Virum Gymnasium, VUC Lyngby, Danmarks Tekniske Universitet, Knord, Rødovre Gymnasium, Nærum Gymnasium, Tårnby Gymnasium, Allerød Gymnasium, Birkerød Gymnasium HF IB og Kostskole, Marie Kruses Skole, Frederikssund Gymnasium, Frederiksværk Gymnasium og HF, Gribskov Gymnasium, Espergærde Gymnasium og HF, Helsingør Gymnasium, Frederiksborg Gymnasium og HF, HF og VUC Nordsjælland, Erhvervsskolen Nordsjælland, Rungsted Gymnasium, Nordsjællands Grundskole og Gymnasium samt HF, Egedal Gymnasium og HF, Greve Gymnasium, Køge Gymnasium, Køge Handelsskole, Roskilde Katedralskole, Roskilde gymnasium, Himmelev Gymnasium, VUC Roskilde/Hf og VUC Roskilde-Køge, Roskilde Handelsskole, Roskilde Tekniske Skole, Solrød Gymnasium, Rønde Gymnasium, Syddjurs Gymnasium, Zealand Business College, Tradium, Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers, Uddannelsescenter Holstebro, Københavns Private Gymnasium, SOSU H, Lemvig Gymnasium, Høje Taastrup Private Gymnasium, Taastrup City Gymnasium, Rybners, Aarhus Private Gymnasium, NEXT UDDANNELSE KØBENHAVN, SOSU Østjylland, Skive College, Hovedstadens Kristne Gymnasium, College360, Ribe Katedralskole, Herningsholm Erhvervsskole og Gymnasier, Aarhus Tech, UNORD, Horsens Gymnasium og HF, Mercantec, Aarhus Business College, Grindsted Gymnasie- og Erhvervsskole, Odsherreds Gymnasium, Stenhus Gymnasium og HF, Nordvestsjællands HF og VUC, EUC Nordvestsjælland, Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Høng Gymnasium og HF, Midtsjællands Gymnasium, Kalundborg Gymnasium og HF, Slagelse Gymnasium, VUC Vestsjælland Syd, HF og VUC Klar, Selandia – CEU, Sorø Akademis Skole, Maribo Gymnasium, Nakskov Gymnasium og HF, Nykøbing Katedralskole, VUC Storstrøm, Herlufsholm Skole og Gods, Næstved Gymnasium og HF, EUC Sjælland, CELF - Center for erhv-rettede udd- Lolland-Falste, Vordingborg Gymnasium og HF, Campus Bornholm, Handelsgymnasiet Vestfyn, Faaborg Gymnasium, Vestfyns Gymnasium, Skolerne i Oure - Sport og Performance, Middelfart Gymnasium og HF-Kursus, Middelfart Gymnasium og HF, Nyborg Gymnasium, Odense Katedralskole, Sct- Knuds Gymnasium, Mulernes Legatskole, Tornbjerg Gymnasium, HF og VUC FYN, Dalum Landbrugsskole, Kold College, Tietgenskolen, Social- og Sundhedsskolen Fyn, Syddansk Erhvervsskole Odense-Vejl, Midtfyns Gymnasium, Svendborg Gymnasium, Svendborg Erhvervsskole, Svendborg Erhvervsskole og - Gymnasier, Nordfyns Gymnasium, Gråsten Landbrugsskole, Haderslev Katedralskole, Haderslev Handelsskole, Studenterkurset og Kostskolen i Sønderjylland, Sønderjyllands Gymnasium, Grundskole og Kostskole, Sønderborg Statsskole, Alssundgymnasiet Sønderborg, EUC Syd, Business College Syd Mommark HkS - Sønderborg HS, Business College Syd, Tønder Gymnasium, Tønder Handelsskole, Deutsches Gymnasium Für Nordschleswig, Aabenraa Statsskole, VUC Syd, Social- og Sundhedsskolen Syd, Kjærgård Landbrugsskole, Esbjerg Gymnasium, VUC Vest, HF og VUC Vest, Esbjerg og Omegn, Social- og Sundhedsskolen Esbjerg, Grindsted Gymnasium og HF, Erhvervsgymnasiet Grindsted, Handelsgymnasiet Ribe, Varde Gymnasium, Varde Handelsskole og Handelsgymnasium, Vejen Gymnasium og HF, Vejen Business College, Fredericia Gymnasium, EUC Lillebælt, Social- og Sundhedsskolen Fredericia-Vejle-Horsens, Vejlefjordskolen, Vejlefjordskolen (gymnasium), Horsens Statsskole - Gymnasium og HF- Kursus/Horsens Gymnasium og HF, Studentervænget 2, Horsens Gymnasium, Horsens Gymnasium og HF, Højen 1, Horsens HF og VUC, Learnmark Horsens, Kolding Gymnasium, HF-Kursus og IB School, Munkensdam Gymnasium, Kolding HF og VUC, HANSENBERG, IBC International Business College, Tørring Gymnasium, Rødkilde Gymnasium, Rosborg Gymnasium og HF, Campus Vejle, Herning Gymnasium, Herning HF og VUC, Herningsholm Erhvervsskole, Social- og Sundhedsskolen Midt- og Vestjylland, Holstebro Gymnasium og HF, VUC Holstebro-Lemvig-Struer, Ikast-Brande Gymnasium, Ringkjøbing Gymnasium, Det Kristne Gymnasium, Struer Statsgymnasium, Grenaa Gymnasium, VUC Djursland, Viden Djurs, Favrskov gymnasium, Den jydske Haandværkerskole/Den Jyske Håndværkerskole, Odder Gymnasium, Randers Statsskole, Paderup gymnasium, Randers HF og VUC, Silkeborg Gymnasium, Teknisk Skole Silkeborg/College360 – TSS, Silkeborg Business College/College360 – SBC, Th- Langs HF og VUC, Skanderborg Gymnasium, Skanderborg-Odder Center for uddannelse, Århus Akademi, Aarhus Katedralskole, Århus Statsgymnasium, Marselisborg Gymnasium, Risskov Gymnasium, Viby Gymnasium, Langkaer Gymnasium, STX, HF og IB World School/AARHUS GYMNASIUM, Tilst, Egå Gymnasium, VUC Aarhus/Aarhus HF og VUC, Aarhus Universitet, Vestjysk Gymnasium Tarm, UddannelsesCenter Ringkøbing Skjern/UCRS, Bjerringbro Gymnasium, Morsø Gymnasium, Skive Gymnasium og HF/Skive Gymnasium , Skive Tekniske Skole/Skive College, Kongsvingervej, Skive Handelsskole/Skive College, Arvikavej, Thisted Gymnasium, STX og HF, Thy-Mors HF og VUC, EUC Nordvest, Viborg Katedralskole, Viborg Gymnasium og HF, Skive-Viborg HF og VUC, Asmildkloster Landbrugsskole, Professionshøjskolen VIA University College, Brønderslev Gymnasium og HF, Dronninglund Gymnasium, Fjerritslev Gymnasium, Frederikshavn Gymnasium og HF-Kursus/Frederikshavn Gymnasium, Frederikshavn Handelsskole, Hjørring Gymnasium og HF-Kursus/Hjørring Gymnasium STX og HF, EUC NORD, Mariagerfjord Gymnasium, Støvring Gymnasium, Aalborg Studenterkursus/Aalborg City, Aalborghus Gymnasium, Aalborg Katedralskole, Nørresundby Gymnasium og HF, Hasseris Gymnasium, VUCoghf Nordjylland/HF og VUC NORD, TECHCOLLEGE, Aalborg Handelsskole/Aalborg Handelsskole, Hovedafdeling, Aalborg Universitet, Vesthimmerlands Gymnasium og HF, Erhvervsskolerne Aars/Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, AMU Nordjylland, AMU SYD, AMU-Fyn, AMU-Vest, Bornholms Sundheds- og Sygeplejeskole, Business College Syd, Bygholm Landbrugsskole, Dansk Brand og sikringsteknisk Institut (NUSA), DEKRA A/S, DEKRA Fyn ApS, DEKRA Midtjylland ApS, DEKRA Nordjylland A/S, DEKRA Nordsjælland ApS, DEKRA Sjælland A/S, DEKRA Sydjylland A/S, Den Jyske Håndværkerskole, Diakonissestiftelsen, Edutasia ApS – Nyledige, Grindsted Landbrugsskole, Himmerlands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Jordbrugets UddannelsesCenter Århus, Københavns Professionshøjskole, Københavns Universitet, Medieskolerne, Viborg Mediecenter, Nordjyllands Landbrugsskole, Nordvestsjællands Erhvervs- og Gymnasieuddannelser, Pharmakon, Professionshøjskolen UC Syddanmark, Professionshøjskolen University College Nordjyllan, Randers Social- og Sundhedsskole, Social- og Sundhedsskolen Skive-Thisted-Viborg, SOSU Nord, SOSU Nykøbing F-, Svendborg Erhvervsskole og - Gymnasier, Tradium, Erhvervsskole og -gymnasier, Randers, Trafikskolen ApS, UCRS, Aalborg Handelsskole, Hovedafdeling, Aarhus Business College, FGU Bornholm, FGU FYN Assens Kerteminde Nordfyn Nyborg Odense, FGU Himmerland, FGU Hovedstaden, FGU Kolding Vejen, FGU Lolland-Falster, FGU Midt- og Østsjælland, FGU Midtjylland, FGU Midt-Vest, FGU Nord, FGU Nordsjælland, FGU Nordvest, FGU Nordvestsjælland, FGU Skolen HLSS, FGU Syd- og Midtfyn, FGU Syd- og Vestsjælland, FGU Sydøstjylland, FGU Sønderjylland, FGU Trekanten, FGU Vendsyssel, FGU Vest, FGU Vestegnen, FGU Øresund, FGU Østjylland, FGU Aalborg, FGU Aarhus, FGU-Skolen Øst.
Eksamensdatabasen har til formål at opsamle alle uddannelsesresultater for det gymnasiale uddannelsesområde, erhvervsuddannelser, arbejdsmarkedsuddannelser og den forberedende grunduddannelse gennem indberetninger fra skolernes studieadministrative systemer.
Databasen understøtter den digitale ansøgnings- og optagelsesproces til videregående uddannelse i Optagelse.dk, hvor systemet leverer ansøgers ansøgningsgrundlag i form af eksamens- og prøvebeviser for de gymnasiale ungdomsuddannelser.
Databasen fungerer desuden som datakilde - dels for STILs datavarehus og dels for borgerens mulighed for at hente egne bevisdata via Borger.dk og Min Kompetencemappe.
Skabt af: Slots- og Ejendomsstyrelsen.
At skabe overblik over den aktuelle statslige ejendomsportefølje og dens anvendelse. Oplysningerne skal danne grundlag for en effektiv statslig ejendomsforvaltning og en samlet prioritering af anvendelsen af statens ejendomme.
Skabt af: By- og Boligministeret, Ervhvervs- og Boligstyrelsen, Socialministeriet, Velfærdsministeriet, Social- og Indenrigsministeriet, Ministeriet for By-, Bolig- og Landdistrikter, Bov Kommune, Fakse Kommune, Fredensborg Kommune, Fredericia Kommune, Frederikshavn Kommune, Glostrup Kommune, Gram Kommune, Helsingør Kommune, Herning Kommune, Hirtshals Kommune, Hjørring Kommune, Hobro Kommune, Hvalsø Kommune, Hvidovre Kommune, Hørsholm Kommune, Ishøj Kommune, Kolding Kommune, Lemvig Kommune, Lyngby-Taarbæk Kommune, Løkken-Vrå Kommune, Maribo Kommune, Middelfart Kommune, Morsø Kommune, Møn Kommune, Nykøbing-Falster Kommune, Nysted Kommune, Næstved Kommune, Odense Kommune, Ringkøbing Kommune, Rudkøbing Kommune, Rønde Kommune, Sakskøbing Kommune, Skive Kommune, Struer Kommune, Sundeved Kommune, Suså Kommune, Svendborg Kommune, Søllerød Kommune, Sønderborg Kommune, Tjele Kommune, Tranekær Kommune, Trehøje Kommune, Varde Kommune, Vejen Kommune, Viborg Kommune, Vojens Kommune, Vordingborg Kommune, Aabenraa Kommune, Aalborg Kommune, Aalestrup Kommune, Aarhus Kommune.
Bygningsforbedringsudvalg var en låneordning hvor kommunerne kunne nedsætte et bygningsforbedringsudvalg, der disponerede over en del af kommunens vejledende investeringsramme.
Ejeren kunne sætte arbejdet i gang, når der var indberettet lånetilbud på BFU, og efter afslutning skulle der aflægges regnskab. Der kunne ydes supplerende lånetilbud. Formålet med BFU var at styre forbrug af investeringsramme samt udbetaling af statslig refusion til kommunerne.
Kladde, tilsagnsstatus, regnskabsstatus.
Ordningen blev nedlagt i 2003.
Skabt af: Undervisningsministeriet, Styrelsen for It og Læring.
Netprøver.dk digitaliserer den samlede proces for prøveafvikling på de gymnasiale uddannelser – lige fra opgavesættet gøres tilgængeligt for eleverne, til eleverne afleverer besvarelsen, til besvarelsen plagiatkontrolleres og censorerne afgiver bedømmelse, og til karakteren overføres til skolernes administrative systemer, som danner eksamensbeviserne. Netprøver.dk benyttes ved afvikling af de centralt stillede skriftlige prøver, studieretningsprojekter og de større skriftlige prøver på de gymnasiale uddannelser.
Med Netprøver.dk sikres det, at prøveafviklingen foregår på en ensartet, kontrolleret måde på tværs af institutionerne og deres lokale it-setup, hvilket er vigtigt eftersom afvikling af prøver er en forretningskritisk proces for uddannelsessektoren og for Undervisningsministeriet.
Netprøver.dk har samtidigt fjernet tidligere tiders papirbaserede, manuelle arbejdsgange og store udgifter til forsendelse.
Skabt af: Sø- og Handelsretten.
Skabt af: Indenrigs- og Sundhedsministeriet.
Skabt af: Erhvervs- og Byggestyrelsen.
Skabt af: Økonomi- og Indenrigsministeriet (I), Social- og Indenrigsministeriet, Økonomi- og Indenrigsministeriet (II), Økonomi- og Indenrigsministeriets Benchmarkingenhed.
Systemet anvendes til intern sagsadministration, varetagelse af ressortområde (ESDH)
Skabt af: Sø- og Handelsretten I København.
Skabt af: Statsskattedirektoratet, Told- og Skattestyrelsen, SKAT, Hovedcentret.
Skabt af: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Danmarks Statistik, Told- og Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet.
Skabt af: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen, Danmarks Statistik, Told- og Skattestyrelsen, Arbejdstilsynet.
Skabt af: Slots- og Ejendomsstyrelsen, Styrelsen for Slotte og Kulturejendomme, Slots- og Kulturstyrelsen.
Central opbevaring af digitale tegninger af styrelsens ejendomsportefølje
Skabt af: Slots- og Ejendomsstyrelsen.
Skabt af: Indenrigs- og sundhedsministeriet.
Skabt af: Sikringsstyrelsen, Socialministeriet, Sikringsstyrelsen, Indenrigs- og Socialministeriet, Social- og Integrationsministeriet, Socialstyrelsen.
Tilskudsadministration af tilskudsordninger på det sociale område.
Skabt af: Albertslund Kommune, Allerød Kommune, Augustenborg Kommune, Aulum-Haderup Kommune, Bjerringbro Kommune, Bogense Kommune, Bov Kommune, Bredebro Kommune, Broager Kommune, Broby Kommune, Brøndby Kommune, Brønderslev Kommune, Brønderslev-Dronninglund Kommune, Egebjerg Kommune, Egvad Kommune, Ejby Kommune, Fanø Kommune, Favrskov Kommune, Fjends Kommune, Fredericia Kommune, Faaborg Kommune, Faaborg-Midtfyn Kommune, Gedved Kommune, Glostrup Kommune, Gråsten Kommune, Gudme Kommune, Gørlev Kommune, Hadsten Kommune, Halsnæs Kommune, Hammel Kommune, Hanstholm Kommune, Herlev Kommune, Herning Kommune, Hillerød Kommune, Hinnerup Kommune, Holmsland Kommune, Horsens Kommune, Hundested Kommune, Hvidovre Kommune, Hvorslev Kommune, Højer Kommune, Høje-Tåstrup Kommune, Ikast-Brande Kommune, Jammerbugt Kommune, Karup Kommune, Kerteminde Kommune, Køge Kommune, Langeland Kommune, Langeskov Kommune, Lejre Kommune, Lemvig Kommune, Lundtoft Kommune, Løgumkloster Kommune, Middelfart Kommune, Morsø Kommune, Munkebo Kommune, Møldrup Kommune, Nordborg Kommune, Norddjurs Kommune, Nordfyns Kommune, Nyborg Kommune, Nørre Åby Kommune, Nørre-Rangstrup Kommune, Odsherred Kommune, Otterup Kommune, Rebild Kommune, Ringe Kommune, Ringkøbing Kommune, Ringkøbing-Skjern Kommune, Ringsted Kommune, Rudkøbing Kommune, Ryslinge Kommune, Rødekro Kommune, Rødovre Kommune, Skive Kommune, Skovbo Kommune, Skælskør Kommune, Skærbæk Kommune, Skævinge Kommune, Slagelse Kommune, Solrød Kommune, Sorø Kommune, Stenløse Kommune, Struer Kommune, Sundeved Kommune, Svendborg Kommune, Sydals Kommune, Sydlangeland Kommune, Sydthy Kommune, Søndersø Kommune, Thisted Kommune, Thyholm Kommune, Tinglev Kommune, Tjele Kommune, Tranekær Kommune, Trehøje Kommune, Tønder Kommune, Ullerslev Kommune, Vallensbæk Kommune, Vallø Kommune, Varde Kommune, Vejen Kommune, Vesthimmerlands Kommune, Viborg Kommune, Videbæk Kommune, Vissenbjerg Kommune, Ærø Kommune, Ørbæk Kommune, Aalestrup Kommune, Årslev Kommune, Aaskov Kommune.
Journal- og notatark har til formål at gøre udsøgning af journal- og notatark samt ajourføring af informationer om sager i journal- eller notatark nemmere.
Målgruppen er medarbejdere i kommunernes socialforvaltning og skatteforvaltning, såvel specialister som kvikskrankemedarbejdere.
Systemet består af to integrerede dele:
Søgedel
Journaldel
Søgedel:
Oversigter over journalark og notatark
Mulighed for at tilknytte knap til at starte andre Windows®-programmer
Mulighed for at tilknytte knap til at starte CICS-transaktionskode på det centrale system.
Journaldel:
Oprettelse og tilføjelse i og sletning af journaler
Oprettelse, rettelse, tilføjelse i og sletning af notater
Udskrivning af dokumenter.
Skabt af: Indenrigs- og Sundhedsministeriet, Indenrigsministeriet, Ministeriet for Flygtninge, Indvandrere og Integration.
Skabt af: Erhvervs- og Selskabsstyrelsen.
Skabt af: Forsvarsministeriets Fæstnings- og Natursekretariat.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Styrelsen for IT og læring.
Formålet med systemet er at teste børn og unge for ordblindhed, og derefter udregne i hvor stor eller lille grad personen er ordblind.
Skabt af: Skov- og Naturstyrelsen - 10., 13. og 14. kontor, Kulturarvsstyrelsen - Administrationsenheden, Bygningsenheden og Fortidsmindeenheden.
Skabt af: Danmarks Miljøportal, Danmarks og Grønlands Geologiske Undersøgelser, Geodatastyrelsen, Miljø- og Fødevareklagenævnet, Miljøministeriet, Miljøstyrelsen, Natur og Landbrugskommissionen, Natur- og Miljøklagenævnet, Naturstyrelsen, Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning.
Formål er at sikre en effektiv sagsbehandling og sagsforelæggelse
Skabt af: DTU Campus Service.
At have et samlet dokument/fil arkiv for DTU's bygninger og stille gældende materiale til rådighed for slutbrugere gennem en webbaseret brugergrænseflade.
At understøtte bygningsdrift, byggeprojekter og forvaltning af bygningerne.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering, Jobcentre, Kommuner, A-kasser, Anden aktør.
Det Fælles Datagrundlag (DFDG) understøtter sagsbehandling og styring af beskæftigelsesindsatsen for sagsbehandlingssystemer og borgere. DFDG er et fælles redskab der der udstiller centrale masterdata og forretningsregler for de professionelle aktører - på tværs af stat, kommuner, a-kasser og andre aktører. Udstillingen foregår via webservices.
Kernen i Det Fælles Data Grundlag er data om forsørgelse og indsats på personniveau. DFDG gør det muligt at registrere sagsoplysninger, herunder til- og afmeldinger i forbindelse med ledighed, planlagte og afholdte kontaktsamtaler, fravær og fritagelser, match, tilbud og planer.
Skabt af: Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.
Formålet med OSAK er:
1) At levere landsdækkende standardadressedata til den offentlige informationsserver, OIS som varetages af EBST.
2) At kunne inkludere adressedata i de kortdata som KMS videregiver til sine brugere.
3) At etablere KMS nettjenester som anvender adresser til søgninger mv. herunder især ”Kortforsyningen” og ”AWS”.
4) At kunne inkludere søgefunktionalitet i KMS’ egne internettjenester, f.eks. Kort på Nettet, Matrikelinfo og lignende.
5) At bistå Erhvervs- og Byggestyrelsen med kvalitetskontrol, analyser og informationer om adressebestanden og udviklingen heri.
6) At støtte KMS’ kortproduktion, herunder etablering og vedligeholdelse af vejnavne i Kort 10.
Skabt af: Patent- og Varemærkestyrelsen.
Skabt af: Socialstyrelsen.
Tilbudsportalen skal bidrage med et overblik over tilbud og udviklingen på det specialiserede socialområde.
Tilbudsportalen er et kommunalt, regionalt og nationalt, samt socialfagligt og økonomisk styringsværktøj, hvor formålet er:
· at styrke overblikket og forbedre planlægningsgrundlaget for tilbud,
· at styrke grundlaget for valg af konkrete tilbud til den enkelte borger,
· at skabe en generel åbenhed og gennemskuelighed i de tilbud, der er registreret i portalen,
· at skabe sammenlignelighed mellem tilbuddene, herunder mellem offentlige og private tilbud, og udgifterne til tilbuddene, og
· at sikre en lige konkurrence mellem private og offentlige leverandører.
Skabt af: By- og Landskabsstyrelsen, Naturstyrelsen, Skov- og Naturstyrelsen.
Råstofsystemet er et værktøj til brug i forbindelse med råstofadministration. Det bruges ved udlægning af nye indvindingsområder, ved tilsynet med indvindingen og som grundlag for den årlige råstofstatistik.
Skabt af: Erhvervs- og Byggestyrelsen, Arbejdsmarkedsstyrelsen.
Formålet med OPUS er at administrere midler til iværksætterstøtte fra Den Europæiske Socialfond. Den Europæiske Socialfond stiller risikovillig EU-kapital til rådighed for nyskabende projekter på arbejdsmarkedet i EU’s medlemslande. Støtten er inddelt i programmer, som følger EU’s 7-årige budgetperiode. I Danmark er Mål 3-programmet om kompetence, udvikling og flere jobs det største af socialfondsprogrammerne med et budget på 2,8 mia. kr. i budgetperioden 2000-2006.
EBST er forvaltningsmyndighed for Socialfonden i Danmark. Midlerne er fordelt på en central pulje administreret af EBST og regionale puljer administreret af hhv. amterne, Bornholms Regionskommune samt København og Frederiksberg kommuner.
Skabt af: Naturerhvervstyrelsen, Fødevarestyrelsen, Landmænd, jordbrugere, landbrugskonsulenter og dyrlæger, Plantedirektoratet, FødevareErhverv.
Systemet består af et integreret forvaltnings- og kontrolsystem i Fødevareministeriets regi til brug for tilskudsadministration og kontrol på landbrugsområdet.
Skabt af: Vive, Mette Lausten.
Et longitudinalt studie med formålet at give basale repræsentative informationer om familieforholdene og opvæksten for danske børn. Der er tilfældigt udvalgt 6.011 børn bosiddende i Danmark, og som er født i 1995.
Skabt af: Slots- og Kulturstyrelsen.
Håndtering af sager og dokumenter i forbindelse med Slots- og Kulturstyrelsens daglige arbejdsopgaver
Skabt af: Kystdirektoratet.
Indsamle, kvalitetssikre, lagre og stille data til rådighed for både intern opgaveløsning, og borgere, virksomheder og andre myndigheder.
Skabt af: Udlændinge- og Integrationsministeriet.
Journalisering af sager og dokumenter
Skabt af: Medierådet for børn og unge.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Administrativ behandling af kommunale nævnsafgørelser efter lov om social pension.
Skabt af: Boligministeriet, Bolig- og Byministeriet, By- og Boligministeriet.
Skabt af: Styrelsen for Arbejdsmarked og Rekruttering.
Administrativ behandling af afgørelser om international pension.
Skabt af: Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd, Bente Bjørnholt.
Undersøgelsen var en af de første ifbm. følgeforskningsprogram til evaluering affolkeskolereformen Undersøgelsen giver en status over og et indblik i variationer i skolernes implementering af folkeskolereformen og arbejdstidsreglerne, som de opleves af lærere og pædagoger samt perspektiver fra såvel skoleledelsen som skolebestyrelserne Undersøgelsens to hovedspørgsmål er: 1. Hvordan implementerer skolerne folkeskolereformen og de nye arbejdstidsregler? 2. Hvordan oplever det pædagogiske personale, at folkeskolereformen og arbejdstidsreglerne påvirker deres motivation, samarbejdet på skolerne, undervisningens kvalitet samt ledelse og forældresamarbejdet?
Skabt af: Sekretariatet for Telebruger- og klagenævnet, Universitets- og Bygningsstyrelsen, Ministeriet for Videnskab, Teknologi og Udvikling. Departementet, Forskning- og Innovationsstyrelsen, IT- og Telestyrelsen.
ESDH indførtes i VTU med en målsætning om, at understøtte en høj grad af videndeling og kvalitet i sagsbehandlingen og styrkelse af samarbejdet på tværs i koncernen, og understøttelse af journaliseringsbehovog sags- og dokumenthåndtering.
Skabt af: Social- og Boligstyrelsen, Rie Mandrup Poulsen.
Social- og Boligstyrelsen har i samarbejde med fire kommuner (Holstebro, Ringsted, Varde og Svendborg Kommune) i perioden 2021-2023 udviklet Indsats til unge med selvskade eller spiseforstyrrelse. Samarbejdet er sket som led i et initiativ under Udviklings- og Investeringsprogrammet for 2021. Formålet med initiativet har været at udvikle en indsats, som gennem faglige pejlemærker og anvisninger for praksis kan bruges i arbejdet med unge i målgruppen. Slutevalueringen har til formål at tilvejebringe vidensgrundlaget for en vurdering af, hvorvidt det er relevant at udbrede indsatsen i større skala, herunder at kvalificere indsatsguiden. Slutevalueringen er baseret på metoder og datakilder af både kvalitativ og kvantitativ karakter. I evalueringen undersøger vi, om:
• Indsatsens forventede målgruppe matcher den faktiske målgruppe
• Indsatsen er implementerbar i praksis Indsatsen viser lovende resultater
• Projektkommunerne ønsker at forankre indsatsen
• Indsatsens omkostninger er realistiske
Evalueringen giver ikke viden om indsatsens effekt, hvilket evt. kan undersøges ved et efterfølgende afprøvningsinitiativ, jf. Ministeriets Strategi for Udvikling af den Sociale Indsats (SUSI 2.0).
Indsatsens primære målgruppe er unge i alderen 12 til 29 år med mild til moderat selvskade og/eller spiseforstyrrelse. Indsatsens sekundære målgruppe er forældre og netværk omkring de unge. Formålet med indsatsen er, at de unge får bedre trivsel og mestringsevne og stabiliserer eller reducerer deres selvskade og/eller spiseforstyrrelse. Indsatsen skal forebygge, at de unge har brug for behandling i regional psykiatri, og derudover skal den understøtte, at de unge fastholder eller genetablerer et hverdagsliv med sociale fællesskaber, skole, uddannelse og arbejde.
Skabt af: Generaldirektoratet for Post- og Telegrafvæsenet, Post Danmark.
Skabt af: Medierådet for Børn og unge.
Skabt af: Indenrigs- og Sundhedsministeriet, Forsvarets Værnepligt og Rekruttering, Forsvarsministeriets Personalestyrelse.
FDSYS anvendes ved afholdelse af session, der i dag hedder Forsvarets Dag.
Skabt af: Sø- og Handelsretten.
Registrering af oplysninger vedrørende rettens administrative sager og dokumenter. Søgesystem til papirsagerne.
Skabt af: Erhvervs- og Boligstyrelsen, Erhvervs- og Byggestyrelsen, Velfærdsministeriet, Beskæftigelsesministeriet, Socialministeriet, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter, Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet, Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen.
BOSSINF BYF 2012 skal understøtte sagsbehandlingen i forbindelse med statens støtte til byfornyelse. Der kan ydes støtte til byfornyelse i ejerandelsboligforeninger og private andelsboligforeninger, herunder støtte til opkøb og nedrivning af tomme erhvervsbygninger i mindre byer og forsamlingshuse. I forbindelse med en byfornyelsesbeslutning indberetter en kommune oplysninger om beslutningens art, angivelse af de berørte ejendomme, ombygningens fysiske omfang samt en angivelse af udgifter i forbindelse med beslutningen.
Skabt af: Skove og Naturstyrelsen, Naturstyrelsen.
Planlægningsværktøj for Skovdrift på statens områder
Skabt af: Told- og Skattestyrelsen.
Skabt af: Frihed 2000 og Fremskridtspartiet.
Skabt af: Naturstyrelsen, Styrelsen for Vand- og Naturforvaltning.
Råstofsystemet er et værktøj til brug i forbindelse med råstofadministration. Det bruges ved udlægning af nye indvindingsområder, ved tilsynet med indvindingen og som grundlag for den årlige råstofstatistik.
Skabt af: sø- og handelsretten.
Skabt af: Kulturstyrelsen, Bornholms Museum, Horsens Museum, Holstebro museum, Kroppedal Museum, Københavns Museum, Moesgård Museum, Morslands Historiske Museum, Museet for Thy og Vester Hanherred, Museet for Varde By og Omegn, Museet på Koldinghus, Museet på Sønderskov, Museum Salling, Museum Lolland-Falster, Museum Midtjylland, Folkemuseet i Hillerød, Holbo Herreds Kulturhistoriske Center, Hørsholm Egns Museum, Museum Sydøstdanmark, Næstved Museum, Køge Museum, Museerne Vordingborg, Museum Sønderjylland, Holbæk Museum, Kalundborg Museum, Odsherreds Kulturhistoriske Museum, Sydvestsjællands Museum, Museum Østjylland, Nordjyllands Historiske Museum, Odense Bys Museer, Ringkøbing-Skjern Museum, Roskilde Museum, Museet Færgegården, Silkeborg Kulturhistoriske Museum, Skanderborg Museum, Svendborg Museum, Sydvestjyske Museer, Vikingeskibsmuseet, Langelands Museum, Øhavsmuseet.
Formålet er at danne et nationalt overblik over landets arkæologiske kulturarv. Systemet fungerer primært som et administrativt redskab i forhold til den fysiske planlægning men også som kilde for forskning og til information om forhistorien til befolkningen generelt.
Kulturstyrelsen er i museumslovens § 39 forpligtet til at drive et sådant register
Kulturstyrelsen stiller databasen til rådighed og laver kvalitetskontrol, men det er alene museerne, der er ansvarlige for registreringen.
De statsanerkendte, arkæologisk arbejdende museer, opdaterer databasen hver gang de foretager en arkæologisk undersøgelse.
Desuden fører museerne tilsyn med de ca. 33.000 fredede fortidsminder, og registrerer resultatet i Fund og fortidsminder.